Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 30 October 2012 - 17:07
Ο Bach μου φαινεται θελει τον Ichigo για να εχει καποιον σαν αυτον με το μερος του ή για να φερει σε περας μια ανωτερη αποστολη? confused :S

"Life is spherical, investigate the other side..."
Posted 30 October 2012 - 19:08

Αυτο το "My son" στο τελος μας τα μπερδευει καπως τα πραγματα.Λογικα ο Bach ηταν προπροπροπροπαππους της μανας του Ichigo. Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι πατερας του Φραουλα, αφου ξερουμε οτι κληρονόμησε(λολ) το σπαθι του απο τον Isshin.
Posted 30 October 2012 - 20:21

Posted 30 October 2012 - 21:07
Μου φαίνεται πάντως ότι πολύ σύντομα θα μάθουμε για το παρελθόν του Isshin αλλά και για την μητέρα του(Μάλλον θα πρέπει να είναι Quincy είναι έχει αίμα Quincy αλλά όχι τις δυνάμεις.)
Αν γινόταν κάτι τέτοιο δεν θα μου φαινόταν περίεργο...
Μου άρεσε που νόμιζα πως το αρκ προχωράει και γρήγορα!

Posted 31 October 2012 - 03:11
Κατά τα άλλα, Aizen - Bach 1-0 χωρίς ακόμα να έχει ελευθερωθεί. Απλά και ωραία. Όταν λέω εγώ πως είναι ο πιο badass χαρακτήρας της σειράς να με ακούτε.
Θα ερθει ο Kenpachi να σε κοψει br=
Εμενα μου φαινεται λογικο ο Βach να θεωρει ολους τους Quincy παιδια του γιατι πολεμησε με τον παππου πριν παρα-παρα πολλα χρονια και εχασε.Οποτε δεν στεκει να ειναι η Masaki κορη του.
ΥΓ. Θα ειναι παντως πολυ κριμα να μην γυριστει αυτο το arc σε anime η εστω σε ovas.Αν ανακοινωθει project σταματαω το manga με τη μια, εστω και αν μαθω με 2 χρονια καθυστερηση την καταληξη του bleach.
Edited by luffy1908, 31 October 2012 - 03:12.
Posted 31 October 2012 - 15:50
Στο τελευταιο θα συμφωνησω απολυτα,ωστοσο οι αλλες 2 αναφορες του isshin δε νομιζω με την καμια να υποδεικνυουν κατι τετοιο,το πρωτο ο Kubo το εγραψε για να ενισχυσει τον χαρακτηρα του χαζομπαμπα που ηταν τοτε ο isshin και το αλλο για να δειξει στον ichigo ποσο τον αγαπουσε η μανα του.Όταν έφτασα στο μέρους όπου λέει ότι ο Ichigo δε ξέρει τίποτε για τη Masaki, I kid you not, φώναζα "YES, YES, YESSSS!!!"
. Από παντού βρομούσε η υπόθεση.
Αυτό που ΔΕ περίμενα ήταν η τελευταία σελίδα.
W-what?!
Πήγα πίσω λοιπόν σε ένα προηγούμενο chapter και έψαξα. Συγκεκριμένα αυτό:
http://www.mangareader.net/94-479-8/bleach/chapter-25.html
H διαφορετική χρονιά που λέει ο Isshin, λέτε να ήταν ένα στοιχείο που του ξέφυγε; Λέτε η Masaki να "πέθανε" ως Quincy νωρίτερα, και ως άνθρωπος αργότερα; Αυτή η στιγμή να μην ήταν η γνωστή χαζομάρα του Isshin (γιατί ξέρουμε ότι ο Ishhin μόνο χαζός ΔΕΝ είναι), αλλά κάτι αληθινό που του ξέφυγε και το κάλυψε έτσι;
Και ακόμα πιο πολύ, αυτό:
http://www.mangareader.net/94-479-12/bleach/chapter-25.html
"The woman I fell in love with was a woman who could die protecting her son." O Isshin λέει εδώ "το γιο ΤΗΣ", όχι "το γιο ΜΑΣ". Έτσι όπως είναι η φράση, αναρωτιέμαι μήπως ο Isshin όντως ΔΕΝ είναι ο βιολογικός πατέρας του Ichigo, αλλά μόνο η Masaki είναι η βιολογική του μητέρα και τον μεγάλωσαν μαζί. Τώρα για τις αδερφές του, ποιός ξέρει...
Και ο Aizen troll όπως πάντα.Γέρασε ο λύκος και δεν άλλαξε.
Αυτό το κεφάλαιο γέννησε πιο πολλές ερωτήσεις απ'ότι απάντησε. Γιατί ο Bach δε μπορεί μακρυά από το βάση για πολύ καιρό; Γιατί ήταν ΤΟΣΟ εύκολο να κοπεί ο Zangetsu (του οποίου η ομοιότητα με τον Bach δε μου κάνει για σύμπτωση);
Άιντε να δούμε τώρα πώς θα ανασυνταχθεί η Soul Society και να κάνουμε ένα head count.
Ωραιο τσαπτερακι παντως,mixed feelings για την αποκαλυψη του bach,περιμενω σαν τρελος να χωθουν zero squad και aizen στο παιχνιδι κατι που πλεον θεωρω βεβαιο αφου η ss κατακερματιστηκε.
Posted 31 October 2012 - 16:19

Posted 31 October 2012 - 16:55
Posted 01 November 2012 - 04:20
Ο bach πατέρας του ichigo? Ελπίζω πως όχι. Το σύμπλεγμα πατέρας γιος είναι cool αλλα και κλισέ αμα δεν το δουλέψεις σωστά
Posted 01 November 2012 - 11:04

Posted 01 November 2012 - 12:54
εγω θα τον σκοτωνα. στην περιπτωση του ειδικα δεν ξερεις πως θα σου την φερει αφου εχει την ιδιοτητα να σε επηρεαζει στο πως αντιλαμβανεσαι τα πραγματα.
Αν δεν κάνω λάθος τον Aizen τον φυλακίσανε ακριβώς επειδή δεν ξέρουνε πως να τον σκοτώσουνε XP είναι πλέον αθάνατος-
Posted 01 November 2012 - 16:49
συμφωνω , αρκει να μην βαλει τον αιζεν να βοηθαει τον ιτζιγκο
Βασικα εγω αυτο θελω. Η κατι παρεμφερες. Τωρα, να δραπετευσει ο Αιζεν και να κανει ακριβως οτι εκανε πριν ως final boss, πραγματικα θα μου φαινοταν τελειως ασκοπο.
Posted 05 November 2012 - 00:34
περίμενa νa aκούσω kάτι γia τη μάνa του σε aυτό το τσaπτερ κaι ;όπως προέbλεψa...aπογοητεύτηκa... άλλη μιa φορά...
aντίο γιa πάντa λοιπόν bleach.... δε θa μου λείψεις πολύ...
Edited by MimisMan, 05 November 2012 - 00:36.

Posted 07 November 2012 - 01:42
Κατι εντελως αναπαντεχο και που παραλληλα δικαιολογει την αντιδραση του Urahara αν τελικα ειναι αληθινα τα spoilers!
Posted 07 November 2012 - 11:41