Το έδειξε σε κανένα πάνελ αυτό και δεν το θυμάμαι ή υπόθεση κάνεις?
Tο near death experience του τάχα genious/prodigy Sasuke έχει κατασκευαστεί κυριολεκτικά στην υψiκάμiνο των εγκεφαλικά βλακωδών ιδεών του mangaka.
O τύπος με το ems να σουβλίζεται για πλάκα , και να ετοιμάζεται μάλλον για το επόμενο power up βγαλμένο οχι απο την πλοκή αλλα απο τον !@# του Kishimoto.
Δεν είναι μόνο οτι το παραπάνω εξυπηρετεί κάτι το τόσο κοινοτυπο. Δεν είναι οτι το παραπάνω είναι τόσο αφάνταστο. Είναι το γεγονός οτι ο Itachi θα μπορούσε να τα βάλει με τον Madara ακόμα και με απλο Sharingan.
Νο more power ups plz.....
p.s θέλω στο άλλο μέτωπο να δώσει την λύση ο orochimaru έτσι για να έχω να trollaro και γω λίγο
EMS is totally overestimated Φυσικά ο Sasuke φέρθηκε σαν αρχάριος genin στην προκειμένη περίπτωση, ήταν λίγο πολύ βολικό το stab που έφαγε (susano'o π.χ. δεν μπορούσε να ενεργοποιήσει?)
Αλλά από την άλλη, παίζει η όλη υπόθεση με το rinnegan και το πως το αναπτύσσει κανείς παίζει και να δημιουργήθηκε ακριβώς για να εξυπηρετήσει το power up αυτό του sasuke. Με έναν τρόπο είναι foreshadowed καθώς κάνουμε και εικασίες γι' αυτό, οπότε πως λες ότι δεν το παίρνει από την πλοκή αλλά από τον !@# του Kishimoto?
Επίσης ο Madara χωρίς καν μάτια τα βάζει με όλους και με όλα, και με ένα μάτι κάνει χώμα και αιχμαλωτίζει όλα τα μπίτζου μέσα σε κάτι δευτερόλεπτα (οι akatsuki, όλοι μαζί ήθελαν ώρες μόνο για να ρουφήξουν ένα, μέσα τους και ο itachi) και κάνει σκόνη τον Δεύτερο αποφεύγοντας το hiraishin on reaction. Ποιός itachi, δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ κάποιος πέρα από τον Rikudou Sennin που να μπορούσε/μπορεί να τον νικήσει. Εδώ ο ίδιος ο kishimoto είχε δηλώσει σε παλιά συνέντευξή ότι ακόμα και ο ίδιος δεν ήξερε πως να τον σκοτώσει
Edited by Six Winged Angel, 22 January 2014 - 16:48.