Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 21:12
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 22:25
παροτι το επεισοδιο μεχρι τη μεση και λιγο μετα ηταν πολυ αργο,ολο κλαψ κλαψ και πανω απ'ολα γτπ(με αποκορυφωση τη μαπα του wb που εμεινε ατοφια),τα τελευταια 7 περιπου λεπτα ηταν all the $!!!!!!!!!!!!!!!
αντε απο δω και περα παμε full epicness!!!!!!!!
Δηλαδη μεχρι τωρα τι ειχαμε??? Medium??? Δν παιζει να γινει πιο επικ το one piece (παιζει???)
Και ρε παιδια μια ερωτηση... Τους shichibukai τι τους φερανε? Να κοιτανε τρωγωντας ποπ κορν?
Η την shichibukai γκομενιτσα του luffy βλεπουν τα καμωματα της και καθονται με σταυρωμενα χερια? Τεσπα το επ τα εσπαγε οπως και ολο το arc μεχρι στιγμης και λεγοντας οτι ερχονται ακομα καλυτερα πορωνομαι ολο κ πιο πολυ!!!
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 22:34
True... Αλλα κ παλι...Οι shichibukai πολέμησανε περισσότερο δευτερεύοντες αντιπάλους, γιατί δεν έχουν το ιδεώδες και το άμεσο ενδιαφέρον να χτυπηθούν μέχρι τελικής πτώσης με τα θηρία που έχουν οι Marines Akainu, Ao Kji κτλ...
Τεσπα αντε να δουμε κurohige vs shirohige να τρελαθουμε!!!
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 23:19
True... Αλλα κ παλι...
Τεσπα αντε να δουμε κurohige vs shirohige να τρελαθουμε!!!
κοιτα κανανε δουλεια ρε...... απλα δν ειναι οτι εχουν κατι να κερδισουν... ειδες ομως .....σκοτωσανε τον γιγαντα οζ, ο μιχοκ προσπαθησε να ξεφορτωθει με το καλημερα τον wb , η γκομενα χτυπαγε οποιον εβρισκε. ο μορια περα απο τον γιγαντα τα εβαλε και με τζιμπεϊ. Αλλα αυτο που εγραψε ο d.dragon ειναι η κεντρικη ιδεα. οποιος πλησιαζε κοντα τους εβγαινε εκτος παιχνιδιου,
ρε στο επομενο εχει να γνει χαμος. ξεχνα τους warlords.
μου αρεσε που εγιναν οι συστασεις σημερα και οχι στο επομενο. τωρα σε τοση επικοτητα να καθεσαι να εξηγεις με το καλημερα ποιος ειναι ποιος απο το πληρωμα του bb ειναι ξενερα. οποτε ολα οκ.
αλλο που παρατηρησα ειναι οτι ο ακαϊνου επεσε στο κενο που εχει απο κατω ....... νερο? wtf?
btw πηγες λενε οτι η Catarina Devon ειναι
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 23 Ιανουάριος 2011 - 23:29

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 23:33
ΕΠΙΚΟ
ΕΠΙΚΟ
ΕΠΙΚΟ
ΕΠΙΚΟ
.
.
.
.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sgouver: 23 Ιανουάριος 2011 - 23:39
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 23:40
MMM η απαντηση με καλυψε εντελως...κοιτα κανανε δουλεια ρε...... απλα δν ειναι οτι εχουν κατι να κερδισουν... ειδες ομως .....σκοτωσανε τον γιγαντα οζ, ο μιχοκ προσπαθησε να ξεφορτωθει με το καλημερα τον wb , η γκομενα χτυπαγε οποιον εβρισκε. ο μορια περα απο τον γιγαντα τα εβαλε και με τζιμπεϊ. Αλλα αυτο που εγραψε ο d.dragon ειναι η κεντρικη ιδεα. οποιος πλησιαζε κοντα τους εβγαινε εκτος παιχνιδιου,
ρε στο επομενο εχει να γνει χαμος. ξεχνα τους warlords.
μου αρεσε που εγιναν οι συστασεις σημερα και οχι στο επομενο. τωρα σε τοση επικοτητα να καθεσαι να εξηγεις με το καλημερα ποιος ειναι ποιος απο το πληρωμα του bb ειναι ξενερα. οποτε ολα οκ.
αλλο που παρατηρησα ειναι οτι ο ακαϊνου επεσε στο κενο που εχει απο κατω ....... νερο? wtf?
btw πηγες λενε οτι η Catarina Devon ειναιSpoiler:Spoiler:
οσο για το σποιλερ...
Τελειο θα ναι... Να δουμε καμια αναδρομη στο παρελθον του ψευταρα και να γινει η sensei του!!! ΛΟΛ!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 00:28
Εγώ πάλι είχα ξενερώσει με αυτή τη σκηνή στο μάνγκα, γιατί όταν τελείωσε το προηγούμενο επεισόδιο, δεν άντεξα και διάβασα ένα chapter από το μανγκα για να δω τι γίνεται.
Κάποια πράγματα στην μυθοπλασία των άνιμε τα δέχεσαι και κάποια όχι. Ε, λοιπόν δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ο wb συνέχισε με μισή μούρη!!!Δέχτηκα την τρύπα στη στήθος του, αλλά αυτό παραπάει! Και το φρούτο του δεν είναι λόγκια να πεις ότι κάτι, κάπως τον συντηρεί για λίγη ώρα και δεν πεθαίνει.
Προσωπικά δεν ήθελα να το δω έτσι στο άνιμε και μου άρεσε περισσότερο η μετατροπή της σκηνής που είδα στο άνιμε.
εδώ έχουν γινει αλλα κι αλλα ο whitebeard με μιση μούρη θα κώλωνε;
εκεί οπου τελειώνει η λογική, αρχίσει...το χάο-ne piece
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 02:07
btw πηγες λενε οτι η Catarina Devon ειναι
Spoiler:Spoiler:
Εγω ακουω φημες οτι jumpιεται με τον blackbeard
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 03:18
Και πανω που λες οτι εχουμε μπει στην τελικη ευθεια, ερχεται ενας απο τους πιο αντιπαθητικους χαρακτηρες που εχουν υπαρξει ποτε στο ΟΡ, ο bb, μαζι με την εξισου αντιπαθητικη εκ πρωτης οψεως νεα παρεα του.Λογικα θα δουμε πολυ καλες μαχες με αυτους, τον wb, τους 2 admiral που εμειναν, κανεναν warlord και τον sengoku(που δεν καταλαβα τι φρουτο εχει).
Σχετικα με τον θανατο του Ace μου φανηκε αρκετα προχειρος και οχι καλα σχεδιασμενος(σεναριακα).Δυστυχως μου ειχαν πει οτι θα τον χασουμε και απογοητευτικα με τον τροπο που εγινε.
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 05:25
μπορουσαν να το κανουν ωστε να φενεται μεν οτι του χει καει η μιση μουρι χωρις ομως να φενονται εγκεφαλοι να κρεμοντε κλπ
το να βλεπεις ενα ποδι να κοβεται ειναι χειροτερο απ το να ξερεις οτι ο αλλος ζει με μιση μουρη (χωρις ομως να βλεπεις κρανιο, εγκεφαλο κλπ).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 24 Ιανουάριος 2011 - 20:56
manga spoiler removed >.>
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 07:19
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 12:25
Και πανω που λες οτι εχουμε μπει στην τελικη ευθεια, ερχεται ενας απο τους πιο αντιπαθητικους χαρακτηρες που εχουν υπαρξει ποτε στο ΟΡ, ο bb, μαζι με την εξισου αντιπαθητικη εκ πρωτης οψεως νεα παρέα του.
εμενα που ο blackbeard είναι ο αγαπημένος μου πάλι... έχω σοβαρό πρόβλημα μου φαίνεται
Καλα οι διαφορες στην πραγματικη ιστορια και στο τι τους αφηνουν να δειξουν στο ανιμε λογω βιας ειναι συχνο φαινομενο. Ολοι σας εχετε δει τον Red leg να χανει το ποδι επειδη μπλεχτηκε σε κατι αλυσιδες για να σωσει το Sanji, ενω στην πραγματικοτητα 'εφαγε το ποδι του στο νησι' για να δωσει ολο το φαγητο στο σπορο.
wtf αλήθεια??? omg έμεινα
respect στον jeff (ετσι δεν τον λέγανε
μια το κεφαλι, τώρα μαθαίνω για το κομμένο πόδι, μήπως ο oda βλέπει saw wtf??
πσ. έχουν γινει κι άλλες αλλαγές?? γιατί το manga το ξεκίνησα σχετικά αργα
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 13:20
Καλα οι διαφορες στην πραγματικη ιστορια και στο τι τους αφηνουν να δειξουν στο ανιμε λογω βιας ειναι συχνο φαινομενο. Ολοι σας εχετε δει τον Red leg να χανει το ποδι επειδη μπλεχτηκε σε κατι αλυσιδες για να σωσει το Sanji, ενω στην πραγματικοτητα 'εφαγε το ποδι του στο νησι' για να δωσει ολο το φαγητο στο σπορο.
That's a manga spoil
εμενα που ο blackbeard είναι ο αγαπημένος μου πάλι... έχω σοβαρό πρόβλημα μου φαίνεται
wtf αλήθεια??? omg έμεινα
respect στον Zeff (ετσι δεν τον λέγανε
μια το κεφαλι, τώρα μαθαίνω για το κομμένο πόδι, μήπως ο oda βλέπει saw wtf??
πσ. έχουν γινει κι άλλες αλλαγές?? γιατί το manga το ξεκίνησα σχετικά αργα
fixed

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 14:21
καλα σε αυτο προτιμω το ανιμε..... μου φαινεται χαζο απο ολα να φαει το καλο του ποδι.
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυυυ

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."