Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 09:24

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 10:02
Τέσπα, άντε στο επόμενο να τελειώνουν τα 3 φράκσιον να πάμε παρακάτω...
Προσωπικά, βαρέθηκα να ελπίζω για ένα ΜΕΤΡΙΟ κεφάλαιο εδώ και μισό χρόνο. Καλή υπομονή...
Έίσαι υπερβολικός . Τα 3 προηγούμενα chapters μπορεί να μην ήταν σούπερ αλλά ήταν σίγουρα πάνω απο μέτρια.
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 10:33

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 11:44
Παρόλο που το chapter (ως κλασικό Bleach chapter) δεν έχει να δείξει τίποτα (όλο αυτό ήταν 1,5 βία 2 λεπτά animation) είναι από τις φάσεις που περιμένω να δω animated.
Αν μη τι άλλο ο Yama είναι επιβλητικός.
Πάμε γι' άλλα...
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 11:47
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 11:48
Έίσαι υπερβολικός . Τα 3 προηγούμενα chapters μπορεί να μην ήταν σούπερ αλλά ήταν σίγουρα πάνω απο μέτρια.
Εξαρτάται το τι θεωρείς "μέτριο". Εγώ ουδέποτε έβλεπα Μπλιτς για τις μάχες του. Προτιμούσα τα εφηβικά δράματα και τα μεταφυσικά μυστήρια που είχε στην αρχή. Με αυτή την λογική, δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο εδώ και πολύ, πολύ καιρό. Αρά, κάτω του μετρίου, μη πω μηδέν.
Και σιγά τις μάχες. Ούτε χορογραφία, ούτε λογική, ούτε κάν έκβαση συνήθως δεν έχουνε. Κάθεστε και ασχολήστε για τις μάχες λες και είναι κάτι. Τίποτα δεν είναι. Σεναριακά είναι νεκρός χρόνος, νοητικά είναι νεκρά φαιά ουσία.
Ρε τι πουλάει σήμερα...
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 15:06
Αν τα συμπτίξουνε και βγάλουν τα μονότονα κομμάτια animated αυτές οι μάχες θα είναι πάρα πολύ καλές. Γενικά ο παππούς μίλαγε με την σιγουριά και την υπεροψία του είμαι" ο πιο δυνατός από όλους". Περιμένω να δω την αναμέτρηση του με τον Aizen που είναι και αυτός σε παρόμοιο στυλάκι....
Kαι roriconfan ναι ξέρουμε πολύ καλά τι είναι το Bleach και το τι έχει να προσφέρει. Εντούτοις εξακολουθούμε να το βρίσκουμε διασκεδαστικό η τουλάχιστον να εχουμε την απορία που διάολο θέλει να καταλήξει ο mangaka γι αυτό και το διαβάζουμε. Εφόσον έχεις απαξιώσει την σειρά σε τέτοιο βαθμό ώστε να την θεωρείς χαμμένη φαιά ουσία do yourself and us a favor και σταμάτα να ασχολείσαι μαζί της. Σου το έχουν πει ήδη πολλοί απλοί χρήστες αλλά και μέλη της anime.gr team ότι αυτό το οποίο κάνεις δεν είναι ούτε παραγωγικό ούτε προσφέρει κάτι στην όλη συζήτηση. Ναι έχεις το δικαίωμα της γνώμης σου, και ναι δεν είναι απαραίτητο να σου αρεσει μια σειρά για να ποστάρεις στο thread της (και οι αρνητικές γνώμες είναι καλοδεχούμενες). Αλλά μετά την 1666η φορά που θάβεις την σειρά χωρίς να σχολιάσεις κάτι συγκεκριμένο και να προσθέσεις κάτι καινούριο στην συζήτηση, έχεις φύγει από το "λέω απλά την γνώμη μου" και έχεις περάσει στο "κανω trolling".
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 15:50
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 10:33
Hmm, δεν με τρελαναι σχεδον καθολου αυτο το chapter.Νταξει καλη η κινηση του yama αλλα δεν εδειξε και τιποτα παραπανω.Βασικα δεν παλευε και με καλο αντιπαλο, οποτε μου φανηκε βαρετο που ενα ολοκληρο chapter εδειχνε την μαχη του yama με τον Allon.
:oo:Ελεος απλα!!!!!!!Ας ελπισουμε το αλλο chapter να νε 1000 φορες καλυτερο!!!
100% agree...δεν πιάνω το point γιατί κυκλοφόρησε ένα τέτοιο chapter.δεν μας έδειξε κάτι που δεν ξέραμε.Anyway για το θέμα των visard πιστεύω οτι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ιστορία...I have ένα ένστικτο...
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 11:17
ναι και εγώ αυτό πιστεύω..αλλά επισης πιστεύω ότι ναι μεν μισούνε τον άιζεν,αλλά θα έπρεπε να μισούνε και τους σινιγκάμι...και αυτοί τους "πετάξανε" μόνο στον ουράχαρα πρέπει να έχουνε ευγκνομοσύνη κατά κάποιο τρόπο..
το πιο σωστό θα ήταν να μείνουν απέξω η vaizards και να περιμένουν να τελειώσει η μάχη και να σφάξουν ότι έχει μείνει ζωντανό
σωστός! το bleach παιδιά έχει καταντήσει βαρετό ρε παιδιά....όλο τα ίδια και τα ίδια, τώρα πετάχτηκε από το πουθενά ο κολόγερος και μας κάνει τον g***a.Originally Posted by roriconfan
![]()
Προσωπικά, βαρέθηκα να ελπίζω για ένα ΜΕΤΡΙΟ κεφάλαιο εδώ και μισό χρόνο. Καλή υπομονή...
φυσικά η rangiku δεν θα πεθάνει, πράγμα πολύ ενοχλητικό φυσικά.... ffs δεν πεθαίνει ποτε κανεις, όλο μας δείχνει υποτίθεται cool και "γαματες" μάχες και δεν πεθαίνει κανεις ποτε. Το ξέρω πως έτσι είναι το bleach αλλα έχει καταντήσει αηδία το όλο πράγμα, περίμενα μήνες σαν ηλίθιος να δω shunsui ως. Stark (που είναι η 2 καλύτεροι μου chars) και τώρα θα είναι η κλασική αηδία πάλι : θα χρησιμοποιούν low power μέχρι να φαΐ ένας από τους δυο λίγο ξύλο και θα ανεβάσει το power, μετά θα το ανεβάσει και ο άλλος. μάχη μέχρι να φαΐ λίγο ξύλο πάλι ο ένας από τους 2 και πάλι ο ένας θα κάνει raise the power.
ελπίζω να μην καταντήσει Nnoitra vs Zaraki:
chapter 1: slash, τον νίκησα
chapter 2: raise up, hahaha μου έκλασες,slash, σε νίκησα εγώ
chapter 3: raise up, hahaha μου έκλασες,slash, se nikisa ego
chapter 4: repeat of chapter 2
chapter 5: repeat of chapter 6
chapter 7: release INFINITE power, slash, se nikisa mwahahaah
chapter 8: release INFINITE power, @@ μου έκλασες
chapter 9: ας πιάσουμε το σπαθί με 2 χερια. ΚΟ
μπορεί να υπερβάλλω αλλα sorry κιόλας έτσι πάνε οι μάχες στο bleach....
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 14:04
Anyways, όσοι το διαβάζουν ξέρουν πως τα καλύτερα έρχονται. Η απογοήτευση ευτυχώς πηγάζει απο τις βαρετές μάχες των "αδύναμων"και όχι απο τις μεγάλες μάχες.
Εξάλλου, υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να δούμε. Έφτιαξα μια λίστα με αυτά που περιμένω εγώ :
1) Οι μάχες των Espada. Ειδικά για τις μάχες Barragan vs Soifon και Halibel vs Hitsugaya πιστέυω πως οι "καλοί" θα φάνε ήττα.
2) Ichigo vs Ulquiorra. Πραγματικά μια γαμάτη μάχη. Και μην μου πείτε πως ξέρουμε ότι θα νικήσει ο πρώτος. Με αυτήν την λογική δεν θα βλέπαμε το 90% των ταινιών/σειρών/ανιμέ στις οποίες στο τέλος νικά ο καλός. Το ενδιαφέρον είναι πώς θα νικήσει τελικά ο Ίτσιγκο
3) Οι Vizards. Έχω την εντύπωση πως οι Vizards δεν είναι με κανέναν. Μπορεί να πολεμήσουν και με την SS πέρα απο τον Άιζεν.
4) Ποιος είναι ο ρόλος του πατέρα του Ίτσιγκο αλλά και του Urahara στην ιστορία.
5) Bankai Yama, Aizen, Soifon, Shunsui, Ukitake, Gin αλλά και τα release των 4 πρώτων Espada. Επιπλεόν, κάποιοι απο τους Vizards έχουν και αυτοί Bankai, σωστά ?
6) Ποιος είναι ο Soul King και η Zero Division αλλά και πως είναι η διάσταση στην οποία κατοικούν.
7) Ποιος θα είναι ο ρόλος των εγκλωβισμένων captains στο HM. Και να μας δείξει τι βρήκε ο Mayuri στο lab του Szayel. (Αν και έχω μια υποψία)
8 ) Να μάθουμε τελικά γιατί τα κανει όλα αυτά ο Άιζεν.
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 15:59
Το ενδιαφέρον είναι πώς θα νικήσει τελικά ο Ίτσιγκο
lol πιο ενδιαφερον?Οπως νικαει παντα.Εκει που χανει, θα δει τι απειλουνται οι φιλοι του, θα πει "ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!"
απελευθερωνει απιστευτο reiatsu, γινεται super shinigami, ichigohan κλπ κλπ κλπ
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 16:16
μπορεί να φάνε ήττα αλλα σίγουρα δεν θα πεθάνουν, αυτό είναι το πρώτο ηλίθιο. αλλα για σκέψου το καλά, ο hitsugaya είναι από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στη σειρά, θα μπορούσε να χάσει?1) Οι μάχες των Espada. Ειδικά για τις μάχες Barragan vs Soifon και Halibel vs Hitsugaya πιστέυω πως οι "καλοί" θα φάνε ήττα.
δεν παίζει να κάνουν bankai όλοι αυτοί γιατί μετά δεν θα έχει άλλες "hidden moves" ο tite kubo να δείξει5) Bankai Yama, Aizen, Soifon, Shunsui, Ukitake, Gin αλλά και τα release των 4 πρώτων Espada. Επιπλεόν, κάποιοι απο τους Vizards έχουν και αυτοί Bankai, σωστά ?
αυτά είναι σίγουρα τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα στη σειρά αυτή τι στιγμή.7) Ποιος θα είναι ο ρόλος των εγκλωβισμένων captains στο HM. Και να μας δείξει τι βρήκε ο Mayuri στο lab του Szayel. (Αν και έχω μια υποψία)
4) Ποιος είναι ο ρόλος του πατέρα του Ίτσιγκο αλλά και του Urahara στην ιστορία.
παίζει να μην μας το πει καν... ο Aizen έτσι όπως έχει εξελιχθεί απλά κάθεται κοιτάει και χαμογελάει σα παραπληγικό.... και στη μάχη έτσι θα κάνει λογικά8 ) Να μάθουμε τελικά γιατί τα κανει όλα αυτά ο Άιζεν.
απλά no comment, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας τι βαράει στα νεύρα που όλο πετάγεται αυτό το σκουπίδι και γίνετε όλο και πιο δυνατός και τα σφάζει όλα χωρίς καμια εξήγησηΤο ενδιαφέρον είναι πώς θα νικήσει τελικά ο Ίτσιγκο
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 18:11
απλά no comment, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας τι βαράει στα νεύρα που όλο πετάγεται αυτό το σκουπίδι και γίνετε όλο και πιο δυνατός και τα σφάζει όλα χωρίς καμια εξήγηση
Δεν είναι ιδιάιτερα πολυαγπητός σε εμένα. Αλλά έχω μια προαίσθηση πως ο ΚΤ δεν σκοπεύει να "σκοτώσει" τον Ulquiorra με ένα απλό boost του πρωταγωνιστή.
Εξάλλου, για να μην είμαστε και υπερβολικοί, στη 1 απο τις 2 σοβαρές μάχες του Ichigo στην σειρά μέχρι στιγμής σε αυτήν του Βyakuya, ο Ichigo νίκησε με παρέμβαση άλλου. Υπήρξε μόνο το φυσιολοφικό boost με το bankai.
Τέσπα. Απλά μερικούς σας θα ήθελα να ρωτήσω γιατί βλέπετε το Bleach ? Ξέρετε πως είναι είναι ένα shonen ? Αν θέλετε κάτι ποιο βαθυστόχαστο δείτε άλλη σειρά.
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 18:15
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the.flame.alchemist: 13 Δεκέμβριος 2008 - 19:18
typos