Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2012 - 14:53
Τώρα για το παρεάκι 0 division όλοι πιστεύω τους περιμέναμε πιο badass
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2012 - 15:08
Παντως εγω τους περιμενα πιο γαμματους σε style Kenpachi περιπου.
jeffhardyΟχι φωτιες απο τα ματια παντως δεν περιμενα οτι η Big Mama ηταν στους 0 division...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 15 Νοέμβριος 2012 - 15:09
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2012 - 15:30

Και αμα ηταν ολοι Kenpachi,στο τελος τον ιδιο τον Κεν θα τον βαριομασταν!Επιτελους ειδαμε και κατι διαφορετικο απο τον Kubo και προσωπικα μου αρεσει!
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2012 - 16:00
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2012 - 16:07
Μου θυμησε λιγο την Minerva του mashima σε συνδιασμο με την soi-fon αλλα w/e , she's great <3

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2012 - 19:53
Βασικα , το καλυτερο design το ειχε η γκομενα στα δεξια του μεσεου.
Συμφωνώ! Εμένα μου θύμισε Templar Assassin απο DotA 2
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2012 - 21:07

"Life is spherical, investigate the other side..."
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2012 - 22:38

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2012 - 23:56

Kαι εμενα παντως με χαλασαν τα σχεδια.Εκτως της γκομενας δεξια του παππουλι οπως ειπατε και του τυπα αριστερα του παππουλι...οι αλλοι ηταν για κλαματα.
Αν εξελιχθουν σε γαμματοι χαρακτηρες παντως στην μαχη θα εχει φαση

KaidouΔεν ειμαι σιγουρος, οτι επειδει ειναι διαφορετικο ειναι και ωραιο, θα δειξει!Παντως μου θυμισαν και λιγο Shadow Beasts απο Hunter x Hunter που
1ον:Ητανε fail εμφανισιακα
2ον:Ηταν και καλα τουμπανα μα στο τελος...
3ον:Αστο ειναι spoiler το τελος.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 15 Νοέμβριος 2012 - 23:58
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2012 - 23:57

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2012 - 00:14
Yep....we are
Kαι εμενα παντως με χαλασαν τα σχεδια.Εκτως της γκομενας δεξια του παππουλι οπως ειπατε και του τυπα αριστερα του παππουλι...οι αλλοι ηταν για κλαματα.
Αν εξελιχθουν σε γαμματοι χαρακτηρες παντως στην μαχη θα εχει φαση
KaidouΔεν ειμαι σιγουρος, οτι επειδει ειναι διαφορετικο ειναι και ωραιο, θα δειξει!Παντως μου θυμισαν και λιγο Shadow Beasts απο Hunter x Hunter που
1ον:Ητανε fail εμφανισιακα
2ον:Ηταν και καλα τουμπανα μα στο τελος...
3ον:Αστο ειναι spoiler το τελος.
1oν Το οτι δεν ειναι αυτο που περιμεναμε δεν σημαινει οτι ειναι και fail!Σας λεω,καθηστε να τους δουμε σε μαχη και μετα κρινετε τους!
2ον παραμενουν τουμπανα απο την στιγμη που δεν ειδαμε τιποτα για το τι μπορουν να κανουν και το μονο που ξερουμε ειναι οτι εχουν παρε δωσε με τον Spirit King και οτι τους φοβατε ακομι και ο Bach!Κρατηστε στο μυαλο σας οτι ισως ο ενας απο τους 5 potentials να ειναι ενας απο αυτους!
3ον δεν ξερω τι εννοεις

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2012 - 00:38
Γενικά έχω ένα παράπονο από το pacing που κάνει ο Kubo σε αυτό το arc. Ενώ και στο Arrancar arc είχε μια πολύ ζόρικη αναγνωριστική σύγκρουση με τη φραξιά του Γκρίμτζο, εδώ πραγματικά έγινε της Πόπης. KO'd captains, νεκρός Γιαμαμότο, σπασμένο Μπανκάι κτλ. Η μεγάλη μου απογοήτευση ήταν ο τρόπος με τον οποίο ξεπέταξε τον παππού και τον Κενπάτσι δείχνοντας ελάχιστα τις δυνάμεις του πρώτου και κρατώντας στάσιμο το δεύτερο. Επίσης μας έδειξε πολύ απότομα, σε δράση, τους νέους αντιπάλους. Δεν ξέρω, ίσως είναι η ιδέα μου, αλλά νομίζω πως βιάστηκε.
Το μόνο σίγουρο είναι πως στη συνέχεια, όταν θα δούμε το κυρίως πιάτο θα γίνει πολύ χειρότερος χαμός. Θέλω τρελό ξύλο.
Υπόθεση για τον Ίσσιν. Πιστεύω πως ήταν μέλος των παλιών αρχηγών που πολέμησαν με τον παππού τους Κουίνσι. Και πιθανότατα να την κοπάνησε τότε ή αμέσως μετά. Δεν μας έχει δείξει το σήμα του όμως, θα μπορούσε να είναι και ex-Royal guard. Αν ο αριθμός μελών είναι σταθερός, ίσως αυτόν αντικατέστησε η Hikifune.
Ποιος νοιάστηκε γι' αυτά; Kon, Kon, και μόνο Kon. Ήρθε το αφεντικό!!! Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, θα δείρει τον Buckbeard και θα πάρει την νοστιμούλα από τη Royal guard σπίτι του να το γιορτάσει!!! (Εμ, Kon είναι!)
Πραγματικά επική επιστροφή.
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2012 - 01:07
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2012 - 02:02
Μα πόσο θείλα αυτο το τσαπτερ.
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2012 - 21:04

Τον kon τον διέγραψε η μνήμη μου αμέσως και δεν τον σχολίασα. Διπλό αίσχος