Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5236 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 08 November 2012 - 17:25

Α-χα, να γιατί η Unohana δε πήγε να βοηθήσει. Και τώρα θέλω απαντήσεις γιατί διέταξε κάτι τέτοιο ο παππούς.

Ίσως δεν ήθελαν να χάσουν την Unohana, γιατί ίσως γίνει αυτή η Commander της Soul Society :D

Περιμένω να δω αν η Rukia κάνει κάτι χρήσιμο όταν αναρώσει :P

Edited by Akihito, 08 November 2012 - 17:25.

#5237 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 08 November 2012 - 19:14

Από πότε είναι doctor o Shinji; Ποτέ δεν είδαμε κάτι τέτοιο... Ο,τι θέλει κάνει ο the-king-of-trolls Kubo... Εντάξει, το ότι ακόμα δεν πέθανε ο Byakuya είναι άθλιο, ειλικρινά... Πόσο ακόμα θα πέσεις στην εκτίμησή μου Kubo... Το μυστηριώδες σπαθί στο Hueco Mundo ακόμα να μάθουμε ποιός το κρατάει... Καλά πάμε...

#5238 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 November 2012 - 23:19

Μεσα σε μια εβδομαδα εχω διαβασει ολο το Bleach. Ολη η αληθεια στο τελευταιο βρισκεται εδω :

http://i40.mangareader.net/bleach/397/bleach-2400531.jpg

Δεν ξερω αν το εχει ποσταρει κανεις γρηγοροτερα sorry XD

Edited by Kenobi-sensei, 09 November 2012 - 23:19.

#5239 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 09 November 2012 - 23:38

Ίσως δεν ήθελαν να χάσουν την Unohana, γιατί ίσως γίνει αυτή η Commander της Soul Society :D

εγω το βλεπω για shunsui νεος commander μαζι με uktitake για συμβουλο του ξερω γω ;)

#5240 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 11 November 2012 - 21:28

εγω το βλεπω για shunsui νεος commander μαζι με uktitake για συμβουλο του ξερω γω ;)

Νομίζω ότι η Unohana είναι δυνατότερη από αυτούς τους δύο :P +αυτοί οι δύο ανέκαθεν τη φώναζαν "Unohana-senpai".

#5241 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 14 November 2012 - 09:54

http://www.mangapanda.com/bleach/516/3

It's out.

Spoiler:

#5242 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 14 November 2012 - 10:17

Spoiler:

Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα με το που τους ειδα!!!!!!
Εγω τους περιμενα πιο πολλους και daedly αλλα ειναι μονο 5.Αν και ειναι πιο δυνατοι απο τα 13 divisions μαζι.

#5243 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 14 November 2012 - 12:29

ο Urahara θα πήρε τη θέση της τροφαντής κυρίας φαντάζομαι, η άλλη είναι λίγο τσόντα για mother figure
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#5244 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 14 November 2012 - 12:43

Really??? Εγώ αυτή φανταζόμουν για captain της hiyori...δε νομίζω η άλλη να μπορούσε να την κουμαντάρει.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#5245 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 14 November 2012 - 13:39

Θα πάνε για κάπταιν ή απλά θα τσακίσουν τους κακούς και θα πάνε σπίτι τους σα να μη συνέβη τπτ;

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#5246 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 14 November 2012 - 14:01

Ελπιζω μην γινει το γνωστο.
Τους κανουμε hype στο full , ριχνουνε λιγο ξυλο στους τσιρους και μετα παριαπα.
Αντε και μας πορωσε.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#5247 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 14 November 2012 - 14:35

Αν θυμάμαι καλά στο arancar arc όταν έδειξε το πως ξεκίνησαν όλα και πως δημιουργήθηκαν οι πρώτοι vaizard κάποιος είχε πει ότι μια commander είχε αφήσει τη squad της και είχε μπει στην zero squad. Οπότε μια από τις 2 είναι γνωστή στους περισσότερους.

#5248 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 14 November 2012 - 15:13

Πολυ lame σχεδιο πφφφ :wet2: Τεσπα ξυλο να δωσουν...

#5249 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 14 November 2012 - 15:19

Και εγώ πιστεύω πως η Kirio Hikifune είναι εκείνη στα αριστερά. Ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή "motherly figure" για την Hiyori. Αλλά ας μην κρίνουμε μόνο από την εμφάνιση. Να δεις που μπορεί αυτοί οι 5 να άνηκαν στην παλιά συμμορία αιμοδιψών συντρόφων του Yamamoto και απλά ο Kubo να μας επέλεξε να μας τους δείξει χαμογελαστούς και καλοσυνάτους για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Ακόμα και έτσι όμως περίμενα πιο σοβαρές εμφανίσεις. Ο τύπος στα δεξιά ειδικά, μου σπάει τα νεύρα και που τον κοιτάω.

#5250 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 14 November 2012 - 15:36

Θυμιζουν πολυ χαρακτηρες του Οντα :D Μαλλον ο Κουμπο πειραματιστηκε με το σχεδιο του. Εμενα δε με χαλαει καθολου που ειναι καπως καρτουνιστικοι as long as they kick ass!

Btw, καποιοι παραπονιοσασταν που ολοι οι χαρακτηρες εμοιαζαν ιδιοι...