Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2731 Skoty D. Prime

Skoty D. Prime

nasu shiro toka shoni

• Members
  • 47 posts

Posted 28 October 2010 - 18:58

παντως το σημερινο αν και filler ηταν τελειως ακυρο! τονιζει στην αρχη οτι η ιστορια τοποθετειται αμεσως μετα το pain arc οταν ο ναρουτο αναφερει οτι παει να βοηθισει να ξαναχτιστει το ichiraku! Και ρωταω εγω... ο Sasuke που στο διαολο κολαει και τι δουλεια εχει στην Konoha??? βεβαια φανταζομαι τοσο ξερουν οι παραγωγοι..! που παει και τα ξερναει η φαντασια τους... ακου Chakra virus..! Φαντασου τι μπελα θα διμιουργουσε αυτο σε καννον φαση
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#2732 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 01 November 2010 - 17:45

Μια τεραστια χαρη (Off topic) ...απο που μπορω να κατεβασω τα επεισοδια 82-133 που μου λειπουν απο την συλλογη μου????
Δεν βρισκω με τιποτα seeders...ευχαριστω και παλι.:riiight:
Posted Image

#2733 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 November 2010 - 13:06

παντως το σημερινο αν και filler ηταν τελειως ακυρο! τονιζει στην αρχη οτι η ιστορια τοποθετειται αμεσως μετα το pain arc οταν ο ναρουτο αναφερει οτι παει να βοηθισει να ξαναχτιστει το ichiraku! Και ρωταω εγω... ο Sasuke που στο διαολο κολαει και τι δουλεια εχει στην Konoha??? βεβαια φανταζομαι τοσο ξερουν οι παραγωγοι..! που παει και τα ξερναει η φαντασια τους... ακου Chakra virus..! Φαντασου τι μπελα θα διμιουργουσε αυτο σε καννον φαση

Όχι; Απλά είμαστε μετά το pain arc και δείχνει και καλά flashbacks από πράγματα που υποτίθεται έγιναν στην περίοδο της πρώτης season. Το πιο πιθανόν είναι ότι το flashback τοποθετείται μετά το tsunade arc ακριβώς επειδή ο sasuke είναι στο κρεβάτι.

Τέλος πάντως όπως και να έχει το επεισόδιο ήταν αίσχος. Δεν ξέρω αν τα filler θα πάνε μέχρι χριστούγεννα αλλά δεν είναι και να απορείς αν πάνε. I mean τώρα είναι ενδεχομένως μια πολύ καλή ευκαιρία για να βάλουν fillers γιατί ενδεχομένως μετά να μην κολάνε καθόλου (αν και δεν διαβάζω το manga να ξέρω τι γίνεται).

Kalidor από την πρώτη σειρά θες ή από την δεύτερη;

Πάντως λίγο δύσκολο να μην βρίσκεις seeders για Naruto... Από που το κατεβάζεις;
phmava.php

#2734 vasilis+

vasilis+

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 11 November 2010 - 19:26

να προλάβω να ενημερώσω για το 185 ότι είναι ότι πιο lame έχει βγει ποτέ απο naruto

αν μπορέσει και το δει κανεις ολόκληρο, ας ενημερώσει!:OMG3:

#2735 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 11 November 2010 - 19:33

εγω το ειδα και πιστευω οτι εχασα τον χρονο μου,απλα αθλιο:thumbdown:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#2736 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 26 November 2010 - 15:38

Όντως δεν παλευόταν.... :( [ναι, το είδα μέχρι τέλους]
Ξέρει κανείς με σιγουριά πότε θα τελειώσουν;;
Κάποια ανακοίνωση κάπου ή κάτι παρόμοιο;;
Αν πάει όλη η σειρά έτσι μέχρι την 3η, να το παρατήσω από τώρα αν είναι...
Posted Image

#2737 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 posts

Posted 09 December 2010 - 12:36

Απ'ότι καταλαβαίνω το θέμα με τα fillers θα τραβήξει μέχρι και 6 Ιανουαρίου..Δηλαδή μέχρι το τέλος της σεζόν.. Απαράδεκτο είναι αυτό το πράγμα..Κάθε 2 σεζόν και φίλερ!:madtodeath:

#2738 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 09 December 2010 - 12:42

Βρήκα αυτή την πολύ χρήσιμη λίστα και δε με ενθουσίασε αυτό που γράφει...
Posted Image

#2739 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 posts

Posted 10 December 2010 - 12:19

Aφού είχε εμφάνιση Καges εμένα μου άρεσε......Και στο επόμενο xτύπησε super γκομενάκι ο Κakashoulis :P :P

Άντε άλλα 2 επεισόδεια και τέλος :P :P
How you put a signature_ ? Ο_ο

#2740 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 10 December 2010 - 19:44

Δεν θα ημουν και τοσο σιγουρος για το τελος των φιλλερς στο 192.Το επικρατεστερο σεναριο ειναι τα φιλλερς να συνεχισουν μεχρι την αλλαγη του ΟΡ.Οπως ακριβως ειχε γινει και με το Guren arc.

To 185 δεν ειναι με την στρουθοκαμηλο; Δοκιμαστε να το δειτε απο εμας (taka-greece.com), μπορει και να γελασετε αρκετα.Το εχουμε κανει σκετη παρωδια.
Posted Image

#2741 Killer_Bee

Killer_Bee

Anime Amateur

• Members
  • 81 posts

Posted 24 December 2010 - 11:12

Δεν θα ημουν και τοσο σιγουρος για το τελος των φιλλερς στο 192.Το επικρατεστερο σεναριο ειναι τα φιλλερς να συνεχισουν μεχρι την αλλαγη του ΟΡ.Οπως ακριβως ειχε γινει και με το Guren arc.

To 185 δεν ειναι με την στρουθοκαμηλο; Δοκιμαστε να το δειτε απο εμας (taka-greece.com), μπορει και να γελασετε αρκετα.Το εχουμε κανει σκετη παρωδια.

Ελπιζω να τελιοσουν γριγορα τα φιλλερ.ωραια ωραια αλλα τα βερεθηκα!:yellowcard:
Its true that in the ninja world, those who break the rules and regulations are called trash.But, those who abandon their friends are eaven worse than trash.If im that kind of trash then i'll break the rules.If that's not what a tru shinobi is,then i'll crash that idea of a shinobi.
--Obito

#2742 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 posts

Posted 04 January 2011 - 21:37

αντε βαρεθηκα αυτα τα filler να πουμε καθονται εδω και κανουν συνεντευξη στο nenji και μας δειχνουν τι εκανε o nenji οταν ο naruto εψαχνε να βρει τον sasuke σαν τρελος οταν γινοταν επιθεση στο χωρι ... απαραδεκτα τα filler θελω action!!!!!!!!

Posted Image

TEAM BRING IT!!!

#2743 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 05 January 2011 - 13:22

Εγώ το έκανα drop πάντως, από το 186 και μετά. Θα το ξαναπιάσω όταν τελειώσουν τα fillers, ή στην 3η σειρά (ότι έρθει πρώτο :) )
Posted Image

#2744 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 posts

Posted 14 January 2011 - 11:28

Για τα fungirls Sasuke.....
Στο 194 (filler) Sasuke+Naruto παθιάρικο φιλί με φόντο καταρράκτες :P :P
How you put a signature_ ? Ο_ο

#2745 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 posts

Posted 19 January 2011 - 23:32

παιδια ειδε κανεις naruto να μας πει αν τελειωσαν τα filler?

Posted Image

TEAM BRING IT!!!