Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#11191 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 22 January 2014 - 16:47

Το έδειξε σε κανένα πάνελ αυτό και δεν το θυμάμαι ή υπόθεση κάνεις? :hmmm:

Spoiler:

Tο near death experience του τάχα genious/prodigy Sasuke έχει κατασκευαστεί κυριολεκτικά στην υψiκάμiνο  των εγκεφαλικά βλακωδών ιδεών του mangaka.

O τύπος με το ems να σουβλίζεται για πλάκα , και να  ετοιμάζεται μάλλον  για το επόμενο power up βγαλμένο οχι απο την πλοκή αλλα απο τον !@# του Kishimoto.

Δεν είναι μόνο οτι το παραπάνω εξυπηρετεί κάτι το τόσο κοινοτυπο. Δεν είναι οτι το παραπάνω είναι τόσο αφάνταστο. Είναι το γεγονός οτι ο   Itachi θα μπορούσε να τα βάλει με τον Madara ακόμα και με απλο Sharingan.

Νο more  power ups plz.....

p.s θέλω στο άλλο μέτωπο να δώσει την λύση ο orochimaru  έτσι για να έχω να trollaro και γω λίγο 

EMS is totally overestimated  :bath:  Φυσικά ο Sasuke φέρθηκε σαν αρχάριος genin στην προκειμένη περίπτωση, ήταν λίγο πολύ βολικό το stab που έφαγε (susano'o π.χ. δεν μπορούσε να ενεργοποιήσει?)

Αλλά από την άλλη, παίζει η όλη υπόθεση με το rinnegan και το πως το αναπτύσσει κανείς παίζει και να δημιουργήθηκε ακριβώς για να εξυπηρετήσει το power up αυτό του sasuke. Με έναν τρόπο είναι foreshadowed καθώς κάνουμε και εικασίες γι' αυτό, οπότε πως λες ότι δεν το παίρνει από την πλοκή αλλά από τον !@# του Kishimoto?

Επίσης ο Madara χωρίς καν μάτια τα βάζει με όλους και με όλα, και με ένα μάτι κάνει χώμα και αιχμαλωτίζει όλα τα μπίτζου μέσα σε κάτι δευτερόλεπτα (οι akatsuki, όλοι μαζί ήθελαν ώρες μόνο για να ρουφήξουν ένα, μέσα τους και ο itachi) και κάνει σκόνη τον Δεύτερο αποφεύγοντας το hiraishin on reaction. Ποιός itachi, δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ κάποιος πέρα από τον Rikudou Sennin που να μπορούσε/μπορεί να τον νικήσει. Εδώ ο ίδιος ο kishimoto είχε δηλώσει σε παλιά συνέντευξή ότι ακόμα και ο ίδιος δεν ήξερε πως να τον σκοτώσει :P

Edited by Six Winged Angel, 22 January 2014 - 16:48.

#11192 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 22 January 2014 - 17:12

Είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε απο που ξεφύτρωσε ο Βούδας με τα χίλια χέρια του 1ου; Δεν μπορώ να θυμηθω αν είχαμε δει κάτι σε προηγούμενο κεφάλαιο. Επίσης ο Τσουτσικάγκε έχασε ένα χέρι ή ειναι ιδέα μου;

Η όλη σκηνη με τον Σάσουκε που δεχτηκε τέτοιο χτύπημα πάντως πολυ fail. Αν κα κάτι μου λέει ότι ακόμη και Σουσανο να ενεργοποιούσε ο Μάνταρα θα το έδιωχνε. Τουλάχιστον έδειξε Οροτσιμάρου! Τώρα που το σκέφτομαι γιατι δεν βάζουν την Κάριν να χρησιμεύσει σε κάτι; Ας την δαγκωσουν ο Ναρούτο και ο Σασουκε να γίνουν περδίκι, άλλωστε έχει αίμα Ουζουμάκι.

Edited by Mr. Brightside, 22 January 2014 - 17:12.

#11193 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 27 January 2014 - 22:09

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια ή τρολαρουν. Μήπως ξέρει κανείς τίποτα σίγουρο;

http://www.animesactivity.com/2014/01/naruto-manga-on-hiatus-death-of.html

#11194 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 January 2014 - 22:16

Ναι είναι αλήθεια. Δεν καταλαβαίνω το μεγάλο πρόβλημα βρε παιδιά, 3 βδομάδες είναι μόνο για ένα αντικειμενικά μεγάλο πλήγμα. Συλλυπητήρια στον άνθρωπο και μακάρι να το περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11195 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 27 January 2014 - 22:54

Δεν καταλαβαίνω το μεγάλο πρόβλημα βρε παιδιά

Κανείς δεν παραπονέθηκε. :P

#11196 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 27 January 2014 - 23:04

Κανείς δεν παραπονέθηκε. :P

Ακριβώς! Συλλυπητήρια στον ανθρωπο!

#11197 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 05 February 2014 - 09:31

Βγήκε!

http://www.mangapanda.com/naruto/663

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς-- get fuckin hype!  bananarock2.gif

Νο, shut up!

#11198 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 05 February 2014 - 11:24

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς-- get fuckin hype!  bananarock2.gif

Νο, shut up!

Χαχαχα

Ωραίο το σημερινό chapter. Πόσο μου έλειψε αυτός ο λαιμός λάστιχο του Oro! :P Είμαι περίεργος να δω τώρα τι θα φτουρίσει ο κακομοίρης ο Κακάσης απέναντι στο Madara (αρκετά badass και το καινούργιο του outfit). Talk no jutsu το κόβω για αρχή και μετά βλέπουμε..

Ε και τώρα δεν γίνεται να μην ρωτήσω! Είναι ευρέως γνωστό ότι το chakra εκτελεί χρέη αποστειρωτικού ή θα πεθάνει ο αναστημένος Naruto μετά από μόλυνση από το βρωμόχερο της Sakura? :P

#11199 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 05 February 2014 - 16:21

ή θα πεθάνει ο αναστημένος Naruto μετά από μόλυνση από το βρωμόχερο της Sakura? :P

Χαχαχααχα καλό!! xD

#11200 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 06 February 2014 - 00:26

Τρελαινομαι! Τι γαμ@το κεφάλαιο ήταν αυτο;! (Δεν υποτίθεται πως θα εκανε διάλειμμα ο Κίσι λόγω του θανάτου του πατέρα του;)  Πόσο ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ παίζει να είναι η Κάριν; Μην τη σκοτωσεις μην τη σκοτωσεις!

#11201 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 12 February 2014 - 12:52

Έλα ρε φίλε τι ήταν αυτό τώρα.

Spoiler:

Posted Image

#11202 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 12 February 2014 - 14:18

Συμφωνώ... Τεράστιο λάθος απο Kishi. Όταν έφτασα στο συγκεκριμένο σημείο μου ήρθε να ξεράσω για κάποιο λόγο.

#11203 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 February 2014 - 15:48

Ισχύει πως φάνηκε πολύ απερίσκεπτο και λίγο ξενέρωτο.

Δεν νομίζω βέβαια να μπορεί πραγματικά να αποτελέσουν εμπόδιο για τον madara όπως είναι τώρα. Εκτός από το γεγονός πως είναι υπερβολικά overpowered σαν sage of the six paths, φάνηκε σαν να ξέρει ακριβώς τι είναι αυτά τα αντικείμενα κα να εξακολουθεί να τα περιφρονεί (λαϊκιστή θα του κλάσουν :P). Πιστεύω πως ο mangaka τα εισήγαγε περισσότερο για να ξαναβάλει την ομάδα gai στο παιχνίδι.

#11204 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 February 2014 - 16:01

δεν καταλαβα..τι εγινε?

α καταλαβα ...δεν μπορουσε και να τα σπασει ο ατιμος?

ακομα και  κισι καταλαβε ποσο δυνατο τον εκανε ...και λεει αντε τωρα να βγαλω το λαγο απο την τρυπα....και το εφτυσε πανω τους...

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#11205 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 12 February 2014 - 17:56

φάνηκε σαν να ξέρει ακριβώς τι είναι αυτά τα αντικείμενα κα να εξακολουθεί να τα περιφρονεί (λαϊκιστή θα του κλάσουν :P). Πιστεύω πως ο mangaka τα εισήγαγε περισσότερο για να ξαναβάλει την ομάδα gai στο παιχνίδι.

Μακάρι! Άμα είναι κάτι τέτοιο, τότε δεν με πειράζει και τόσο εμένα..

Edited by Stam, 12 February 2014 - 17:56.