Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5506 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 17 March 2013 - 00:54

Μου αρεσει αυτο το μπερδεμα που κανει ο Kubo στους χρονους στα τελευταια chapter, μπρος πισω συνεχως η πλοκη και συχνη εναλλαγη σκηνων!

Ειδαμε και vasto lorde Ichigo και το σχεδιο φαινεται πως σπερνει!!
Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#5507 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 21 March 2013 - 22:58

Μάλλον δεν είναι το σωστό thread αλλά μιας και requires latest chapter knowledge για να μην είναι spoiliary, ιδού η συνέντευξη του Tite Kubo στη Γερμανία:

Link: http://bleach.wikia.com/wiki/User_blog:Chitamachii/Tite_Kubo_in_Germany_2013

Εξόχως σημαντικά σημεία:

Jo Kaps: "Well, that means we will also know in the forseeable future. Why is Aizen still alive?"
Kubo: "He is still necessary for the story."

#5508 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 22 March 2013 - 00:52

Fanboy μου εσύ! :P

Kubo: "As for the Arrancar, I think that Spanish sounds very passionate and a little erotic, so it matches their wild lifestyle. German sounds cold, harsh and methodic, something that matches the straight-forward methods of the Quincys. I would also like to use French at some point, because it sounds very elegant. But I can't figure out a good way to include it into the story."

Multilingual το Bleach... τα γαλλικά τί πλάσμα θα τα μιλάει; Οι μελλοντικοί Fullbringers;

o Kaps: "Is Ichimaru dead or does he, like Grimmjow, still have a chance to reappear?"
Kubo: "He is dead." (Audience groans in disappointment, me being the loudest one to complain) "It was the best for him to die there."

Welp, αυτό κλείνει την υπόθεση...

Jo Kaps: "Are there any stories you wanted to tell, but couldnt?"
Kubo: "Such an untold story exists for pretty much every single character, most of them were scrapped to to time issues. There is, for example, the story of what Grimmjow did before Aizen captured Hueco Mundo. I have this one all fleshed out, but could never tell it."

ΘΕΛΩ! Τον πληρώνω να το γράψει!

Posted Image

#5509 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 22 March 2013 - 09:35

Επίσης, από τις αντιδράσεις του κοινού στα draw requests φάνηκε πόσο τσοντάκηδες είναι οι Γερμανοί Bleach fans :P

Well, από την στιγμή που ο Μπετόβεν επισκέφτηκε τον Aizen στην φυκακή, ήταν προφανές ότι ο δεύτερος θα παίξει κάποιο ρόλο. Μακάρι να απελευθερωθεί και να τα κάνει όλα λίμπα ή ακόμα καλύτερα:

Spoiler:

Για τον αγαπημένο μου χαρακτήρα δεν ειπώθηκε κάτι στην συνέντευξη οπότε fingers crossed ότι είναι ακόμα ζωντανός και ότι θα ξαναεμφανιστεί.

Edited by Osama Bin Laden, 22 March 2013 - 09:40.

#5510 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 27 March 2013 - 23:35

Just as planned.

#5511 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 27 March 2013 - 23:38

Είσαι κομπλεξικός, το ξέρεις;

Δώστε chapter στον λαό!

http://www.mangapanda.com/bleach/531

Edited by Osama Bin Laden, 27 March 2013 - 23:38.

#5512 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 29 March 2013 - 02:35

παιδιά είχα πάρα πολύ καιρό να μπώ παρότι διαβάζω καθημερινά τα chapter Κτλ.

Ποιος στο καλό είναι το Hollow Black στο 531 ;Δεν μπορώ να καταλάβω,απο πότε η τρύπα στο κέντρο είναι κλειστή και μοιάζει και με Shinigami αλλά και με Reitsu από hollow ;

Μου θυμίζει, τον Ichigo. Όταν ήταν υπόμορφή Vastolord

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#5513 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 29 March 2013 - 03:58

γιατι τετοιο κολλημα με τον γκριμτζο? ποτε δεν το καταλαβα.
και να πεθαινει ενας ουλκιορα...!!!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#5514 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 29 March 2013 - 18:26

ρε παιδια εχω μπερδευτει :S Οσα γινονται, διαδραματιζονται στο παρον η στο παρελθον?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5515 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 29 March 2013 - 18:29

ρε παιδια εχω μπερδευτει :S Οσα γινονται, διαδραματιζονται στο παρον η στο παρελθον?

wait... what?!?!

στο παρελθόν

το κλασικό bleach η πλοκή πάει πιο αργά από μια χελώνα που κοιμάται, τουλάχιστον επιτέλους θα μας δοση μια εξήγηση για πως στον τσοπου γαμάει τους πάντες και τα πάντα ο ichigo

Edited by Pirate King, 29 March 2013 - 18:33.

#5516 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 29 March 2013 - 18:41

wait... what?!?!

στο παρελθόν

το κλασικό bleach η πλοκή πάει πιο αργά από μια χελώνα που κοιμάται, τουλάχιστον επιτέλους θα μας δοση μια εξήγηση για πως στον τσοπου γαμάει τους πάντες και τα πάντα ο ichigo

You bet... δεν ειμαι σιγουρος αν θα μας δωσει καμια λογικη εξηγιση...
Παντως εγω τωρα πια ευχαριστιεμαι πιο πολυ τα chapter του Naruto (ενω σε μια φαση ευχαριστιομουν πιο πολυ του Bleach!)Ελπιζω να αρχισει να περνεις μπρος, γιατι αν παρει θα γινει χαμος!

#5517 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 29 March 2013 - 20:06

κάποιος αν έχει την θέληση να μου απαντήσει;

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#5518 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 March 2013 - 20:10

Δεν υπαρχει απαντηση προς το παρον για τα ερωτηματα σου :P

image.jpg

#5519 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 29 March 2013 - 21:02

κάποιος αν έχει την θέληση να μου απαντήσει;

Οτι ξερεις ξερουμε :P

#5520 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 29 March 2013 - 21:40

Ποιος στο καλό είναι το Hollow Black στο 531 ;Δεν μπορώ να καταλάβω,απο πότε η τρύπα στο κέντρο είναι κλειστή και μοιάζει και με Shinigami αλλά και με Reitsu από hollow ;

μεχρι στιγμης ειναι ενα Hollow,και λογικα η τρυπα ειναι κλειστη γιατι πρεπει να ειναι ενα μερος των πειραματων με Hollow του Aizen? (like, he was all "what will happen if I close the hole again?" or sth :P) και λογικα ειναι Vasto Lorde στην παρουσα κατασταση ;p