Βασικα με τον Sasuke εχει αρχισει να μην μας διχνει τι σκεφτεται και μας διχνει μονο τις πραξεις του, ισως γι αυτο να σου φανηκε αποτομη η αλλαγη. Αμα ετσι οπως εξελιζοταν η ιστορια σου πεταγε κανα δυο εσωτερικους μονολογους θα φενοταν πολυ πιο σωστο αλλα ισως να το κανει επιτιδες για να αμφισβητησεις λιγο τις κινησεις του (του Sasuke). Δηλαδη οταν σκαει μουρη στο πολεμο και λεει ειμαι μαζι σας παμε να τους φαμε και θελω να γινω Hokage λες, ξερω γω, τι να σκεφτεται τωρα αυτος? μηπως σχεδιαζει τιποτα αλλο η κουφαλιτσα?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 09 November 2013 - 13:16
Posted 09 November 2013 - 13:22
Καλά βέβαια, άλλο θέμα και αυτό. Ότι άλλαξε κάτι μέσα του άλλαξε, αλλά δεν ξέρουμε πόσο έχει αλλάξει συνολικά ο Sasuke. Αυτό θα φανεί στην πορεία.
Edited by Gilmaru, 09 November 2013 - 13:22.
Posted 09 November 2013 - 14:19
Είναι αρκετά σαφές νομίζω ότι αυτό που έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή του Sasuke ήταν η επαφή του με τον αδερφό του. Φυσικά δεν είπε εκείνη την στιγμή κάτι ο ίδιος, δεν θα ήταν φυσικό άλλωστε για μια τέτοια αλλαγή, αλλά είναι αυτονόητο για μένα ότι τον επηρέασε έντονα συναισθηματικά. Ούτως ή άλλως συναισθηματικά λειτουργούσε πάντα ο Sasuke. Μετά απλώς χρειαζόταν κάποιον να του πει το full story και λίγο χρόνο ώστε να βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους στο μυαλό του.
Μα αυτό ακριβός είναι το θέμα. Αφού καθοριστικό ρόλο για την αλλαγή του Sasuke ήτανε ο αδελφός του, κατά την γνώμη μου σε εκείνη την φάση ο Kishimoto έπρεπε να δείξει με τον έναν η τον άλλο τρόπο ότι τον επηρέασε και μετά ας συνέχιζαν τα πράγματα όπως έγιναν και τώρα. Δεν είναι τόσο αυτονόητο όσο λες ότι τον επηρέασε σε τέτοιο βαθμό, γιατί έχεις έναν χαρακτήρα που από την αρχή του manga τον έχεις βάλει ενάντια σε όλους. Όταν αποφασίζεις να αλλάξεις την στάση του, είναι ένα γεγονός πολύ σημαντικό για την ιστορία και πρέπει να το κάνεις να φανεί πως έφτασε σε αυτήν την αλλαγή. Και εντάξει δεν λέω να αρχίσει ο Sasuke να λέει "Φανταστικέ αδελφέ, τώρα καταλαβαίνω το λάθος μου, σε ευχαριστώ που με έβαλες στο ίσιο δρόμο!" Μπορούσε να το κάνει με πολλούς τρόπους.
Ας πούμε η σελίδα που μου λες είναι ακριβός μια στιγμή πριν αλλάξει γνώμη. Το θέμα είναι πιο πριν υπήρχανε αντίστοιχες σελίδες που να σε κάνουν να καταλάβεις την αλλαγή του Sasuke? Εμένα αυτό με ενοχλεί, έπρεπε να το δομήσει καλύτερα. Ας πούμε πες ότι είχες διαβάσει μέχρι την μάχη με τον Kabuto και όχι την συνέχεια. Άμα σου έλεγε τότε κάποιος ότι στην συνέχεια ο Sasuke συνέχιζε να πολεμάει στο πλευρό των άλλων uchiha (obito, mandara) θα σου φαινότανε περίεργο? Θα έλεγες "μας πως γίνετε αυτό? αφού μας έδειξε πως έχει αλλάξει". Εγώ προσωπικά δεν θα το έλεγα ούτε θα μου φαινόταν περίεργο γιατί δεν είδα κάτι τέτοιο από τον kishimoto. Καταλαβαίνεις που εντοπίζω το πρόβλημα? Άμα σε εκείνο το σημείο κανένα από τα δύο σενάρια (συμμαχεί με την konoha, συμμαχεί με τον mandara) δεν φαίνεται "λάθος" για τον αναγνώστη, κάτι δεν πάει καλά στον τρόπο της αφήγησης.
Βασικα με τον Sasuke εχει αρχισει να μην μας διχνει τι σκεφτεται και μας διχνει μονο τις πραξεις του, ισως γι αυτο να σου φανηκε αποτομη η αλλαγη. Αμα ετσι οπως εξελιζοταν η ιστορια σου πεταγε κανα δυο εσωτερικους μονολογους θα φενοταν πολυ πιο σωστο
yep αυτό ακριβός
Posted 09 November 2013 - 15:05
Τι να σου πω, εμένα θα μου φαινόταν εντελώς αλλόκοτο και περίεργο να μην δείξει ίχνος προβληματισμού ο Sasuke μετά την συνάντηση με τον Itachi. To ότι "δεν άλλαξε" άμεσα εκείνη την στιγμή το βρήκα λογικό, άλλωστε ήταν κάτι καθαρά συναισθηματικό και αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο να κατασταλλάξουν. Η συνάντηση από μόνη της λειτούργησε λυτρωτικά και η διαφορά στον Sasuke φάνηκε αμέσως μετά το τέλος της μάχης με τον Kabuto, όπου φαίνεται πιο ψύχραιμος από ότι πριν και εξετάζει τα πράγματα πιο διερευνητικά.
Μπορεί να μην παρουσιάστηκε με τον πιο καλογραμμένο τρόπο αυτή η αλλαγή, ούτως η άλλως το γράψιμο του κισιμότο ήταν πάντα κάπως απλοικό, αλλά το story αυτό καθαυτό όσο αφορά την μεταστροφή του Sasuke είναι solid imo. Εμένα και μόνο το γεγονός του να έχει τον αδερφό του απέναντί του, ο οποίος να του λέει όσα του είπε, και το βλέμμα του καθόλη την διάρκεια των διαλόγων μεταξύ τους, αρκεί. Είναι self explainable, αφού από το πρώτο chapter που τον γνωρίσαμε ο αδερφός του ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην ανάπτυξη του χαρακτήρα του.
Edited by Gilmaru, 09 November 2013 - 17:06.
Posted 09 November 2013 - 15:06
Εντάξει αλλά ο Sasuke σαν χαρακτήρας ήταν πάντα κάπως μυστήριος να το πω. Δηλαδή ποτέ δεν ξέραμε πως ένιωθε.
Και φυσικά ακόμα και τώρα δεν μας άφησε ο κισιμότο να μάθουμε τα πραγματικά του αισθήματα. Πιστεύω είμαστε υπερβολικοί σε αυτό το κομμάτι.
Δηλαδή σκέψου να πέταγε μονόλογο στο σάσουκε, ένα χαρακτήρα που ποτέ δεν ήξερες τι ήθελε. Θα έτρωγε περισσότερο hate πιστεύω αυτό.
Posted 13 November 2013 - 22:24
hiatus για το naruto μεχρι το πρωτο τευχος του 2014!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 14 November 2013 - 00:44
hiatus για το naruto μεχρι το πρωτο τευχος του 2014!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετά το κεφάλαιο της επομενης εβδομάδας. Μάλλον θα θέλει να σκεφτει τι να κάνει με τον Όμπιτο. To kill or not to kill?
Posted 14 November 2013 - 02:22
Το αξίζει το hiatus(το manga). Έκανε κάκιστη δουλειά το τελευταίο 6αμηνο μια διακοπή είναι ότι πρέπει για χαλάρωμα ολίγη ανάπαυση και μπόλικη yoga.
Άμα μοιράσει την απαραίτητη εμπειρία πιο μετά ολίγοι θα είναι αυτοι που θα ενθυμούνται τα φάλτσα που έριξε τώρα προς το τέλος.
To kill or not to kill?
To kill, γιατι ο Uchiha Obito ήταν ανέκαθεν ένας ανεξάντλητα και εξαντλητικά απλοικός αλλοπρόσαλλα απάλευτος και ασπρόμαυρα διπρόσωπος καμικάζι που σχεδόν έδειρε τον minato.
Νοt to kill γιατί μεταξύ άλλων μεταξύ μας, για να πεθάνεις στο Naruto πρέπει να το αξίζεις. Και Ο Τοbi λέω εγώ δεν το αξίζει.
Posted 14 November 2013 - 11:05
Το αξίζει το hiatus(το manga). Έκανε κάκιστη δουλειά το τελευταίο 6αμηνο μια διακοπή είναι ότι πρέπει για χαλάρωμα ολίγη ανάπαυση και μπόλικη yoga.
Άμα μοιράσει την απαραίτητη εμπειρία πιο μετά ολίγοι θα είναι αυτοι που θα ενθυμούνται τα φάλτσα που έριξε τώρα προς το τέλος.
To kill, γιατι ο Uchiha Obito ήταν ανέκαθεν ένας ανεξάντλητα και εξαντλητικά απλοικός αλλοπρόσαλλα απάλευτος και ασπρόμαυρα διπρόσωπος καμικάζι που σχεδόν έδειρε τον minato.
Νοt to kill γιατί μεταξύ άλλων μεταξύ μας, για να πεθάνεις στο Naruto πρέπει να το αξίζεις. Και Ο Τοbi λέω εγώ δεν το αξίζει.
Αυτό το "αξίζει" είναι υπερβολικά σχετικό Εγώ πιστεύω πως θα πεθάνει, αλλά μόνο πλαγίως (madara, αυτοθυσία or so).
Καλό το hiatus για το story αλλά τόσες βδομάδες παρά πάει..
Posted 14 November 2013 - 13:45
Την είδε "bleach" όσων αφορά το hiatus.
Posted 14 November 2013 - 19:43
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ το βρήκα άψογο το τσαπτεράκι.
To hiatus πιθανώς σημαίνει ότι πλησιάζουμε πραγματικά στο τέλος.
Posted 14 November 2013 - 21:17
Παλι καλα που κανει ενα διαλειμματακι γιατι το εχει πεθανει το story. Τα τεσσερα τελευταια chapter ειναι
1. Naruto ξεκιναει το κηρυγμα
2. Naruto συνεχιζει το κηρυγμα
3. Naruto συνεχιζει ακομα το κηρυγμα
4. Kakashi ξεκιναει το κηρυγμα
Αντε μπας και παρει λιγο τα πανω του γιατι δεν το παει καλα
Νοt to kill γιατί μεταξύ άλλων μεταξύ μας, για να πεθάνεις στο Naruto πρέπει να το αξίζεις.
Εκτος κι αν εισαι ο Neji ο οποιος εφυγε λιγο αδοξα.
Γινεται ξερω γω ο πολεμος και σε ενα ακυρο chapterακι
"Ααα παιδια πεθαινει ο Neji. Αυτο. Συνεχιστε με το story τωρα"
Edited by fotitsas, 14 November 2013 - 21:18.
Posted 15 November 2013 - 01:07
Μονο εμενα μου τη σπαει που εκει που τα πραγματα ειναι στο τελος τελος,πεταει 1,5 μηνα hiatus?Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση δε θα με πειραζε(ουτε θα ειχα και λογο να πω κατι)αλλα εδω ειναι τελειως ακυρο,δλδ εκει που η μαχη εχει σχεδον τελειωσει κανει και break να μας κρατησει ζεστους? For fuck's sake just end it!
Posted 15 November 2013 - 02:10
"Kishi δεν ξέρεις να γράφεις manga πάνε κάνε κανένα break μπας και σου έρθουν ιδέες"
"Kishi πάνω στο καλό πας και κάνεις break? Άντε πάνε τελείωσε το manga μας έπριξες"
Kishimoto is confused!
Τελικά τι θέλετε?
Edited by Stam, 15 November 2013 - 02:11.
Posted 15 November 2013 - 02:45
Ο λαος ειναι διχασμενος.
Ετσι οπως το κατάντησες το manga τελειωσε το να σταματήσεις να το υποβιβάζεις κι αλλο ή ετσι οπως το κατάντησες το manga κανε κανα break μπας(μπας(ΜΠΑΣ)) και το στρωσεις.
Ειναι δυσκολη επιλογη
Edited by fotitsas, 15 November 2013 - 02:45.