Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#3151 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2011 - 20:17

σωπα ρε κεινο το τυρι φταιει το αλτζχαιμερ.

Ευκαιρια να ξαναδεις ολο το ΟΡ απο την αρχη!
:hot:

το καλοκαιρι θα το κανω εγω παντως.:emptyonexg1: τσαμπα τα κατεβαζα?:hot:

Τεσπα παντως το ότι δεν αφησε τους αλλους να δουν τι εκανε..κατι σημαινει...και δεν μπορει να ειναι μονο το yami yami no mi..

2po6sfa_jpg.gif

#3152 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2011 - 20:29

Έρχεται σήμερα ένα παιδί και μου κάνει : "Ρεεεε ο Whitebeard πέθανε!" :nanana:
Me : "Εεεεεε.... Ο Wb έχει πεθάνει εδώ και μήνες....."
Him : "Ναι αλλά τώρα πέθανε στο animeeeee" :nanana:

Και έτσι έμαθα σε ποιο επισόδειο είναι και το είδα και πρέπει να πω πως ήταν ΕΠΙΚΟ!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BoredForLife: 07 Φεβρουάριος 2011 - 22:03

v4kFmx.png

#3153 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2011 - 20:49

το καλοκαιρι θα το κανω εγω παντως.:emptyonexg1: τσαμπα τα κατεβαζα?:hot:

Τεσπα παντως το ότι δεν αφησε τους αλλους να δουν τι εκανε..κατι σημαινει...και δεν μπορει να ειναι μονο το yami yami no mi..

εχεις τιποτα Kinky κατα νου? :hihi2:
:thatsit: Have a nice day! :)

#3154 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2011 - 21:54

εχεις τιποτα Kinky κατα νου? :hihi2:

Θα το hofαρα, αλλα πρέπει να βλέπεις ΟΡ για να το πιασεις - και ίσως λίγο prison break.

stasou%2520mygdala.jpg

#3155 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 01:22

το δεξι χερι του ΒΒ ειναι σαν να εχει γαγγραινα!
προσοχη αντι-επικη εικονα:
Spoiler:

:puke:
να το χαιρεται το φρουτο του

YIBIS ανακοινωση για το 485: :warning:

Also, like during the halfbeard debacle, I feel the need to point to the manga again.
(click to show/hide)
Here's how that short exchange of punches between WB and Bibi really went:

http://read.mangashare.com/One-Piece/chapter-576/page007.html

ie WB wasn't trying the same thing over and over again like an idiot, and Bibi didn't get in one punch >_>

πολυ σωστο που εκαναν αυτην την διευκρηνιση!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 08 Φεβρουάριος 2011 - 15:13

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3156 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 06:22

Ναι πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κανουν ανουσιες παρεμβασεις στο ανιμε για να βαλουν κιαλλο χρονο. Κατανταει αηδια, ας βαλλουν 2 παραπανω επεισοδεια φιλλερ μετα, ετσι ακριβως οπως το λενε φαινοταν ο WB ''like an idiot'' ξανα και ξανα και ξανα τιν ιδια επι8εση

#3157 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 10:46

για το χέρι πιο πάνω έχω να πω πως εκτός από αηδιαστικό :puke: ...αν δεν ήξερα ότι ζούμε σε αυτό το κόσμο θα έλεγα πως είναι χέρι δαίμονα..DMC FTW:hero:

#3158 c0mmer

c0mmer

Mizore chan

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 12:44

επιτελους βγηκε σε 720p και το ειδαμε κ μεις οι quality freaks!!!
το οp ενω στην αρχη ειχα παθει τρελη πορωση στο σταρ, μετα ξενερωσα αγρια στο arc με τον god enel, στο arc με cp9 & robin's history επαθα μεγάααααααααααααααααλη πόρωση, συνηλθα με την φυλακη και τωρα ενα εχω να πω
OP FTW
ο ΒΒ επικος κακος, χαιρομαι παρα πολυ που ξεκολησαμε απο το crew και βλεπουμε σχεδον ολους τους καλυτερους πειρατες και τις δυναμεις τους και επιτελους οι κακοι τα σπανε και ειναι αξιοι αντιπαλοι (βλ aikanou, shichbukai, bb pirates etc). αλλα κακα σκυλια ψοφο δεν εχουν!

θα διαφωνισω με τους απο πανω που λενε οτι παει πολυ αργα γιατι οπως εχω ξαναπει χιλιες φορες να πηγαινει αργα και να εχει και 5 λεπτα φιλλερακια παρα το χαος του ναρουτο!
το μονο που φοβαμαι ειναι μην τελειωσει το arc και μας πηξουν σε φιλλερ... αν και δεν μας εχει μαθει ετσι το OP!

τελος μηπως αυτος απο το πληρωμα του wb σας θυμιζει κατι???
Posted Image

και η απαντηση
Spoiler:

#3159 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 14:43

Καλά , μιλάμε αυτή η θεωρία κατά την οποία ο ΒΒ έχει και το devil fruit mystical zoan cerberus είναι πολύύύύύύ μπροστάάάάά.......Όντως , είναι κάπως παράξενο που η πειρατική σημαία του έχει αυτό το σύμβολο και που το σημάδι του Shanks , που προήλθε απο τον ΒΒ , έχει αυτό το σχήμα.... καθώς δεν μοιάζει να προήλθε ούτε από μάχη σώμα με σώμα , ούτε από κάποιο όπλο...τι να πω...
+ το γεγονός ότι στο anime ο Marco ανέφερε αυτό για το σώμα του ΒΒ .... εγώ είχα την εντύπωση ότι κατάφερε να έχει 2( για την ώρα ) DFs λόγω του yami yami....dunno βέβαια αν ήταν και βλακεία του ανιμε....τέσπα θα φανεί στην πορεία το κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά......αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι με πόρωσε αρκετά αυτό το ενδεχόμενο....:D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3160 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 19:28

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με την θεωρία του Κέρβερου. Οι άλλοι τον είχανε 20 χρόνια στο πλήρωμα, κάτι θα είχαν καταλάβει. Άλλωστε τα λόγια του Μάρκο είναι και στο manga. O BLackbeard δεν είναι σαν τους άλλους ανθρώπους.
Αρχίζω να πιστεύω πως οι D έχουν μια επιπλέον μυστική δύναμη ο καθένας.
Ο Rayleigh είπε πως ο Roger μπορούσε να ακούει τον ήχο των πάντων.
Του Luffy δύναμη μπορεί να θεωρείται αυτό που είπε ο Mihawk, πως κάνει φίλους όποιους συναντά σε όλοκληρη την θάλασσα.
Και ο ΒΒ έχει τρια σώματα όπως υποδηλώνει και η σημαία του.
Άλλωστε θα ήταν κάπως να μεταμορφώνεται σε Κέρβερο και να κάνει σεισμούς με μαύρες τρύπες :hot:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3161 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 20:03

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με την θεωρία του Κέρβερου. Οι άλλοι τον είχανε 20 χρόνια στο πλήρωμα, κάτι θα είχαν καταλάβει. Άλλωστε τα λόγια του Μάρκο είναι και στο manga. O BLackbeard δεν είναι σαν τους άλλους ανθρώπους.
Αρχίζω να πιστεύω πως οι D έχουν μια επιπλέον μυστική δύναμη ο καθένας.
Ο Rayleigh είπε πως ο Roger μπορούσε να ακούει τον ήχο των πάντων.
Του Luffy δύναμη μπορεί να θεωρείται αυτό που είπε ο Mihawk, πως κάνει φίλους όποιους συναντά σε όλοκληρη την θάλασσα.
Και ο ΒΒ έχει τρια σώματα όπως υποδηλώνει και η σημαία του.
Άλλωστε θα ήταν κάπως να μεταμορφώνεται σε Κέρβερο και να κάνει σεισμούς με μαύρες τρύπες :hot:

του luffy η συναμη παντως το'χε πει ο ivankov οτι οφειλεται στο haki του....good point though!

#3162 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 20:44

Εντάξει , ναι , το να γίνεται κέρβερος ξέρω γω κτλ. ίίίσως...να 'ταν κάπως υπερβολικό....:P
Αλλά τώρα δεν νομίζω η "δύναμη" του Luffy να 'ναι το να κάνει φίλους τους πάντες....αυτό οφείλεται προφανώς στο χαρακτήρα του...και στο γεγονός ότι είναι από τους λίγους πειρατές που 'ναι τόσο "ξηγημένος" μιας και βοηθάει τους πάντες....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3163 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 20:47

Παιδιά νομίζω η Tea-chan ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΗ!!

Μη συνεχίζετε τα περί θεωρίας σχόλια και για το τι μπορεί να έχει ο ΒΒ που του επιτρέπει να έχει 2 φρούτα ταυτόχρονα. Αφήστε το να το δούμε στη συνέχεια. Αν θέλετε να συζητήσετε σχετικά με αυτό πολύ ευχαρίστως να το κάνετε στο thread της γενικής συζήτησης.

D.Dragon μπορείς σε παρακαλώ να μου βρεις σε πιο chapter το λέει αυτό ο Marco γιατί δε θυμάμαι!?

(Ρωτάω εσένα γιατί μόλις το ανέφερες)!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#3164 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 20:53

D.Dragon μπορείς σε παρακαλώ να μου βρεις σε πιο chapter το λέει αυτό ο Marco γιατί δε θυμάμαι!?

(Ρωτάω εσένα γιατί μόλις το ανέφερες)!

http://read.mangashare.com/One-Piece/chapter-577/page015.html

κι ας μην με λένε D.Dragon

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3165 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 21:29

οντως παιδια το χερι φρικιαστικο ...ποιος ανεβαζει τωρα τετοιες εικονες?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]