Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#11116 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2013 - 11:50

Πωπω φίλεεε απαίσιο γράψιμο το naruto πάω να διαβάσω το ending του gantz καλύτερααα

Δεν αντιλέγω πως το nurutu έχει διάφορα κακογραψίματα αλλά μην φτάνουμε και σε σημεία υπερβολής, lol.

E άμα δεν είναι απαίσιο γράψιμο το τελευταίο arc του naruto δεν ξέρω και εγώ τι είναι...ούτε fanfic να ήτανε...τουλάχιστον στο gantz είχε την αξιοπρέπεια να το τελεώσει.

09pntFA.png?1

#11117 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2013 - 16:59

Αυτό πίσω απ' τον Naruto ήταν Colossal Titan ή απ' το πολύ Shingeki έχουν αρχίσει να κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;

Μadara φα' τους όλους.

Και πίσω από τον νάρουτο ένα Eva-01 :hahaha:

E άμα δεν είναι απαίσιο γράψιμο το τελευταίο arc του naruto δεν ξέρω και εγώ τι είναι...ούτε fanfic να ήτανε...τουλάχιστον στο gantz είχε την αξιοπρέπεια να το τελεώσει.

Πράγματι δεν ξέρεις :P Επίσης παίζει να πέρνει και βραβείο μεγαλύτερης απογοήτευσης/χειρότερου κλεισίματος τουλάχιστον για τα τελευταία χρόνια και καλύτερα να μην το έφτανε καν ως εκεί.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 07 Νοέμβριος 2013 - 17:03

#11118 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2013 - 17:28

Πράγματι δεν ξέρεις :P Επίσης παίζει να πέρνει και βραβείο μεγαλύτερης απογοήτευσης/χειρότερου κλεισίματος τουλάχιστον για τα τελευταία χρόνια και καλύτερα να μην το έφτανε καν ως εκεί.

Καλά ότι ήταν τεράστια απογοήτευση το τέλος του gantz δεν μπορώ να διαφωνήσω ήδη με εκείνο το άκυρο arc με τα βαμπίρ φάνηκε πως κατι δεν παει καλά και δεν ήξερε που να το παει ο mangaka αλλά και το naruto οδεύει στην ίδια πορεία αλλά λόγω ότι είναι ακόμα δημοφιλείς δεν νμζ να μας κάνει την χάρη να τελειώσει σύντομα.

09pntFA.png?1

#11119 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2013 - 18:00

Με βάση τα λεγόμενα του kishimoto πριν λίγο καιρό λογικά θα τραβήξει λίγο την τελευταία μάχη vs madara, μετά θα λήξει ότι είναι εκκρεμές (sasuke) και θα το κλείσει. Βέβαια με το trolling που έχει πέσει γενικά τελευταία ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα με εξέπλητε αν το τραβούσε με κάποιον τρόπο (orochimaru) και πέρα από τον πόλεμο αν και σχετικά χλωμό

#11120 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2013 - 18:33

Δε ξέρω πλέον εάν ο Kishimoto γράφει παρωδία του ίδιου του του manga. Ο Naruto μόλις είπε ότι συγχωρεί και φιλιώνει με τον άνθρωπο που σκότωσε τους γονείς του because CHOSEN ONE, LOVE and FRIENDSHIP. Α, και επειδή ήθελε να γίνει Hokage.

Συμφωνώ απόλυτα όπως και με τους από πάνω προλαλήσαντες. Κατά την γνώμη μου σε όλο αυτό το arc με τον πόλεμο ο Kishimoto χαλάει ότι έφτιαχνε τόσα χρόνια. Το ένα fail διαδέχεται το άλλο.. Ειδικά όσον αφορά τις μεταστροφές των χαρακτήρων, oh god.. Δηλαδή τι να πω τώρα για τον Obito. Εδώ πριν μερικά chapter ακούγαμε τον Sasuke να λέει πως θέλει να γίνει Hokage. Γελάν και οι πέτρες δηλαδή.

Πραγματικά δεν ξέρω τι όνειρο είδε ο Kishimoto. Πήγε να τελειώσει την σειρά με έναν epic ninja war και κατέλειξε ένα epic fail.

#11121 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2013 - 18:58

Δικιά μου εκτίμηση είναι πως ο kishimoto δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα καλός να διαχειρίζεται μια ιστορία απλά με το naruto στάθηκε αρκετά τυχερός και του ¨βγήκε¨ ειδικά στα early parts και έγινε αυτό το boom στο popularity ειδικά με το δυτικό κοινό και ξαφνικά βρέθηκε να διαχειρίζεται κάτι μεγαλύτερο από αυτόν.Και πστεύω και ο ίδιος το έχει ψιλοβαρεθεί το manga άλλωστε το γράφει κοντά 15 χρονιά και μάλλον προσπαθεί να το τελειώσει λίγο πιο γρήγορα αλλά δεν τον πολυαφήνουν κιόλας γτ ακόμα βγάζει λεφτά.Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος αλλά κάπως έτσι μου φαίνονται τα πραγματα,ήδη απο το τέλος του pain arc άρχισε να πέφτει σταδικά η ποιότητα, τελευταία φορά που θυμάμαι πραγματικά να ευχαριστιέμαι το naruto ήταν στο θάνατο του jiraiya.

09pntFA.png?1

#11122 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2013 - 02:27

Στο Naruto υπήρχε από την αρχή το λυτρωτικό στοιχείο σε πολλούς χαρακτήρες. Αυτό σε συνδυασμό με μια απλότητα στην όλη διαδικασία της μεταστροφής και των διαλόγων, δημιουργεί κακή εντύπωση σε πολλούς, το καταλαβαίνω. 

Προσωπικά είναι από τα στοιχεία που μου άρεσαν ανέκαθεν. Φυσικό να μην αρέσει σε όλους, αν και μου φαίνεται πολύ παράξενο που δεν το περιμένατε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 08 Νοέμβριος 2013 - 02:29

#11123 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2013 - 03:48

Απάλευτο flashback/dreamhack βασικά.

Οχι μόνο ο παιδικός διάλογος...............ι am used στην ιδέα οτι γράφει τα dialogues παρέα με ένα μπουκάλι JD

Aλλα και το σχέδιο του Obito ήταν άστα να πάνε.

Madara back to business....για μετά.

#11124 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2013 - 10:27

Actually η όλη φάση της ψευδαίσθησης του obito όπου προσεγγίζει ο ίδιος τον εαυτό του ως rin/kakashi/minato ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και από τις καλύτερες σκηνές που έχουν παιχτεί τελευταία.

#11125 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2013 - 14:57

Κι εγώ την βρήκα ενδιαφέρουσα την σκηνή αυτή.

Βασικά ο εαυτός του τον βάζει στον πειρασμό να παραμείνει στην ψευδαίσθηση του και τον τραβάει προς τον κόσμο ονείρου. Όπως άλλωστε ήταν και το αρχικό του σχέδιο, να πλάσει μέσω του infinite tsukuyomi έναν κόσμο μέσα στα δικά του μέτρα και σταθμά, στον οποίο ουσιαστικά ο ίδιος ήθελε να ζήσει.

http://readms.com/r/naruto/654/2128/11

Στην ονειροπόλησή του ο "πραγματικός" μικρός Obito είναι ο Naruto που ουσιαστικά εμψυχώνει όλα όσα πίστευε ο ίδιος τότε.

http://readms.com/r/naruto/654/2128/12

Δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό ή αριστουργηματικά γραμμένο, αλλά ουσιαστικά θίγει κάτι που λίγο πολύ κάνουμε όλοι. Καλλιεργούμε αυταπάτες και ζούμε μέσα σε αυτές, χρησιμοποιώντας τες ως διέξοδο από μια πραγματικότητα που αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Και ζώντας μέσα σε αυτές, χάνουμε τον εαυτό μας και ότι αξίζει πραγματικά. Απλό και όμορφο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 08 Νοέμβριος 2013 - 15:00

#11126 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2013 - 15:54

Στο Naruto υπήρχε από την αρχή το λυτρωτικό στοιχείο σε πολλούς χαρακτήρες. Αυτό σε συνδυασμό με μια απλότητα στην όλη διαδικασία της μεταστροφής και των διαλόγων, δημιουργεί κακή εντύπωση σε πολλούς, το καταλαβαίνω. 

Προσωπικά είναι από τα στοιχεία που μου άρεσαν ανέκαθεν. Φυσικό να μην αρέσει σε όλους, αν και μου φαίνεται πολύ παράξενο που δεν το περιμένατε.

Συμφωνώ με αυτό που λες, και το ξέρω πως το Naruto έχει αυτό το στοιχείο. Δεν είναι πως δεν περίμενα τις διάφορες μεταστροφές των χαρακτήρων και για αυτό μου έκανε κακή εντύπωση. Ίσα ίσα όλοι τις περιμέναμε. Το μεγάλο fail για εμένα είναι ο τρόπος που τις παρουσίασε να γίνονται στην ιστορία. Για παράδειγμα να δώσω 2 κατά την γνώμη μου πολύ έντονα παραδείγματα.

Έχουμε τον Naruto καθ όλη την διάρκεια του manga να είναι στα μαχαίρια με το kyuubi. Όλοι όμως το φανταζόμαστε ότι κάποια στιγμή θα το πάρει με το μέρος του και θα γίνει το αναμενόμενο power up. Μέχρι εδώ καλά. Δεν γίνετε όμως στην μια συνάντησή του με το kyuubi (τότε που εμφανίστηκε και η μητέρα του και τον βοήθησε) να το πολεμάει, να παίρνει με το ζόρι την δύναμή του και να μας κλείνει την συνάντηση με το kyuubi να λέει πως δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτό το γεγονός, και στην αμέσως επόμενη συνάντησή τους να μας λέει πόσο το έχει αγγίξει ο χαρακτήρας του Naruto και να κάνουνε bro fist σαν κολητάρια!! Δεν με πειράζει που άλλαξε ή ο λόγος που άλλαξε, αλλά ο τρόπος που έγινε. Κανε το λίγο σταδιακά ρε Kishimoto, λίγο ομαλά. Έτσι βγαίνει εντελώς fail, και αδικαιολόγητο.

Δεύτερο παράδειγμα είναι ο Sasuke. Σε όλο το manga (άλλα σε όλο!) μας έχει ζαλίσει πως θέλει να πάρει εκδίκησή για τον αδελφό του από την konoha κτλ Έχει μιλήσει με τους άπαντες και κανένας δεν του έχει αλλάξει γνώμη. Μιλάει και με τον ίδιο τον Itachi (που θα ήτανε ο πλέον αρμόδιος να τον πείσει να αλλάξει) αλλά ούτε αυτός τα καταφέρνει. Και τελικά μας το δείχνει να αλλάζει πότε? Όταν ακούει από τον Hashirama την ιστορία του με τον Madara!! Από που και ως πού αυτό τον έπεισε??? Με πια λογική?? Είναι εντελώς παράλογο και αψυχολόγητο. Να το σκεφτότανε διαφορετικά όταν μίλησε με τον Itachi να το καταλάβω, αλλά έτσι?

Δεν είναι τα μόνα σημεία φυσικά που μου ξένισαν σε αυτό το arc, αλλά νομίζω καταλαβαίνεις με πια λογική με έχει απογοητεύσει το Naruto. :) Τουλάχιστον εμένα.

#11127 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2013 - 23:33

Ίσως να  την παλέψει  πιο μετά.

Ο Madara ήταν απο πάντα πιο ενδιαφέρον τύπος  και ο Sasuke ως γνωστόν αποτελεί  ακρογωνιαίο λίθο για το manga.

#11128 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSuncity

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2013 - 04:56

Plotolp διαφωνώ με το δεύτερο επιχείρημα το οποίο το ακούω συχνά.

Λες ότι τον έπεισε ο hashirama και όμως όχι.

Για σκέψου για ποιο λόγο αναγεννήθηκε ο Hashirama; Μήπως γιατί τον αναγέννησε ο Orochimaru τον οποίο τον αναγέννησε ο Sasuke, διότι ο αδερφός του ο Itachi τον είχε βάλει σε σκέψεις σχετικά με την όλη κατάσταση;

Για μένα ο hashirama είναι το κερασάκι στη τούρτα, αφού ο σασουκε απλά ήθελε να "επιβεβαιώσει κάτι" και πήρε την απόφαση του.

Όπου κάπου εδώ είναι που το ναρούτο μου το χάλασε. Θες να γίνεις καλός ρε διάολε; Άντε ας πάει στα κομμάτια. Αλλά να θες να γίνεις και Hokage; Πόσο troll δηλαδή; 

Επίσης Obito=Uber fail απλά θυμηθείτε τον στα επεισόδια που δεν ξέραμε ποιος είναι τι συμπεριφορά είχε και πως είναι τώρα...

#11129 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2013 - 12:05

Plotolp διαφωνώ με το δεύτερο επιχείρημα το οποίο το ακούω συχνά.

Λες ότι τον έπεισε ο hashirama και όμως όχι.

Για σκέψου για ποιο λόγο αναγεννήθηκε ο Hashirama; Μήπως γιατί τον αναγέννησε ο Orochimaru τον οποίο τον αναγέννησε ο Sasuke, διότι ο αδερφός του ο Itachi τον είχε βάλει σε σκέψεις σχετικά με την όλη κατάσταση;

Για μένα ο hashirama είναι το κερασάκι στη τούρτα, αφού ο σασουκε απλά ήθελε να "επιβεβαιώσει κάτι" και πήρε την απόφαση του.

Οκ το καταλαβαίνω αυτό που λες. Δες όμως πιο είναι το πρόβλημα σε αυτό. Για να είναι η ιστορία του hashirama το κερασάκι στην τούρτα ή το κάτι παραπάνω που ήθελε να ακούσει ο Sasuke για να αλλάξει στάση, σημαίνει πως ήδη σε εκείνο το σημείο κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είχε πειστεί μέσα του και απλά ήθελε να επιβεβαιώσει κάτι, όπως λες και εσύ. Σου έδωσε όμως εσένα μέχρι εκείνο το σημείο η ιστορία να καταλάβεις ότι έχει γίνει μια τέτοια αλλαγή σε τόσο μεγάλο βαθμό? Δηλαδή όταν άρχισε να ακούει την ιστορία από τον Hashirama έλεγες ας πούμε από μέσα σου "κοίτα να δεις έχει σχεδόν αλλάξει γνώμη, μόλις ακούσει και αυτήν την ιστορία θα πάει με το μέρος τους"? Εμένα πάντως ο τρόπος που παρουσίασε τα γεγονότα ο kishimoto δεν μου έδωσε να καταλάβω κάτι τέτοιο. Για αυτό και η αλλαγή του Sasuke μου ξίνισε πολύ όπως έγινε. Καταλαβαίνεις πως το εννοώ? Δεν ξέρω άμα το λέω ξεκάθαρα.

Όπως ανέφερα και παραπάνω δεν με ενόχλησαν οι μεταστροφές οι ίδιες ή ας πούμε τα κίνητρα που έγιναν. Αλλά ο πολύ απότομος και κακός τρόπος που έγιναν. Οκ ας είναι η ιστορία του Hashirama το κερασάκι στην τούρτα, αλλά βρε kishimoto δείξε μας πρώτα ολόκληρη την τούρτα και μετά βάλε και το κερασάκι! :P

Δεν ξέρω αυτή είναι η δική μου αίσθηση διαβάζοντας το manga, μπορεί σίγουρα να το βλέπω και διαφορετικά. Αλλά και με άλλους φίλους μου που το έχω κουβεντιάσει βλέπω πως και εκείνους τους έχει ξινίσει αυτό το πράγμα. Και μιλάμε μόνο για τις μεταστροφές των χαρακτήρων τώρα. Υπάρχουν και άλλα πολύ fail κομμάτια σε αυτό το arc.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από plotolp: 09 Νοέμβριος 2013 - 12:07

#11130 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2013 - 13:15

Έχουμε τον Naruto καθ όλη την διάρκεια του manga να είναι στα μαχαίρια με το kyuubi. Όλοι όμως το φανταζόμαστε ότι κάποια στιγμή θα το πάρει με το μέρος του και θα γίνει το αναμενόμενο power up. Μέχρι εδώ καλά. Δεν γίνετε όμως στην μια συνάντησή του με το kyuubi (τότε που εμφανίστηκε και η μητέρα του και τον βοήθησε) να το πολεμάει, να παίρνει με το ζόρι την δύναμή του και να μας κλείνει την συνάντηση με το kyuubi να λέει πως δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτό το γεγονός, και στην αμέσως επόμενη συνάντησή τους να μας λέει πόσο το έχει αγγίξει ο χαρακτήρας του Naruto και να κάνουνε bro fist σαν κολητάρια!! Δεν με πειράζει που άλλαξε ή ο λόγος που άλλαξε, αλλά ο τρόπος που έγινε. Κανε το λίγο σταδιακά ρε Kishimoto, λίγο ομαλά. Έτσι βγαίνει εντελώς fail, και αδικαιολόγητο.

Δεύτερο παράδειγμα είναι ο Sasuke. Σε όλο το manga (άλλα σε όλο!) μας έχει ζαλίσει πως θέλει να πάρει εκδίκησή για τον αδελφό του από την konoha κτλ Έχει μιλήσει με τους άπαντες και κανένας δεν του έχει αλλάξει γνώμη. Μιλάει και με τον ίδιο τον Itachi (που θα ήτανε ο πλέον αρμόδιος να τον πείσει να αλλάξει) αλλά ούτε αυτός τα καταφέρνει. Και τελικά μας το δείχνει να αλλάζει πότε? Όταν ακούει από τον Hashirama την ιστορία του με τον Madara!! Από που και ως πού αυτό τον έπεισε??? Με πια λογική?? Είναι εντελώς παράλογο και αψυχολόγητο. Να το σκεφτότανε διαφορετικά όταν μίλησε με τον Itachi να το καταλάβω, αλλά έτσι?

Σχετικά με αυτό που λες για το Kuybi, συμφωνώ ότι ήταν απότομο και περίεργο, αλλά το Kuybi είναι ούτως ή άλλως ένας "δαίμονας", δηλαδή ένας συμβολικός χαρακτήρας περισσότερο, επομένως δεν περίμενα ιδιαίτερο ρεαλισμό, ίσως γι αυτό δεν με πείραξε.

Στο δεύτερο που λες όμως θα διαφωνήσω. Είναι αρκετά σαφές νομίζω ότι αυτό που έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή του Sasuke ήταν η επαφή του με τον αδερφό του. Φυσικά δεν είπε εκείνη την στιγμή κάτι ο ίδιος, δεν θα ήταν φυσικό άλλωστε για μια τέτοια αλλαγή, αλλά είναι αυτονόητο για μένα ότι τον επηρέασε έντονα συναισθηματικά. Ούτως ή άλλως συναισθηματικά λειτουργούσε πάντα ο Sasuke. Μετά απλώς χρειαζόταν κάποιον να του πει το full story και λίγο χρόνο ώστε να βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους στο μυαλό του.

Μόλις έγινε αυτό πήρε την απόφασή του, και κινητήριος δύναμή του φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήταν ο αδερφός και από την σελίδα αμέσως πριν την ανακοινώσει http://mangafox.me/manga/naruto/v65/c627/12.html. Μέσα σε όλα τα μικρά καρέ βλέπουμε στο μυαλό του Sasuke τον Itachi από δεξιά προς αριστερά, από την περίοδο που ήταν μικρός ο Sasuke μέχρι και την τελευταία συνάντησή τους (με επίκεντρο την άνεφ όρων αποδοχή του από εκείνον, "No matter what happens from here on out, I will always love you"). 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 09 Νοέμβριος 2013 - 13:24