Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#11176 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2014 - 17:11

(Ενώνει τα χέρια και αρχίζει την προσευχή)

Κάνε να μην αρχίσει και ο Sasuke (μετά τους μισούς ninja αυτού του manga) να κάνει mokuton...

Κάνε να μην αρχίσει και ο Sasuke να κάνει mokuton...

Κάνε να μην αρχίσει και ο Sasuke να κάνει mokuton...

Κάνε να έχει πεθάνει στα αλήθεια..

Κάνε να έχει πεθάνει στα αλήθεια..

I have bad news for you - and for me - ...Μέχρι και ο Hashirama o ίδιος του έδωσε τεχνική.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11177 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2014 - 01:54

I have bad news for you - and for me - ...Μέχρι και ο Hashirama o ίδιος του έδωσε τεχνική.

I have even more bad news. Ο Sasuke αυτή τη στιγμή τειρεί όλες τις προδιαγραφές για να ενεργοποιήσει το rinnegan

EMS check

senju chakra check

near-death experience check

άντε βρε με 'γειές! :D

#11178 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2014 - 11:34

I have even more bad news. Ο Sasuke αυτή τη στιγμή τειρεί όλες τις προδιαγραφές για να ενεργοποιήσει το rinnegan

EMS check

senju chakra check

Δε ντρέπεσαι βρε να μας το λες από τώρα και να μας δίνεις την κρυάδα νωρίτερα;

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11179 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2014 - 21:11

EMS check

senju chakra check

Oh god, δεν ξέρω τι θα ήθελα να δω λιγότερο. Τον Sasuke να φυτρώνει δέντρα ή να κάνει new power up με rinnegan... :wet2:

Επίσης σημαντική ερώτηση. Να υποθέσουμε ότι Naruto και Killer Bee μας αφήσανε χρόνους? :P  Δεν είναι insta kill για τα jinjuriki όταν τους βγάζεις το bijou από μέσα? Ή ξεχνάω κάτι? Μου μοιράζει φόλα η κατάσταση.. Άντε να δούμε τι θα γίνει στο αυριανό. Kishi κανόνισε!

#11180 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2014 - 21:23

Η Kushina έζησε όταν το βγάλανε...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11181 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2014 - 21:43

Αυτό δεν το θυμόμουν. Τσεκάροντας Narutopedia λέει:

The vitality inherent to the Uzumaki clan allowed her to survive the extraction

lol, κάτι μου λέει ότι αυτό το έκανε μόνο και μόνο για μην πεθάνει ο Naruto όταν θα του έβγαζε το kyuubi κάποια στιγμή :P Λόγο special clan γονιδίων θα ζήσει..

Έστω. Ο Killer Bee τότε που δεν είναι Uzumaki? Dead?
.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από plotolp: 21 Ιανουάριος 2014 - 21:43

#11182 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2014 - 22:05

Eδώ ο πατέρας του κατάφερε να επιζήσει όταν τον μετάφεραν με ένα jutsu που είναι μόνο για πράγματα ενώ κανονικά σπάει την μοριακή του δομή, γιατί να μην έχει πάρει από κείνα τα γονίδια; Γενικώς αντέχουν πολύ αυτά τα jinchuuriki τα δύο και είναι και τα πιο δυνατά απ'όλα. 

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11183 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2014 - 22:17

Eδώ ο πατέρας του κατάφερε να επιζήσει όταν τον μετάφεραν με ένα jutsu που είναι μόνο για πράγματα ενώ κανονικά σπάει την μοριακή του δομή, γιατί να μην έχει πάρει από κείνα τα γονίδια; Γενικώς αντέχουν πολύ αυτά τα jinchuuriki τα δύο και είναι και τα πιο δυνατά απ'όλα. 

Χαχα σωστό και αυτό. Καλά το να πάρει τα γονίδια λογικό είναι. Γιος της είναι και από την ίδια clan. Η ύπαρξη των γονιδίων εξ αρχής είναι το θέμα :P Τώρα το να ζήσει ο Killer Bee γιατί γενικά "αντέχει", θα είναι λίγο fail.

Αλλά τι το σκαλίζω. Το πολύ πολύ θα βγάλει ο Sasuke rinnegan όπως λέει ο SWA και με το καλό θα τους αναστήσει όλους :P

#11184 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2014 - 22:43

Χα χα χα χα, δεν ξέρω δεν ξέρω αλλά δε μου φάνηκε νεκρός. Και δεν πειράζει αγαπάμε Killer Bee. Ας δουλέψει το plot no jutsu και για κανέναν άλλο βρε αδερφέ.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11185 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 12:25

Βγήκε: http://www.mangareader.net/naruto/662

Dragging στο σημερινό. Δεν προχώρησε όσο θα 'θελα γιατί είχαμε πολλά cuts σε κομπάρσους. On the other side, είδαμε γιατί ο Τρίτος δεν είχε εμφανιστεί ακόμα στη σκηνή.

Είδαμε επίσης, omg

Spoiler:

Ο killer bee αποκλείεται να πέθανε γιατί το 8tails άφησε πίσω του ένα μικρό πλοκάμακι chakra πριν τον ρουφήξει το gedo :lockulocku:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 22 Ιανουάριος 2014 - 12:26

#11186 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 12:45

@SXA έλεος, ναι. Πραγματικά κι εγώ περίμενα το μεγάλο αναμενόμενο twist αλλά χαλαρά μας σπαμμάρει ο Kishi ότι ωωω πεθαίνουν. Kudos στη Sakura - δηλαδή ευχαριστώ Kishi που δεν το γ@μησες - και την αντίδρασή της. Σώστοοοοον~!

Also, wtf Sasuke? Τώρα σου ήρθε να φερθείς σαν άνθρωπος, που και καλά πεθαίνεις; Ξαφνικά πάμε στο will του Itachi; Ναι ξέρω, από πριν έκανε το change of heart or whatnot αλλά ειλικρινά, πιο ανάποδο άνθρωπο δεν έχω δει. Ωραία αντίθεση πάντως τα δύο πάνελ που είναι δίπλα δίπλα οι δύο φίλοι ενώ είναι έτοιμοι να πεθάνουν σε σχέση με όλα τα άλλα που μας τους έδειχνε γεμάτους ζωή και χαρά.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11187 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 13:27

Καλούλι το σημερινό, χάρηκα ιδιαίτερα που δεν είδαμε να γίνεται πραγματικότητα κάποια από τις εικασίες που κάναμε εχθές!(τουλάχιστον ακόμα!). Από ότι φαίνεται ετοιμάζει τον Oro να κάνει κάτι για να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Φίδι και αυτός εξάλλου! :P

Όσον αφορά τα jinjuriki πέσαμε μέσα για την Uzumaki clan αν και από ότι φαίνεται και πάλι πεθαίνει. Για τον Killer Bee τώρα

Ο killer bee αποκλείεται να πέθανε γιατί το 8tails άφησε πίσω του ένα μικρό πλοκάμακι chakra πριν τον ρουφήξει το gedo :lockulocku:

Το έδειξε σε κανένα πάνελ αυτό και δεν το θυμάμαι ή υπόθεση κάνεις? :hmmm:

Also βρε Hinata βρε κοπέλα μου, ninja είσαι! Περπατάς στο νερό, περπατάς στους τοίχους και σκοντάφτεις στο ίσωμα?? :P Και όχι μόνο έπεσε, φαίνεται να έχασε και τις αισθήσεις της.. trololo

#11188 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 13:38

Καποιος να σκοτωσει την Karin....please....

header.jpg?t=1485907896

#11189 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 14:31

Also βρε Hinata βρε κοπέλα μου, ninja είσαι! Περπατάς στο νερό, περπατάς στους τοίχους και σκοντάφτεις στο ίσωμα??  :P Και όχι μόνο έπεσε, φαίνεται να έχασε και τις αισθήσεις της.. trololo

I'm a Hinata fan and I died a little inside me at that moment.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11190 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 15:23

Tο near death experience του τάχα genious/prodigy Sasuke έχει κατασκευαστεί κυριολεκτικά στην υψiκάμiνο  των εγκεφαλικά βλακωδών ιδεών του mangaka.

O τύπος με το ems να σουβλίζεται για πλάκα , και να  ετοιμάζεται μάλλον  για το επόμενο power up βγαλμένο οχι απο την πλοκή αλλα απο τον !@# του Kishimoto.

Δεν είναι μόνο οτι το παραπάνω εξυπηρετεί κάτι το τόσο κοινοτυπο. Δεν είναι οτι το παραπάνω είναι τόσο αφάνταστο. Είναι το γεγονός οτι ο   Itachi θα μπορούσε να τα βάλει με τον Madara ακόμα και με απλο Sharingan.

Νο more  power ups plz.....

p.s θέλω στο άλλο μέτωπο να δώσει την λύση ο orochimaru  έτσι για να έχω να trollaro και γω λίγο 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Juda: 22 Ιανουάριος 2014 - 16:03