Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#3001 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 23 January 2011 - 16:30

αντε απο δω και περα παμε full epicness!!!!!!!!

το καταπληκτικό είναι ότι τέτοιες ατάκες τις είχαμε ξεκινήσει 15 επεισόδια πίσω:emptyonexg1:

ντάξει ευχαριστημένος είμαι μέχρι στιγμής απλά είχα παραπάνω προσδοκίες.

2po6sfa_jpg.gif

#3002 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 23 January 2011 - 16:55

:hahaha::hahaha: τρομερός

Πάντως ξαναδείτε τη φάτσα του Akainu όταν την έφαγε στο κεφάλι και τον πίεζε ο whitebeard στο έδαφος. Μετά από αυτό καλύτερα να μην σηκωνόταν..:wis:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3003 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 23 January 2011 - 17:04

θενξ!
πάντως επικά λόγια ήταν και του μάρκο(για την προστασία του λούφυ) και η αντίδραση των άλλων πειρατών σε αυτά!!8)

2po6sfa_jpg.gif

#3004 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 23 January 2011 - 17:43

το καταπληκτικό είναι ότι τέτοιες ατάκες τις είχαμε ξεκινήσει 15 επεισόδια πίσω:emptyonexg1:

ντάξει ευχαριστημένος είμαι μέχρι στιγμής απλά είχα παραπάνω προσδοκίες.

that's...kinda true:uhh::unlucky:

απλα αφου σε καμια 5αρια επεισοδια τελειωνει και το arc πιστευω πως δε θα απογοητευτουμε.....

#3005 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 January 2011 - 18:01

Α ρε blackbeard αλανι! Ηρθε ο αρχοντας!

Akainu getting owned is the best sight in the world ^^

Κι εγω προτιμουσα να την καψουν αλλα τι περιμενετε? Το βλεπουν και παιδακια.
Θα ηταν πολυ σκληρο.
Πολυ καλο το επεισοδειο παντως.

2bbd14fc.jpg

#3006 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 23 January 2011 - 18:13

Παρα πολυ καλο επισοδειο, γουσταρα τρελα τα μπουκετα που εφαγε ο Akainu απο τον Whitebeard. Εμφανιζεται και ο bad guy της σειρας στο τελος με ενα ματσο ψυχακιδες απο την Impel Down και ο πολεμος θα παρει αλλη τροπη μαλλον απο δω και περα.
Οσο για την βια που συζητατε αν και δεν διαβαζω το μανκγα πιστευω οτι και παλι ειναι αρκετη στα τελευταια επισοδεια, αν σκεφτειτε οτι ο Whitebeard τα γαμ... ολα με δυο τρυπες στο σωμα απο τον Akainu.
Posted Image
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#3007 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 23 January 2011 - 18:14

Εγώ πάλι είχα ξενερώσει με αυτή τη σκηνή στο μάνγκα, γιατί όταν τελείωσε το προηγούμενο επεισόδιο, δεν άντεξα και διάβασα ένα chapter από το μανγκα για να δω τι γίνεται.
Κάποια πράγματα στην μυθοπλασία των άνιμε τα δέχεσαι και κάποια όχι. Ε, λοιπόν δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ο wb συνέχισε με μισή μούρη!!!Δέχτηκα την τρύπα στη στήθος του, αλλά αυτό παραπάει! Και το φρούτο του δεν είναι λόγκια να πεις ότι κάτι, κάπως τον συντηρεί για λίγη ώρα και δεν πεθαίνει.
Προσωπικά δεν ήθελα να το δω έτσι στο άνιμε και μου άρεσε περισσότερο η μετατροπή της σκηνής που είδα στο άνιμε.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#3008 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 23 January 2011 - 18:40

Εγώ πάλι είχα ξενερώσει με αυτή τη σκηνή στο μάνγκα, γιατί όταν τελείωσε το προηγούμενο επεισόδιο, δεν άντεξα και διάβασα ένα chapter από το μανγκα για να δω τι γίνεται.
Κάποια πράγματα στην μυθοπλασία των άνιμε τα δέχεσαι και κάποια όχι. Ε, λοιπόν δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ο wb συνέχισε με μισή μούρη!!!Δέχτηκα την τρύπα στη στήθος του, αλλά αυτό παραπάει! Και το φρούτο του δεν είναι λόγκια να πεις ότι κάτι, κάπως τον συντηρεί για λίγη ώρα και δεν πεθαίνει.
Προσωπικά δεν ήθελα να το δω έτσι στο άνιμε και μου άρεσε περισσότερο η μετατροπή της σκηνής που είδα στο άνιμε.

μα για αυτο ο οντα του αφιερωσε ενα ολοκληρο κεφαλαιο στο μανγκα με τιτλο "Μονστερ" :terror2:

εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ο wb κΑταληγει στο επομενο επεισοδιο με εμφανιση δικην Gear 2nd :nbleed:

+++ νομιζω οτι εφτασε η ωρα για ενα νεο οpening, ή ζηταω πολλα? :hmmm:

Edited by Zem@c, 23 January 2011 - 18:45.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3009 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 January 2011 - 18:57

Μετα το marineford arc θα εχουμε νεο opening απ οτι φενεται.
Οσο για το gear 2nd, λογικα ειναι υπερβολικος θυμος :P

2bbd14fc.jpg

#3010 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 23 January 2011 - 19:07

παντως η μαυρη γενιαδα που βαλανε στον BB του παει σαφως περισσοτερο σε σχεση με πριν. τωρα βγαζει το προφιλ του "dark-evil-bastard-assassin pirate"

#3011 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 23 January 2011 - 19:20

παντως η μαυρη γενιαδα που βαλανε στον BB του παει σαφως περισσοτερο σε σχεση με πριν. τωρα βγαζει το προφιλ του "dark-evil-bastard-assassin pirate"

και μ'αυτες τις δονταρες απογειωνεται!!!!!!!!(δεν ειρωνευομαι)

#3012 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 23 January 2011 - 19:22

Ρε παιδια στο μανγκα ο Whitebeard εχασε την μιση του φατσα? Ρωταω γιατι ο ενας λεει οτι καηκε αλλος λεει οτι παραμορφωθηκε και αλλος οτι εμεινε μισος :?
Posted Image

#3013 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 23 January 2011 - 19:28

Ρε παιδια στο μανγκα ο Whitebeard εχασε την μιση του φατσα? Ρωταω γιατι ο ενας λεει οτι καηκε αλλος λεει οτι παραμορφωθηκε και αλλος οτι εμεινε μισος :?

Spoiler:

#3014 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 23 January 2011 - 19:34

ΠΟ ΠΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΤΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΩΡΑ???? ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΕΤΣΙ??? ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΛΚΣ... (Γιατι δεν δειξανε τπτ στο anime γμτ :mad2:???)
Posted Image

#3015 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 23 January 2011 - 21:05

ΠΟ ΠΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΤΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΩΡΑ???? ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΕΤΣΙ??? ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΛΚΣ... (Γιατι δεν δειξανε τπτ στο anime γμτ :mad2:???)

για αυτο βλεπεις μια "ενταση" απο την πλειοψηφια εδω