έχω μία εκδοχή,με παραξένεψε που όταν η χινάτα έκανε ερωτική εξομολόγηση μπροστά στον ναρούτο,ο πέιν την κοιταγε περίεργα..θα μου πείτε όλους περίεργα τους κοιτάει..είναι πολύ πιθανό να λέει ψέματα για δείξει στον ναρούτο πόνο..
Το κάνεις λιανά, σε παρακαλώ;

Εγώ ανησυχώ για τον Seraphimon... Είναι καλά; Ζει; Υπάρχει;

Αν πω ότι δε με άγγιξε η Hinata, θα πω ψέματα και δε θέλω. Αλλά μόνο μέχρι τη σελίδα 12. Μετά
Η αδιαφορία... και επιμένω ότι το καημένο το κορίτσι το χρησιμοποίησε ο Kishi. Φτου του!
Οι σελίδες του Kyuubi είναι σκέτη πώρωση... να μου ζήσεις! Αυτό με το σκελετό με τρομάζει, είναι η αλήθεια. Φαίνεται ότι η αλεπού αρχίζει να κυριεύει τον Naruto όχι μόνο πνευματικά, αλλά και σωματικά. OMG...
Και τώρα, τρέχουμε! Έχει στηθεί το σκηνικό για ΤΑ σενάρια: 1) να βρει η ομάδα το Nagato και να τον σταματήσει (το οποίο θα φέρει κι άλλες επιμέρους μάχες με την Konan) 2) να ανακατευτεί η ομάδα του Gai. Ειδικά, θέλω να δω την αντίδραση του Neji όταν μάθει ότι η ξαδέρφη του είναι μισοπεθαμένη! Γιατί, άσχετα με το μίσος που είχε καλλιεργηθεί μέσα του στη παιδική του ηλικία, πάντα τη συμπαθούσε και ήταν αποφασισμένος να την φυλάγει 3) να δούμε τη δύναμη του Itachi 4) να δούμε "αυτό το jutsu" 5) καμιά Sakura να μπαίνει στη μέση και αυτή 6) κανέναν Sasuke να μπαίνει στη μέση (πώς και γιατί, χ*****α, αλλά δε θέλω να τον δω τώρα)
Αυτά μου έρχονται. Όπως και νά'χει, ΟΥΑΟΥ chapter (εκτός της Hinata). I tip my hat to Kishimoto.