Juubi με Susanoo.... too good my friend
Tελευταίες 6 σελίδες φοβερός παλμός.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Juda: 16 Οκτώβριος 2013 - 15:19
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 15:17
Juubi με Susanoo.... too good my friend
Tελευταίες 6 σελίδες φοβερός παλμός.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Juda: 16 Οκτώβριος 2013 - 15:19
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 19:40
Sigh ... δεν μπορώ άλλο !!!!
Obito σε παρακαλώ μείνε κακός και πάρε τους τα σώβρακα , πόσο loser θα γίνεις πια !
Νομίζω έχω ψιλοκαταλάβει πού το πάει και ψυλλιάζομαι ένα τέλος αλά
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jiohnis: 23 Οκτώβριος 2013 - 19:41
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2013 - 14:51
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2013 - 15:49
Καλά δεν ξέρουμε αμα τον ακούσει όμως... Ελπίζω πάντως να μην τον ακούσει και να παραμείνει κακός ο Obito!
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2013 - 19:56
Για καποιο λογο οση ωρα μιλαγε ο Naruto και εκοβε βολτες περα δοθε περιμενα ποτε θα γυρναγε ο Obito και θα τον εσφαζε με ενα βλεμα ψυχακια να ησυχάζαμε αλλα ακομα στο περιμενε ειμαι ...
Τωρα αμα του πει ναι και γυρισουν πισω χερακι χερακι δεν θα πολυπαραξενεφτω. Γενικα πιστευω οτι θα τον ψησει ο Naruto, θα πεταχτει απο καπου ο Madara με ατακα του στιλ "You dissapoint me, son" σκοτωνει τον Obito (η προσπαθει), του περνει το juubi και αρχιζει να μοιραζει πονο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από fotitsas: 29 Οκτώβριος 2013 - 19:58
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2013 - 23:54
Αν γινει καλος ο Obito τρωει drop !
The end !
Set by Mangawolf
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2013 - 00:51
Αν γινει καλος ο Obito τρωει drop !
The end !
Σε 10 chapter τελειώνει το naruto ούτως ή άλλως αλλα ναι μεγάλη μαλακία να γίνει καλός ο Obito..
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2013 - 21:16
Μας τα χει κανει τσουρεκια το naruto (γενικα) στα τελευταια chapter του. Πραγματικα ανυπομονω να τελειωσει πλεον :s
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2013 - 20:20
Καλά περιμένετε εσείς να μείνει κακός ο Obito, να τον σφάξει ο Naruto και να τελειώσει σε 10 chapter.
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2013 - 22:59
Σε 10 chapter τελειώνει το naruto ούτως ή άλλως αλλα ναι μεγάλη μαλακία να γίνει καλός ο Obito..
100+ μάλλον Σε 10 κεφάλαια ούτε να σκουπίσουν την μύτη τους δεν θα προλάβουν. Πάντως το τελευταίο κεφάλαιο δεν με ενόχλησε τόσο.
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2013 - 03:48
Νομίζω είναι γραφτό να υπάρξει μια στροφή 180 μοιρών για τον χαρακτήρα. Ειδικά όταν υπάρχει παραδίπλα ο Μadara με plan D E F G κλπ.
To manga δεν τελείωνει ακόμα....
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2013 - 11:45
Παράτησα το Naruto λόγω απαίσιου γραψίματος, αλλά ταυτόχρονα θέλω και closure: τόσα χρόνια το παρακολουθώ. Έχει καταντήσει a matter of principle. Άφησα λοιπόν να περάσουν μπόλικα chapters, να τα διαβάσω μαζεμένα να τελειώνει.
Έχω πάθει πλάκα.
Δε ξέρω πλέον εάν ο Kishimoto γράφει παρωδία του ίδιου του του manga. Ο Naruto μόλις είπε ότι συγχωρεί και φιλιώνει με τον άνθρωπο που σκότωσε τους γονείς του because CHOSEN ONE, LOVE and FRIENDSHIP. Α, και επειδή ήθελε να γίνει Hokage.
Ελπίζω ο Madara να τους σκοτώσει όλους.
Όχι πως το manga θα τελειώσει σύντομα. Kishimoto is going to milk this cow dry. Όταν φτάσουμε στη μάχη με τον Sasuke, φωνάχτε. Τότε θα τελειώνει. Αλλά μόνο τότε.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2013 - 13:54
Drop drop drop drop drop drop drop drop drop drop .......
For the lulz , το τελος του Naruto :
Set by Mangawolf
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2013 - 01:32
Πωπω φίλεεε απαίσιο γράψιμο το naruto πάω να διαβάσω το ending του gantz καλύτερααα
Δεν αντιλέγω πως το nurutu έχει διάφορα κακογραψίματα αλλά μην φτάνουμε και σε σημεία υπερβολής, lol.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 07 Νοέμβριος 2013 - 01:53
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2013 - 11:43
For the lulz , το τελος του Naruto :
Youtube Video
Αυτό πίσω απ' τον Naruto ήταν Colossal Titan ή απ' το πολύ Shingeki έχουν αρχίσει να κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;
Μadara φα' τους όλους.