Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2356 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 08:12

καλουτσικο το καινουργιο. το πρωτο μερος με την robin:lovulovu::lovulovu::lovulovu: ηταν τελειο, το δευτερο με τον ussop ηταν βλακεια, απλα για να περναει η ωρα. εγω περιμενα σε αυτο το νησι με ολα τα επικυνδινα φυτα και ζωα να κανει powerup αλλα απ' οτι φαινεται για powerdown παμε

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2357 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 08:21

πολυ φανσερβις ρε παιδια ....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2358 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 09:15

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΧ

Εγω μολις τελειωσα το επεισοδιο με τον sanji.Ενα εχω να πω μπραβο στον οντα και στο στουντιο που σκεφτηκαν κατι τετοιο για τον χαρακτηρα του sanji.Ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι τον κανανε οκαμα.Aπολαυστικοτατο επεισοδιο με το λουλουδι να ανθιζει.Κριμα στα τοσα fangirls που ειχε η κακομοιρα.Τωρα εξηγουνται τα τοσα καυγαδακια με τον ζορο...
What is love baby dont hurt me no moar... Οkama way!!!!!!!!!!!!!

Tωρα για το κομματι με τον chopper και αυτο ηταν μοναδικο.O χνουδωτος μας φιλος ηταν πραγματικα για μια ακομη φορα αξιολατρευτος.Χαχα παντα καταφερνει και μπλεκει στις χειροτερες περιπετειες.

Oσο για το επομενο FUCK YEAH USOPP:hero: AND ROBIN

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2359 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 10:13

Οχι αλλο Ussop, ελεος:puke:

#2360 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 14:32

αν ειχε καλυτερα γραφικα θα ειχατε απολαυσει περισσοτερο την ρομπιν...χαλια ηταν, ο usopp παλι δεν παλευοταν καθολου

#2361 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 14:53

Ωραία η ιστορία της Robin. Αν και ολίγον βάρβαρη.

Και όντως χάλια το σχέδιο. Μήπως τελικά παίρνουν group μαθητευόμενων και τους βάζουν να μάθουν φτιάχνοντας επεισόδια του one piece; Γιατί δεν νομίζω να πληρώνεται αυτό το πράγμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2362 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 14:58

Αν και παραξενο το σχεδιο εμενα μ'αρεσε..ταιριαζε στην ιστορια του Usopp..Ειχε γελιο XD
Robin παντως ηταν :lovulovu:

2bbd14fc.jpg

#2363 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 16:19

το animation δεν ηταν καλο, και αν προσεξετε εκει που βγαινει ο γερος απο το κελι ειναι στο ιδιο υψος με αυτον που τον ελευθερωσε και στην επομενη σκηνη ειναι κοντοτερος. παρ' ολα αυτα δεν παυει να μου αρεσει η ιστορια της

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2364 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 16:52

Εμένα δν μου αρεσε... ήθελα περισσοτερο ρομπιν και λιγοτερο ουζαπο.... πολυ χάλια το επεισοδιο..ας ελπισουμε το επομενο να ειναι καλο.,,, δν με νοοιαζει για τον μπρουκ ! θελω να μαθω μονο για τον ζορρο
Spoiler:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2365 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 19:31

+ 1 ελεος για το σχεδιο. Εκει που δειχνει τον luffy και τον jinbei απο πισω του στο πλοιο
νιωθω την αναγκη του πλανου να φυγει απο κοντινα. Σαν χαρτοσχεδια του southpark ειναι :borednn9:

Κατα τα αλλα, οπως λεει ο γειτονας, περιμενω info για τον τυπο και τον στρατο στην φαση με την robin.

#2366 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:47

Και είδα και το 455 μιας και το βγάλαν σε express time οι yibis (σε variable framerate μάλιστα, για ακόμα καλύτερη ποιότητα από δω και πέρα, gotta love the guys) και για άλλη μια φορά μου άρεσε, γενικά νομίζω ότι με αυτά τα fillers του πληρώματος το studio κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά plot-wise, αναπληρώνει για το σχέδιο τουλ έτσι. Οι ιστορίες θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν του Oda (αν και βασίστηκαν σε αυτόν όπως και να το κάνουμε), ήταν true στο κλίμα που έχει δημιουργήσει.

Της Robin πολύ ωραία, όπως και η προηγούμενή της και επιτέλους ελευθερώθηκε, με εκνευρίζει όταν ο πρωταγωνιστής τους έχει όλους (τους κακούς) και για κάποιον χαζό λόγο χρονοτριβεί και αφήνει να τον/την κάνουν χαλί... ΟΚ ήθελε και καλά να προστατέψει τους σκλάβους, αλλά το clutch (big comeback btw!) γίνεται γρηγορότερα από το πάτημα σκανδάλης, δεν τίθονταν θέμα εδώ! Έφαγε και pwn ο παππούλης που της είπε να μην μπλεχτεί ανάμεσά τους, τρομάρα του... :P Πάντως από το εξώφυλλο του manga είχα την εντύπωση ότι μια μεγάλη ομάδα επαναστατών τους ελευθέρωσε, όχι 3 κακομοίρηδες και την Robin να τα κάνει όλα... oh well, who cares, τα έσπασε εδώ η waifu μου. :love:

Σαν σχέδιο επίσης μου άρεσε σε γενικές γραμμές, ας πούμε ότι το βρήκα με σκαμπανεβάσματα, πχ σε αρκετές φάσεις που χιόνιζε ή στο τέλος που χαμογέλασε η Robin μου άρεσε, σε άλλες όχι. Τέλος, fanservice-like ήταν επίσης καλό, μα γίνεται τώρα όλοι να έχουν ψοφήσει στο κρύο και να είναι καλά κουμπωμένοι και αυτή "μπροστά" να το έχει ξεκούμπωτο και σε good view;;; :nbleed: Α ρε OP, γι' αυτό σε αγαπάμε.

Του Usopp πάλι μου άρεσε, από άποψη fantasy/comedy εδώ όμως. Πολύ καλές οι φάσεις με το σαρκοφάγο φυτό που τον κυνηγούσε, με το τεράστιο σκουλήκι και μυρμήγκι που εμφανίστηκαν ξαφνικά, το δάσος με τα φαγητά και φυσικά το γεγονός ότι όλο το νησί ήταν ένα τεράστιο σαρκοφάγο φυτό... που πάνε και τα βρίσκουνε; :hahaha: Ο Usopp επίσης δεν νομίζω πως θα μείνει έτσι, που θα πάει θα προπονηθεί και θα τον δούμε τούμπανο την επόμενη φορά (ας ελπίσουμε δλδ)!

Μακάρι να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και το άλλο λοιπόν, μετά ελπίζω στα recaps να έχει καμιά ανακεφαλαίωση του πολέμου που έπεται και να δούμε τίποτα έστω λίγο ενδιαφέρον και μετά μένει μόνο γλύκα. :Blissfull:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 14 Ιούνιος 2010 - 23:56

#2367 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 23:55

Eμενα μου αρεσε το γεγονος παντως που η nico robin σκοτωσε.Το clutch θυμισε αρκετα rambo.Σε ολα τα αλλα ο φιλος lexus με καλυψε και με το παραπανω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2368 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 00:34

Παιδια ειμαι ο μονος που παρατηρησε την αλλαγη στο animation στο επ 455?
Ειναι η ιδεα μου?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2369 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 09:47

τι να πω εχω απογοητευτει με το σχεδιο ...εχω απογοητευτει που δειχνουν Usop ...δεν με νοιαζει τι κανει αν ζει και αν ποτε μπορει να βρει τους αλλους..^^

το μονο που θελα να δω ειναι την robin, zoro , sanji κανενα αλλο προς το παρων....Ας συνεχιστει η ιστορια μπας και δουμε κανενα ενδειαφερον fight στη συνεχεια....:)
Simply addicted to japan...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2370 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 10:54

Μέτρησα το επεισόδιο. Είχε :

-Yo hohoho
-Horo horo horo
-Crocodile