Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2371 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 19:05

on topic now!

Spoiler:

Spoiler:

Επίσης το Bleach κάνει break την επόμενη εβδομάδα.

#2372 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 19:05

O παππούς να πέσει από Αιzen???????????????axaxaxaxaxa,ρε bankai να πει κ θα κατέβει ο θεός κ θα κάνει //kill τον Aizen...Ο παππούς είναι απόλυτος.....Δεν γίνεται να χάσει...Και η Unohana πρέπει να είναι πολύ Badass..σκέψου team yama+unohana vs aizen+gin...Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η....
κλ ο ichi για να ρίξει aizen δύσκολο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2373 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 19:20

O παππούς να πέσει από Αιzen???????????????axaxaxaxaxa,ρε bankai να πει κ θα κατέβει ο θεός κ θα κάνει //kill τον Aizen...Ο παππούς είναι απόλυτος.....Δεν γίνεται να χάσει...Και η Unohana πρέπει να είναι πολύ Badass..σκέψου team yama+unohana vs aizen+gin...Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η....

???????????????????????????????????????????????
Spoiler:

#2374 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 20:09

Pics.
Είναι απο κινητό επομένως δεν είναι και η καλύτερη εικόνα αλλα :

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 09 Φεβρουάριος 2010 - 20:51

#2375 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 20:14

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2376 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 20:53

με αλλα λόγια μας λες πως ο παππούς είναι μεγάλη στoκαρα και περιμένει να πεθάνουνε όλοι οι δικοί του πριν κουνήσει τον πισινό του. "έχω τον αντίπαλο με τρελή ευκολία, κανένας άλλος δικός μου δεν τον έχει, ας τους αφήσω να ψοφήσουνε γιατί είμαι με τους καλους, και αυτό είναι που κάνουνε οι καλοί, αφήνουνε τους δικούς τους να πεθάνουνε". ο παππούς είναι δυνατός σε σχέση με άλλους captains αλλα ο aizen τον έχει, γιατί ούτος η άλλος και εκείνος έχει φάει το genjutsu. μονο ο ichigo με healing όλη την ώρα από την τεταρτη μπορεί να κάνει κάτι, είναι και protagonist

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2377 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 23:07

Mετα απο πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ καιρο ξανα ποσταρω στο thread......I'm so moved....:nanana::nanana: εχοντας πεσει στα καλυτερα σημεια του manga δεν μπορουσα να καθομαι και απλα να παρακολουθω..... Και επειδη λοιπον δεν πρεπει να ερχεσαι με αδεια χερια κατα την επιστροφη σου στο thread θα κανω ενα μικρο δωρο στους υπολοιπους που ασχολουνται με το bleach
(Black Kai ελπιζω να μου επιτρεψεις να παραθεσω ενα κομματι απο τα spoilers χωρις να θελω να χαλασω την παραδοση σου!!)

Ενα hot μερος των spoiler λοιπον αφηνοντας τα υπολοιπα στον Black Kai...

Spoiler:

εμφανιζονται confirmed τα spoilers και ειναι απο ohana οποτε δεν ανησυχω....

edit: fake το δωρο μου......πφφφφφ.....εχασα την ευκαιρια να κλεψω και εγω λιγο απο τη δοξα του να βγαζεις spoilers....καλύτερα να αφησω τον Black Kai να κανει παιχνιδι!.... δεν θα πεσω δα και στα πατωματα για ενα fake σποιλερ!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από stark-sama: 10 Φεβρουάριος 2010 - 12:31

#2378 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 23:16

Ρε παιδιά για μισό γιατί κάτι δεν έπιασα.

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2379 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 23:20

Ενα hot μερος των spoiler λοιπον αφηνοντας τα υπολοιπα στον Black Kai...

Spoiler:

εμφανιζονται confirmed τα spoilers και ειναι απο ohana οποτε δεν ανησυχω....

Τα συγκεκριμένα προέρχονται απο fake Οhana φίλε Primera. Αποδείχτηκε με τα numbers id που έχουν στο 2ch. Παρόλο που μοιάζουν με τα κανονικά δεν είναι real απο ότι ξέρω.

Fake Ohana with the trasnlation from mangaspoiler
ohana ◆bhArQPJndg

Real Ohana
ohana ◆IR7jauNn4E

#2380 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 23:21

Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#2381 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 23:29

Ρε παιδιά για μισό γιατί κάτι δεν έπιασα.

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

μια ερωτηση: ποσο χ@ζος πρεπει να ναι καποιος για να βγαζει μουφα spoilers? δηλαδη χαιρετε μετα?
Επισις τελευταια τα chapter βγαινουν πεμπτες ενω παλια παρασκευες, αλλαξε η μερα στην Ιαπωνια ή τα δουλευουν πιο γρηγορα τα μεταφραστικα groops?

#2382 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 23:54

Spoiler:

μια ερωτηση: ποσο χ@ζος πρεπει να ναι καποιος για να βγαζει μουφα spoilers? δηλαδη χαιρετε μετα?
Επισις τελευταια τα chapter βγαινουν πεμπτες ενω παλια παρασκευες, αλλαξε η μερα στην Ιαπωνια ή τα δουλευουν πιο γρηγορα τα μεταφραστικα groops?

τινω προς το 2ο..ο αιζεν οντως ειναι επικος με αυτα που κανει που κατανταν αστεια XD

2bbd14fc.jpg

#2383 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 00:00

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2384 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 13:44

με αλλα λόγια μας λες πως ο παππούς είναι μεγάλη στoκαρα και περιμένει να πεθάνουνε όλοι οι δικοί του πριν κουνήσει τον πισινό του. "έχω τον αντίπαλο με τρελή ευκολία, κανένας άλλος δικός μου δεν τον έχει, ας τους αφήσω να ψοφήσουνε γιατί είμαι με τους καλους, και αυτό είναι που κάνουνε οι καλοί, αφήνουνε τους δικούς τους να πεθάνουνε". ο παππούς είναι δυνατός σε σχέση με άλλους captains αλλα ο aizen τον έχει, γιατί ούτος η άλλος και εκείνος έχει φάει το genjutsu. μονο ο ichigo με healing όλη την ώρα από την τεταρτη μπορεί να κάνει κάτι, είναι και protagonist

Για τον Kubo μιλάμε...Περίμενες τπτ καλύτερο;Αφού είναι χαμηλής νοημοσύνης...Ξύλο ξύλο ξύλοοο τπτ άλλο...το χω βαρεθεί το bleach.
:uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2385 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 13:56

Κοίτα αν το καλοσκεφτείς, ο Kubo έχει κατορθώσει να πουλάει εκατομμύρια volumes να βγάζει ένα σκασμό λεφτά για ένα έργο για το οποίο πλέον καταβάλλει ελάχιστη προσπάθεια. Αν ήταν έτσι οι ηλίθιοι τότε ας μου βρεί κάποιος έναν τρόπο να ρίξω το iq μου καμιά 60αριά μονάδες. xD