Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5491 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 11:25

This arc is awesome.

#5492 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 11:26

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 13 Μάρτιος 2013 - 11:27

#5493 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 11:27

μαλλον θα δειξει πως το χοροου περασε απο τον πατερα στο γιο
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#5494 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 12:32

ΟΙ Quincy εξαφανίζονταν. Δεν υπήρχαν άλλοι εκτός από τους Ishida και τους Kurosaki. Μου φαίνεται λογικό να προσπαθούν να μαζέψουν ό,τι μέλη έχουν απομείνει για να μη χάσουν τις δυνάμεις τους, ή να τις κάνουν δυνατότερες. Άλλωστε, οι shinigami σχεδόν τους αφάνισαν πριν από χρόνια.

Αν και από ότι βλέπω, ο Ryuuken πίστευε ότι θα ήταν καλύτερα να αγαπάει το ζευγάρι το ένα το άλλο, παρά να το πάνε προξενιό. Και δε νομίζω ο Ryuuken και η Masaki να ήταν ερωτευμένοι.

"I wanna pee alone." ~ Θεός ο Isshin, έλιωσα. :laugh:

Και στο τέλος, τί ήταν αυτό το Hollow και γιατί ήταν σχεδόν ΦΤΥΣΤΟ ο Ichigo σε full hollow mode; ΄Τελικά η όλη υπόθεση πάει πιο βαθειά.

Και τώρα, η κατάλληλη μουσική για αυτό το flashback arc:

Youtube Video

Youtube Video

...

Τί με κοιτάτε έτσι; Κι εσείς το σκεφτήκατε!

Προξενιό ανάμεσα σε "γαλαζοαίματους" που μένουν σε έπαυλη, απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα στη "πριγκιπέσσα" και έναν έκπτωτο ευγενή (οι Shiba ήταν πρώην ευγενείς στη SS), ο "πρίγκηπας" Ryuuken έκανε παιδί με υπηρέτρια...

Posted Image

Είναι η μάνα του Uryuu, τέλος.

Ο Kubo είδε τα Μεξικανολατινοελληνικά σήριαλ και είπε να φτιάξει το δικό του! :hihi2: Του εύχομαι shojo με ίντριγκα, δάκρυα και δράμα όταν με το καλό τελειώσει το Bleach!

Και διάλεξε να πάει Γερμανία στη χειρότερη στιγμή! :if: Ποιός περιμένει τώρα πόσες εβδομάδες για το επόμενο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5495 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 12:41

Ναι συμφωνώ, είχαν φτάσει στα πρόθυρα του αφανισμού. Όμως η στάση κάποιου μπροστά στο χειρότερο ενδεχόμενο δείχνει το ποιος πραγματικά είναι. Και η διαχείριση της κρίσης από τους quincy δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα hollows που θέλουν να καταστρέψουν.

Η Masaki για κάποιον λόγο μου θύμισε την Orihime, χαρωπή εξωτερικά με έφεση στο φαΐ και λυπημένη από μέσα. Ή βασικά δεν θέλει να δείξει και να μοιραστεί τη θλίψη της με άλλους.

Άραγε πήγε ο Kubo στη Γερμανία για να μάθει λέξεις που θα χρησιμοποιήσει για να αναπτύξει το lore σχετικά με τους quincy;(νομίζω αυτοί και οι bount είναι οι μόνες παρατάξεις με τόσες γερμανικές λέξεις στο ρεπερτόριό τους).

#5496 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 12:46

Ναι συμφωνώ, είχαν φτάσει στα πρόθυρα του αφανισμού. Όμως η στάση κάποιου μπροστά στο χειρότερο ενδεχόμενο δείχνει το ποιος πραγματικά είναι. Και η διαχείριση της κρίσης από τους quincy δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα hollows που θέλουν να καταστρέψουν.

O_O Ώπα, το παρατραβάς. Δε λέω, το συνοικέσιο ούτε εμένα μου αρέσει και θεωρώ τη λεγόμενη "καθαρότητα του αίματος" μπούρδες, αλλά ίδιοι με τα hollow όπως ο 0 που είχε έρθει μαζί με τον Ulquiorra (ξεχνώ όνομα... Yammi?) που σκότωσε τόσους ανθρώπους επειδή έτσι του είχε καθίσει; It's too much, IMO...

Άραγε πήγε ο Kubo στη Γερμανία για να μάθει λέξεις που θα χρησιμοποιήσει για να αναπτύξει το lore σχετικά με τους quincy;(νομίζω αυτοί και οι bount είναι οι μόνες παρατάξεις με τόσες γερμανικές λέξεις στο ρεπερτόριό τους).

Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5497 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 16:28

Πρώτα από όλα χαίρομαι που μας έδειξε λίγο έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς, τον Ryuuken, τον μπαμπά του Uryuu.

Το hollow που εμφανίζεται στο τέλος, ίδιος ο Ichigo είναι. Περίεργη σύμπτωση. Και ο πατέρας του Ishida ήταν για τη τιμή και το καθήκον παλιά. Τί είναι αυτό που τον άλλαξε τόσο πολύ; Η φυγή της μητέρας του Ichigo; Της οποίας οι συγγενείς σκοτώθηκαν μας λένε. Από ποιους όμως; Από τα hollows του Aizen ή από τους shinigami;

Ε, είναι σίγουρο πως δεν είναι σύμπτωση. Λογικά πέρα από τα υπόλοιπα, θα μάθουμε και γιατί ο Ichigo έχει μέσα του αυτό το hollow. Προφανώς ευθύνεται εμμέσως ο Aizen -και για αυτό- μιας και το απλό γεγονός πως μας τον πέταξε στο τέλος του προηγούμενου κεφαλαίου, σημαίνει πως έχει να κάνει και εκείνος με το συμβάν. Για το τελευταίο θα ήθελα πολύ να είναι οι shinigami οι killers, μόνο και μόνο για την ειρωνεία του να δούμε τη Masaki να σώζει τον Isshin, έναν shinigami. Μια καλή ιδέα θα ήταν οι γονείς της να είναι θύματα των πειραμάτων του Mayuri, όπως και ο παππούς-Ishida για τον οποίο ήδη ξέρουμε πως θα απαχθεί καμιά δεκαετία μετά την γέννηση του Uryuu. Το flashback εξελίσεται λίγο μετά το περιστατικό με τους Vizards, εε; Μια χαρά κολλάει ο Mayuri, σίγουρα θα έχει αρχίσει τη "δουλειά" του ως Head του Research Institute και της 12ης Division.

Βλέποντας πάντως τη νοοτροπία των quincy περί καθαρού αίματος και μέλλοντος της clan τους αντιπάθησα. Μέχρι τώρα τους συμπαθούσα επειδή θεωρούσα ότι ήταν η απάντηση της ανθρωπότητας στους κινδύνους που ελλοχεύουν ανάμεσα στις διαστάσεις. Και πίστευα ότι ο Μπαχ και οι δικοί του είναι μια αιρετική σέκτα. Τελικά όχι μόνο αιρετικοί δεν είναι, συνεχίζουν κατά γράμμα την αρρωστημένη παράδοση των quincy.
Τώρα που φάνηκε πόσο παλαβοί είναι καί αυτοί, ο Aizen είναι η μοναδική φωνή λογικής και σύνεσης που απέμεινε εκεί πέρα.

Συμφωνώ. Εμένα μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως παρά τα όσα ισχυρίζεται, ο Ryuuken υποκρίνεται και αυτός. Δεν νομίζω πως πιστεύει πραγματικά πως πρέπει να παντρευτεί την Masaki για τους Quincy λόγους κλπ. Μου έδωσε την εντύπωση πως μπορεί κιόλας να την αγαπά. Το γεγονός πως τελικά δεν την παντρεύτηκε και παράλληλα δεν είχε πρόβλημα να συναντά και να μιλά με τον Isshin αργότερα, με οδηγεί στο να πιστεύω πως δεν ακολούθησε το δόγμα της οικογένειας του και "ξέφυγε" τελείως από τους καθιερωμένους τρόπους των Quincy. Ναι, η Tea-chan έχει καλό point, μπορεί και να έκανε τον Uryuu με την υπηρέτρια όσο και "Μαρία της Γειτονιάς" αν ακούγεται. Θυμάστε που δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα του; Και πως ο Uryuu στις αρχές της σειράς ήταν εκνευριστικά σπαστικός, υπόδειγμα "Quincy", -πιθανόν εξαιτίας του χρόνου και της εκπαίδευσης που πέρασε με τον παππού του;. Και είναι τυχαίο που ήρθε πιο κοντά με τον πατέρα του μόνο μετά την γνωριμία του με τον Ichigo και τους άλλους;

Και τελικά, το είδαμε ανάποδα από την αρχή (και εγώ μαζί, γιατί το ίδιο πίστευα). Οι Vandereich είναι ο κανόνας των Quincy και οι Ishida (από την γενιά του Ryuuken και μετά) οι εξαιρέσεις, οι "αιρετικοί" όπως είπες. Σάμπως δεν έχουμε δει τον Ryuuken να συζητά με τον Isshin, έναν shinigami, πράγμα που λογικά θα ήταν εκτός λογικής για κάθε "καθωσπρέπει" Quincy. Φυσικά το ό,τι οι Vandereich είναι ο κανόνας δεν δίνει κανένα δίκιο στους shinihami και στη γενοκτονία που διέπραξαν. Αποβράσματα είναι και θα παραμείνουν εκεί στη Soul Society.

ο Aizen είναι η μοναδική φωνή λογικής και σύνεσης που απέμεινε εκεί πέρα.

Νομίζω πως αυτό είναι προφανές εδώ και 530 chapters.

Και τέλος, σαν καλό troll, δεν έχουμε chapter σε ένα σημείο που η ιστορία έχει πολύ ενδιαφέρον, επειδή ο Kubo θα ταξιδέψει στην Γερμανία, που τυχαίνει να είναι η "πηγή" θεματολογίας των Quincy. Δεν τον πιάνει κανείς πουθενά αυτόν τον τύπο.

#5498 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 17:07

Αυτο το πραγμα στο τελος δεν παιζει να ειναι το hollow του Ichigo εε;

image.jpg

#5499 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 17:26

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρούσατε τους Vandenreich εξαίρεση. Επειδή ο Ishida είναι πρωταγωνιστής; Πως είναι δυνατόν δύο οικογένειες να είναι ο κανόνας αλλά οι αναρίθμητοι Vandenreich να αποτελούν την εξαίρεση, ξέροντας μάλιστα ότι ο Μπαχ είναι πάνω από χίλια χρόνια ζωντανός, έχει τον τίτλο του "μεγαλειότατου" και όλοι όσοι τον υπηρετούν το κάνουν με σχεδόν θρησκευτική ευλάβεια.

Απλώς μου κάνει εντύπωση η αντίδρασή σας γιατί μου είχε φανεί πολύ προφανές από την αρχή του arc ότι οι Vandenreich είναι οι "αυθεντικοί" Quincy.

#5500 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 18:10

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρούσατε τους Vandenreich εξαίρεση. Επειδή ο Ishida είναι πρωταγωνιστής; Πως είναι δυνατόν δύο οικογένειες να είναι ο κανόνας αλλά οι αναρίθμητοι Vandenreich να αποτελούν την εξαίρεση, ξέροντας μάλιστα ότι ο Μπαχ είναι πάνω από χίλια χρόνια ζωντανός, έχει τον τίτλο του "μεγαλειότατου" και όλοι όσοι τον υπηρετούν το κάνουν με σχεδόν θρησκευτική ευλάβεια.

Απλώς μου κάνει εντύπωση η αντίδρασή σας γιατί μου είχε φανεί πολύ προφανές από την αρχή του arc ότι οι Vandenreich είναι οι "αυθεντικοί" Quincy.

Κάνεις λάθος με τα νούμερα. Δεν είναι μόνο η οικογένεια των Ishida αλλά οι πραγματικά αναρίθμητες οικογένειες που σφάγιασαν οι Shinigami στο παρελθόν αυτές που έκαναν εμένα να πιστεύω πως αλλιώς ήταν οι Quincy + το απλό γεγονός πως ο Uryuu θεωρείται ο τελευταίος Quincy όπως έχει δηλώσει ο παππούς του. Και δεν νομίζω πως εκείνος δεν είχε ακούσει για τον χιλιόχρονο "Emperor" Bach. Επομένως αν αναλογιστείς πως οι Quincy ήταν μια κάστα θνητών πολεμιστών που εξαφανίστηκε κάποτε από τους Shinigami και τον Ishida να θεωρείται ο τελευταίος από αυτούς, έχει λογική να πιστέψεις πως οι περιέργως αναρίθμητοι Vandereich είναι μια ομάδα υποκατάστατων Quincy οι οποίοι έχουν παραστρατήσει οδηγούμενοι πια αποκλειστικά από το μίσος τους για τους Shinigami. + Διάφορα άλλα στοιχεία όπως τα τόξα που δεν χρησιμοποιούν σε αντίθεση με ότι έχει αναφέρει ο Uryuu για το μοναδικό όπλο των Quincy.

#5501 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 19:56

Ωστε η Kurosaki ζούσε μαζί με τους Ιshida.....μάλιστα. Kαι της είχαν προξενέψει τον θεό τον Ryuuken!
Μήπως το συγκεκριμένο hollow last page είναι τελικά αυτό που θα την σκοτώσει? Και μετα ο Shiba θα μάθει το final getsuga tensho θα τον καθαρίσει και θα χάσει τις δυνάμεις του?
Βασικά μάλλον θα τις φάει ο Isshin στο επόμενο τεύχος....

#5502 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 20:23

Κάνεις λάθος με τα νούμερα. Δεν είναι μόνο η οικογένεια των Ishida αλλά οι πραγματικά αναρίθμητες οικογένειες που σφάγιασαν οι Shinigami στο παρελθόν αυτές που έκαναν εμένα να πιστεύω πως αλλιώς ήταν οι Quincy + το απλό γεγονός πως ο Uryuu θεωρείται ο τελευταίος Quincy όπως έχει δηλώσει ο παππούς του. Και δεν νομίζω πως εκείνος δεν είχε ακούσει για τον χιλιόχρονο "Emperor" Bach. Επομένως αν αναλογιστείς πως οι Quincy ήταν μια κάστα θνητών πολεμιστών που εξαφανίστηκε κάποτε από τους Shinigami και τον Ishida να θεωρείται ο τελευταίος από αυτούς, έχει λογική να πιστέψεις πως οι περιέργως αναρίθμητοι Vandereich είναι μια ομάδα υποκατάστατων Quincy οι οποίοι έχουν παραστρατήσει οδηγούμενοι πια αποκλειστικά από το μίσος τους για τους Shinigami. + Διάφορα άλλα στοιχεία όπως τα τόξα που δεν χρησιμοποιούν σε αντίθεση με ότι έχει αναφέρει ο Uryuu για το μοναδικό όπλο των Quincy.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν ξέρουμε πόσες από τις οικογένειες που έσφαξαν οι Shinigami ήταν της νοοτροπίας των Ishida και πόσες ήταν πιστές στον Μπαχ. Ξέρουμε απλώς ότι σφαγιάστηκαν μαζικά Quincy στο παρελθόν χωρίς να ξέρουμε σε ποια κάστα άνηκαν. Μάλιστα, η σφαγή των Quincy έγινε πριν από το τωρινό flahsback του Isshin, στο οποίο η οικογένεια Ishida είναι ακόμα της καθαρόαιμης λογικής, άρα είναι πολύ πιο πιθανό όλοι οι Quincy να ήταν Vandenreich στο παρελθόν (εδώ να θυμίσω και τα λόγια του Μπαχ στον Ichigo περι heritage όπως και το γεγονός ότι ο Μπαχ ήταν ο μόνος Quincy αρκετά δυνατός ώστε να προκαλέσει τον Yamamoto πριν χίλια χρόνια). Για ποιον λόγο δεν ανέφερε ο παππούς Ishida τον Μπαχ και τους Vandenreich στον Uryu είναι κάτι που ίσως να έχει να κάνει με την ιδεολογία. Οι μεν δεν θεωρούν πλέον Quincy τους δε και τούμπαλιν, άρα με αυτή την λογική ο Uryu ήταν ο τελευταίος Quincy.

Δεν ξέρω. Απλώς με τα στοιχεία που είχαμε μου είχε φανεί πολύ προφανές. Vandenreich Seal of Authenticity προφανές .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 13 Μάρτιος 2013 - 20:27

#5503 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 21:44

Btw αφου η γιαγια του Uryu ειναι θεια της μανας του Ichigo τοτε ο Uryu και ο Ichigo ειναι ξαδερφια???

Παντος ωραια το παει το story πορωθηκα :P

Αντε να περιμενουμε το επομενο.....

μου θελει και ταξιδακι Γερμανια.........

gVaaH5O.jpg

#5504 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 22:44

Και μόλις μου ήρθε...

Οι Fullbringers (remember them) είπαν ότι οι δυνάμεις τους γεννήθηκαν από το γεγονός ότι οι μητέρες τους είχαν πέσει θύματα Hollow επίθεσης. Έτσι και ο Ichigo είχε Fullbring. 1.000 προς 1 ότι το Hollow που είδαμε στο τέλος αυτού του κεφαλαίου (if this isn't a Vastro Lord, I'm eating all my English books), επιτέθηκε στη Masaki και έτσι το Hollow του Ichigo του μοιάζει. Είναι οι δυνάμεις του που πέρασαν σε εκείνον μέσω της Masaki. Αυτό θα εξηγήσει πώς ο Ichigo έχει τόσες διαφορετικές φύσεις: Shinigami από τον πατέρα του, Quincy από τη μητέρα του, Fullbring από το Hollow, ΚΑΙ Vastro Lord μορφή.

Και πάλι στοίχημα ότι ο Aizen το είχε σχεδιάσει αυτό. Να δημιουργήσει, δηλαδή, ένα πλάσμα, όσο το δυνατόν πιο δυνατό, που να εσωκλείνει όλες τις γνωστές φύσεις των ψυχών, χωρίς να καταφύγει σε τεχνητές μεθόδους.

Για να τον "φάει" (still lol-ing over this) και να πάρει έτσι την απαραίτητη δύναμη ώστε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλ--- εεε, Soul King.

Με δύο λόγια, ο Aizen είναι ο απόλυτος chef. Τί Captain και αηδίες...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5505 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2013 - 09:24

είναι ξεκάθαρο πλέον threesome ο isshin η μάνα του ichigo και αυτό το hollow(vasto lorde?) και έτσι προέκυψε ο ichigo..