Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2386 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 April 2010 - 14:25

καλα ναι το ΟP ειναι full spoiler ...

154-155: xazukee? φαιλαραμε κοριτσαρα μου? :P

o naruto's σα πολυ γρηγορα δε τα καταφερνει? πρωτη μερα και καταφερε τοσα ... ?

παντως σε λιγο θα ριχνει chakra, nature's chakra, bijuu chakra και το αλλο ... σαλατα δλδ ..

#2387 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 16 April 2010 - 21:48

Βασικά ναι, στο διπλό, αυτό που με χάλασε ήταν πως το pacing της εκπαίδευσης του naruto φαινότανε λίγο off (σαν να μην πέρασε πολύ ώρα). Στο manga είχε διαφορετική αίσθηση

#2388 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 17 April 2010 - 02:17

154-155.To τραγουδι του op ειδικα στο σημειο που κατεβαινουν οι 6 Pain ειναι ολα τα λεφτα.

Ωραια επεισοδια, ενδιαφερουσα προπονηση, τουλαχισοτν πιο πολυ απο την προηγουμενη αλλα το μεγαλειο του διπλου επεισοδιου ηταν το τελος.Τι EPIC FAIL του Sasuke ηταν αυτο; Γελαγα σαν τον Ζετσου και εγω στο τελος.Συγγνωμη που θα το πω, προσβάλλοντας ισως λιγο τους fans του Sasuke....αλλα ναι επιτελους πηρε καθαρα και με τη βουλα το Μπο*λ*, δλδ απο τον Ιτατσι ηταν fail ο τυπος αλλα αυτη τη φορα το κατευχαριστηθηκα.Για αυτο μου αρεσει ο Κισιμοτο οπως γραφει το Ναρουτο, ποτέ και τίποτα δεν ειναι δεδομενο.:blurah5:
Posted Image

#2389 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 17 April 2010 - 10:22

Τα καινούρια τραγούδια OP και ED δεν μου άρεσαν και τόσο... μπορεί να τα συνηθίσω αργότερα. Η εκπαίδευση σαν αντικείμενο μου άρεσε πάρα πολύ. Νταξ μπορεί να την είδαμε στα γρήγορα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κράτησε αρκετές μέρες... Ωραία φάση που ο συνδυασμός senjutsu και kyuubi chackra θα επιτρέπει άμεση αναζωωγόνηση (το stamina του Naruto θα φτάσει στα ύψη!) αλλά και ίσως επιτρέψει τη χρήση του Rasenshuriken... Το fail στο τέλος όλα τα λεφτά όντως!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2390 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 17 April 2010 - 19:50

Τα καινούρια τραγούδια OP και ED δεν μου άρεσαν και τόσο... μπορεί να τα συνηθίσω αργότερα. Η εκπαίδευση σαν αντικείμενο μου άρεσε πάρα πολύ. Νταξ μπορεί να την είδαμε στα γρήγορα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κράτησε αρκετές μέρες... Ωραία φάση που ο συνδυασμός senjutsu και kyuubi chackra θα επιτρέπει άμεση αναζωωγόνηση (το stamina του Naruto θα φτάσει στα ύψη!) αλλά και ίσως επιτρέψει τη χρήση του Rasenshuriken... Το fail στο τέλος όλα τα λεφτά όντως!

Whistling away the awesomeness...
Signature Removed

#2391 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 20 April 2010 - 15:07

156: Η εκπαιδευση του Naruto οντως προχωραει πολυ γρηγορα. Απο την αλλη και αυτος και ο Sasuke μας εχουν συνηθισει σε τρελα power-ups, οποτε ολα cool. Το jutsu που εξασκει μυστικα ειναι αυτο που του εδωσε ο Itachi???

Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν οι φασεις απο το χωριο του Raikage. Ειδικα τα της διπλωματιας: αποστολη γραμματος στην Konoha και μελλοντικη συναντηση των 5 Kage. Επισης οι kunoichi... eye-candy! :nbleed:
Απο το επομενο εχουμε επιθεση στην Konoha... δεν το περιμενα τοσο γρηγορα! Αντε να χαρουμε μαζικες μαχες.

PS. Το τραγουδι του opening δε μου αρεσε. Σαν εικονες ειναι ωραιο και full στα spoiler, οπως το προηγουμενο. Το τραγουδι του ending ειναι καλυτερο.
Posted Image

#2392 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 22 April 2010 - 21:00

Το 157 ήταν πολύ ωραίο.
Τα είχε όλα.Καλή μουσική υπόκρουση,ωραιές σκηνές και γενικά υπόσχεται πολλά.
Περιμένω το επόμενο.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2393 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 23 April 2010 - 17:58

.... Το jutsu που εξασκει μυστικα ειναι αυτο που του εδωσε ο Itachi???

....

το jutsu θα ειναι το upgraded rasengan που παραλιγο να του παρει το χερι. Τωρα λογικα θα χρισιμοποιη την nature chakra και δεν θα τον πληγωνει.... ο itachi του εδωσε κατι για να συνελθει ο sasuske... δεν νομιζω να ειναι δυνατο skill....

το 157 βγηκε?

#2394 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 23 April 2010 - 18:34

το 157 βγηκε?

Ναι, απο [HorribleSubs].
[HorribleSubs] Naruto Shippuuden - 157 [480p].mkv
[HorribleSubs] Naruto Shippuuden - 157 [720p].mkv

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2395 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 23 April 2010 - 22:07

Έχει βγει και ένα torrent που γράφει στον τίτλο episode 158[LEAKED], μην το κατεβάσετε. Έχει trojan.
Όσο αφορά τον ρυθμό, έχει πράγματι άλλη αίσθηση απ' ότι είχε στο μάνγκα και φαίνεται ότι η εκπαίδευση έτρεξε πολύ γρήγορα.(βέβαια από την άλλη παραπονιόμαστε σχεδόν μόνιμα για το slow pace των ongoing shounen anime και τώρα που το έτρεξε μας χάλασε... :sadist: )
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#2396 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 24 April 2010 - 12:49

Έχει βγει και ένα torrent που γράφει στον τίτλο episode 158[LEAKED], μην το κατεβάσετε. Έχει trojan.
Όσο αφορά τον ρυθμό, έχει πράγματι άλλη αίσθηση απ' ότι είχε στο μάνγκα και φαίνεται ότι η εκπαίδευση έτρεξε πολύ γρήγορα.(βέβαια από την άλλη παραπονιόμαστε σχεδόν μόνιμα για το slow pace των ongoing shounen anime και τώρα που το έτρεξε μας χάλασε... :sadist: )

ειμαι σιγουρος πως τωρα θα αρχισουν τα βλεματα... και τα slow slow τακτικα χτυπηματα σε καθε μαχη. Δεν με χαλασε που το τρεξανε στην εκπαιδευση.... αλλα ρε γμτ αλεπου ειναι ο Naruto τη βατραχο τον κανανε γμτ...

#2397 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 25 April 2010 - 18:52

Μπα κανενα slow Βλεμα.Aυτο ισχυε στα πρωτα 2 αρκς.Μετα απο κει παει μια χαρα και μην πω σε καμποια σημεια γρηγορα κιολας.

EPIC το 157.Mου αρεσε πολυ το οπως εγινε η εισβολη, μου αρεσε τρελά το concept με τον πατερα της Ινο (γουοαου τον θυμηθηκαμε) για να σπασει το barrier στον εγκεφαλο, πολυ εξυπνο πραγματικα και αυτο που μου αρεσε πιο πολυ απο ολα ειναι οτι θα ξεφυγουμε για λιγο απο τον Sasuke και θα δουμε πολλους χαρακτηρες μαζι.Οπως ειχε κανει την επιθεση ο Οροτσιμαρου στα παλια επεισοδια.Φυσικα ο Pain οποτε εμφανιζεται ειναι απολαυση.Επισης μου αρεσε το οτι η Κονοχα εχει μια υποτυπωδης ασφαλεια (ασχετα αν ειναι συορωτηρι, οταν προκειται για Ιτατσι-Pain) και ολο αυτο το συστημα με τους νιντζο-μαγους....Nice touch.

Αντε να ερθει η επομενη Πεμπτη.

υ.γ.Δεν σχολιαζω φυσικα την ταχυτητα με την οποια εμαθε ο Ναρουτο το sage techinque, πρωτον διοτι νταξει shonen ειναι και τα upgrades ειναι συνηθες φαινομενο (τουλαχιστον στο Ναρουτο αναλωσαμε και παρα πολλα επεισοδια σε προπονησεις και αποστολες), δευτερον ειναι πιο αξιοπρεπες ετσι οπως εγινε απο το να γκουχ-γκουχ καταπινεις κανεις καποιον και να παιρνει τις δυναμεις του....Hell ακομα και ο Ιτατσι εδωσε δυναμεις με το αγγιγμα του και μονο.
Posted Image

#2398 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 April 2010 - 20:02

epic idd τα σπασε ο pain, ακομα να αρχισει ο συναργεμος και τα εχει κανει ολα π*****α!

Να δω πως θα τα βγαλει περα ο ναρουτα εναντια με τις τεχνικες του pain, μπορει να εχει το sage mode αλλα κατα μετωπο επιθεση στον pain δε νομιζω να ειναι οτι καλυτερο ;)

#2399 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 28 April 2010 - 11:49

Ο Pain στην Konoha. Hell yeah!!!! Αναμένουμε τη συνέχεια!

#2400 vasilis+

vasilis+

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 29 April 2010 - 21:46

σκάει μύτη ο Κακασι και πέφτει κ η ροκιά απο πίσω κ τρελαίνεσαι!!! :kakaka::kakaka::kakaka:

:8):

δινει ρεσιτάλ και η Τσουνάντε κ όλοι μαζι περιμένουμε την επιστροφή του μικρού:joyful:

Κονόχα On fire και δεν μπορείς με τίποτα να κάνεις υπομονή!!! :OMG3: