Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5461 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 20 February 2013 - 13:28

Απογοητευση.Η Unohana τον σκοτωσε καμια 100στη φορες, ηθελε απο την πρωτη στιγμη να πεθανει(αν και she loves fighting υποτιθεται), ειδαμε μισο bankai και παπαλα.Εκπληρωσε τον ρολο της κατα τον Kubo οποτε την ξεφορτωνομαστε. Πολυ λιγος ο τροπος που διαχειριστηκε και αυτη την ιστορια. Δυστυχως, μαλλον δεν μπορει κατι παραπανω πλεον.

#5462 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 20 February 2013 - 14:48

Μα να μη πει το "όνομα" ρε α #$$%$$
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#5463 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 20 February 2013 - 15:06

Κι άλλο ωραίο chapter σήμερα!
Spoiler:

#5464 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 20 February 2013 - 15:45

Τώρα ο ichigo θα κάνει master στις δυνάμεις Quincy :)

#5465 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 20 February 2013 - 16:09

Κλασσικο fail και αυτο το chapter. Ο Ichigomειναι μισος Shinigami και μισος Quincy αποτι φενεται... Kubo τιποτα αλλο?
The Suraido Project

Posted Image

#5466 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 20 February 2013 - 17:48

Απο οτι φαινεται επεσα μεσα στο οτι μονο ενας Kenpachi μπορει να εχει Bankai καθε φορα!

image.jpg

#5467 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 20 February 2013 - 17:57

Δεν είναι αυτό. Απλώς με το που απελευθέρωσε τις δυνάμεις του o Kenpachi, κατάφερε επιτέλους να ακούσει το σπαθί του. Δεν έχει να κάνει με το αν η Unohana πέθαινε ή δεν πέθαινε.

Όσο για την Unohana, έχω ξενερώσει τόσο που δεν ξέρω τι να πω. Ο Kubo έχει την κακιά συνήθεια να σκοτώνει πολύ εξευτελιστικά όλους τους χαρακτήρες που μου αρέσουν σε αυτή την σειρά, οπότε δεν μου έκανε καμιά εντύπωση. Απλώς πίστευα σε μια ανατροπή αλλά μπαααααααα :P

Ο Ichigomειναι μισος Shinigami και μισος Quincy αποτι φενεται... Kubo τιποτα αλλο?

Ήταν επίσης Vaizard με Arrancar δυνάμεις :P

#5468 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 21 February 2013 - 01:55

Ichigo the master of everything
Τύφλα να έχει ο Master of Puppets
Σε λίγο θα μπορεί να κάνει και kage bunshin
Posted Image

#5469 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 23 February 2013 - 02:25

Την αποθεώνει σε ενα chapter oλο και όλο και την επομένη σου λέει οτι ο zaraki το 10χρονο ήταν πιο δυνατός. Και στο καπάκι την σκοτώνει(?) κιόλας....Γιαυτό μαρέσει το bleach, απροσδόκητο πολλές φορές.

#5470 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 23 February 2013 - 03:44

Κλασσικο fail και αυτο το chapter. Ο Ichigomειναι μισος Shinigami και μισος Quincy αποτι φενεται... Kubo τιποτα αλλο?

Δεν είναι αυτό. Απλώς με το που απελευθέρωσε τις δυνάμεις του o Kenpachi, κατάφερε επιτέλους να ακούσει το σπαθί του. Δεν έχει να κάνει με το αν η Unohana πέθαινε ή δεν πέθαινε.

Όσο για την Unohana, έχω ξενερώσει τόσο που δεν ξέρω τι να πω. Ο Kubo έχει την κακιά συνήθεια να σκοτώνει πολύ εξευτελιστικά όλους τους χαρακτήρες που μου αρέσουν σε αυτή την σειρά, οπότε δεν μου έκανε καμιά εντύπωση. Απλώς πίστευα σε μια ανατροπή αλλά μπαααααααα :P

Ήταν επίσης Vaizard με Arrancar δυνάμεις :P

και fullbringer ολα σε ενα νοικοκυρεμενα
α ναι έγινε και vasto lorde και getsuga tenshou

Edited by Pirate King, 23 February 2013 - 03:57.

#5471 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 24 February 2013 - 11:56

Ε ναι. Τώρα στη μόδα είναι να είσαι Quincy :P

#5472 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 24 February 2013 - 19:53

Πωωωω ρε γιατί να πεθάνειι;;Ο Ichigo καλά να πάθει δεν γίνεται συνέχεια να νικάει!Και άντε θα δούμε και ικανότητες Kenpachi!

#5473 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 27 February 2013 - 10:33

Ουαου, what a plot twist, δεν το περιμενα καθολου μα καθολου ομως, Δηλαδη ουαου δεν εχω λογια...

Καλα πηγαινε το chapter μεχρι που το τελειωσε λες και εκανε την αποκαλυψη του αιωνα και μου φανηκε οτι μας κοροιδευει.....

gVaaH5O.jpg

#5474 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 27 February 2013 - 11:52

Βγήκε http://www.mangareader.net/bleach/528

#5475 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka