Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 11:55

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 12:44
Oλα αυτα τα εχει δειξει στο μανγκα οποτε λιγο χαλαρα !!
Πολυ απλα σε οποιους δεν αρεσει αυτο που γινεται με τα flashbacks να επιστρεψουν τις 15 αυγουστου που θα αρχισει η μαχη
Τεσπα εμενα το επεισοδιο μ αρεσε εκτος καποιες σκηνες του ace στο τελος, του δινω δλδ 7/10
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από croco~boy: 03 Αύγουστος 2010 - 16:18
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 15:00
Καλό ήταν εντάξει αλλά ρε Τοέι τι το κόβεις στην καλύτερη σκηνή, δείξε ολόκληρο το manga chapter.
ακριβως! μια σκηνη θα εκανε το επεισοδιο απο 7/10 ------> 10/10! θελω το επομενο να ειναι διπλο!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 15:15

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 16:19
Το σημερινο επεισοδιο ηταν μετριο κ οπως καταλαβα απο το preview το επομενο θα ειναι επισης flashback με το πως γνωριστηκε ο WB με τον ace!!
Oλα αυτα τα εχει δειξει στο μανγκα οποτε λιγο χαλαρα !!
Πολυ απλα σε οποιους δεν αρεσει αυτο που γινεται με τα flashbacks να επιστρεψουν τις 15 αυγουστου που θα αρχισει η μαχη
Τεσπα εμενα το επεισοδιο μ αρεσε εκτος καποιες σκηνες του ace στο τελος, του δινω δλδ 7/10
Ill quote myself
Επισης τα Flashbacks υπαρχουν μεσα στο τσαπτερσ, so dont hate !
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 17:16
Δεν εχει σχεση η Αμερικη. Ιαπωνικη ωρα να ψαξεις.το ειδα και εγω....στην αρχη ειχα υπολογισει πως θα βγει γυρω στις 13.00!!!αλλα μετα η μανα μου με ελεγε οτι ειμαστε 8 ωρες μπροστα απο Αμερικη και νομιζα ελλαδα θα το δουμε στις 5 το ξημερομα!!!!ελεος!!! :S τεσπα...οκ...καλουτσικο επεισοδιο...πιο πολυ μ αρεσε που επιτελους ειδα την μητερα του Ace!!!και πεντακαθαρα τον Gold Roger!!!πιστευω απο το επομενο θα δουμε και λιγο μαχη....ενα διπλο...να ειμαι καθηλομενος στο κρεβατι μου για 40 λεπτα και να βλεπω...!!!!
:awww:
Τελικα εγινες μονιμοςIll quote myself
Επισης τα Flashbacks υπαρχουν μεσα στο τσαπτερσ, so dont hate !
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 17:18
Upcoming episodes!
Schedule for Aug/September
461"The Beginning of the Battle! Whitebeard and Ace's Past"
"Kessen no Makuake! Ēsu to Shirohige no Kako" (決戦の幕開け! エースと白ひげの過去) - 08 AUG
462話「世界を滅ぼす力!グラグラの実の能力」
The Power That Can Destroy the World! - The Ability of Tremor-Tremor Fruit - 15 AUGUST
菅良幸 上田芳裕 上田芳裕 山下恵 (Megumi YAMASHITA)
463話「すべてを焼き尽くす!大将赤犬の能力」
Burn out Everything! – The Ability of the Admiral Akainu - 22 AUGUST
上坂浩彦 中島豊 中島豊 島貫正弘 (Masahiro SHIMANUKI)
464話「魔人の子孫!リトルオーズJr.驀進!」
The Devil’s Descendant! – Little Oars Jr. Dashes! - 29 AUGUST
田中仁 所勝美 所勝美 石塚勝海 (Katsumi ISHIZUKA)
465話「勝者だけが正義 発動!センゴクの作戦」
Only the Winners Become Justice - Put in motion! Sengoku’s Strategy - 05 SEP
菅良幸 小牧文 小牧文 井手武生 (Takeo IDE)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από croco~boy: 06 Αύγουστος 2010 - 16:56
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2010 - 07:13
καλα.....η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΗ!....απαραδεκτο επεισοδιο...κριμα γιατι μια τετοια σεζον που ειναι μακραααααααααν η καλυτερη θα παει στα σκουπιδια.......δν ξερω αν εχω δει ενα τοσο αθλιο επεισοδιο ποτε...... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! δν αξιζει ουτε 3/10....... ελεος!.....
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
Καλό ήταν εντάξει αλλά ρε Τοέι τι το κόβεις στην καλύτερη σκηνή, δείξε ολόκληρο το manga chapter.
H σκηνή με τον Buggy ήταν
ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΞΑΝΑ ΡΕ! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!
και μην μου πειτε "αν σου αρεσει βλεπε αλλιωσ παρατησε το! Γιατι οσοι εχουμε διαβασει μανγκα ξερουμε το μεγαλειο του arc και εχουμε τις αναλογες απαιτησεις!
πολυ κριμα για τον οντα,,,,,η δουλεια του αδικειται με τετοιο animation

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2010 - 08:48
Ανυπομονώ κι εγώ να αρχίσει ο πόλεμος... Το σημερινό επεισόδιο, παρ' όλα αυτά, μου άρεσε σχετικά. Παρατήρησα πως και σχεδιαστικά ήταν ωραίο! Πολύ καλό flashback, για έναν χαρακτήρα που ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε το παρελθόν του (στο anime πάντα). Καλύτερα που τα δείχνουν τώρα, με την σειρά - πριν αρχίσει ο πόλεμος, για να μπορούμε να τον απολαύσουμε χωρίς διακοπές στην συνέχεια. Στο επόμενο αρχίζει το ματς!
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2010 - 09:23
Μονο η φωνη του iva μας τα χαλασε :/
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2010 - 09:47
Αυτος ο ΒΒ ομως ρε παιδια..... αχωνευτος τυπος(οχι τοσο οσο ο Usopp βεβαια).
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2010 - 12:33
asxeto....ο ασπροσ εκανε king haki?....
Τι ακριβώς δεν σου άρεσε; Πράγματα που υπάρχουν στο manga είναι λογικό να υπάρχουν και στο anime... Και αλήθεια, από το flashback κατάλαβες ότι θα 'ναι για τα σκουπίδια όλο το arc;
Κάθε πράγμα στον καιρό του, υπομονή και ηρεμία.
Ανυπομονώ κι εγώ να αρχίσει ο πόλεμος... Το σημερινό επεισόδιο, παρ' όλα αυτά, μου άρεσε σχετικά. Παρατήρησα πως και σχεδιαστικά ήταν ωραίο! Πολύ καλό flashback, για έναν χαρακτήρα που ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε το παρελθόν του (στο anime πάντα). Καλύτερα που τα δείχνουν τώρα, με την σειρά - πριν αρχίσει ο πόλεμος, για να μπορούμε να τον απολαύσουμε χωρίς διακοπές στην συνέχεια. Στο επόμενο αρχίζει το ματς!
οκ θα περιμενω να δω και το επομενο και θα σου πω..... παντως ειναι απαραδεκτο που κοβουν τισ τελευταιεσ σκηνες του μανγκα γτ αυτεσ ειναι που σε αφηνουν μ@λ@κ@ και συγκρινε την σκηνη που ο ασπροσ μπαινει στον πολεμο μεταξυ ανιμε και μανγκα!...τεσπα...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 08 Αύγουστος 2010 - 13:10