Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3481 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 13:30

Λοιπον πιθανα σεναρια....opws λεει και η αγαπητη Tea-chan!!

Οι ομαδα...GAI,NEJI,TENTEN να πανε και να βρουνε τον Nagato....ή επισης αν ο Νeji δει την Hinata ετσι οπως ειναι εχει να πεσει και απο κει παρα πολυ ξυλο!!

Πρεπει να βρουνε τον Ναγκατο....

Ερωτηση....Αν καποιοι πανε στον Ναγκατο τι μπορει να κανει σε αυτη την κατασταση και σωμα που εχει!? Εχει δεμενα χερια,ποδια,σωμα...ολα...και ειναι μονο η Κοναν εκει!!!

Και το μονο σωμα που ζει ειναι το God Realm και αυτο παλευει τον Ναρουτο....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#3482 Psichraimos

Psichraimos

Δεν ειμαι..... :P

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 13:31

Επικο chapter, με τη εμφανιση του Kyuubi και μαλιστα με 6 ουρές αναμενεται μια πολύ καλη μαχη και πιστευω οτι ο Kishimoto θα μας τη δωσει.

Μου αρεσε πολυ που η Hinata εξομολογηθηκε την αγαπη της στον Naruto επιτελους(και την "ευχαριστω" που ηταν η αφορμη της επανεμφανισης του Kyubi :P), προσωπικα δε παει η Sakura στα τσακιδια με τον Sucksuke ?? Ελπιζω μονο ο Pain να μην προλαβε να τη σκοτωσει, η να μην ηταν θανατηφορο τελως παντων το χτυπημα του.

Οσο περνανε οι βδομαδες το manga γινεται ολο και καλυτερο, αντε να δουμε τι θα δουμε !

#3483 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 13:43

παντως η χινατα και να μην έχει πεθανει,αν δεν παει καποιος να την μαζεψει γρηγορα απο εκει τοτε σιγουρα θα την χασουμε.....

#3484 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 13:47

Επικο το τσαπτερ

στα επομενα πιστευω οτι θα καταλαβουμε για ακομα μια φορα ποσο σημαντικο ειναι το key για την συνεχεια της ιστοριας

Το σωμα του Ναρουτο εχει υποστει τρομερη ζημεια απο το Kyuubi,θυμαστε με τις 4 ουρες τι ειχε παθει,τωρα τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα,το σιγουρο ειναι οτι μετα την μεταμορφωση θα εχει προβλημα.

Μια αληθεια για τον Μασασι Κισιμοτο,Μπορει να σκοτωνει χαρακτηρες αβερτα και εγω τον παραδεχομαι gia αυτο αλλα ποτε μα ποτε δεν εχει σκοτωσει χαρακτηρα με μεγαλο popularity στην Japan,αν τελικα πεθανει ο Κακασι αυτος θα ειναι ο πρωτος,
(Η χινατα δεν εχει μεγαλα ratings στην Ιαπωνια)

Μια ακομη αληθεια για τον Pain,οποιος και να ειναι ο final vilain,ειτε ειναι ο Μανταρα ειτε ο Θεος ο ιδιος κανενας δεν θα πετυχει αυτα που εχει κανει ο Pain, η για να το πω καλυτερα τον πονο που εδωσε ο Pain

Μετα και τα προσφατα γεγονοτα τον διεγραψα απο την πεπμτη θεση των αγαπημενων μου characters, ειχε παρει την θεση του Ιτατσι,να δουμε ποιος θα ειναι ο επομενος :hahaha:

#3485 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 13:54

Οχι οχι οχι δεν πεθανε :cry5:!! Δεν μπορει ο Kishi εχει βαλι σαν σκοπο να σκοτοση ολους τους χαρακτιρες που μου αρεσουν:nanteee:? Τωρα που εκανε την εξημολογηση!!! Οχι ζει η Hinata :nanana::if: ... κατι μου λεει πως εδω θα κανη την εμφανισι του ο Madara :hiding_something:

#3486 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 13:54

διαβασα ξανα το τσαπτερ (ετσι γτ ηταν epic xD) κ συνηδειτοποιησα ποσο asap τελειωσε η μαχη της Χινατα...σε 3 παραθυρα...μιση σελιδα...ελεος..

Hinata: Juho soshiken...*runs* *miss miss*

Pain: Shinra Tensei....

τελος...LOL

αυτα ειναι

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3487 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:08

Απλα πορωση το chapter!!!!
6 tails και ερωτικη εξομολογηση(κριμα το κοριτσι ομως)!!!!

επετε επικη μαχη και πιστευω οτι θα δουμε και το sasuke συντομα!!!

Υ.Γ.O seraphimon ακομα δεν εχει δωσει σημεια ζωης!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#3488 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:09

Το κάνεις λιανά, σε παρακαλώ; :hmmm:

ναι,ενοώ πως ο πέιν ίσως λέω ίσως συγκινήθηκε από αυτό που είδε,ίσως ο κισιμότο μας δε΄θιξει κλασικά ότι του θύμισε κάτι από τα δικά του παιδικά χρόνια...μην ξεχνάμε ότι ο κίσι έχει δείξει σε όλους τους βασικούς κακούς την καλή τους πλευρά....στον πέιν όχι άκόμα..οπότε πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να το έκανε επίτιδες για να εκνευρίσει τον ναρούτο και να τον κάνει να ξενερώσει όταν δει την χινάτα ζωντανή,να του δείξει με λίγα λόγια ότι πάει βάση του θυμού του και δεν σκεύτεται....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#3489 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:19

Λοιπον παιδια λιγα λογια για αυτο το τσαπτερ ηταν θεικο!!Η χινατα ως αγαπημενη μου παικτρια εδειξε τι τρομερη θεληση και κοτσια εχει (λιγα λογια)τωρα ξεκιναμε
1ον πολυ τελειο σημειο ηταν ετσι οπως μπηκε μεσα στην μαχη η χινατα......
2ον εγω δν πιστευω οτι πεθανε 100% και να σας πω γτ πιστευω επειδη εμεινε κατω αναισθητη η χινατα το εκανε αυτο ο πειν για να αφυπνησει την οργη του ναρουτο που επεισης δν πιστευω οτι το εκανε χωρις να το θελει κατι τετοι μου λεει οτι μορει και καλα να εχει προχωρησει και το τρεινινγκ του με το κυουμπι για να μαθει να το βγαζει οπως και ο κιλερμπικατι τετοιο αλλα το κλειδι παιζει τωρα σιγουρα καποιο ρολο (μαλλον θα παιξει)
3ον εδω μπορω να πω οτι ο πειν με εχει κανει ενα κλικ για αρκετα πραγματα αν και στην τελικη εγω καταλαβενω οτι ο δηθεν "πονος" του ειναι κανονικα εκδικιση για την πεθαμενη του οικογενια ..........μετα μενει να δουμε και τι εγινε με την οικογενεια του (ποτε την σκοτωσαν ??)
Και 4ον εδω φαινεται και ποσο μπαρουφεςελεγε ο πειν γτ ελεγε τεραστιες μπαρουφες αλλα και παλι δν πιστευω να πεθανε η χινατα τωρα ποιος θα την γιατρεψει ???(η κατσουγιου?? μπορει.....) Αλλα και παλι θεικο τσαπτερ ,συγκινηθηκα παρα πολυ παιδια απλα ειναι θεα η χινατα δν χαρακτηριζεται αλλιως .........αχ και περιμενουνε και το επομενο με τεραστια ανυπομονησια ................
και 5ο μηπως η ομαδα του κγάι ηταν καπου εξω ????????????????και τωρα γυρισε??????

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3490 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:20

@Seiros
Χμ, χμ, χμ... έχει μια βάση αυτό που λες και ετούτη τη στιγμή οι περισσότεροι fan της Hinata αυτό ελπίζουν. Θα μπορούσε να είναι αυτό, αλλά εάν δεις εδώ:

Naruto 437 page 14 | One Manga

κάτω panel δεξιά, βλέπουμε το αίμα της Hinata να τρέχει, η τουλάχιστον αυτό φαίνεται να είναι... οπότε ή είναι αυτό που λες, ή ο Kishimoto παίζει με τα νεύρα των fan του. ;P

Αλλά ο Pein, από την άλλη, δε δίστασε να ξεπαστρέψει ολόκληρο χωριό με αθώους κατοίκους, σε μια γκόμενα θα κολλούσε;

Οψόμεθα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3491 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:29

@Seiros
Χμ, χμ, χμ... έχει μια βάση αυτό που λες και ετούτη τη στιγμή οι περισσότεροι fan της Hinata αυτό ελπίζουν. Θα μπορούσε να είναι αυτό, αλλά εάν δεις εδώ:

Naruto 437 page 14 | One Manga

κάτω panel δεξιά, βλέπουμε το αίμα της Hinata να τρέχει, η τουλάχιστον αυτό φαίνεται να είναι... οπότε ή είναι αυτό που λες, ή ο Kishimoto παίζει με τα νεύρα των fan του. ;P

Αλλά ο Pein, από την άλλη, δε δίστασε να ξεπαστρέψει ολόκληρο χωριό με αθώους κατοίκους, σε μια γκόμενα θα κολλούσε;

Οψόμεθα.

να σου πω την αλήθεια,ο κίσι ποτέ δεν νοιάστικε για τους φανς,έκανε ότι πίστευε καλύτερο και για αυτό τον πάω...μακάρι να μην ισχ΄θει η θεωρία μου..θέλω να ψοφήσει ή η χινάτα ή ο ναρούτο ή και οι 2 ...δεν ξέρω...αλλά κα΄ποιος πρέπει να πεθάνει για να χαρούμε και εμείς οι κακοί!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#3492 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:36

Ωραια ολα αυτα, αλλα το naruto ποιος θα τον επαναφερει? Με 4 ουρες ηταν αρκετα δυσκολο, τωρα με 6 δε μπορω να φανταστω καποιο τροπο
Εκτος αν μας εχει και αλλη εκπληξη ο Κισι και ο naruto ανεπτυξε και λιγο τις ικανοτητες του με τον ελεγχο του Kyuubi

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3493 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:39

Ωραια ολα αυτα, αλλα το naruto ποιος θα τον επαναφερει? Με 4 ουρες ηταν αρκετα δυσκολο, τωρα με 6 δε μπορω να φανταστω καποιο τροπο
Εκτος αν μας εχει και αλλη εκπληξη ο Κισι και ο naruto ανεπτυξε και λιγο τις ικανοτητες του με τον ελεγχο του Kyuubi

για αυτό υπάρχει ο σάσουκε..απλά θα τον κοιτάξει και θα τον δείρει για 2η φορά..
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#3494 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:40

2ον εγω δν πιστευω οτι πεθανε 100% και να σας πω γτ πιστευω επειδη εμεινε κατω αναισθητη η χινατα το εκανε αυτο ο πειν για να αφυπνησει την οργη του ναρουτο που επεισης δν πιστευω οτι το εκανε χωρις να το θελει κατι τετοι μου λεει οτι μορει και καλα να εχει προχωρησει και το τρεινινγκ του με το κυουμπι για να μαθει να το βγαζει οπως και ο κιλερμπικατι τετοιο αλλα το κλειδι παιζει τωρα σιγουρα καποιο ρολο (μαλλον θα παιξει)
3ον εδω μπορω να πω οτι ο πειν με εχει κανει ενα κλικ για αρκετα πραγματα αν και στην τελικη εγω καταλαβενω οτι ο δηθεν "πονος" του ειναι κανονικα εκδικιση για την πεθαμενη του οικογενια ..........μετα μενει να δουμε και τι εγινε με την οικογενεια του (ποτε την σκοτωσαν ??)

2) What? Έννοειται οτι ο pain εκανε οτι έκανε στη Hinata για να δωσει κάποιο ερθισμα στον Naruto ασχετο με το αποτέλεσμα. Πως στην ευχη έκανε training o Naruto? απο τη στιγμη που με 4 ουρες και τα έκανε ολα γης Μαδιαμ βρισκώμενος ο ίδιος στην αγγαλια του Χάρου και με 6 και θα το ελέγχει?

3) Είναι το ίδιο πράγμα ίσως...

#3495 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:56

Ναι επεισης για αυτο το λεω επειδη πιστευω οτι δν εχει πεθανει η χινατα για αυτον τον λόγο περι αφυπνησης....αλλα και να εμενα ολο αυτο με τον ναρουτο μου φανηκε παρα πολυ παραξενο δν καταλαβαινω κατι "βρομικο" παιζεται ειδε ταχ μου την χινατα αλλα δν ειπε κατι το βλεπει και αμεσως νευριαζει ?????τεσπα απλα δν μ φενεται και τοσο λογικο..........τι να πω ?>> παντως πολυ ωραια η κινηση που εκανε η χινατα με τα λιονταρια:)
τωρα για τον σασουκε αμφιβαλω ας κατσει εκει που καθεται τι δουλεια εχει???

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.