Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 29 October 2009 - 23:36
Posted 29 October 2009 - 23:57
Απο τα λιγα ++ ο διαλογος των captain που εκαναν τον ichigo πραγματικ σκουληκι μπροστα τους και ιδιαιτερα τα σημεια που η unohana εδειξε οτι οχι ειναι μονο απι8ανη μαχητρια αλλα ξερει που να κεντρισει τον αλλο καλυτερα αποτι 8α το εκανε η soifon στην μαχη.
Οσο για τον ζαρακι εκει δεν χρειαζονται πολλα πολλα.Πραγματικα ο yammi ειναι μια μυγα μπροστα του
ΥΓ Ειναι η ιδεα μου αλλα ο ζαρακι τωρα τελευται εχει κανει τις πιο γαματες εισοδους τοσο σε ανιμε και μανγκα.Ετσι γτ ειναι ο καλυτερος brutal char ever
Posted 30 October 2009 - 19:12

Ω, Zaraki...

Την αλλαγή στο artwork την πρόσεξα κι εγώ. Δε ξέρω εάν ο Kubo βιαζόταν, ή εάν έγινε έτσι για να τονιστεί το κωμικό στοιχείο, αλλά προσωπικά δε με χάλασε.
Ελπίζω στο επόμενο να επικεντρωθούμε στη μάχη με τον Yammi και όχι στην επιστροφή του Ichigo. Αρκετή Karakura είχαμε...

Υ.Γ. Αλήθεια, την τρύπα της Halibel (lol) την είδαμε; Πρέπει να μου ξέφυγε κανένα chapter...
Posted 30 October 2009 - 19:30
Δε νομιζω οτι την εχουμε δει. Αν δεν κανω λαθος δεν εχουμε δει και που εχει...ειχε τον αριθμο του ο Barragan.Υ.Γ. Αλήθεια, την τρύπα της Halibel (lol) την είδαμε; Πρέπει να μου ξέφυγε κανένα chapter...

Devils don't ask favors from God
Posted 03 November 2009 - 00:04
Ακριβώς επειδή τον είχε παρουσιάσει σαν τον mr.terror, το να τον μεταφέρει στην Karakura, ειδικά μετά από μάχη που σημαίνει ότι είναι κουρασμένος(κάπως), θα τον εμφάνιζε ανάμεσα σε πολλούς πανίσχυρους χαρακτήρες και bankai που είναι θανατηφόρα, ακόμα και αν σε μάχη σώμα με σώμα ο εκάστοτε captain τους θα έχανε τη ζωή του. Έτσι ο μόνος τρόπος για να μην πάθει ζημιά ή πεθάνει ο mr.terror (αφού τον είχε παρουσιάσει σαν τον γ@μιά), θα ήταν ο Zaraki να αποκτήσει bankai
και αυτό θα ήταν το τέλος του manga.

Posted 03 November 2009 - 19:55
Τον yammy αρχιζω να τον σιχαινομαι......ακους εκει trash τον ulquiorra και grimmjow............Και εξακολουθω να πιστευω πως δεν ειναι κανονικα ο 0, και θα χασει συντομα την δυναμη του..

Posted 04 November 2009 - 12:44
Τις εικονες 8α αφησω τον black kaiser να τις βαλει.
Credits to rin who takes advantage of my hospitality
Posted 04 November 2009 - 14:00
Posted 04 November 2009 - 19:23
Μου άρεσε το chapter. Τα early spoilers πάντα μπερδεύουν.
Posted 04 November 2009 - 20:00
Posted 05 November 2009 - 14:34
Posted 05 November 2009 - 23:25

Και τέλος Μπιάκουγια ΘΕΟΣ.Γράφει ο τύπος,είναι να μην τα πάρει και αρχίζει να κόβει !!@$@!$#@$!#@!.Και αυτός ο μαγιούρι άντε να βγάλει την μάσκα του τι την θέλει; Καλύτερος είναι χωρίς........
Posted 06 November 2009 - 09:24

Περα απο κει για μια ακομη φορα το σχεδιο μου φαινεται να εχει παρει την κατιουσα.Αλλα ενταξει δεν ειμαι και τοσο απαιτιτηκος.Κουμπο ειναι αυτος δεν μπορει να τα κανει ολα σωστα.
Οταν δεν τρολλαρει χαλαει το σχεδιο,οταν γραφει καλα τρολλαρει.Ειναι οπως και να το κανουμε δυσκολο να συνδυασεις και τα 2