Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5611 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 12 June 2013 - 12:35

Ουάου, δεν το χα σκεφτεί αυτό με τη φωτιά. Αλλά τότε γιατί δεν του αρέσει, αν τον εξυπηρετεί τόσο; Παρόλαυτα, χωρίς το χρώμα, δε θα ήμουν πολύ βιαστική να υποθέσω πως η φωτιά δεν είναι από quincy-μπλε, αν και βγάζει πιο νόημα να είναι κανονική εφόσον πλέον του αποκαλύπτονται οι πραγματικές του shinigami δυνάμεις. Επίσης, συμφωνώ για το manifestation. Κάτι τέτοιο βγάζει νόημα.

Κι άει στο καλό βρε Tea, με συγκίνησες με το "μάνα βοηθάει το παιδί ακόμα και νεκρή με τη Hollow δύναμη"...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#5612 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 12 June 2013 - 13:01

Η οποία hollow δύναμη είναι αποτέλεσμα των πειραμάτων του Αιζεν.
Αν ο Κουροσακι είναι το υβρίδιο που πάντα ήθελε να δημιουργήσει, όταν τους έλεγε ότι θέλει να σπάσει το φράγμα ανάμεσα στο hollow και το shinigami, λογικό είναι που δεν τον σκότωσε όταν μπορούσε και επέλεξε να τον αφήσει να μάθει το τελικό γκετσουγκα. Έτσι όπως το βλέπω όλα, ακόμα και η φυλάκισή του, είναι μέρος του σχεδίου του. Έβλεπε πολύ μπροστά αν είχε σκεφτεί τον ερχομό του Μπαχ και την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Κουροσακι.

#5613 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 12 June 2013 - 14:41

Δεν ήθελε να γίνει shinigami o Ichigo, oπότε για να μην αναγκαστεί να τον σκοτώσει του έκανε suppress το μεγαλύτερο κομάτι της δυναμής του.
Αλλα καπου στην πορεία άλλαξε γνωμη( ευχαριστημένος με την εξέλιξη του ) και άρχισε να τον βοηθάει.(ο Ιchigo χρησιμοποιούσε αυτο το μείγμα hollow shinigami που δεν κατάφερε ο bach να κάνει suppress μέχρι τώρα...... δεν μπορώ να καταλάβω τη σοι βοήθεια ήταν αυτή, άσε που ο Κυbo τον είχε εξαφανισει τον Bach απο το κεφάλι του απο ένα σημείο και μετά.)
Και τελικά κάνει το βήμα πίσω για να αφήσει τον Ichigo επιτέλους να χρησιμοποιήσει όλη την shinigami δύναμη του.

Αυτο που λέτε με το Zanpakuto να είναι φωτιά, εννοείτε φαντάζομαι σε release state έτσι? Κατι σαν το shikai του Yamamoto?
...........Fail Kubo άμα κάνει κάτι τέτοιο.
Δεν τον έχει δείξει ακόμα τον Ζangetsu, ίσως η φωτιά που φέρνει σε σταυρό να είναι για το θεαθήναι. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα οταν διάβαζα το chapter. Αν και το σχήμα ενδεχομένως να είναι αυτό.

Edited by Juda, 12 June 2013 - 14:43.

#5614 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 12 June 2013 - 16:05

Δεν θελω να δω τον Ichigo με shikai φωτια.Εκτος οτι ειναι κλισε θα ηθελα να δω καποια καινουργια δυναμη!

Edited by Kaidou, 12 June 2013 - 16:06.

image.jpg

#5615 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 12 June 2013 - 20:22

To Bleach πάλι άρχισε να γίνεται πολύ ωραίο!Ωραία η συζήτηση με τον Bach και τέλος που φαίνεται το αληθινό Zanpakuto του...όταν το είδα πίστεψα πως ήταν σπαθί Quincy...και θέλω όντως να πιστεύω ότι είναι έστω σαν σπαθί Quincy!Άρα ο Ichigo θα πρέπει πάλι να μάθει Ban Kai αλλά και να μάθει τεχνικές Quincy...γουστάρω!

#5616 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 13 June 2013 - 13:55

Ο αληθινός Zangetsu είναι φωτιά, πράγμα που κολλάει με το σπαθί του Isshin.

Νομίζω αυτή η "φωτιά" είναι απλά reiatsu που μαζεύει το σπαθί, σαν το Getsuga που έχουν και οι δύο και δεν είναι φωτιά στυλ παππού.

Ο ψευτο-Zangetsu ( αλήθεια, πώς θα τον λέμε τώρα; ) προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει τη δύναμη του Ichigo φυλακισμένη, για να μην πάει ο Ichigo σε μάχη. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κρατήσει τον Ιchigo ζωντανό, τα άλλα δεν έχουν σημασία.

Μετά από αυτή τη δήλωση, δε νομιζω να είναι τόσο αγνά τα κίνητρά του...

Νομίζω ότι ο ψευτο-Zangetsu είναι η φύση της μάνας του: Quincy και Hollow. Φυσικά και μια μάνα θα έκανε τα πάντα για να κρατήσει το γιό της ζωντανό. Αλλά cat's out of the bag, οπότε άσ'τον να πάει. Δε γίνεται πλέον αλλιώς.

Νομίζω έχει κι από τα δύο. Και από τη μάνα του κι από τον ορίτζιναλ Bach, για να λέει πως αν γίνει shinigami, κάποτε θα τον σκότωνε.

Κάθε φορά που ο Ichigo κινδύνευε, το Hollow (η άλλη φύση της Masaki) έβγαινε να τον βοηθήσει.

Και το Hollow δεν νομίζω να είχε τόσο αλτρουιστικά κίνητρα, ως ένα σήμειο σίγουρα προσπαθούσε ν' αυξήσει τη δύναμη του Ichigo, για να μπορέσει να την υφαρπάξει.

Ο ψευτο-Zangetsu μοιάζει με τον Bach όχι επειδή έγινε καμιά στραβή με ψυχές, αλλά επειδή όλοι οι Quincy έχουν κάτι από τον Bach μέσα τους, από αυτόν προήλθαν. Οπότε, ήταν manifestation.

Με πολύ καλές αναμνήσεις μάλλον, από τον ορίτζιναλ, αν κρίνουμε από τη δήλωσή για το ό,τι θα έπρεπε να τον σκοτώσει. Δεν νομίζω οι Quincy δυνάμεις του να μπορούσαν να τον σκοτώσουν από μόνες τους, νομίζω πως αναφέρεται στον κανονικό Bach. Και νομίζω πως οι σκέψεις τους ταυτίζονται. Ο κανονικός Bach δεν θα σκότωνε έναν τόσο δυνατό δικό του.

Ίσως.

...αν και είναι λίιιιγο ανισόρροπος :P Απλά μου φαίνεται υπερβολή αυτό με τη Masaki.

Έχω την υποψία ότι έβρεχε συνεχώς στον κόσμο του Ichigo για να κρατηθεί ο αληθινός Zangetsu με τη φωτιά κάτω.

Δε νομίζω. Δεν έβρεχε πάντα. Στην αρχή δεν έβρεχε καθόλου. Νομίζω πως ο Bach και ο Tensa είπαν τα πάντα για τον κόσμο. Αίθριος καιρός και ουρανοξύστες όταν είναι όλα καλά, βροχές, πλημμύρες και κτήρια της Karakura όταν δεν είναι καλά.

Κοντά βρέθηκα στο εγκεφαλικό. Με το που πάτησα reply μου έβγαλε "this page does not exist"!

Edited by OdyMonaxos, 13 June 2013 - 13:56.

#5617 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 June 2013 - 22:40

Το bleach πάντα ήταν διασκεδαστικό με τον δικό του-αξιοπερίεργο τρόπο, αλλά καλό αυτούσιο chapter δεν περίμενα να διαβάσω.

Η ευχάριστη έκπληξη της εβδομάδας.

qzMHWHd.png

#5618 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 17 June 2013 - 12:43

δλδ τώρα που δε θα είναι οι quincy δυνάμεις του στη μέση θα μπορούν να του κλέψουν και το Bankai;;;;;;
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#5619 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 17 June 2013 - 14:47

Ωραιο chapter!Επιτελους δεν βαρεθηκα καθολου οταν το διαβαζα!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5620 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 19 June 2013 - 10:18

It's out. Enjoy! :)
http://www.mangapanda.com/bleach/542/1

Σχόλια αργότερα.

#5621 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 19 June 2013 - 11:34

Wow!! New Ichigo is a TWF Ichigo? :oo: Πολύ καλό το σημερινό chapter (όπως και τα προηγούμενα άλλωστε) και πολύ ενδιαφέρουσα η αλλαγή του zanpakuto του Ichigo από τον Kubo! Όσο περισσότερο το κοιτάω τόσο περισσότερο μου αρέσει και το βρίσκω να ταιριάζει στην νέα διττή φύση του Ichigo. :)
Αν δεν κάνω λάθος είναι το τρίτο double zanpakuto στην SS παρόλα αυτά όμως φαίνεται να έχει μια βασική διαφορά με αυτά των Kyoraku και Ukitake. Η μικρή λεπίδα δεν είναι μια ίδια εκδοχή της μεγάλης όπως στους άλλους δυο. Έχει τελείως διαφορετικό σχήμα και σχέδιο το οποίο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον σαν στοιχείο. Also αν η μεγάλη λεπίδα είναι το hollow κομμάτι του Ichigo η τρύπα στην μέση θυμίζει την τρύπα των hollow ή είναι για καθαρά στιλιστικούς λόγους? :P

Αναρωτιέμαι πάντως, αν ο Ichigo θα ξεκινήσει κάποια στιγμή προπόνηση και με τον Kyoraku στο καινούργιο τρόπο μάχης με τα 2 swords..

#5622 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 19 June 2013 - 12:07

Άλλο ένα στοιχείο που συνηγορεί υπέρ της εικασίας για ένα σπαθί φωτιάς. Όλα τα νερά στέγνωσαν, ακριβώς όπως και με το σπαθί του γέρου. Τώρα ο smith λέει ότι έπαιξαν το ρόλο τους και οι αύρες αλλά δεν νομίζω αυτό από μόνο του να φτάνει.
Τώρα ο Κουροσάκι μεγάλες κουβέντες λέει, ότι δεν θα ζητήσει ποτέ ξανά τη βοήθεια του είμαι-και-δεν-είμαι-ο-Μπαχ. Για να δούμε.

Οι δυο λεπίδες δεν τον χαλάσαν πιστεύω, έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται ελεύθερο χέρι για ξόρκια αφού δεν έκανε και μάλλον δεν θα κάνει ποτέ.

Και ωραίο τέλος στο κεφάλαιο, κάτι νέο έμαθε ο Μπαχ, κάτι τόσο σημαντικό που θέλει να το μοιραστεί με τους ιππότες των άστρων.

Edited by 1451, 19 June 2013 - 12:07.

#5623 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 19 June 2013 - 12:31

Άλλο ένα στοιχείο που συνηγορεί υπέρ της εικασίας για ένα σπαθί φωτιάς. Όλα τα νερά στέγνωσαν, ακριβώς όπως και με το σπαθί του γέρου. Τώρα ο smith λέει ότι έπαιξαν το ρόλο τους και οι αύρες αλλά δεν νομίζω αυτό από μόνο του να φτάνει.

Εγώ πιστεύω πως τα σπαθιά του δεν πρόκειται να έχουνε κάποιο element φωτιάς σαν του γέρου. Αυτό που έδειξε στο σημερινό chapter δεν είναι κάτι άλλο από την συνηθισμένη διαδικασία κατασκευής ενός σπαθιού.Αφού η λεπίδα πυρώσει και σφυρηλατηθεί για να πάρει την μορφή της (εξ ου και οι φλόγες/φωτιές στα σπαθιά του Ichigo) κατόπιν την ψύχεις για να δέσει στην τελική μορφή της. Το ότι εξαφανίστηκε η θάλασσα είναι απλά ένα σημείο υπερβολής για να δείξει και καλά το μέγεθος του reiatsu που έχει το zanpakuto του Ichigo. Εξάλλου το είπε και ο ίδιος ο Nimaiya!
Δεν παίρνω και όρκο βέβαια αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ πιο λογική αυτή η εξήγηση από το να πήραν ξαφνικά τα σπαθιά του κάποιο element.

#5624 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 June 2013 - 14:06

αντε να δουμε να κανει μπανκαι ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#5625 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 19 June 2013 - 15:11

Dual sword δεν το περίμενα...

Δείχνει το dual sword και παραθέτει και τις εικόνες του hollow με τον Bach σε ένα σημείο. Εκφράζει τις δύο φύσεις του ichigo μέσα απο τη μορφή του zanpakuto δλδ?
O ίδιος ο Ichigo όμως λέει οτι απο δω και πέρα θα προχωρήσει μόνος του xωρις την βοηθεια τους. Οποτε δεν υπάρχει η παραπάνω σύνδεση?
Τα Zanpakuto στηρίζονται στις shinigami δυνάμεις του πλέον άμα πιστέψω προηγούμενο chapter....οπότε δεν υπάρχει ο συσχετισμός όντως?

Το dual δεν πρέπει να σχετίζεται με την hollow και quincy φύση του Ιchigo μέ όσα έχει παραθέσει ο mangaka αλλα ο Kubo τελικά φένεται να έχει άλλη άποψη. Εκτός άμα πρόκειτε για σύμπτωση