Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 29 May 2013 - 16:38
πονέσανε τα μάτια μου με την sakura.
Posted 29 May 2013 - 16:45
Edited by D.Dragon, 29 May 2013 - 16:46.
Posted 30 May 2013 - 09:34
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ HOKAGE;;;;
I mean...
All the paperwork...
Η ευθύνη...
Maybe it's for the cool hat?
Posted 05 June 2013 - 11:49
Λίγο δράση απο τα υπόλοιπα teams.
Posted 05 June 2013 - 11:51
Posted 05 June 2013 - 13:07
Ε; Υπήρχαν κι άλλοι τριγύρω; Whatever.
...Aλήθεια, ο Lee και η TenTen τι απογίνανε; Γιατί δεν είναι πουθενά;
Posted 05 June 2013 - 13:35
Oh Ηinata, why you so awesome?
Ε; Υπήρχαν κι άλλοι τριγύρω; Whatever.
...Aλήθεια, ο Lee και η TenTen τι απογίνανε; Γιατί δεν είναι πουθενά;
λείπει ο αρχηγός τους, οπότε δεν έχουν και τίποτα να δείξουν.
Γενικά πάντως καλό τσάπτερ, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα το ιδιαίτερο...
Posted 05 June 2013 - 13:36
Posted 05 June 2013 - 14:22
Δεν νομίζω ότι έχει κληρονομήσει κάποιος κάτι.Όλοι προπονήθηκαν για να μάθουν αυτές τις τεχνικές.Ίσως να μπορούσες να πεις legacy τα jutsu των Hinata,Choji,Shikamaru,Kiba κλπ αλλά ειδικά η Team 7 δεν έχει κληρονομήσει τίποτα.Ο Naruto έμαθε το Rasengan από το δάσκαλο του,ο Sasuke το Chidori από τον δάσκαλο τους και η Sakura...ό,τι έμαθε από την δασκάλα της και όλοι προπονήθηκαν και ανέπτυξαν και άλλες τεχνικές και επιθέσεις.Αν μου λες ότι η Sakura κληρονόμησε τις ικανότητες της τότε ρε φίλε και ο Jiraiya κληρονόμησε το Rasengan από τον Minato...Αυτο με το legacy εμενα μου τη σπαει πολυ.Δηλαδη ο naruto εχει τα jutsu του πατερα του,το chakra που ειχε η μανα του το οποιο μπορει να ελεγχει μεσω του bee και την summoning technique του δασκαλου του.Oι minato,jiraya,bee ομως οτι εκαναν το εκαναν μονοι τους και δεν το "κληρονομησαν" απο κανεναν,απ'την αλλη ο πρωταγωνιστης ειναι ενα copy τους.Τα ιδια και για sasuke,sakura.Δεν ξερω αν αυτο πορωνει τους ιαπωνες,εμενα παντως με ξενερωνει φουλ.
Τέλος πάντων πολύ ωραίο κεφάλαιο έδειξε λίγο Konoha power και τους νέους Sannin.Δεν μου αρέσει το chakra mode του Naruto όπως έχει γίνει αλλά δεν πειράζει.
Posted 05 June 2013 - 17:06
Αισθάνομαι οτι θα βγάλει την κανονικη μορφή του Juibi όπως κάνει το Ράπερ με τοn 8 tails.
Άϊ να δουμε!
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 05 June 2013 - 18:07

Edited by Itachi Akatsuki, 05 June 2013 - 18:07.
Posted 05 June 2013 - 18:26
Posted 05 June 2013 - 20:20
Δεν νομίζω ότι έχει κληρονομήσει κάποιος κάτι.Όλοι προπονήθηκαν για να μάθουν αυτές τις τεχνικές.Ίσως να μπορούσες να πεις legacy τα jutsu των Hinata,Choji,Shikamaru,Kiba κλπ αλλά ειδικά η Team 7 δεν έχει κληρονομήσει τίποτα.Ο Naruto έμαθε το Rasengan από το δάσκαλο του,ο Sasuke το Chidori από τον δάσκαλο τους και η Sakura...ό,τι έμαθε από την δασκάλα της και όλοι προπονήθηκαν και ανέπτυξαν και άλλες τεχνικές και επιθέσεις.Αν μου λες ότι η Sakura κληρονόμησε τις ικανότητες της τότε ρε φίλε και ο Jiraiya κληρονόμησε το Rasengan από τον Minato...
Τέλος πάντων πολύ ωραίο κεφάλαιο έδειξε λίγο Konoha power και τους νέους Sannin.Δεν μου αρέσει το chakra mode του Naruto όπως έχει γίνει αλλά δεν πειράζει.
Καλά το να κληρονομήσει κάποιος κάτι σημαίνει ότι θα του το μάθει κάποιος παλαιότερος, όλη η team 7 είναι ουσιαστικά η νέα γενιά sannin με ολόιδιες τεχνικές και παρόμοιους χαρακτήρες(το μόνο που έκανε ο naruto ήταν το rasengan ranseshuriken κατα αλλά πολεμάει ακόμα με kage bunshin και διάφορα είδη rasengan) και κανένας δεν έχει κάνει σε επίπεδα ninja κατι original σε technique.Καταλαβαίνω πως είναι γενικά καλό να υπάρχει μια σύνδεση με το ένδοξο παρελθόν αλλά το παρακάνουν γτ δεν δείχνει κάτι καινούριο που παράγει το μέλλον.
Posted 05 June 2013 - 20:51
FUCK YEAH! ΠΟ*ΤΑΝΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Posted 06 June 2013 - 01:33
Θα γίνει το Juubi δυνατό και θα αρχίσουν να χάνουν, οπότε θα εμφανιστεί ο Lee (γιατί οι ήρωες πάντα τελευταίοι έρχονται, γι' αυτό εξάλλου και δεν τον έχουμε δει) και θα ανοίξει όλα τα inner gates και θα σκοτώσει όλους τους κακούς. Δεν θα πεθάνει όμως γιατί έτσι θέλει ο Kishimoto και θα γίνει αυτός hokage, φέρνοντας στη μόδα αυτό το τρανό hairstyle που όλοι αγαπάμε με αποτέλεσμα όλα τα παιδιά στη konoha που τον θαυμάζουν να το υιοθετήσουν.
Edited by Zentsugi, 06 June 2013 - 01:34.