Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3991 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2011 - 15:33

να αποκαλυφθεί η απάτη του Ginjo έτσι ώστε να μην έχει αμφιβολίες ότι κι αυτός ήθελε να του κάνει κακό.

μάλλον αυτό γιατί απο το τελευταίο τσάπτερ φαίνεται οτι είναι κοντά στον ichigo κρυμμένοι με ένα αοράτο σεντόνι ώστε να μη νοιώσουν την παρουσία τους και περιμένουν να αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο του ginjo.

#3992 Vittorio

Vittorio

The Vampire

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 11:52

Για όποιον δεν γνωρίζει την 13η squad την έχει ο Joshiro Ukitake ο οποίος πλέον δεν έχει lieutenant αφού σκοτώθηκε ο Kaien Shiba ( ο οποίος ήταν αδερφός με την Kūkaku και τον Ganju, manga: volume 10 chapter 83 , anime: episode 25 ) .
3rd seats : έχουν οι
Kiyone Kotetsu και Sentaro Kotsubaki. Οπότε είναι λογικό να πήρε η Rukia την θέση της lieutenant γιατί είναι απο noble οικογένεια και μέχρι τώρα δεν είχε κανένα rank μέσα στην squad !
Παρατηρήσατε τα XXXX πάνω στον Ichigo! Επίσης άλλαξε μορφή και το katana του !
:blingeye2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vittorio: 05 Αύγουστος 2011 - 12:08

Others write of doubt and darkness.

Others write of meaninglessness and quiet.

I write of indefinable and celestial gold that will forever burn bright.

I write of blood thirst that is never satisfied. I write of knowledge and its price.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3993 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 12:05

Mόνο μορφή άλλαξε καλέ? Από αυτό που ήτανε έγινε μπαλτάς! Καλά, ήτανε ήδη ψιλόχασαπομάχαιρο αλλά τώρα έγινε κανονικά. Δηλαδή αν τον δει κανείς στον δρόμο -και μην το αρνηθείτε- θα πει "να ένας σωστός ψυχοπαθής δολοφόνος" xD Μ'άρεσε πάντως αυτή η νέα του αμφίεση κι εμένα.

Και σ'ευχαριστούμε για το μικρό review, φίλε Vittorio! Πάντως ρε συ ακόμα δεν είχε vice captain μετά από τόσο καιρό...πόσο αργά μπορεί να περνάει ο καιρός εκεί πάνω?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3994 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 12:21

μακαρι η τελικη στολη του ichigo να ειναι μια μιξη του fullbring με τη shinigami στολη,γιατι εγω μια φορα σαν power ranger δε θα τον αντεξω...

κατα τ'αλλα εξαιρετικο chapter επιτελους το ενδιαφερον μου για το bleach επανηλθε ολοκληρωτικα!!!

#3995 Vittorio

Vittorio

The Vampire

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 12:22

Αν αναλογιστείς ότι o Tōshirō Hitsugaya είναι ακόμα έφηβος, θα πρέπει να περνάει πολύ αργά ο καιρός εκεί πάνω :thatsit:

I write of blood thirst that is never satisfied. I write of knowledge and its price.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3996 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 14:28

Πώρωμα ήταν το τελευταίο τσάπτερ. Ειδικά η νέα εμφάνιση του Ίτσιγκου, αλλά και το σπαθί του. Τώρα με νέο σπαθί, παίζει να δούμε και νέο bankai;

#3997 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 14:33

Δεν ξέρω για νέο bankai αλλά αυτό εξαρτάται! Λογικά, αν το σπαθί είναι ακόμα το ίδιο και η standard επίθεση "getsuga tenshou" είναι πάλι η επιθετική του δύναμη τότε φαντάζομαι πως και το bankai θα είναι το ίδιο. Κι ας αρχίσουμε παρατηρώντας ότι και πάλι ο Φραουλίτσας δεν έχει shikai. Τουλάχιστον είναι μονίμως ενεργοποιημένο...Αυτός ο άθρωπος...

Παρεπιμπτόντως, επιτέλους βρήκαμε και μια περιοχή που αργούν πιο πολύ από την Ελλάδα να αναθέσουν καινούργιες θέσεις. Τόσα χρόνια και δεν είχανε βρει ακόμα υπαρχηγό? Δηλαδή wth? O Ukitake περίμενε τη Rukia να φτάσει τον βαθμό οσάν άλλος Πηνελόπος? Έλεος...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3998 Vittorio

Vittorio

The Vampire

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 15:00

Συγγνώμη για το new thread, το μεταφέρω εδώ. Παρακαλώ τους moderators να σβήσουν το thread μου ευχαριστώ .....

Food for our mind !!

Λοιπόν κάπoιες παρατηρήσεις - μικρές λεπτομέρειες που έχουν υποπέσει στην αντίληψη μου και δεν έχουν συζητηθεί ακόμα πιστέυω !!!

Isshin Kurosaki : Πατέρας του Ichigo, και αυτός απο ότι μας εχει δείξει το manga ένας πολύ δυνατός shinigami ο οποίος είχε χάσει και αυτός τις δυνάμεις του όπως ακριβώς και ο Ichigo, αλλά πλέον τις ανέκτησε και αυτό φαίνεται απο την συζήτηση που είχε με τον πατέρα του Uryū Ιshida: Ryūken Ishida ( chapter 241 page 10 - 15 )

Επίσης τo shikai του ονομάζεται Engetsu ,του Ichigo : Zangetsu πράγμα που με κάνει να υποθέσω ότι ακόμα και τα shikai - bankai μπορούν να έχουν κάποιο βαθμό συγγένειας.

Ακόμα ο Ιsshin διδάσκει το Final Getsuga Tenshou στον Ichigo, άρα με παρόμοιο τρόπο πρέπει να έχασε και αυτός τις δυνάμεις του (επειδή το χρησιμοποίησε) για 20 χρόνια όπως λέγεται (chapter 188 page 6).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vittorio: 05 Αύγουστος 2011 - 16:05

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3999 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 15:16

Κοίτα, δεν το βρίσκω καθόλου περίεργο να είναι συγγενικά τα σπαθιά τους, για την ακρίβεια, ως ένα σημείο πίστευα ότι είναι τα ίδια, ειδικά εκεί που του μάθαινε την τεχνική επειδή όπως είπες κι εσύ αφήνει να εννοηθεί ότι κι αυτός απ'το final Getsuga tenshou έχασε τις δυνάμεις του πριν 20 χρόνια...Ίσως αν μας πει γιατί και πως? Είμαι σίγουρη ότι ο μπαμπάς Kurosaki θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην παρακάτω πλοκή του manga. Εφόσον ακόμα δεν έχουμε μάθει τίποτα πέρι του γιατί ο Isshin σταμάτησε να είναι shinigami Captain αφού το haori το είχε δεμένο στο μπράτσο του/πλάτη του.

Γιατί σταμάτησε? Πώς, σε ποια σημαντική -προφανώς- μάχη έχασε τις δυνάμεις του? Τι ήταν αυτό που έπρεπε να σταματήσει για να κάνει κάτι τόσο ακραίο? Ή μήπως τα παράτησε για να παντρευτεί και να κάνει παιδιά με έναν άνθρωπο? Και τη μάνα του πώς τη γνώρισε? Λογικά θα λέγαμε ότι το σώμα του είναι gigai αλλά υποψιάζομαι πως κάτι άλλο παίζει. Κι αν είναι αυτό αλήθεια τότε πως στο καλό έκανε παιδιά? (...νομίζω αυτό δίνει ελπίδες σε όλους τους Rukia/Ichigo shippers...)

Tεσπα, όλα αυτά είναι ερωτήματα με τα οποία φαντάζομαι θα μας βασανίζει ο Kubo για πολλά πολλά chapter ακόμα...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4000 Vittorio

Vittorio

The Vampire

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 15:51

Χμμμ .... τι πιστεύω εγω ;

Πιστεύω οτι ο Isshin ήταν ο Captain της 11th squad και ήταν αυτός που ηττήθηκε απο τον Kenpachi Zaraki ! Και αν δεις το επεισόδιο ξανά λέει ότι ο Kenpachi νίκησε ( όχι σκότωσε ) τον προηγούμενο Captain .

Αν όλα αυτά υποθετικά ισχύουν - ισχύσουν τότε μπορώ να πω ότι ο Isshin έχασε την μάχη με τοn Kenpachi επίτηδες επειδη είχε ερωτευτεί την μητέρα του Ichigo : Masaki Kurosaki.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4001 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 16:08

Χμμμ .... τι πιστεύω εγω ;

Και αν δεις το επεισόδιο ξανά λέει ότι ο Kenpachi νίκησε ( όχι σκότωσε ) τον προηγούμενο Captain .

Διαφωνώ... αν θυμάμαι καλά τον τύπο που σκότωσε (σίγουρα τον σκότωσε γιατί τον κλέγανε) ο Zaraki τον είχε δείξει ήταν ένας παππούς...είμαι 99% σίγουρος ότι τον δείχνει στα επισόδια που δείχνει το πως έγινε captain o Zaraki, αν και δεν έχω την δυνατότητα να ψάξω τώρα... :canthelp:
Επίσης πιστεύω ότι η ομοιότητα zangetsu - engetsu οφείλεται στην συγγένεια των δύο.(και το οφείλω αυτό στο ότι δεν έχουμε δει άλλους με συγγένεια στην soul society).

#4002 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 16:14

Χμ...δεν ξέρω. Δε νομίζω να ήταν αυτή η συνθήκη που έχασε τις δυνάμεις του. Αν και δε θυμάμαι να λέει πουθενά το πότε ο Zaraki πήρε τη θέση, αρα είναι ανοιχτό το χρονικό περιθώριο και απ'αυτήν την άποψη θα μπορούσε να ισχύει, αλλά θυμάμαι -στο manga ειδικά- ότι είπανε ότι ένας αρχηγός μπορούσε να γίνει δεχτός με τρεις τρόπους και ο Zaraki προτίμησε τη μάχη με τον προηγούμενο αρχηγό...και τον σκότωσε στη μάχη. Αν θυμάμαι καλά ήταν και πολύ χαρούμενος γι αυτό το γεγονός ο Kenpachi.

Sometime later Zaraki killed Kenpachi Kiganjō, the captain of the 11th Division, in a single blow, in front of over two hundred members of the Division. Zaraki became the new captain of that division (as per the 3rd Captain Qualification Trial).[15] By killing Kenpachi Kiganjō, Zaraki became the eleventh person to hold the title of Kenpachi.

link:http://bleach.wikia.com/wiki/Kenpachi_Zaraki

Ήταν ενδιαφέρουσσα θεωρία πάντως, να 'ταν ο Isshin αυτός που έχασε.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4003 Vittorio

Vittorio

The Vampire

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 16:20

Ναι όντως δικό μου λάθος! Τελικά όντως είχε σκοτώσει τον προηγούμενο captain μπροστά σε 200 άτομα μάρτυρες, το όνομα του captain ήταν Kenpachi Kiganjō.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4004 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 16:27

Ήταν ενδιαφέρουσσα θεωρία πάντως, να 'ταν ο Isshin αυτός που έχασε.

Συμφωνώ ... καi vittorio μην σκας λάθη γίνονται άνθρωποι είμαστε και όχι shinigami. (αν και αυτοί κάνουν λάθή :D)

#4005 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 16:32

Oh you guys...πάντως αν όντως ήταν ο Isshin κάποτε Αρχηγός της 11ης τότε θα λέγαμε ότι είναι η θέση και η squad που προσελκύουν τους badass χαρακτήρες εφόσον και οι δύο τα σπάνε!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai