Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2146 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 23:36

Μου έχουν λείψει τέτοιες σκηνές στο Bleach. Ειδικά το κωμικό στοιχείο έλειψε πολύ. Kempachi FTW! Ichigo = Disgrace (owned) και Byakuga απίστευτος όπως πάντα. Η μάχη αυτών των δύο εναντίον του Yami θα είναι αρκετά καλή πιστεύω. Άντε να δούμε και την Ununoha να πολεμάει κανέναν στην karakuara.

#2147 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 23:57

Το τσαπτερακι μεταβατικο ηταν,δεν ειχε πολλα πραγματα περα απο τα κλασσικα πραγματα που λενε στον ηρωα για να τον φτιαξουν να παει να σωσει την κατασταση.Αυτο ομως που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ηταν το ολο διαφορετικο στησιμο στο design των χαρακτηρων.Το ολο πραγμα φανηκε πολυ κακγουστο και κακοστημενο πραγμα που με ξενισε ιδιαιτερα κα8ως το bleach ηταν παντα καλοστημενο και με τρομερα γραφικα.Δεν ξερω αν φταιει το συγκεκριμενο group και το scanalation αλλα το ολο 8εαμα ηταν ιδιαιτερα απογητευτικο.Ειδικα ο σχεδιασμος του κυροσακι ηταν γελοιοτατος.Περισσοτερο μου ερχοταν να κλαψω ετσι που τον εβλεπα παρα να γελασω με τα γεγονοτα που διαδραμτιζονταν
Απο τα λιγα ++ ο διαλογος των captain που εκαναν τον ichigo πραγματικ σκουληκι μπροστα τους και ιδιαιτερα τα σημεια που η unohana εδειξε οτι οχι ειναι μονο απι8ανη μαχητρια αλλα ξερει που να κεντρισει τον αλλο καλυτερα αποτι 8α το εκανε η soifon στην μαχη.
Οσο για τον ζαρακι εκει δεν χρειαζονται πολλα πολλα.Πραγματικα ο yammi ειναι μια μυγα μπροστα του

ΥΓ Ειναι η ιδεα μου αλλα ο ζαρακι τωρα τελευται εχει κανει τις πιο γαματες εισοδους τοσο σε ανιμε και μανγκα.Ετσι γτ ειναι ο καλυτερος brutal char ever

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2148 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 19:12

Κατ'αρχάς να πω ότι μου άρεσε το chapter. Επιτέλους, οι ενδιαφέροντες χαρακτήρες της ιστορίας και πάλι στο χαρτί. :wooi2:
Ω, Zaraki... :nbleed: Αυτός έπρεπε να έρθει για να γεμίσει η ιστορία!

Την αλλαγή στο artwork την πρόσεξα κι εγώ. Δε ξέρω εάν ο Kubo βιαζόταν, ή εάν έγινε έτσι για να τονιστεί το κωμικό στοιχείο, αλλά προσωπικά δε με χάλασε.

Ελπίζω στο επόμενο να επικεντρωθούμε στη μάχη με τον Yammi και όχι στην επιστροφή του Ichigo. Αρκετή Karakura είχαμε...:beaten:

Υ.Γ. Αλήθεια, την τρύπα της Halibel (lol) την είδαμε; Πρέπει να μου ξέφυγε κανένα chapter...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2149 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 19:30

Υ.Γ. Αλήθεια, την τρύπα της Halibel (lol) την είδαμε; Πρέπει να μου ξέφυγε κανένα chapter...

Δε νομιζω οτι την εχουμε δει. Αν δεν κανω λαθος δεν εχουμε δει και που εχει...ειχε τον αριθμο του ο Barragan.:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2150 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 23:38

μόνο σε μένα φάνικε πρόστυχο αυτό?:bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2151 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 00:04

Ο Zaraki δεν πάει Karakura δυστηχώς. Είναι ο captain που αρχικά παρουσιάστηκε σαν τον τρόμο ανάμεσα στους captains αλλά σταδιακά στην ανάγκη να δείξει ο Kubo τεχνικές και να τραβήξει το story τα παραμέρισε.

Ακριβώς επειδή τον είχε παρουσιάσει σαν τον mr.terror, το να τον μεταφέρει στην Karakura, ειδικά μετά από μάχη που σημαίνει ότι είναι κουρασμένος(κάπως), θα τον εμφάνιζε ανάμεσα σε πολλούς πανίσχυρους χαρακτήρες και bankai που είναι θανατηφόρα, ακόμα και αν σε μάχη σώμα με σώμα ο εκάστοτε captain τους θα έχανε τη ζωή του. Έτσι ο μόνος τρόπος για να μην πάθει ζημιά ή πεθάνει ο mr.terror (αφού τον είχε παρουσιάσει σαν τον γ@μιά), θα ήταν ο Zaraki να αποκτήσει bankai

και αυτό θα ήταν το τέλος του manga.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2152 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 19:55

Τον yammy αρχιζω να τον σιχαινομαι......ακους εκει trash τον ulquiorra και grimmjow............Και εξακολουθω να πιστευω πως δεν ειναι κανονικα ο 0, και θα χασει συντομα την δυναμη του..

:hehehe:http://forums.narutofan.com/showthread.php?p=26354811#post26354811
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2153 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 12:44

BLEACH CHAPTER 381 SPOILERS

Spoiler:

Τις εικονες 8α αφησω τον black kaiser να τις βαλει.
Credits to rin who takes advantage of my hospitality

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2154 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 14:00

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2155 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 19:23

Bleach 381 "Words Just Don't Like You" - Full Script

Spoiler:

Μου άρεσε το chapter. Τα early spoilers πάντα μπερδεύουν.

#2156 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 20:00

Χμμμ... όντως, τώρα φαίνεται καλύτερο...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2157 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2009 - 14:34

Pics guys and gals

Spoiler:

#2158 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2009 - 23:25

Ωραίο τσάπτερ.Μου φάνηκε ενδιαφέρον και εντάξυ όλο αυτό το θέμα με τον άιζεν είναι κάτι....:sleepy:.Δεν μπορείς να πείς ότι είναι και βλάκας.Η ουνοχάνα δεν ξέρω αλλά πάντα μου άρεσε σαν χαρακτήρας.

Και τέλος Μπιάκουγια ΘΕΟΣ.Γράφει ο τύπος,είναι να μην τα πάρει και αρχίζει να κόβει !!@$@!$#@$!#@!.Και αυτός ο μαγιούρι άντε να βγάλει την μάσκα του τι την θέλει; Καλύτερος είναι χωρίς........

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2159 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 01:05

Θέλω να πιστεύω πως τον Aizen θα το κερδίσει ο πατέρας του Ichigo...κατά τα άλλα το chapter το αφήνω ασχολίαστο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2160 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 09:24

Προσωπικα το τσαπτερ ηταν το μονο που μετραει απο απο αποψη ιστοριας εδω και αρκετο καιρο.Μπορει σε πολλους να φαινεται fail αλλα πραγματικα ειναι επιτελους κατι το οποιο εχει και καποιο νοημα.For once NO FAILPLOT!!!!!!!!!!:nanana::nanana::nanana:
Περα απο κει για μια ακομη φορα το σχεδιο μου φαινεται να εχει παρει την κατιουσα.Αλλα ενταξει δεν ειμαι και τοσο απαιτιτηκος.Κουμπο ειναι αυτος δεν μπορει να τα κανει ολα σωστα.
Οταν δεν τρολλαρει χαλαει το σχεδιο,οταν γραφει καλα τρολλαρει.Ειναι οπως και να το κανουμε δυσκολο να συνδυασεις και τα 2

Δημοσιευμένη  εικόνα