Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2686 Arkenia

Arkenia

Hopeless Bleacher

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 11:52

Πάλι καλά που έδειξε την σκηνή με τον Buggy και τον Sengoku και γέλασε λίγο το χειλάκι μας....:joyful:
Κατά τα άλλα το μισό επεισόδιο μου φάνηκε απλές εικόνες με φωνές και το άλλο μισό random.
P.S:Το τέλος άξιζε επίσεις.Πολύ καλό.:kill4u:
✔ Certified Bleacher
©0RiGiNAL Gotei 13 fan©
█║▌│█│║▌║││█

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#2687 Amaranth

Amaranth

Loading...

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 13:42

Ε οχι! ποιος ειναι αυτος μωρε π ερχετε απο το που8ενα κ μαχερονει τον whitebeard ?!!?! ελεος!

#2688 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 14:15

καλο επεισόδιο, περιμένουμε καλύτερα στο μέλλον. Στη μάχη vista vs mihawk μου την έδωσε που ο καθένας αντάλλασε επαινετικές κουβέντες για τον αντίπαλό του. Ωραίοι ήταν οι commanders. O moria όσο πάει και μου τη σπάει περισσότερο. Αλλά αυτό με τον buggy όλα τα λεφτα. Χωρίς να το καταλαβαίνει χαλάει ολη τη στρατηγική των marines.
Όσο για τη τελευταία σκηνη ηταν αρκετά καλή αλλά δε ταιριάζει ολόκληρος whitebeard να ξεχνάει το haki του και να μην προβλέπει τι θα του κάνει ο άλλος.

2po6sfa_jpg.gif

#2689 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 15:38

ρε παιδιά, μονο ιδεα μου ειναι οτι ο WB τελικά δεν έχει χακι; ολοι λένε οτι έχει αλλα δε θυμαμαι πουθενα να το χρησιμοποιει. οτι εχει κανει με το φρουτο και τη δυναμη του ειναι.

stasou%2520mygdala.jpg

#2690 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 15:45

ρε παιδιά, μονο ιδεα μου ειναι οτι ο WB τελικά δεν έχει χακι; ολοι λένε οτι έχει αλλα δε θυμαμαι πουθενα να το χρησιμοποιει. οτι εχει κανει με το φρουτο και τη δυναμη του ειναι.

αν δεν είχε haki δεν θα λιποθυμούσε και εκείνος όταν συναντήθηκε με τον shanks?(δεν λέει κανεις ότι οποιος δεν έχει haki πρέπει να λιποθυμάει)αλλα άμα στηριζόμαστε στο haki τότε οι χειροπέδες που τους βάζουν θα μπορούσαν να τις σπάσουν με το haki

#2691 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 15:48

θυμασαι σκηνη rayleigh sto auction hall που οι SH και καποιοι άλλοι πειρατες δε λυποθυμησαν; Αυτο δε σημαινει π.χ. οτι η ναμι ή ο ουζοπ μπορουν να χρησιμοποιησουν χακι κατα βουληση, αλλά έχουν αρκετα δυνατη "θεληση" για να το αντεξουν. Ε, φανταζομαι κατι αντιστοιχο και για τον wb.

stasou%2520mygdala.jpg

#2692 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 15:59

θυμασαι σκηνη rayleigh sto auction hall που οι SH και καποιοι άλλοι πειρατες δε λυποθυμησαν; Αυτο δε σημαινει π.χ. οτι η ναμι ή ο ουζοπ μπορουν να χρησιμοποιησουν χακι κατα βουληση, αλλά έχουν αρκετα δυνατη "θεληση" για να το αντεξουν. Ε, φανταζομαι κατι αντιστοιχο και για τον wb.

και εγώ δε θυμάμαι καμιά σκηνή που να χρησιμοποίησε haki εκτός από
Spoiler:
αλλά και πάλι θυμήσου
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 17 Οκτώβριος 2010 - 16:20

2po6sfa_jpg.gif

#2693 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 16:05

Spoiler:
για το άλλο δεν το θυμαμαι να το λενε να πω την αληθεια. Αλλά και αν το ειπαν, δε θυμαμαι να εχω δει να το χρησιμοποιει. αυτή ειναι η απορια μου.

@ssj2sanji
λογικα αυτό παίζει. η χανκοκ με κλωτσια εσπασε το "σκουποξυλο" του σμοουκυ! :smokingg:

stasou%2520mygdala.jpg

#2694 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 16:23

πάντως δύσκολο μου φαίνεται ο jozu και ο marco να χρησιμοποιούν haki και όχι ο whitebeard.

2po6sfa_jpg.gif

#2695 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 16:44

Εχει haki παιδες... Ο marco αργοτερα λεει
Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#2696 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2010 - 10:39

Οταν του την επεφτε ο Ace ακομα και στον υπνο του... Haki δεν χρησιμοποιουσε και απεφευγε ολες τις επιθεσεις?
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#2697 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2010 - 11:53

καλα ...η σκηνη που η χανκοκ γυριζει στην καμερα και λεει για τον λουφφυ ειναι οτι πιο ελεος υπαρχει :puke:

την τελευταια σκηνη θα την προτιμουσα να ηταν πιο γρηγορη..δλδ...αν θυμαστε στο μανγκα με το που γυριζεισ σελιδα βλεπεις ενα σπαθι χωμενο στον wb.... και εδω συγκεκριμενα θα ητνα ιδανικο πιστευω, εκει που ο wb λεει "we are...." (και καλα οτι εμεις παλευουμε για να σωσουμε ενα μελος της οικογενειας) εκει ακριβως να του καρφωνε ο σκουρντο το σπαθι///και καλα οταν θα εισαι ανυποψιαστος.....
παντως συγχαρητηρια στον squardo!..με τετοιουσ φιλους τι να τους κανεις τους εχθρουσ...!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 19 Οκτώβριος 2010 - 12:01

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2698 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2010 - 17:05

Οταν του την επεφτε ο Ace ακομα και στον υπνο του... Haki δεν χρησιμοποιουσε και απεφευγε ολες τις επιθεσεις?

that was a filler. Στο manga απλως αναφερεται....

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#2699 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2010 - 18:42

τωρα που το ξανασκεφτομαι με ολα αυτα που εχω μαθει περι haki παιζει και να ψιλοηταν γκαφα του oda αυτο δηλαδη τι ο rayleigh με το haki του εκανε μονο συγκεκριμενους να λιποθυμησουν και τι δηλαδη ολοι οι αλλοι δεν επαθαν τιποτα και απλα κοιτουσαν??συμφωνει κανεις??

#2700 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 15:50

τωρα που το ξανασκεφτομαι με ολα αυτα που εχω μαθει περι haki παιζει και να ψιλοηταν γκαφα του oda αυτο δηλαδη τι ο rayleigh με το haki του εκανε μονο συγκεκριμενους να λιποθυμησουν και τι δηλαδη ολοι οι αλλοι δεν επαθαν τιποτα και απλα κοιτουσαν??συμφωνει κανεις??

αν δείς ένας από το πλήρωμα του Law παραλίγο να λιποθυμήσει.Νομίζω πάντως πως όποιος είναι εξεικοιομένος με το haki ή έχει το potential να μάθει τότε δεν λιποθυμάει(εύκολα τουλάχιστον)