Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10981 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2013 - 16:38

ο hashirama έστειλε clone στον madara πόσο άνετα παίζει να τον έχει.

πονέσανε τα μάτια μου με την sakura.

#10982 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2013 - 16:45

Δεν έγινε και κάτι. Ότι είπε ο Κίσι την προηγούμενη βδομάδα το κανε, έκανε λίγο πρωταγωνίστρια την Σάκουρα, το ερώτημα είναι βέβαια γιατί στέκεται εκεί ο Μαντάρα σαν το αγγούρι χωρίς να κάνει τίποτα αντί να ρίξει κανά μετεωρίτη πάνω τους...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 29 Μάιος 2013 - 16:46

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10983 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2013 - 09:34

^ Madara wants his boyfriend rival to fight him. No meteors for the others.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ HOKAGE;;;;

I mean...

All the paperwork...

Η ευθύνη...

Maybe it's for the cool hat?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10984 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 11:49

.
Λίγο δράση απο τα υπόλοιπα teams.

#10985 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 11:51

Ετσι για να θυμηθούμε τα παλιά...έχουν ένα κόλλημα οι ιάπωνες με το legacy όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.

09pntFA.png?1

#10986 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 13:07

Oh Ηinata, why you so awesome?

Ε; Υπήρχαν κι άλλοι τριγύρω; Whatever.

...Aλήθεια, ο Lee και η TenTen τι απογίνανε; Γιατί δεν είναι πουθενά;

#10987 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSuncity

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 13:35

Oh Ηinata, why you so awesome?

Ε; Υπήρχαν κι άλλοι τριγύρω; Whatever.

...Aλήθεια, ο Lee και η TenTen τι απογίνανε; Γιατί δεν είναι πουθενά;

λείπει ο αρχηγός τους, οπότε δεν έχουν και τίποτα να δείξουν.

Γενικά πάντως καλό τσάπτερ, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα το ιδιαίτερο...

#10988 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 13:36

Αυτο με το legacy εμενα μου τη σπαει πολυ.Δηλαδη ο naruto εχει τα jutsu του πατερα του,το chakra που ειχε η μανα του το οποιο μπορει να ελεγχει μεσω του bee και την summoning technique του δασκαλου του.Oι minato,jiraya,bee ομως οτι εκαναν το εκαναν μονοι τους και δεν το "κληρονομησαν" απο κανεναν,απ'την αλλη ο πρωταγωνιστης ειναι ενα copy τους.Τα ιδια και για sasuke,sakura.Δεν ξερω αν αυτο πορωνει τους ιαπωνες,εμενα παντως με ξενερωνει φουλ.

#10989 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 14:22

Αυτο με το legacy εμενα μου τη σπαει πολυ.Δηλαδη ο naruto εχει τα jutsu του πατερα του,το chakra που ειχε η μανα του το οποιο μπορει να ελεγχει μεσω του bee και την summoning technique του δασκαλου του.Oι minato,jiraya,bee ομως οτι εκαναν το εκαναν μονοι τους και δεν το "κληρονομησαν" απο κανεναν,απ'την αλλη ο πρωταγωνιστης ειναι ενα copy τους.Τα ιδια και για sasuke,sakura.Δεν ξερω αν αυτο πορωνει τους ιαπωνες,εμενα παντως με ξενερωνει φουλ.

Δεν νομίζω ότι έχει κληρονομήσει κάποιος κάτι.Όλοι προπονήθηκαν για να μάθουν αυτές τις τεχνικές.Ίσως να μπορούσες να πεις legacy τα jutsu των Hinata,Choji,Shikamaru,Kiba κλπ αλλά ειδικά η Team 7 δεν έχει κληρονομήσει τίποτα.Ο Naruto έμαθε το Rasengan από το δάσκαλο του,ο Sasuke το Chidori από τον δάσκαλο τους και η Sakura...ό,τι έμαθε από την δασκάλα της και όλοι προπονήθηκαν και ανέπτυξαν και άλλες τεχνικές και επιθέσεις.Αν μου λες ότι η Sakura κληρονόμησε τις ικανότητες της τότε ρε φίλε και ο Jiraiya κληρονόμησε το Rasengan από τον Minato...
Τέλος πάντων πολύ ωραίο κεφάλαιο έδειξε λίγο Konoha power και τους νέους Sannin.Δεν μου αρέσει το chakra mode του Naruto όπως έχει γίνει αλλά δεν πειράζει.

#10990 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 17:06

γιατί νομίζω οτι κάτι θα συμβεί στον Naruto και θα πάρει και άλλη δυναμη απο κάτι ; Γιατί νομίζω οτι κάτι έχει στο μανίκι του ;

Αισθάνομαι οτι θα βγάλει την κανονικη μορφή του Juibi όπως κάνει το Ράπερ με τοn 8 tails.

Άϊ να δουμε!

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#10991 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 18:07

Καλα, βαρεθηκα τρελα σε αυτο το chapter :yawn2: Το "πεταξα" οταν εφτασα στην μεση του, ματωσαν τα ματια μου...εγινε τιποτα στο τελος, να ξερω μην το διαβασω αμα ειναι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 05 Ιούνιος 2013 - 18:07

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10992 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 18:26

Ναι, η μάχη τελείωσε, ήρθε η τεν τεν και σκότωσε το juubi με ένα και μοναδικό kunai.

#10993 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 20:20

,

Δεν νομίζω ότι έχει κληρονομήσει κάποιος κάτι.Όλοι προπονήθηκαν για να μάθουν αυτές τις τεχνικές.Ίσως να μπορούσες να πεις legacy τα jutsu των Hinata,Choji,Shikamaru,Kiba κλπ αλλά ειδικά η Team 7 δεν έχει κληρονομήσει τίποτα.Ο Naruto έμαθε το Rasengan από το δάσκαλο του,ο Sasuke το Chidori από τον δάσκαλο τους και η Sakura...ό,τι έμαθε από την δασκάλα της και όλοι προπονήθηκαν και ανέπτυξαν και άλλες τεχνικές και επιθέσεις.Αν μου λες ότι η Sakura κληρονόμησε τις ικανότητες της τότε ρε φίλε και ο Jiraiya κληρονόμησε το Rasengan από τον Minato...
Τέλος πάντων πολύ ωραίο κεφάλαιο έδειξε λίγο Konoha power και τους νέους Sannin.Δεν μου αρέσει το chakra mode του Naruto όπως έχει γίνει αλλά δεν πειράζει.

Καλά το να κληρονομήσει κάποιος κάτι σημαίνει ότι θα του το μάθει κάποιος παλαιότερος, όλη η team 7 είναι ουσιαστικά η νέα γενιά sannin με ολόιδιες τεχνικές και παρόμοιους χαρακτήρες(το μόνο που έκανε ο naruto ήταν το rasengan ranseshuriken κατα αλλά πολεμάει ακόμα με kage bunshin και διάφορα είδη rasengan) και κανένας δεν έχει κάνει σε επίπεδα ninja κατι original σε technique.Καταλαβαίνω πως είναι γενικά καλό να υπάρχει μια σύνδεση με το ένδοξο παρελθόν αλλά το παρακάνουν γτ δεν δείχνει κάτι καινούριο που παράγει το μέλλον.

09pntFA.png?1

#10994 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 20:51

Το μισο τσαπτερ σουπα να μας θυμισει παλιους χαρακτηρες αλλα τελευταιο καρε με το summoning...

FUCK YEAH! ΠΟ*ΤΑΝΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :ballumad: :ballumad: :ballumad: :ballumad:

#10995 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2013 - 01:33

Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι στάχτη στα μάτια.

Θα γίνει το Juubi δυνατό και θα αρχίσουν να χάνουν, οπότε θα εμφανιστεί ο Lee (γιατί οι ήρωες πάντα τελευταίοι έρχονται, γι' αυτό εξάλλου και δεν τον έχουμε δει) και θα ανοίξει όλα τα inner gates και θα σκοτώσει όλους τους κακούς. Δεν θα πεθάνει όμως γιατί έτσι θέλει ο Kishimoto και θα γίνει αυτός hokage, φέρνοντας στη μόδα αυτό το τρανό hairstyle που όλοι αγαπάμε με αποτέλεσμα όλα τα παιδιά στη konoha που τον θαυμάζουν να το υιοθετήσουν.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 06 Ιούνιος 2013 - 01:34