Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3466 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 10:08

βασικα για να τα λεμε ολα και πιο σωστα δε μας δειχνει οτι την σκοτωσε ακριβως,απλα δειχνει να κατεβαζει τη ραβδο χωρις να ξερουμε αν οντως πανω στη hinata αφου τα συντριμια δεν μας δειχνουν ακριβη εικονα(πολυ εξυπνο παλι απο την πλευρ του κishimoto για να κα8ησουμε να ανρωτιομαστε ξανα αν ζει η αν πε8ανε).

μακαρι να ειναι οπως τα λές αλλα δυστυχως δεν πρέπει να έζησε
Spoiler:

αν παρατηρήσεις στην αρχη της σελίδα; ακουγεται ενας θορυβος...και μετα δειχνει τον pein να εχει παλουκώσει κατι....και δεν νομιζω να ειναι το έδαφος

#3467 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 10:15

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3468 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 10:38

Το τσαπτερ καλο , καλο , καλο Αλλα η Χινατα δεν εχει πεθανεικαι αυτο γιαατι μεχρι τωρα οποιουσ θελει να τουσ σκωτωσει το κανει με τον ποιο προφανει τροπο κ ολοι λενε οτι πεθανε κ τα ρεστα,Αλλα οπωσ κ στον Κακασι δεν εχει πει ποτε οτι πεθανε ή οτι τον κλενε οι ρεγκεσ ή οτι ειναι 3 feet under ετσι κ εδω λεει οτι η αγαπη θελει θυσιεσ κλπ κλπ πουθενα δεν λει ξεκαθαρα οτι
Spoiler:
γενικοτερα αποφευγει να αναφερθει αμεσα οποτε δεν εχει πεθανει ή τουλαχιστον δεν θα πεθανει αμεσα στα επομενα 2-3 τσαπτερ...

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#3469 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 11:00

"this is just like my parents were killed right before my eyes by konoha ninjas"

ο ναρουτο απο εκει που ειναι δεν βλεπει καλα τι παιζει..ο Παιν με αυτο που ειπε με λιγα λογια λεει "την σκοτωσα" τωρα αν λεει ψεματα θα διξει...αλλα μην λες οτι δεν ειπε τπτ...ξεκαθαρα το λεει...απλα ΙΣΩΣ να μην την σκτοτωσε και να το εκανε ετσι για να κανει τον Ναρουτο να βγαλει το Kyuubi...απο την αλλη του ειπε και οτι "then you can know pain" δλδ την σκοτωσε για να διξει στον ναρουτο PAIN xD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3470 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 11:37

ΥΓ Μπορει να μου πει καποιος αν εχει καταλαβαει τι ειναι τα λογια πανω πανω κραυγη του ναρουτο για να μην σκοτωσει τη hinata οπως κατεβαινει η λεπιδα,κραυγη της hinata ti oeo?

Υποθέτω πως είναι η λεπίδα που καρφώνεται ή στη Hinata ή στο χώμα

Πάντως πιστεύω πως η Hinata δεν πεθαίνει γιατί έχει να μας δείξει ακόμη πολλά στη σειρά! Γιατί όμως έχω την εντύπωση πως το καινούργιο αυτό Kyuubi μοιάζει με το Susano? :hmmm:

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#3471 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 11:52

haaaraaaakiiiri :P
Αν δεν διαβάζσω μέχρι το επόμενο μέχρι το βράδυ θα κ κάνω χαρακίρι :P

Τι θα γίνει τώρα με 6 ουρίτσες;;;; LOL. Τι επίδραση θα έχει στον Ναρούτο μετά από αυτό ;;; LOOOOOL. τώρα αν ο Pain τα βάλει με το Kyubi με 6 ουρές και βγει άθικτος ο Pain τότε για μένα το παραχέ!$#!

Πάντως ήταν σχτεικά μέτριο chapter για μένα . Μικρό μου φάνηκε επίσης νιώθω ότι δεν είδα και πολλά εκτός από την εξομολόγηση της Hinata.

Ελπίζω το επόμενο να είναι πιο ... "γεμάτο" :bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#3472 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 12:10

Απιστευτο τσαπτερ.....8ελω να πιστευω πως η Χινατα ΔΕΝ εχει πεθανει ακομα...γιατι δεν μας εδειξε ακριβως τι εγινε....δεν εδειξε τιποτα...απλα το αφησε να εννοειθει...
Πιστευω το εκανε αυτο για να βγαλει την ΑΛΕΠΟΥ και να την παρει με καποια δικια του τεχνικη ο ΝΑΓΚΑΤΟ παρολο που ειναι ενας....να μην χρειαστει να κανει το ritual...
και να εχει πεθανει ολο και καποια Tsunade θα δωσει την ζωη της να την φερει πισω οπως εκανε η Chiyo με τον Gaara...

Τωρα οσο αφορα σε πιο mode ειναι πιο δυνατος αυτο παραμενει αγνωστο οπως ειπε και ο Kelborn γιατι δεν μπορει να την ελεγξει ακομα....θα δειξει...(η νεκροψια) ......

Tiger-stock-blog-header.jpg

#3473 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 12:19

Με το που βλέπω τις 6 ουρίτσες τρελαθηκα!!!!!!!!!
Αυτό σημαίνει ότι ξεκλειδώνεται και το άλλο μέρος του kuubi;;;;

Μου έκανε επίσης εντύπωση το πόσο ατάραχος ήταν ο Pein μόλις εμφανίστηκαν οι ουρές.......
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3474 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 12:31

έχω μία εκδοχή,με παραξένεψε που όταν η χινάτα έκανε ερωτική εξομολόγηση μπροστά στον ναρούτο,ο πέιν την κοιταγε περίεργα..θα μου πείτε όλους περίεργα τους κοιτάει..είναι πολύ πιθανό να λέει ψέματα για δείξει στον ναρούτο πόνο..

Το τσάπτερ ήταν ΦΟΒΕΡΟ ΑΠΑΙΧΤΟ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ!!
όταν ο πέιν λέει " η απελπισία μου είναι μεγαλύτερη από την δική σου" απλά έγραψε,και είμαι σίγουρος πως πάλι τον έχει τον ναρούτο,να του σπάσει τα κόκκαλα,να τον βιάσει και να τον βάλει πάνω στο ψόφιο κουφάρι της αντιπαθητικιάς χιούγκα...να βάλει όλα τα πτόματα των κονοχανών στο κέδρο να τα κάψει να φωνάξει και κανα 2 φίλους και να πίνουν μπύρες μπροστά από τους ψόφιους αντιπαθιτικούς και χαζούς ανέτια καλούς χαρακτήρες της κονόχα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#3475 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 12:33

Η καλύτερη στιγμή ήταν η εξομολόγηση της Hinata μ'αρεσε πολύ περισσότερο απο τον Naruto 6 tailed αλλα γενικα το chapter ηταν αρκετα καλό αν και πολύ γρήγορα δεν πήγε ο Naruto από 4 ουρές στις 6 ήθελα να κρατήσει πιο πολύ για να μας εντυπωσιάσει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3476 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 12:38

Παντως προσεξατε ολοι τον σκελετο του Kyuubi??Η αλεπου αρχιζει σιγα σιγα και αποκτα δικο της σωμα,που σημαινει οτι αργοτερα δεν θα χρειαζετε να χρησημοποιει τον ναρουτο ως μεσο.

#3477 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 12:41

Μου άρεσε πολύ αυτό το Chapter. Την Hinata την συμπαθούσα πάντα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ που βρήκε το κουράγιο και το θάρρος να υπερασπιστεί τον Naruto και να του εξομολογηθεί τα αισθήματά της. Πιθανόν αυτό να είναι το τελευταίο πράγμα που έκανε (ο Mangaka δεν έχει διστάσει να σκοτώσει αλλους και άλλους δεν νομίζω να κολλήσει στην Hinata, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το έχει κάνει απαραίτητα).

Οι σκηνες με το Kyuubi ήταν εντυπωσιακότατες. Και έχω περιεργεια να δω τι ρόλο θα παίξει η ομάδα του Gai στην υπόθεση.

#3478 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 12:45

Τι να λεμε τωρα "τα παντα ολα" ηταν το chapter!!:congrats:
Φυσικα Hinata δεν πρεπει να παιθανει οποτε ιδωμεν...:tensai:

Καλα στις 6 ουριτσες μιλαμε εσκασα ενα πονηρο χαμογελο :hehehe: ξερωντας οτι επετε η μαχη των μαχων!!!:8):
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#3479 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 13:03

πολυ καλο το chapter...βεβαια θα ειναι πολυ κριμα αν πεθανει η hinata..φαινεται οτι η μαχη που θα ακολουθησει θα ειναι πολυ ωραια αν και συντομη γιατι ο pain και αδυναμος ειναι τωρα αλλα και το kyubi εχει τεραστια πειρα σε μαχη και δε νομιζω να κολλησει στον pain...με το σκελετο παντως γυρω απο το σωμα σαν να βγηκε απο το bleach δεν ειναι ο naruto?:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3480 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 13:25

έχω μία εκδοχή,με παραξένεψε που όταν η χινάτα έκανε ερωτική εξομολόγηση μπροστά στον ναρούτο,ο πέιν την κοιταγε περίεργα..θα μου πείτε όλους περίεργα τους κοιτάει..είναι πολύ πιθανό να λέει ψέματα για δείξει στον ναρούτο πόνο..

Το κάνεις λιανά, σε παρακαλώ; :hmmm:

Εγώ ανησυχώ για τον Seraphimon... Είναι καλά; Ζει; Υπάρχει; :oo:

Αν πω ότι δε με άγγιξε η Hinata, θα πω ψέματα και δε θέλω. Αλλά μόνο μέχρι τη σελίδα 12. Μετά Η αδιαφορία... και επιμένω ότι το καημένο το κορίτσι το χρησιμοποίησε ο Kishi. Φτου του!

Οι σελίδες του Kyuubi είναι σκέτη πώρωση... να μου ζήσεις! Αυτό με το σκελετό με τρομάζει, είναι η αλήθεια. Φαίνεται ότι η αλεπού αρχίζει να κυριεύει τον Naruto όχι μόνο πνευματικά, αλλά και σωματικά. OMG...

Και τώρα, τρέχουμε! Έχει στηθεί το σκηνικό για ΤΑ σενάρια: 1) να βρει η ομάδα το Nagato και να τον σταματήσει (το οποίο θα φέρει κι άλλες επιμέρους μάχες με την Konan) 2) να ανακατευτεί η ομάδα του Gai. Ειδικά, θέλω να δω την αντίδραση του Neji όταν μάθει ότι η ξαδέρφη του είναι μισοπεθαμένη! Γιατί, άσχετα με το μίσος που είχε καλλιεργηθεί μέσα του στη παιδική του ηλικία, πάντα τη συμπαθούσε και ήταν αποφασισμένος να την φυλάγει 3) να δούμε τη δύναμη του Itachi 4) να δούμε "αυτό το jutsu" 5) καμιά Sakura να μπαίνει στη μέση και αυτή 6) κανέναν Sasuke να μπαίνει στη μέση (πώς και γιατί, χ*****α, αλλά δε θέλω να τον δω τώρα)

Αυτά μου έρχονται. Όπως και νά'χει, ΟΥΑΟΥ chapter (εκτός της Hinata). I tip my hat to Kishimoto.

Δημοσιευμένη  εικόνα