Naruto 643:
Edited by Sychock, 18 August 2013 - 01:18.
Posted 18 August 2013 - 15:56
Προς τι η κάκιστη ποιότητα στα σκανς; Το Mangastream καθυστερει πολύ τελευταία.
Ωραίο κεφάλαιο και έδωσε αρκετή ένταση. Πραγματικά είμαι περίεργος να δω πως θα αποφύγουν αυτη την επίθεση αν και υποθετικά το Σουσανο λειτουργει ως η καλυτερη αμυνα που υπάρχει, τουλαχιστον αυτο ίσχυε.
Posted 20 August 2013 - 12:07
Τα τελευταία κεφάλαια της σειράς πάνε πολύ καλά πιστεύω.Το Shippuden μπορεί να μην μου αρέσει γενικά (σε σχέση με το Part 1)αλλά το War Arc είναι από τα καλύτερα!
Posted 28 August 2013 - 13:15
Πάρα πολυ καλό κεφάλαιο το τελευταίο αν και δεν ξέρω κατα πόσο τραβηγμένο μπορει να θεωρηθει το γεγονός πως όλοι μέχρι στιγμής έχουν σωθεί (ο Ναρουτο μετεφερε και το πτώμα του Νέτζι...; ) Στο περιθώριο φάνηκε και η Τεν Τεν!
Τουλάχιστον τώρα μπορω να ελπίζω σε σύντομη εμφάνιση Κάγκε και Οροτσιμάρου.
Edited by Mr. Brightside, 28 August 2013 - 21:23.
Posted 28 August 2013 - 14:22
που φαινεται οτι μετεφερε το neji?
Posted 28 August 2013 - 21:23
Α! -_- αυτο το χαζο εικονίδιο. Όχι είχα βάλει ερωτηματικο και διπλα με την παρένθεση βγήκε η φατσα. Πάντως δεν νομίζω να το έκανε μια και αφού είναι νεκρός δεν θα έχει τσάκρα για να τα συνέδεε μαζί του ο Ναρούτο.
Posted 10 September 2013 - 16:24
Το σχέδιο χειροτερεύει σε κάθε chapter..Πιστεύω αν άλλαζε περιβάλλον ο πόλεμος θα ήταν πολύ καλή αρχή για ένα ωραίο τέλος
Posted 10 September 2013 - 20:54
Που το είδες πως χειροτέρεψε; Σε αντίθεση με παλαιότερα καεφάλαια και με το χάος που επικρατεί το βρίσκω πολύ καθαρό και καλό. Καταλαβαινεις τι γίνεται!
Αυτο το κεφάλαιο ήταν καταπληκτκό. Πραγματικά μέχρι τώρα πίστευα πως ο πόλεμος θα τελείωνε χωρις επιπλέον απώλειες άλλα ανατράπηκαν τα πάντα. Αυτο που μου αρέσει στο Ναρούτο είναι αυτες οι αποκαλύψεις που ενώνουν όλα τα κομμάτια του παρελθόντος, μπορεί κάποια πράγματα να μην τα χειρίζεται σωστά αλλά την ιστορία του Narutoverse την βρίσκω πολύ καλοφτιαγμέμνη. Ο 3ος απο που πετάχτηκε πάλι;
Posted 10 September 2013 - 22:46
Μιλούσα για το περιβάλλον που βρίσκονται.Σου φάνηκε έτσι επειδή δεν είχε τόσες σκηνές μάχης όσο τα προηγούμενα.
Posted 11 September 2013 - 15:12
"That time a princess, to win the war, took and ate the forbidden fruit. Her name was Zelda"
Anyway, η ιστορια με το φρουτο βγηκε λιγο απο το πουθενα. Σκοτωνουμε και λιγα ατομα παλι απο το πουθενα για να μη μας κραζουν οτι δεν σκοτωνουμε ατομα (κατι σαν τον Neji). Πανε να νικήσουν και οι κακοι. Αντε να δουμε στο επομενο.
Edited by fotitsas, 11 September 2013 - 15:15.
Posted 12 September 2013 - 00:08
Μιλούσα για το περιβάλλον που βρίσκονται.Σου φάνηκε έτσι επειδή δεν είχε τόσες σκηνές μάχης όσο τα προηγούμενα.
Καλά δεν έχει και κάτι να ζωγραφίσει αφου το περιβάλλον το έχουν διαλύσει εκεί.
Σχετικά με την υπόθεση πάντως αφου το δέντρο απορροφάει τσάκρα οι Ροκ Λη και Γκαι δεν θα έπρεπε να είναι σε θέση να αντισταθούν; Δηλαδή είναι άτρωτοι και οι μόνοι που μπορουν επιτεθουν. Υποτίθεται.
Posted 12 September 2013 - 02:41
Καλά δεν έχει και κάτι να ζωγραφίσει αφου το περιβάλλον το έχουν διαλύσει εκεί.
Σχετικά με την υπόθεση πάντως αφου το δέντρο απορροφάει τσάκρα οι Ροκ Λη και Γκαι δεν θα έπρεπε να είναι σε θέση να αντισταθούν; Δηλαδή είναι άτρωτοι και οι μόνοι που μπορουν επιτεθουν. Υποτίθεται.
Τσακρα εχουν, Ninjutsu και genjutsu υποτιθεται οτι δεν μπορούν να χρησιμοποιησουν.
Posted 12 September 2013 - 11:13
Η μιση ιστορια δεν βγαζει νοημα.
το chakra ανηκε στο δεντρο που ηταν και το μονο πραγμα που ειχε chakra και μια τυπισα εφαγε φρουτο και απεκτησε και αυτη chakra.
Tοτε πως ο Sage εμαθε στους ανθρωπους να το χειριζονται απο τη στιγμη που δεν το ειχαν ποτε?
Posted 12 September 2013 - 13:12
Ήδη ξέρουμε ότι οι Uchiha και οι Senju προέκυψαν από τους απογόνους των δύο γιων του, άρα κατευθείαν από αυτόν. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι όλοι οι ninja σε κάποια φάση στο γενεαλογικό τους δέντρο έχουν κάποια συγγένεια με αυτόν. Η πιθανώς και όλοι οι άνθρωποι γενικότερα αν μιλάμε για πολυυυ παλιά.