Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 12:17
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 13:52
Κρίμα για το γέρο που θα τις φάει.
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 14:03

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 15:36
ΤΕΛΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!Δεν μου φαίνεται περίεργο που ο Bach έχει σπαθί καθώς δεν παίζει να είναι κλασσικός Quincy(δεν παίζει καν να είναι άνθρωπος)!Αν όμως του κλέψει κάποιος Quincy το Bankai του θα γελάω 10 χρόνια
!Όμως ρε παιδιά πότε θα μάθουμε τι γίνεται με τον Byakuya και τον Urahara;
Ο Byakuya δεν γινεται να ζει μετα απο το ξυλο που εφαγε

Ο Yamamoto ξερει οτι οι Quincy κλεβουν bankai; Θυμαμαι οτι ενημερωθηκαν οι shinigami για αυτη την ικανοτητα τους, υπαρχει περιπτωση να ξεχασαν να το πουν σε αυτον;
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 15:56
Ο Byakuya δεν γινεται να ζει μετα απο το ξυλο που εφαγε
Ο Yamamoto ξερει οτι οι Quincy κλεβουν bankai; Θυμαμαι οτι ενημερωθηκαν οι shinigami για αυτη την ικανοτητα τους, υπαρχει περιπτωση να ξεχασαν να το πουν σε αυτον;
Του το εχουν πει.Και υπαρχει πιθανοτητα να το ηξερε απο το παρελθον!Ο γερος δεν ειναι ηλιθιος...Προφανως θα ξερει καποιο κολπακι ή εχει σκοπο να καταστρεψει αυτο το πραγμα που ρουφαει τα bankai Ή ξερει οτι το bankai του ειναι τοσο δυνατο,που απλως δεν υπαρχει περιπτωση να το κλεψει καποιος!
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 18:31
Του το είπε ο Sasakibe πριν πεθάνει...Ο Yamamoto ξερει οτι οι Quincy κλεβουν bankai; Θυμαμαι οτι ενημερωθηκαν οι shinigami για αυτη την ικανοτητα τους, υπαρχει περιπτωση να ξεχασαν να το πουν σε αυτον;
Το chapter ήταν τέρμα epic και badass αλλά ο Kubo έχει ξεχάσει νομίζω το Hueco Mundo...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MPVNsf123: 05 Σεπτέμβριος 2012 - 18:31
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 18:43

Δεν υπάρχουν λόγια

Ανυπομονώ για το chapter της ερχόμενης εβδομάδας (θα έχω και σχολείο, fuck

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 19:19
Ανατρεπει πολλα που εχει ο φαν μεχρι στιγμης για την ισσοροπια δυναμεων στο bleach.. Οι αλλοι εφαγαν ξυλο για την πλακα και ο μπαρμπας κανει instant kill με shikai! Για να δουμε το bankai..

"Life is spherical, investigate the other side..."
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:07

Μπορούσα να έχω βγάλει και δεύτερη σχολή, να έχω κάνει και μεταπτυχιακό....αλλά δεν έκανα τίποτα από αυτά...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:14
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:31
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:40

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:41
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 21:00

- Ωραίο chapter, με πολλή ατμόσφαιρα, απλόχερα δοσμένη από τον γηραιό Yamamoto.
- ΟΚ, να αποκτούν οι shinigami αυτοπεποίθηση από τον δικό τους αρχηγό, το καταλαβαίνω. Οι Quincy, όμως; Ο Bach γραμμένους τους έχει, οπότε από πού πηγάζει όλη αυτή η πίστη και αφοσίωση στο αφεντικό;

- "Our boss will beat your boss" -> LOL!

- Συμφωνώ με Ody, ο Yamamoto θα μείνει να καίει τα ραδίκια ανάποδα. Μετά το Ban Kai έχει ολοκληρώσει κι αυτός τον κύκλο του. Χώρια που θα ήταν κουλό να ΜΗΝ καταστραφεί η SS με αυτήν την επίθεση. Και αυτό θα έρθει μόνο εάν πέσει ο πιο δυνατός της. Και όχι, δεν είναι ο Ichigo, είναι ο παππούλης. Όρμα, γέρο! Θα πέσεις, το βλέπω, αλλά πέσε όπως ο WB: κοιτώντας μπροστά.
- ΟΚ, το βλέπω: ο Yamamoto θα τα τινάξει και ο Ichigo θα πάρει τη σωτηρία/επαναστύλωση της SS στους ώμους του. Το ban Kai του είναι αυτό που δε μπορεί να κλαπεί.
- Και στο επόμενο... θα επιστρέψουμε στον Ichigo! Σας πάω στοίχημα.

Ξεκίνησα να βλέπω Bleach τον Ιούνιο του 2005(επεισόδιο 38) και τώρα, 7 χρόνια μετά, θα δω το bankai του Yama-ji?!!!!
Μπορούσα να έχω βγάλει και δεύτερη σχολή, να έχω κάνει και μεταπτυχιακό....αλλά δεν έκανα τίποτα από αυτά..., περιμένα να δω πρώτα το bankai του Yama-ji...
Αυτό θα πει να ξέρεις να βάζεις προτεραιότητες, ε;

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 21:13
Και στο επόμενο... θα επιστρέψουμε στον Ichigo! Σας πάω στοίχημα.
Μπα.

Υποπτεύομαι όμως πως σύντομα θα έχουμε ένα αρκετά μεγάλο flashback. Turn Back the Pendulum 2 like.