Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2446 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 16:43

ναι εχει ενα tatoo, νομιζω αν πας να δεις το εξωφυλλο απο το τσαπτερ 592 στο μανγα θα το δεις ολοκληρο..

το ειχα δει και αυτο ρε απλα νομιζα οτι ηταν στο στυλ του χιουμοριστικου....... μου φαινεται περιεργο π ενασ χαρακτηρας οπως ο ακαινου εχει τατουαζ με λουλουδια....... τι να πω...ο καθενας με την ανωμαλια του.. λολ
:canthelp::kakaka:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2447 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 17:10

Ειναι ειρωνικο μωρε... οπως και με τον Κizaru...ο πιο γρηγορος στον κοσμο αλλα και ποιο καθυστερημενος στον κοσμο :)

2bbd14fc.jpg

#2448 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 17:29

εγω νομιζω οτι ο ποιο καθυστερημενος ειναι ο χοντρος που ηταν στους baroque works και που μιλουσε πολυ αργα. τεσπα....

#2449 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 22:02

Λοιπον πολυ ωραιο το καινουριο opening,κατα την γνωμη μου απο τα καλυτερα του one piece μεχρι στιγμης(ναι ειμαι απο αυτους που δεν τους ενθουσιαζουν τα opening του one piece και πολυ)και στο επομενο επεισοδιο αρχιζει ο πολεμος...Λοιπον,περιμενω τα καλυτερα για αυτο το arc.

#2450 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 23:02

το arc θα τα σπασει απλα πιστευω...
απορια γιατι τον kizaru τον εχουν κανει να φαινεται σαν καθηστερημενος?...
Simply addicted to japan...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2451 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 23:20

το arc θα τα σπασει απλα πιστευω...
απορια γιατι τον kizaru τον εχουν κανει να φαινεται σαν καθηστερημενος?...

γιατι ειναι λιγο η τουλαχισοτν ετσι συμπεριφερεται...

#2452 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 23:28

γιατι ειναι λιγο η τουλαχισοτν ετσι συμπεριφερεται...

οχι ειναι πολυ βλακας το θεμα ειναι οτι θα μπορουσε να εχει καλυτερη εικονα..
Simply addicted to japan...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2453 Amaranth

Amaranth

Loading...

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2010 - 00:54

εμενα ο kizaru μ 8υμιζει κατι χλετζες λολ! κατι γυφτουλες π εχουν 500 δαχτυλιδια κ το παιζουν κυριλε:kakaka::kakaka:

#2454 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2010 - 15:13

αχαχαχαχαχα τα σπασε αυτο με τους γυφτους! :xD:

Το οπενινγκ καλο αλλα περιμενα κατι καλυτερο...λιγη δραση...οχι ο καθενας μονος του...

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#2455 arachne-sama

arachne-sama

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2010 - 21:11

λοιπον κατ αρχην χαιρομαι που εβγαλαν επιτελους αυτο το χαζοπαιδικο,κοριτσιστικο ορ,δεν το αντεχα...στο καινουριο μου αρεσε αρκετα η μουσικη αλλα και οι σκηνες του και κατα την γνωμη μου δεν κανει καποιο ιδιεταιρο spoil...το επισοδειο ουτε κρυο ουτε ζεστη αλλα σιγουρα μας προετοιμαζει για τα καλυτερα και ανιπομωνω...:joyful:

ps.πιστευω οτι το εχουν παρακανει φετος με τα διαλειμματακια....

#2456 Agahnim

Agahnim

AnimeXclusive Ex-Member

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 10:00

για πιο καινουριο μηλας? το 460? αν εχεις λινκ για stream δωσε..

#2457 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 11:00

To 460 ειναι γ τν επομενη βδομαδα ;o

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2458 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 10:20

Εντυπωσιακη η εισοδος του Whitebeard, οπως και ο αριθμος των πειρατων που εχει συγκεντρωσει!Βεβαιως δεν υπαρχει κατι αλλο προς σχολιασμο απο το σημερινο επεισοδιο....Περιμεναμε ενα μηνα και τα πρωτα 15 λεπτα ηταν μονο flashbacks....Απαραδεκτο.

#2459 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 11:24

Εντυπωσιακη η εισοδος του Whitebeard, οπως και ο αριθμος των πειρατων που εχει συγκεντρωσει!Βεβαιως δεν υπαρχει κατι αλλο προς σχολιασμο απο το σημερινο επεισοδιο....Περιμεναμε ενα μηνα και τα πρωτα 15 λεπτα ηταν μονο flashbacks....Απαραδεκτο.

δν ηταν μονο το φλασμπακ το προβλημα! αλλα και το animetion!ηταν χαλια! το μονο καλο στο επεισοδιο ηταν τα τεευταια 6 λεπτα! και ρε φιλε που το κοβεις το επεισοδιο?....στην καλυτερη φαση?:redcard2::redcard2::redcard2::redcard2::redcard2::redcard2::redcard2:.....εδω το μανγκα σου εβαλε αλλη μια σκηνη μεσα η οποια ηταν απαραιτητη..... κατι μου λεει οτι η ομαδα που σχεδιασε τα επεισοδια του impel down επεστρεψε.....δυστηχως!:unlucky::sadist:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2460 c0mmer

c0mmer

Mizore chan

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2010 - 11:55

Καλησπερα σε όλους! Είμαι νεος στην συζητηση αν και παρακολουθω εδω και καιτο το latest episode discution του οp και του Naruto! Να σας κανω μια ερωτηση...
Επειδη ειχ κανει stalled το Op και το ξαναρχισα, ειμαι στο 404 επεισοδιο. Τα επ 406 και 407 διαβασα οτι ειναι side stories. Fillers δεν βλεπω για κανενα λογο. Side stories τι ειναι? Αξιζει να τα δω?
Αν βγηκα εκτος θεματος 1000 gome...
Πειτε το μου η ακομα και διαγραψτε το... :ill2: