Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#511 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 13 December 2008 - 19:07

Μπα, δε πρόλαβα να αποχωρίσω και ήδη βρέθηκε αντικαταστάτης μου. Interesting...

#512 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 December 2008 - 20:23

Κι εγώ που νόμιζα οτι τα αγορια δεν θα ήθελαν την Matsumoto νεκρή....:hahaha::hahaha::hahaha:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#513 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 13 December 2008 - 20:56

Ποιος ειπε οτι την θελουμε Miko-chan?^_^
Απλως αυτου λεμε ειναι οτι δεν πεθαινει κανεις. Εχει καταντησει λιγο κουραστικο αυτο πραγματι αλλα ρε παιδια αν δεν σας αρεσει τοσο πολυ ποια αυτη η σειρα σαν manga η/και σαν anime γτ συνεχιζεται να την βλεπεται. Ακολουθηστε την συμβουλη του "μαυρου βασιλια" και δοκιμαστε κατι πιο βαθυστοχαστο, αν και αυτο τον καιρο δεν κυκλοφορουν και πολλα. Το Bleach ειναι ενα απο τα καλυτερα.
Αnyway ακομα και ετσι δεν νομιζετε οτι το κριτικαρετε πολυ ασχημα και βαρια? Εδω ο καημενος δεν ξερει πως να ονομασει τα επομενα Bankai και Release...πρεπει να το καθυστερησει λιγο να σκεφτει:kakaka:.
Πιστευω οτι το Chapter ηταν καλο σε σχεση παντα με αυτα που δειχνει το Bleach τον τελευταιο καιρο. Μας εδειξε λιγο τον Gramps in action μονο αυτο επρεπε να σας ευχαριστει και να σας πορονει για τα επομενα chapter.:burningbe3: Δεν τον βλεπουμε καθε μερα να πολεμαει (ακομα και τετοιο αντιπαλο:P).
Παντως εγω περιμενω με ανυπομονησια τις μαχες ukitake - "nanao-chan" vs n1 , Halibel vs Hitsugaya, Ichigo vs Ulqiora. Επισης θελω να δω αν θα επαληθευτη η υποψια μου οτι ο γερος ειναι προδοτης, αν και ευχομαι πραγματικα να μην ειναι γτ μετα θα φαω μεγαλη ξενερα οπως και πολλοι αλλοι που ξερω.:frozen:

Looking forward to the next chapter!
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#514 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 14 December 2008 - 02:42

Κι εγώ που νόμιζα οτι τα αγορια δεν θα ήθελαν την Matsumoto νεκρή....:hahaha::hahaha::hahaha:

ποιος είπε πως δεν την θέλουμε.... κοίτα, απλά ΠΡΈΠΕΙ να πεθάνει κάποιος... shonen είναι για παιδιά αλλα όχι για καθυστερημένα 6 year olds....και το naruto shonen είναι αλλα ψοφάνε τουλάχιστον...

προσωπικά και εγώ είναι από πολύ καιρό που αναρωτιέμαι γιατί το διαβάζω ακόμα, το anime το έχω ήδη παρατήσει απλά ρέσεις, 1 chapter = 5 λεπτά at most. 5 λεπτά την εβδομάδα είναι ένα τίποτα για αυτό δεν πειράζει αν το συνεχίζω

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#515 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 December 2008 - 18:11

Απλά μερικούς σας θα ήθελα να ρωτήσω γιατί βλέπετε το Bleach ? Ξέρετε πως είναι είναι ένα shonen ? Αν θέλετε κάτι ποιο βαθυστόχαστο δείτε άλλη σειρά.

1)Για τον ulquiorra,και μερικους αλλους καλους χαρακτηρες.

2)Απο απλη περιεργεια για το τι θα γινει

3)Για να σκοτωσω 5 λεπτα απο το πρωι της παρασκευης.

qzMHWHd.png

#516 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 14 December 2008 - 20:55

Τέσπα. Απλά έκανα μια προσπάθεια να συζητήσουμε κάτι άλλο απο το πόσο έχει πέσει η ποιότητα της σειράς.
Απέτυχα οικτρά μάλλον...

#517 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 14 December 2008 - 22:56

Για να δοκιμάσω εγώ να αλλάξω θέμα.
Σε ποιον τομέα πιστεύετε ότι το Μπλιτς είναι καλύτερο από τα άλλα γνωστά σόνεν;
Και λέγοντας γνωστά εννοώ Naruto, One Piece, D.GrayMan, Soul Eater, ακόμα και Dragon Ball.
Επίσης να σας ρωτήσω. Ρε παιδιά, το Yuyu Hakusho δεν είναι ίδιο το Μπλιτς;
Και επίσης τι πάθανε όλοι και κάνουνε πλέον σειρές με shinigami;

#518 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 December 2008 - 23:20

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλύτερο ή όχι από άλλα Shounen θεωρώ πάντως ότι σαν ιδέα είναι αρκετά ξεχωριστό και πρωτότυπο... Το Yuyu Hakusho δεν το έχω διαβάσει αλλά από μια ματιά που έριξα δεν μου φαίνεται ότι ταυτίζεται με το bleach. Ναι η μεταθανάτια ζωή και το υπερφυσικό και ότι σχετίζεται με άγγελους του θανάτου και παρόμοιες οντότητες έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πάρα πολλά πνευματικά δημιουργήματα. Αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό και σχετίζεται με την αναγκη του κάθε ανθρώπου να εκλογικεύσει το άγνωστο και τον φόβο του θανάτου. Γι αυτό και οι Shinigami οι οποίοι αν δεν κάνω λάθος αποτελούν παραδοσιακές ιαπωνικές μυθικές οντότητες αποτελούν αγαπημένη θεματολογία στις σειρες οι οποίες πραγματεύονται το υπερφυσικο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επειδή μια σειρά έχει την λέξη Shinigami ότι είναι ίδια με μια άλλη. Πχ διαφορετικούς Shinigami βλέπουμε στο Bleach, διαφορετικούς στο DN και διαφορετικούς στο Shinigami no Ballad. O κάθε δημιουργός δίνει τον δικό του ξεχωριστό ορισμό.

Προσωπικά με το Bleach και σαν anime και σαν manga περνάω πολύ ευχάριστα την ώρα μου. Δεν ζητάω να προβληματιστώ πάνω σε κάτι ή να λύσω τα μυστήρια της ζωής αλλα όσο με αφορά επιτελεί έναν από τους πρωταρχικους στόχους κάθε anime. Και αυτό είναι να με ψυχαγωγεί.

#519 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 14 December 2008 - 23:55

Και λέγοντας γνωστά εννοώ Naruto, One Piece, D.GrayMan, Soul Eater, ακόμα και Dragon Ball.

δεν έχω δει ούτε εγώ το yu yu hakusho αλλα όταν άρχισα το bleach ήταν από τις πρώτες σειρές που έβλεπα και ήταν η μονη ongoing. με πώρωνε η ιδέα του shinigami και δεν ήξερα καμια άλλη σειρά παρόμοια. πιστεύω πως είναι μια αξια σειρά επειδή έχει ωραίους χαρακτήρες....το story χάνι λάδια όμως

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#520 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 December 2008 - 02:12

Σε κανεναν.

qzMHWHd.png

#521 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 15 December 2008 - 12:21

Καλα ρε rori μας δουλευεις?
Ειπες οτι θα αποχωρησεις απο το thread και εχει κανει απο τοτε (απο προχθες δηλαδη,πολυ κρατηθηκες) 3 posts στα 2 εκ των οποιων δεν λες τιποτα σχετικο εστω με το εν λογω anime ενω στο τριτο θετεις ερωτηματα ασχετα με το thread (hinto:Thread is ''Bleach latest chapter discussion'').Κατσε σκεψου λιγο την επομενη φορα που θα πας να postαρεις αν μπορεις να συνεισφερεις στην συζητηση,αν οχι μην κανεις τον κοπο να postαρεις:smokingg:

#522 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 December 2008 - 18:58

Τσα χαναρ8α χαρ χαρ:oo:.Βλεπω οτι οσο λειπει ο σπαμμερ kelborn καλα συνεχιζετε την πορεια του.Ειμαι πραγματικα περιφανος για ολους τους bleach που κα8ονται και ποσταρουν ωρες για ακυρα 8εματα¨).Τελοςπαντων παμε στο 8εμα μας καλο το τελευταιο chapteraki.Προσωπικα εμενα μου αρεσε που ειδαμε και λιγο τον παππου να κανει κατι...λες και ηταν νεκρος τοσο καιρο.....Απο κει και περα το ολο 8εαμα μπορω να το πω μετριο.Δρεν μου προσεφερε και μεγαλες αγωνιες για την εκβαση της μαχης λογικο ηταν να μπει και να τους σωσει καποιος ειτε αυτος ειτε ο captain που πινει τσαι(αν και αυτος παλι παρακολου8ει τον αλλο τον συναδελφο οποτε εχει και κατι να κανει).Αυτο που εχει γινει πλεον must στο μανγκα ειναι το γεγονος οτι κακα τα ψεμματα αμα δε βλεπουμε μαχες του κυροσακι η τον μπιακουγια και τη λοιπη παρεα το μανγκα δε τραβαει τοσο πλεον ειδικα μετα το pendolum οπου για μενα εχει ξεπεσει παρα πολυ...Μενει να περιμενουμε να δουμε την παρεμβαση των vizards πλεον κα8ως και τη μαχη του ichigo και του ulqi.Απο κει και περα 8α δουμε παντα νομιζω καλα chapters.Οσο για τον αιζεν δε βαριεται μεσα στη φωτια-αντε να δουμε και λιγο ξυλο απο τη μερια του οεο:bath:.Παντως οπως και να το κανουμε το βλιτσ εχει γινει συνη8εια κια γενικα δυσκολα κοβεται οσο σκατα κι αν ειναι .Τill next time

Posted Image

#523 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 17 December 2008 - 14:20

Spoilers απο το επόμενο τσάπτερ ! Τέλος τα φράκσιον ! Και επιτέλους, μαθαίνουμε τα νούμερα των 3 Εσπάντα !!!

Spoiler:

#524 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 17 December 2008 - 14:29

Spoilers απο το επόμενο τσάπτερ ! Τέλος τα φράκσιον ! Και επιτέλους, μαθαίνουμε τα νούμερα των 3 Εσπάντα !!!

Spoiler:

Great! Αρχίζουν οι καλές μάχες επιτέλους...

#525 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 17 December 2008 - 14:33

Yesssssss

Πάρτε το ο Stark είναι #1
Δεν διάβασα όλο το spoiler και μόνο για αυτό το νέο λέω πως το chapter είναι κορυφαίο....

Γουστάρω να τρελαίνομαι με τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. Έτσι να σαπίσει ο κ#%^γερος ο Barangar (ή whatever).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image