Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5206 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 30 October 2012 - 17:07

Well-structured η ιστορια! Ειδικα με τα σχολια της Tea-chan βλεπω πως η ιστορια αρχισε για να τελειωσει ετσι.
Ο Bach μου φαινεται θελει τον Ichigo για να εχει καποιον σαν αυτον με το μερος του ή για να φερει σε περας μια ανωτερη αποστολη? confused :S
Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#5207 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 30 October 2012 - 19:08

Priceless η στιγμη που ο Ichigo μενει μ****κας οταν ο τετοιος του εκοψε πανευκολα το σπαθι :kakaka:

Αυτο το "My son" στο τελος μας τα μπερδευει καπως τα πραγματα.Λογικα ο Bach ηταν προπροπροπροπαππους της μανας του Ichigo. Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι πατερας του Φραουλα, αφου ξερουμε οτι κληρονόμησε(λολ) το σπαθι του απο τον Isshin.

#5208 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 30 October 2012 - 20:21

uber trolling is uber :P

#5209 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 30 October 2012 - 21:07

Ωραίο ήταν το κεφάλαιο, αλλά αντί να μας απαντήσει τα ερωτήματα για τον πατέρα του Ichigo του Isshin, μας προσθέτει και άλλα...
Μου φαίνεται πάντως ότι πολύ σύντομα θα μάθουμε για το παρελθόν του Isshin αλλά και για την μητέρα του(Μάλλον θα πρέπει να είναι Quincy είναι έχει αίμα Quincy αλλά όχι τις δυνάμεις.)
Αν γινόταν κάτι τέτοιο δεν θα μου φαινόταν περίεργο...
Μου άρεσε που νόμιζα πως το αρκ προχωράει και γρήγορα!
Posted Image

#5210 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 31 October 2012 - 03:11

Κατά τα άλλα, Aizen - Bach 1-0 χωρίς ακόμα να έχει ελευθερωθεί. Απλά και ωραία. Όταν λέω εγώ πως είναι ο πιο badass χαρακτήρας της σειράς να με ακούτε. :hihi2:

Θα ερθει ο Kenpachi να σε κοψει br=
Εμενα μου φαινεται λογικο ο Βach να θεωρει ολους τους Quincy παιδια του γιατι πολεμησε με τον παππου πριν παρα-παρα πολλα χρονια και εχασε.Οποτε δεν στεκει να ειναι η Masaki κορη του.

ΥΓ. Θα ειναι παντως πολυ κριμα να μην γυριστει αυτο το arc σε anime η εστω σε ovas.Αν ανακοινωθει project σταματαω το manga με τη μια, εστω και αν μαθω με 2 χρονια καθυστερηση την καταληξη του bleach.

Edited by luffy1908, 31 October 2012 - 03:12.

#5211 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 31 October 2012 - 15:50

Όταν έφτασα στο μέρους όπου λέει ότι ο Ichigo δε ξέρει τίποτε για τη Masaki, I kid you not, φώναζα "YES, YES, YESSSS!!!" :congrats: . Από παντού βρομούσε η υπόθεση.

Αυτό που ΔΕ περίμενα ήταν η τελευταία σελίδα.

W-what?! :dazed:

Πήγα πίσω λοιπόν σε ένα προηγούμενο chapter και έψαξα. Συγκεκριμένα αυτό:

http://www.mangareader.net/94-479-8/bleach/chapter-25.html

H διαφορετική χρονιά που λέει ο Isshin, λέτε να ήταν ένα στοιχείο που του ξέφυγε; Λέτε η Masaki να "πέθανε" ως Quincy νωρίτερα, και ως άνθρωπος αργότερα; Αυτή η στιγμή να μην ήταν η γνωστή χαζομάρα του Isshin (γιατί ξέρουμε ότι ο Ishhin μόνο χαζός ΔΕΝ είναι), αλλά κάτι αληθινό που του ξέφυγε και το κάλυψε έτσι;

Και ακόμα πιο πολύ, αυτό:

http://www.mangareader.net/94-479-12/bleach/chapter-25.html

"The woman I fell in love with was a woman who could die protecting her son." O Isshin λέει εδώ "το γιο ΤΗΣ", όχι "το γιο ΜΑΣ". Έτσι όπως είναι η φράση, αναρωτιέμαι μήπως ο Isshin όντως ΔΕΝ είναι ο βιολογικός πατέρας του Ichigo, αλλά μόνο η Masaki είναι η βιολογική του μητέρα και τον μεγάλωσαν μαζί. Τώρα για τις αδερφές του, ποιός ξέρει...

Και ο Aizen troll όπως πάντα. :canthelp: Γέρασε ο λύκος και δεν άλλαξε.

Αυτό το κεφάλαιο γέννησε πιο πολλές ερωτήσεις απ'ότι απάντησε. Γιατί ο Bach δε μπορεί μακρυά από το βάση για πολύ καιρό; Γιατί ήταν ΤΟΣΟ εύκολο να κοπεί ο Zangetsu (του οποίου η ομοιότητα με τον Bach δε μου κάνει για σύμπτωση);

Άιντε να δούμε τώρα πώς θα ανασυνταχθεί η Soul Society και να κάνουμε ένα head count.

Στο τελευταιο θα συμφωνησω απολυτα,ωστοσο οι αλλες 2 αναφορες του isshin δε νομιζω με την καμια να υποδεικνυουν κατι τετοιο,το πρωτο ο Kubo το εγραψε για να ενισχυσει τον χαρακτηρα του χαζομπαμπα που ηταν τοτε ο isshin και το αλλο για να δειξει στον ichigo ποσο τον αγαπουσε η μανα του.

Ωραιο τσαπτερακι παντως,mixed feelings για την αποκαλυψη του bach,περιμενω σαν τρελος να χωθουν zero squad και aizen στο παιχνιδι κατι που πλεον θεωρω βεβαιο αφου η ss κατακερματιστηκε.

#5212 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 31 October 2012 - 16:19

εγω θα τον σκοτωνα. στην περιπτωση του ειδικα δεν ξερεις πως θα σου την φερει αφου εχει την ιδιοτητα να σε επηρεαζει στο πως αντιλαμβανεσαι τα πραγματα.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#5213 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 31 October 2012 - 16:55

Ο Ichigo είναι Quincy τώρα δηλαδής...Kubo, πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις!

#5214 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 01 November 2012 - 04:20

Πρέπει να το έχει καταλάβει ο kubo οτι γουστάρουμε aizen sama....Eλπίζω να τον βάλει στο παιχνίδι κατα κάποιο τρόπο.
Ο bach πατέρας του ichigo? Ελπίζω πως όχι. Το σύμπλεγμα πατέρας γιος είναι cool αλλα και κλισέ αμα δεν το δουλέψεις σωστά

#5215 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 01 November 2012 - 11:04

συμφωνω , αρκει να μην βαλει τον αιζεν να βοηθαει τον ιτζιγκο :D

Posted Image

#5216 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 01 November 2012 - 12:54

εγω θα τον σκοτωνα. στην περιπτωση του ειδικα δεν ξερεις πως θα σου την φερει αφου εχει την ιδιοτητα να σε επηρεαζει στο πως αντιλαμβανεσαι τα πραγματα.

Αν δεν κάνω λάθος τον Aizen τον φυλακίσανε ακριβώς επειδή δεν ξέρουνε πως να τον σκοτώσουνε XP είναι πλέον αθάνατος-

#5217 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 01 November 2012 - 16:49

συμφωνω , αρκει να μην βαλει τον αιζεν να βοηθαει τον ιτζιγκο :D

Βασικα εγω αυτο θελω. Η κατι παρεμφερες. Τωρα, να δραπετευσει ο Αιζεν και να κανει ακριβως οτι εκανε πριν ως final boss, πραγματικα θα μου φαινοταν τελειως ασκοπο.

#5218 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 05 November 2012 - 00:34

οκ, φτάνει, δεν ξέρω γιa σaς, aλλά όλη aυτή η ιστορίa με κούρaσε που ο φρaουλaς είνaι λίγο aπ όλa κaι όποτε τa bρισκει σκούρa ξaφνικά aποκτάει μιa νέa τελείως aκυρη δύνaμη, γιaτί ο μπaμπάς του ήτaν σινιγκάμι, η μaμά του κουίνσι, ο πaππούς του χόλοου κaι η γιaγιά του τυρaννόσaυρος.

περίμενa νa aκούσω kάτι γia τη μάνa του σε aυτό το τσaπτερ κaι ;όπως προέbλεψa...aπογοητεύτηκa... άλλη μιa φορά...
aντίο γιa πάντa λοιπόν bleach.... δε θa μου λείψεις πολύ...

Edited by MimisMan, 05 November 2012 - 00:36.

Posted Image

#5219 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 07 November 2012 - 01:42

First spoiler in Baidu: from what I understand:
Spoiler:

Κατι εντελως αναπαντεχο και που παραλληλα δικαιολογει την αντιδραση του Urahara αν τελικα ειναι αληθινα τα spoilers!

image.jpg

#5220 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 07 November 2012 - 11:41

Παιδιά ξέρουμε αν έχει chapter σήμερα;