Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2221 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 13:27

Έτσι οπως έχουν τα πράγματα, αμφιβάλλω αν ο αρκουδιάρης μπορεί να νικήσει τον Tousen. Λογικά θα υπάρξουν ενισχύσεις. Επίσης
Spoiler: Neon Genesis

#2222 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 14:47

Spoiler: Neon Genesis

Spoiler:

Προσωπικα για την ωρα ξενερωνω με την μαχη tousen-komamura ξερουμε τα bankai τους και το μονο που μενει ειναι να δουμε τις δυνατοτητες τους, ε σιγα το πραγμα!

Αυτο που με νοιαζει ειναι η μαχη shinji vs aizen και μου τη σπαει που χρησιμοποιει την παραπανω μαχη για να ανεβασει την αγωνια, δηλαδη τι? θα πηδαει τωρα απο μαχη σε μαχη? μηπως να βαλει και τον gin να μην καταλαβαινουμε μια? 3 μαχες σε ενα chap? πεταμε και ενα yammi και τελειωνει η υποθεση? ασε μας να χαρουμε μια μαχη σερι χωρις διακοπες! τι μας ξενερωνεις...

μιας και το εχω ξεχασει, δεν ξερω κιολας αν εχει καν αναφερθει: ποια ειναι τα κανονικα σπαθια των tussen-komamura?

#2223 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 14:56

Πολύ καλό chapter μετά από καιρό.Λογικό είναι να ξεκινάει σιγά σιγά τις παράλληλες μάχες. Είναι τελείως αναληθοφανές να περιμένουν να τελειώσει η μία μάχη πριν ξεκινήσει η άλλη.

Τον Gin χαλαρά θα τον έχει εκεί για να σφάζει όσους είναι απρόσεκτοι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2224 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 15:04

@ matassos εννοεις τα shikai τους? Δεν ειμαι και σιγουρη αλλα δε νομιζω να μας τα εχει δειξει... Παντως περιμενα να δω κατι παραπανω απο το shikai του Shinji. Τι μας το ζαλιζει με τη μαχη Tousen-Komamura αφου το ενδιαφερον ειναι στη μαχη Shinji-Aizen. Αληθεια γιατι περνει τοοσο χρονο στον Φραουλα να φτασει εκει επιτελους? Το διαβολικο μας τριο εφτασε σε χρονο dt...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2225 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 18:44

@ matassos

Επειδη βαριεμαι να τα γραφω παρτα copy paste απο bleach wiki.Αν εννοεις απο μορφες δεν εχουν και κατι το δραματικο σε αλλαγη...εμφανισιακα μενουν ιδια.Απλα του τουσεν αλλαζει λιγο στην δευτερη ικανοτητα του φωτιζει λιγο πιο πολυ
Για τον τousen

Spoiler:

Για τον αρκουδιαρη

Παλι το σπαθι μενει ιδιο απλα-το σικαι του ειναι ιδιο με το μπανκαι απλα ελεγχει διαφορα μερη του γιγαντα
Spoiler:

Ελπιζω να σας καλυψα.Τυφλα να εχει το flame που του ριχνω καθε φορα.Οι φανς επρεπε να τα ηξεραν καλυτερα απο μενα αυτα......:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2226 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 13:28

οπου νανε ερχεται η προτη ηττα για σουλ σοσαετη οσο για τον σινζτη πολη συγουρο τον βλεπο και ο αιζεν δεν εχει βαλει την μασκα του ακομα που σηγουρα θα εχει μασκα και αυτος

#2227 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 16:34

οπου νανε ερχεται η προτη ηττα για σουλ σοσαετη οσο για τον σινζτη πολη συγουρο τον βλεπο και ο αιζεν δεν εχει βαλει την μασκα του ακομα που σηγουρα θα εχει μασκα και αυτος

ναι σιγα οταν βαλει μασκα ο aizen εγω θα εχω γινει 20 χρονων, με την ταχυτητα που παν τα μανγκα...

Οσο για τις παραλληλες μαχες, ας ήμαστε σοβαροι, σας αρεσουν? φτασαμε στη μαχη που περιμεναμε τοσο καιρο ( Shinji-Aizen ) που νταξυ η λογικη μας δειχνει ποιος θα ειναι ο νικητης, αλλα ρε π@@στ1 μου θελουμε να απολαυσουμε μια φορα χωρις διακοπες, και δεν προλαβαμε να δουμε ούτε το σικαι του, για να μας δειξει τον αλλο και τα ψυχολογικα του προβληματα, και σχεδον σιγουρα και αλλες μαχες μεταξυ αλλων, ελεος! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΕΡΙ! ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ!:chigau::chigau::chigau: (οκ ειμαι υπερβολικος αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου:stubborn:)

#2228 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 18:27

Βασικά επειδή ο Shinji αποκλείεται να έχει Bankai τύπου : "Αυτός που θέλω πεθαίνει ακαριαία χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι", είναι σίγουρο ότι θα χάσει από τον Aizen.

Το θέμα είναι, πόσοι από τους captains θα κάνουν bankai για να τον εξουθενώσουν, πόσο θα κουραστεί, τί θα κάνει το bankai του και ενάντια σε ποιόν θα χρειαστεί να κάνει ressurection. Γιατί αν πχ χρειαστεί πριν έρθει ο Ichigo, θα είναι ήδη κουρασμένος όταν φτάσει ο Φραουλίτσας. Αν πάλι όχι, τότε η μάχη θα είναι πιο δύσκολη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2229 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2009 - 13:25

Death No-- erh...Bleach 386 Spoilers

Spoiler:

:frozen:

#2230 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2009 - 16:46

Death No-- erh...Bleach 386 Spoilers

Spoiler:

:frozen:

Spoiler:

#2231 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2009 - 17:47

Full Script

Spoiler:

OMG Tousens Ressurection

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 16 Δεκέμβριος 2009 - 17:53

#2232 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2009 - 17:50

Ακυρο Double post

#2233 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2009 - 20:04

Spoiler:

χεχε αρχισε να μπαινει το rory mode! :burningbe3: εγω ειπα να το αρχισω πιο μετα για την ωρα κανω πιο προσγειωμενες κριτικες στο site, απο κοντα ειδες:madtodeath:
Spoiler:

:yawn2:βαριεμε να διαβασω ολα τα λογια περιμενω πεμπτη βραδυ που θα βγει να εχω πλιρη εικονα τοτε...:wis:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 16 Δεκέμβριος 2009 - 20:39

#2234 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2009 - 21:56

Αν ισχυει το σποιλερ Τοτε το bleach συνεχιζει ακαθεκτα να χανει καθε επαφη με τιν ισοροπια δυναμεων. Το μονο που μενει ειναι να χασει ο αιζεν απο τον Κον.

#2235 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2009 - 22:23

Το μονο που μενει ειναι να χασει ο αιζεν απο τον Κον.

Αυτο που λες δεν παιζει γιατι ο Κον ειναι ο τελικος κακος μετα τον αιζεν:wis::wis::wis: