Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5431 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2013 - 17:06

το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι η unohana τορα νομηζω οτι παει να μας την πλασαρει σαν αντρα? wtf το σχεδιο της unohana εχει αλακσει μετα απο 500 chapts κατα τα αλλα τη θα μπορουσε να σωσει τον κεν chan απο το οτι ηταν τελειος αχρηστος since for ever οh ναι οτι υποσινιδιτα κρατουσε πισω τη δηναμη του απο εκεινη τη μαχη γιατι δεν υθελε να χαση την χαρα του να εχει καπιον chalenging αντιπαλο ενδιαφερον θα ειναι να πρεπει να βρει τον παλιο του εαυτο οστε να μπορει να εχει shikai και bankai αν και ο κυμπο μου φενετε πιο πολυ σλακερ στο να βρει καλο bankai για καπιον σαν τον kenpatchi

#5432 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2013 - 21:59

Είναι όντως πανισχυρος...... γιαυτό και είναι μέσα στα war potential. Θεωρητικά είναι ο πιο δυνατός στην Seritei.
To artwork του Kubo πολύ καλό επίσης,ο Zaraki είναι απο τους αγαπημένους του αναμφίβολα.

#5433 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2013 - 22:02

Η Unohana ελπίζω να μην ψοφήσει σαν παππούς Νο2... "Κάνω 3 4 σούπερ κινήσεις και μετά τινάζω τα πέταλα"

#5434 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2013 - 19:00

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί είχε nickname το "Retsu" :P

#5435 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2013 - 21:02

Για να δουμε, για να δουμε!!!Ελπιζω να κανει Bankai ο Ken-chan...Kenpachi's Bankai, hands down.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5436 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2013 - 21:04

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί είχε nickname το "Retsu" :P

Retsu (烈) means violent/furious/severe. ;pp

#5437 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2013 - 21:31

Retsu (烈) means violent/furious/severe. ;pp

Ναι, νομιζω τις ταιριαζει :P

#5438 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2013 - 07:07

Δεν έχει chapter αυτή τη βδομάδα παιδιά... Ο Kubo είναι άρρωστος... :ill:

#5439 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2013 - 14:28

Αίσχος :P

#5440 Eliza_chan

Eliza_chan

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 18:20

Μπορώ να πω πως έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το τελευταίο chapter του Bleach..!!
Η μάχη ήταν απλά epic..θέλω όμως να δω το bankai του Kenpachi… Περιμένω κάτι πολύ badass so don’t disappoint me Kubo..*w*

Ντροπή και αίσχος..!.. :oo: δεν το δέχομαι να πάρει χαπάκι και χυμούλι και να κάτσει να ζωγραφίσει xD..Εμάς δεν μας σκέφτεται..εεε;..Εγώ είμαι otaku level 1 παρακαλώ… :chigau: Ζω εγώ χωρίς Bleach «ΟΧΙ».. και θες και fans τρομάρα σου..πρέπει να κάνεις θυσίες για να έχεις fans..Άκουμε και μένα κάτι ξέρω..ακούς εκεί «άρρωστος»..και εμείς αρρωστήσαμε άλλα δεν κάναμε και έτσι..άμα πια..xDD..χαλαλι του όμως.. :kawaii: γιατί έμεινα ευχαριστημένη με το chapter..xP..ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...KUBO..^-^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Eliza_chan: 10 Φεβρουάριος 2013 - 18:22

#5441 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 18:29

Μπορώ να πω πως έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το τελευταίο chapter του Bleach..!!
Η μάχη ήταν απλά epic..θέλω όμως να δω το bankai του Kenpachi… Περιμένω κάτι πολύ badass so don’t disappoint me Kubo..*w*

Ντροπή και αίσχος..!.. :oo: δεν το δέχομαι να πάρει χαπάκι και χυμούλι και να κάτσει να ζωγραφίσει xD..Εμάς δεν μας σκέφτεται..εεε;..Εγώ είμαι otaku level 1 παρακαλώ… :chigau: Ζω εγώ χωρίς Bleach «ΟΧΙ».. και θες και fans τρομάρα σου..πρέπει να κάνεις θυσίες για να έχεις fans..Άκουμε και μένα κάτι ξέρω..ακούς εκεί «άρρωστος»..και εμείς αρρωστήσαμε άλλα δεν κάναμε και έτσι..άμα πια..xDD..χαλαλι του όμως.. :kawaii: γιατί έμεινα ευχαριστημένη με το chapter..xP..ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...KUBO..^-^

That's the spirit. Posted Image

#5442 Eliza_chan

Eliza_chan

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 18:35

That's the spirit. Posted Image

Εμααα~….xD

#5443 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 18:35

Oχι περαστικα και βλακειες, θα το παρει πανω του και δεν θα φτιαξει chapter ουτε την αλλη βδομαδα.Σε λιγο θα βγαζει chapter οποτε και ο Miura στο Βerserk...επετειακα :P

#5444 Eliza_chan

Eliza_chan

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 18:46

Oχι περαστικα και βλακειες, θα το παρει πανω του και δεν θα φτιαξει chapter ουτε την αλλη βδομαδα.Σε λιγο θα βγαζει chapter οποτε και ο Miura στο Βerserk...επετειακα :P

ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΛΩ..ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ‘ΔΩ ΜΕΣΑ..AMERICAN BAR..να στρώσει τον πισινούλη του να ζωγραφίσει...κανόνισε Kubo γιατί δεν θα τα πάμε καλά οι δυο μας..κοίτα έτσι και πάρει θάρρος don’t worry θα τον κανονίσω εγώ..και προσωπικά εγώ.."Kubo ξέρεις τι εστί βαράτε..!" @_@

#5445 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 18:48

ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΛΩ..ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ‘ΔΩ ΜΕΣΑ..AMERICAN BAR..να στρώσει τον πισινούλη του να ζωγραφίσει...κανόνισε Kubo γιατί δεν θα τα πάμε καλά οι δυο μας..κοίτα έτσι και πάρει θάρρος don’t worry θα τον κανονίσω εγώ..και προσωπικά εγώ.."Kubo ξέρεις τι εστί βαράτε..!" @_@

Καλα θα του κανεις γιατι μεσα σε 4 βδομαδες δεν εχει βγαλει chapter 2 φορες :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 10 Φεβρουάριος 2013 - 18:48