Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2971 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 16 January 2011 - 23:38

1.γιατι η ινβα δν δοκιμασε τις ορμονες στον εϊς
2.γιατι ο wb δεν ξαποστειλε τον ακαϊνου με ενα χτυπημα

1.)Επειδή είχαν καεί τα ζωτικά του όργανα και δεν γινόταν να σωθεί με τίποτα
2.)Επειδή του έριξε ο Kizaru στο χέρι όταν πήγε να ξαποστείλει τον Aka Inu ("Whitebeard you shouldn't let your guard down")

Σωστά;

#2972 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 16 January 2011 - 23:48

1.)Επειδή είχαν καεί τα ζωτικά του όργανα και δεν γινόταν να σωθεί με τίποτα
2.)Επειδή του έριξε ο Kizaru στο χέρι όταν πήγε να ξαποστείλει τον Aka Inu ("Whitebeard you shouldn't let your guard down")

Σωστά;

ναι αλλα αυτο που λεω ειναι οτι και τα δυο ηταν φιλλερς! και θεωρω οτι ηταν και τα δυο πολυ σημαντικα

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2973 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 16 January 2011 - 23:53

ναι αλλα αυτο που λεω ειναι οτι και τα δυο ηταν φιλλερς! και θεωρω οτι ηταν και τα δυο πολυ σημαντικα

Στο σημερινό επεισόδιο όλα σημαντικά ήταν... Και fillers και μη... Ανυπομονώ να δω το επόμενο και είμαι σίγουρος ότι πάλι θα κλάψω :(

#2974 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 16 January 2011 - 23:59

τι βρισκετε στο κλαμα ρε guyz??νταξ δε λεω one piece βλεπουμε εχω χυσει και εγω δακρυ αλλα με τετοια αποδοση(τα soundtracks εννοω)καταντας οντως να συγκινεισαι περισσοτερο στην κηδεια της merry παρα στο θανατο του ace.....

#2975 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 17 January 2011 - 00:08

τι βρισκετε στο κλαμα ρε guyz??νταξ δε λεω one piece βλεπουμε εχω χυσει και εγω δακρυ αλλα με τετοια αποδοση(τα soundtracks εννοω)καταντας οντως να συγκινεισαι περισσοτερο στην κηδεια της merry παρα στο θανατο του ace.....

να πω κι εγώ την αλήθεια το επεισόδιο δεν ήταν τόσο συγκινητικό!
Χθες είδα το 377 και 404-405.. ε καμία σχέση με αυτά το σημερινό.

2po6sfa_jpg.gif

#2976 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 17 January 2011 - 00:10

ειναι για να μην φαμε τοσο κολλημα με τον θανατο οπως φαγαμε στο μανγκα :bleh:

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2977 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 17 January 2011 - 01:15

το οτι του καψε τα εντοσθια το ελεγε στο μανγκα. Για το χερι του wb δεν θυμαμαι.

stasou%2520mygdala.jpg

#2978 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 posts

Posted 18 January 2011 - 13:36

Spoiler: 484 preview spoiler

κρίμα πάντως εάν τελικά το κάνουν έτσι γιατί στο μανγκα ήταν epic

#2979 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 18 January 2011 - 17:59

yibis 483 720p! βγηκε κιολας! enjoy! :)

#2980 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 20 January 2011 - 15:29

καραξενερωσα αλλα το περιμενα να σ πω την αληθεια...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: το καλυτερο comment που εχω διαβασει στο site!!!gz στον φιλο σου!:hahaha:

#2981 nYYd1d

nYYd1d

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 23 January 2011 - 06:25

πόόποοοοοοοοοοοο....... από τη στιγμή που εξαρχής δε είχαν σκοπό να δείξουν την καμμένη φάτσα του WB στο anime, τότε γιατί το έβαλαν στο manga ??? Απλά για να ξενερώσουμε απίστευτα όλοι εμείς που το διαβάζουμε....... ΕΛΕΟΣΣ........ πολύ FAIL κατά την άποψη μου αυτο που έκαναν.. Απλά ας μην το βάζαν ούτε στο manga. :redcard2:

P.S. Δεν μπορώ..ξενέρωσα :bahhh:

#2982 Agahnim

Agahnim

AnimeXclusive Ex-Member

• Members
  • 56 posts

Posted 23 January 2011 - 06:44

τι? αυτο ητανε? ενα καμμενο μουστακι κ αυτο ειναι ολο? επρεπε να του χει ξυλωσει τι μιση μουρι τωρα :P ελεος. αυτοι που φτιαχνουν το anime καταστρεψανε το marine ford περισσοτερο απ οτι το κατεστρεψε ο wb :P

#2983 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 23 January 2011 - 10:22

μας εχετε πριξει με το μανγκα.... μπαινω να διαβασω κανα σχολιο του τυπου "Γ*ΜΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ" και διαβαζω παλι γκρινιες...

τεσπα../.
επιτελους απεδειξε ο whitebeard την δυναμη του :ballumad::ballumad: τρελο ξυλικι :kawaii:
απογοητευτικα που δεν "τα πειρε" ο λουφι, αλλα αν γινοταν και αυτο θα εχανε οποιο ρεαλισμο ειχε
δεν μου αρεσε στο τελος η εμφανιση των πειρατων και του blackbeard (αν και επιτελους εγινε κατι που δεν ειχα φαει σποιλερς και που ηρθε ξαφνικο)

#2984 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 23 January 2011 - 11:43

μας εχετε πριξει με το μανγκα.... μπαινω να διαβασω κανα σχολιο του τυπου "Γ*ΜΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ" και διαβαζω παλι γκρινιες...

τεσπα../.
επιτελους απεδειξε ο whitebeard την δυναμη του :ballumad::ballumad: τρελο ξυλικι :kawaii:
απογοητευτικα που δεν "τα πειρε" ο λουφι, αλλα αν γινοταν και αυτο θα εχανε οποιο ρεαλισμο ειχε
δεν μου αρεσε στο τελος η εμφανιση των πειρατων και του blackbeard (αν και επιτελους εγινε κατι που δεν ειχα φαει σποιλερς και που ηρθε ξαφνικο)

αν διαβαζες το μανγκα και εμενεσ μαλ*κας οταν εβλεπες αυτο
Spoiler:
και περιμενες πως και πως την μεταφορα στο ανιμε και οταν αυτη εγινε , αντικατεστησαν αυτην την εικονα με ενα τσιγαρισμενο μουστακι και ενα τσιγαρισμενο & σουρωμενο στηθος, τοτε κι εσυ θα γκρινιαζες :P
αλλα περα απο αυτο ητανε καλο επισοδειο με ωραια εφε (τρικυμιες wb κλπ)

#2985 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 posts

Posted 23 January 2011 - 12:18

Στην αρχή το επεισόδιο ήταν συπερ με τον μαρκο κτλ αλλα έλεος με το μουστάκι με ξενερωσαν

τεσπα πάντως πέφτει πολύ φιλλερ την τύχη μου μεσα ειδικά στην μάχη με τον akainu αν είναι δυνατόν δηλαδή χάνει όλο το feeling του manga