το καταπληκτικό είναι ότι τέτοιες ατάκες τις είχαμε ξεκινήσει 15 επεισόδια πίσωαντε απο δω και περα παμε full epicness!!!!!!!!
ντάξει ευχαριστημένος είμαι μέχρι στιγμής απλά είχα παραπάνω προσδοκίες.
Posted 23 January 2011 - 16:30
το καταπληκτικό είναι ότι τέτοιες ατάκες τις είχαμε ξεκινήσει 15 επεισόδια πίσωαντε απο δω και περα παμε full epicness!!!!!!!!
Posted 23 January 2011 - 16:55
:hahaha: τρομερός
Πάντως ξαναδείτε τη φάτσα του Akainu όταν την έφαγε στο κεφάλι και τον πίεζε ο whitebeard στο έδαφος. Μετά από αυτό καλύτερα να μην σηκωνόταν..

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 23 January 2011 - 17:04
Posted 23 January 2011 - 17:43
that's...kinda true:uhh:το καταπληκτικό είναι ότι τέτοιες ατάκες τις είχαμε ξεκινήσει 15 επεισόδια πίσω
ντάξει ευχαριστημένος είμαι μέχρι στιγμής απλά είχα παραπάνω προσδοκίες.
Posted 23 January 2011 - 18:01
Posted 23 January 2011 - 18:13

Posted 23 January 2011 - 18:14

Posted 23 January 2011 - 18:40
Εγώ πάλι είχα ξενερώσει με αυτή τη σκηνή στο μάνγκα, γιατί όταν τελείωσε το προηγούμενο επεισόδιο, δεν άντεξα και διάβασα ένα chapter από το μανγκα για να δω τι γίνεται.
Κάποια πράγματα στην μυθοπλασία των άνιμε τα δέχεσαι και κάποια όχι. Ε, λοιπόν δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ο wb συνέχισε με μισή μούρη!!!Δέχτηκα την τρύπα στη στήθος του, αλλά αυτό παραπάει! Και το φρούτο του δεν είναι λόγκια να πεις ότι κάτι, κάπως τον συντηρεί για λίγη ώρα και δεν πεθαίνει.
Προσωπικά δεν ήθελα να το δω έτσι στο άνιμε και μου άρεσε περισσότερο η μετατροπή της σκηνής που είδα στο άνιμε.
Edited by Zem@c, 23 January 2011 - 18:45.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 23 January 2011 - 18:57
Posted 23 January 2011 - 19:07

Posted 23 January 2011 - 19:20
και μ'αυτες τις δονταρες απογειωνεται!!!!!!!!(δεν ειρωνευομαι)παντως η μαυρη γενιαδα που βαλανε στον BB του παει σαφως περισσοτερο σε σχεση με πριν. τωρα βγαζει το προφιλ του "dark-evil-bastard-assassin pirate"
Posted 23 January 2011 - 19:22

Posted 23 January 2011 - 19:28
Ρε παιδια στο μανγκα ο Whitebeard εχασε την μιση του φατσα? Ρωταω γιατι ο ενας λεει οτι καηκε αλλος λεει οτι παραμορφωθηκε και αλλος οτι εμεινε μισος

Posted 23 January 2011 - 19:34

Posted 23 January 2011 - 21:05
ΠΟ ΠΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΤΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΩΡΑ???? ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΕΤΣΙ??? ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΛΚΣ... (Γιατι δεν δειξανε τπτ στο anime γμτ
???)