Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#11206 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 04:06

Δεν νομίζω βέβαια να μπορεί πραγματικά να αποτελέσουν εμπόδιο για τον madara όπως είναι τώρα. Εκτός από το γεγονός πως είναι υπερβολικά overpowered σαν sage of the six paths, φάνηκε σαν να ξέρει ακριβώς τι είναι αυτά τα αντικείμενα κα να εξακολουθεί να τα περιφρονεί (λαϊκιστή θα του κλάσουν :P). Πιστεύω πως ο mangaka τα εισήγαγε περισσότερο για να ξαναβάλει την ομάδα gai στο παιχνίδι.

Μακάρι γιατί τότε θα πρέπει να σκαρφιστεί κάτι πραγματικά τρομερό για να τον νικήσουν και τότε θα βγεί κάτι καλό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11207 GrayFox

GrayFox

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2014 - 18:31

Ακόμα να καταλάβω πώς έγινε ο Obito έτσι.

Τι έχετε να πείτε για το chapter της βδομάδος;

KAMUI!

#11208 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2014 - 19:55

Ένα από τα καλύτερα chapter, μου θύμισε παλιές καλές εποχές.

Άντε να δουμε και τι ακόμη έχει να μας δείξει ο Gai. Πόσες πύλες θα ανοίξει ακόμη; Ή μήπως θα κάνει κάτι άλλο;

Θυμάμαι όταν είχε μπει κρυφά ο Itachi με τον καρχαριάκια στο χωριό (naruto εποχές-όχι shippuuden) ο Gai είχε πει στους υπόλοιπους που είχαν αρχίσει τις αψιμαχίες ότι υπάρχει ένας ακόμη τρόπος να πολεμήσεις το sharingan πέρα από τον τρόπο του να μην κοιτάς τον αντίπαλο στα μάτια και σου κάνει genjutsu και δεν θυμάμαι να το ανέλυσε ή να το έδειξε από τότε...εκτός κι αν μου διαφεύγει τώρα. Στο anime το νόημα της μετάφρασης ήταν διαφορετικό από αυτό που βρίσκω τώρα στο manga.

naruto-2851.jpg

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#11209 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2014 - 23:28

Αυτό που λες είναι "counter" για το genjutsu του Itachi. Τώρα με τον Madara δε νομίζω ότι το πρόβλημά τους είναι το genjutsu μέχρι στιγμής, αλλά ούτε και το sharingan, αφού έχουμε να κάνουμε με το rinnegan.

To αναμενόμενο είναι να τον απασχολήσουν λίγο μέχρι αν μπουν ξανά στη μάχη Naruto - Sasuke. Εγώ έχω μείνει με την απορία ποιος είναι αυτός που πλησιάζει τον Sasuke. Aν και μάλλον κανένας Kabuto το κόβω να 'ναι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 26 Φεβρουάριος 2014 - 23:30

#11210 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2014 - 23:42

oh how predictable  kishi plz

#11211 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 14:23

Red beast, yeah!

Έπρεπε πρώτα να ποτίσουν τον Rock Lee πολύ sake και να τον αφήσουν να κάνει αυτός 7 gates. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 05 Μάρτιος 2014 - 14:23

#11212 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2014 - 12:48

Ηρθε η ωρα να αποκτησει ενα νοημα ο πουθενας χαρακτηρας guy της σειρας :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από valadorn: 07 Μάρτιος 2014 - 12:48

Δημοσιευμένη  εικόνα
"Life is spherical, investigate the other side..."

#11213 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2014 - 10:11

eyebrows on fire και δεν ειμαι καλα.

Επικος guy sensei!

2bbd14fc.jpg

#11214 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2014 - 14:03

Μπορεί να μην είχε κάποια τρομερή εξέλιξη το σημερινό τσαπτερ αλλά O Guy ηταν πολύ συγκινητικός...

Απλά ελπίζω να μην πάει χαμένη η θυσία του.

Επίσης αφού είδαμε κ τον πάτερα του Guy πόσο πιθανό είναι ο Lee να ειναι νόθος γιος του Guy ???

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#11215 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2014 - 20:41

Αν και το τσάπτερ ήταν φιλεριά... ουσιαστικά στο προηγούμενο ο Γκάι αποφασίζει να επιτεθεί και σε αυτό ετοιμάζεται να επιτεθεί... :kakaka:  το ευχαριστήθηκα. Γιατί χρειάζεται το manga έναν πιο αντρίκειο χαρακτήρα, σε αυτό το χάος των emo καραγκίοζηδων.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11216 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2014 - 20:53

Γιατί χρειάζεται το manga έναν πιο αντρίκειο χαρακτήρα, σε αυτό το χάος των emo καραγκίοζηδων.

This!Μεσα στα λογια μου εισαι :P

header.jpg?t=1485907896

#11217 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2014 - 23:15

Yes D.Dragon, yes. Αν είναι δυνατόν όμως, γιατί τον Guy sensei...; T^T

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11218 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2014 - 23:54

Ποσο συγκινητικη η σχεση γκαι με τον πατερα του?Το ευχαριστηθηκα το τσαπτερ,απλα θελω να δω αν οντως πεθανει ο γκαι για ποιον λογο θα εχει γινει.

#11219 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2014 - 16:08

Πολύ καλό chapter το χθεσινό. Μου άρεσε πολύ και το flashback του Guy με τον δικό του sensei!

Το ευχαριστηθηκα το τσαπτερ,απλα θελω να δω αν οντως πεθανει ο γκαι για ποιον λογο θα εχει γινει.

Αυτό ακριβός. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τον βάλει να πεθάνει μόνο και μόνο επειδή σε αυτόν τον πόλεμο πρέπει να πεθάνουν κάποιοι (βλέπε τον καημένο τον Neji που ούτε και ίδιος δεν κατάλαβε πως πέθανε σε ένα chapter από το πουθενά..) την στιγμή που κρατάει ζωντανούς άλλους και άλλους..

#11220 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSuncity

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2014 - 17:29

Πολύ καλό chapter το χθεσινό. Μου άρεσε πολύ και το flashback του Guy με τον δικό του sensei!

Αυτό ακριβός. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τον βάλει να πεθάνει μόνο και μόνο επειδή σε αυτόν τον πόλεμο πρέπει να πεθάνουν κάποιοι (βλέπε τον καημένο τον Neji που ούτε και ίδιος δεν κατάλαβε πως πέθανε σε ένα chapter από το πουθενά..) την στιγμή που κρατάει ζωντανούς άλλους και άλλους..

Όπως τη Sakura...