Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2161 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 06 November 2009 - 14:03

Θέλω να πιστεύω πως τον Aizen θα το κερδίσει ο πατέρας του Ichigo...κατά τα άλλα το chapter το αφήνω ασχολίαστο.

το ιδιο πραγμα προσδωκω και γω!!:knock-knock:
Posted Image
Posted Image

#2162 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 07 November 2009 - 21:15

^ Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Θελω Isshin να φαει τον Aizen.... γιατι δεν μου αρεσε το ολο "μονο εσυ μπορεις να κερδισεις τον Aizen ω, μεσσια μας" Tουλαχιστον ας μην το φαει ο μικρος Κουροσακης αλλα ο μπαμπας Κουροσακης. Θελω και Urahara να βοηθησει!!:wooi2:

Posted Image

#2163 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 07 November 2009 - 21:25

Mωρε δεν λες καλα που μας εδωσε ενα λογο ο Kubo που ο Φραουλας ειναι ο μονος που μπορει να νικησει τον aizen. Αυτος ηταν ικανος να μας πει οτι ηταν ο μονος που μπορει να τον νικησει γιατι ειναι πιο δυνατος απ ολους. Αν και εγω θα ηθελα να τον νικησει ο πατερας του. Στο κατω κατω απ οσο ξερουμε ουτε αυτος εχει δει το shikai του αϊζεν.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2164 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 07 November 2009 - 22:23

Ναι δε λεω, ωραιος λογος.. με αφησε λιγο μακακα αλλα ολους τους κακους να τους νικαει ο Φραουλιτσας? Κριμα ειναι, oλοκληροι captains και δεν μπορουν. Δηλαδη με τετοιο shikai φαντασου τι κανει το bankai. Ή λες να γινει καμια τρελη και να πεθανει ο Aizen χωρις να δουμε bankai?:roar: Ο Kubo ειναι ικανος για ολα!!

Posted Image

#2165 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 07 November 2009 - 23:48

Call me whatever, αλλά αν και μου άρεσε το γεγονός ότι αυτό το chapter ασχολήθηκε πιο πολύ με το σενάριο από ότι όλα τα υπόλοιπα εδώ και καιρό, θεωρώ λίγο phail τον τρόπο που ο Kubo έκανε και καλά special τον Ichigo ενάντια του Aizen,.. δλδ τι? θα πάει να κάνει Shikai ξερώ γω ο Aizen kai o Ichigo θα βάλει το χέρι μπροστά να μην το δεί?? XD O Yami με κουράζει λίγο, ελπίζω να του ρίξουνε ένα γερό χέρι ξύλο οι Kempachi + Byakuya!

p.s. D.Dragon awesome link! έχω ΛΙΩΣΕΙ στο γέλιο με τα fan comics του Yami, απλά απίστευτα τα περισσότερα XD check them out
(this too http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=508713 )

#2166 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 08 November 2009 - 15:59

ναι ρε σεις γιατι δε το περιμενατε οτι κατι τετοιο 8α γινει:hahaha: και αν δεν τον νικησει ο ichigo 8α παιξει πολυ μεγαλο ρολο και λογικο αφου ειναι ο πρωταγονιστης
για να ειμαι ειλικρινης περιμενα οτι ο λογος 8α ταν ποιο lame οποτε καατι ειναι και αυτο
για μενα το ποιο τραγικο ειναι οτι ειναι απο την αρχη με το getsuga μονο και το bankai που δεν εχω δει να βοη8αει και πολυ κατι παιζει με το hollow form αλλα 8ελει ενα update se moves
επισης 8ελω να δω shikai/bankai from urahara aizen yoruichi kai ishin αυτο 8α ειναι ξυλο
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#2167 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 11 November 2009 - 10:16

Λογω τεχνικων δυσκολιων ο bk δεν μπορεσε να ποσταρει πρωτος τα νεα σποιλερ ξανα για το bleach chapter(ακα πανεπιστιμιο)οποτε με σκληρη καρδια 8α το κανω εγω για αυτον.
Α και για να μην το ξεχασω την επομενη εβδομαδα δεν 8α εχουμε bleach οποτε μην ψαχωετε για νεα σποιλερ.Κουραστηκε να μας τρολλαρει ο κουμπο και ειπε να κανει ενα διαλλειμα το χρυσουλι μου:drink:
Bleach chapter 382 early spoilers
Spoiler:

Posted Image

#2168 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 11 November 2009 - 11:28

Thanks Kelborn. Μπορώ να είμαι ήσυχος τώρα στο Πανεπιστήμιο και να μην τρέχω στην μέση του μαθήματος να δω αν βγήκαν τα spoilers ώστε να σας τα δώσω ταχύτατα όπως συνηθίζω άλλωστε... :hahaha:

Spoiler:

Edited by Black Kaiser, 11 November 2009 - 11:39.

#2169 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 11 November 2009 - 17:25

Sorry για το double post αλλά ορίστε το full script :

Spoiler:

#2170 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 November 2009 - 17:45

Spoiler:

qzMHWHd.png

#2171 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 12 November 2009 - 17:54

Pics :

Spoiler:

και

Spoiler:

#2172 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 12 November 2009 - 18:14

Spoiler:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2173 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 12 November 2009 - 21:01

βγήκε στο onemanga
Spoiler:

Posted Image

#2174 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 12 November 2009 - 21:04

βγήκε στο onemanga
Spoiler:

delete το 1 δν ξέρω γτ βγήκε 2
Posted Image

#2175 Old_Man_Zangetsu

Old_Man_Zangetsu

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 12 November 2009 - 23:26

Κορυφαίο chapter μέτα απο αρκετό καίρο. Όλα τα λέφτα που οι captain μαλώνουν μεταξύ τους.

ΥΓ: DAMN!...