Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 23:24
Θέλω να πιστεύω πως δεν πρόκειται να γίνει, δλδ δεν μπορώ να σκεφτώ τη βλακεία δικαιολογία θα σκεφτεί ο Oda, γιατί περί βλακείας θα πρόκειται ....Καλά το ποιος θα κάνει αλοιφή ποιον θα το δούμε στο μέλλον, βάζω στοίχημα πως ο Teach θα φαει το Shanks με ένα βρώμικο πειρατικό κόλπο
Ήταν τέρμα αποτυχία το γεγονός ότι πέθανε ο WB από το ΒΒ crew, άντε αυτό έγινε λόγο προβλήματος υγείας. Αν παίξει πάντως κανένα σκηνικό και βγει από τον ΒΒ ο Shanks off, με βλέπω να παρατάω το One Piece γιατί απλά θα έχει ξεφτυλιστεί πλήρως το σκηνικό.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 23:48
Συμφωνώ αλλά η πρόσφατη του εμφάνιση στο τέλος του πολέμου, από animation οπτική απέτυχε πλήρως
Όντως ακριβή αντιστοιχία, αλλά να πω την αλήθεια δεν πρόκειται είναι παραπάνω από εμφανές ότι οι Red Haired θα τους κάνουν αλοιφή.
Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ αλλά με το που είδα τον Blackbeard στον πόλεμο με τον Whitebeard, γενικότερα απογοητεύτηκα πολύ ακόμη και που πήρε αργότερα μετά τον θάνατο του WB το φρούτο του, το ίδιο και το αυτό. Αν δεν είχε θέμα με το καρδιαγγειακό λόγω ηλικίας ο WB θα μας είχε τελειώσει προ-πολλού ο Blackbeard, χαλαρά και με όλους αυτούς τους τραυματισμούς τον είχε στην μπάτσα. Για μένα έχουν αποτύχει σαν villains όλο το Blackbeard crew αν κρίνω από τον captain. Οποιοσδήποτε με haki(kenbushoku/bushoku ούτε καν μιλάμε για Haosoku:hero: ) τον έχει πατήσει κάτω τον Blackbeard, ο οποίος παρεπιπτόντως είναι πιο ηλίθιος και από τις πέτρες, έκανε ότι έκανε για να πάρει δεύτερο φρούτο και κάτι
στα γύφτικα
ηταν το ιδιο τυχερος με τον λουφφυ....δηλαδη αν παρατηρησεις και ο λουφφυ ειναι πολυ κωλοφαρδος και σε πολλες φασεις αν δεν ειχε αυτην την τυχη θα μας ειχε τελειωσει και αυτος απο πολυ νωρις..... αφου δν παραπονβιομαστε για τον λουφφυ τοτε μην παραπονιομαστε για την κωλοφαρδια του μπ@στ@ρδου του ΒΒ

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 00:08
Ειναι οι μονοι true πειρατες σε ενα κοσμο μουρλων, και ειναι μια ευχαριστη και απαραιτητη νοτα. Χωρις αυτο να σημαινει οτι αντιπαθω τους υπολοιπους, αλλα κρατανε μια ισορροπια.
Και κατα καποιον τροπο, ως χαρακτηρες, εχουν τα περισσοτερα κοινα στοιχεια με τον λουφυ απο οποιονδηποτε αλλο.

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 00:28
Εντάξει πόσο βλακεία/δικαιολογία να είναι, ο τύπος έχει τα 2 πιο δυνατά φρούτα...
Νομίζω εκ του αποτελέσματος έχει αποδεικτεί ότι τα φρούτα δεν είναι τίποτα μπροστά στο haki.
ηταν το ιδιο τυχερος με τον λουφφυ....δηλαδη αν παρατηρησεις και ο λουφφυ ειναι πολυ κωλοφαρδος και σε πολλες φασεις αν δεν ειχε αυτην την τυχη θα μας ειχε τελειωσει και αυτος απο πολυ νωρις..... αφου δν παραπονβιομαστε για τον λουφφυ τοτε μην παραπονιομαστε για την κωλοφαρδια του μπ@στ@ρδου του ΒΒ
Κοίτα δεν αναρωτιέμαι γτ έγινε το σκηνικό έτσι την γλίτωσε ο BB και πέθανε ο WB, ούτε καν το σχολιάζω σαν τύχη ή οτιδήποτε. Αυτό που λέω είναι ότι ήταν αποτυχία σαν γεγονός (και για να λέμε την αλήθεια όλο το arc στο anime απέτυχε πλήρως
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 01:11
Η ηττα του shanks απ τον bb εχει ηδη κανονιστει ^^
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 01:13
και ο blackbeard ειναι ο κεντρικος villain, σιγα μην τα τιναξει
Η ηττα του shanks απ τον bb εχει ηδη κανονιστει ^^
+1 μαζι με τον θανατο του...ετσι ο luffy θα κρατησει το καπελο.
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 10:18
Αλλα δεν ειναι κατι που θα γινει αυτη την season....εχει αρκετο καιρο μποροστα ο shanks,
αυτο εξαρτατε απο το ποσο γρηγορα θα δυναμοσει ο ΒΒ.
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 13:32
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 02:26
Πραγματικά, είναι από τις ελάχιστες φορές που η manga εκδοχή ενός σκηνικού στάθηκε "λίγη" μπροστά σε αυτή του anime.ειναι το πιο πιθανο σεναριο ο θανατος του απο τον BlackBeard ετσι ωστε ο Luffy να παρει εκδικηση ετσι οπως θα κανει και για τον Ace απο τον Akainu......παρεπιμπτοντως ο Shanks κατα την γνωμη μου ειναι πολυ γαματος στα δυο τελευταια επεισοδια....
Δέσανε και κάνανε τόσο αισθητή την παρουσία και την επέμβαση του Shanks στο anime, που έδινε καθαρά τον αερά της επιβλητικότητας που έφερε, κάτι που κατ' εμέ δεν αποδόθηκε σωστά στο manga.
Στο manga φάνηκε πως σταματήσανε όλοι, γιατί απλά είχε το όνομα του υπεργαμιά emperor, που ο θρύλος λέει ότι είναι turboφέτες.
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 03:00
Μπα, πιστεύω απλά ότι το anime επειδή χρησιμοποιεί οπτικο-ακουστικά μέσα, χρησιμοποίησαν τόσο την κατάλληλη μουσική, την κατάλληλη κίνηση, και τον κατάλληλο τόνο φωνής για να δοθεί αυτή η ιδέα.Ίσως το anime έδωσε απλά την δυνατότητα να υπερτιμηθεί ο Shanks, ακόμη και μετά το γεγονός εγώ σνεχίζω να τον θεωρώ τον πιο αδύναμο emperor.
Τώρα για το ποιος είναι πιο δυνατός, ποιος το έχει πιο μεγάλο (το haki εννοώ), και τα σχετικά, δεν με νοιάζουν και ούτε ασχολήθηκα με αυτό. Μιλήσα για συγκεκριμένο σκηνικό και παρουσία ενός ατόμου και της ομάδας του, και όχι για τα μούσκουλα του.
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 03:08
απο θεμα δυναμης ναι ειναι ο πιο αδυναμος αφου δεν εχει την καταστροφικη δυναμη(απόσα εχουμε δει φυσικα).εγώ σνεχίζω να τον θεωρώ τον πιο αδύναμο emperor.
Στις μαχες ομως ενας εναντιον ενος παιζεται να μην χανει..
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 16:32
Ίσως το anime έδωσε απλά την δυνατότητα να υπερτιμηθεί ο Shanks, ακόμη και μετά το γεγονός εγώ σνεχίζω να τον θεωρώ τον πιο αδύναμο emperor.
Δεν ξερουμε αμα ειναι ο πιο αδυναμος,καθως δεν εχουμε πληροφοριες για του αλλους 2 ...σιγουρα ηταν λιγο πιο αδυναμος απο τον whitebeard.