Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2341 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 07 June 2010 - 10:03

Ενταξει ψιλοαδιαφορα αυτα τα επεισοδια αλλα και αναγκαια για να δουμε το επομενο αρκ χωρις υπερβολικα πολλα ανουσια φιλλερ.

BRING SANJI BACK!!:congrats::hahaha::hahaha:

#2342 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 07 June 2010 - 14:47

Ηρεμήστε, filler ήτανε, δεν πρόκειται να γίνει έτσι ο Sanji, μην ξενερώνετε!:ureshii: Be happy! Μπορεί να ήταν λίγο... γελοιοδέστατο, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ, το πρώτο μέρος του επεισοδίου, αλλά εγώ έκανα κάτι γέλια εκεί με τα pantsu...:hahaha: Να πω την αλήθεια, το ψιλοπερίμενα, τι άλλο θα τον έβαζαν να κάνει εκεί πέρα; Και δεν έγινε μόνος του έτσι. Οι okama αυτού του νησιού χρησιμοποιούν μια ειδική δύναμη, το wink. Γι' αυτό και δε μπορούσε να νικήσει ο Sanji, γι' αυτό και άρχισε να σκέφτεται διάφορα. Μάλλον κάτι θα έχει να κάνει με τις ορμόνες... Του ανέβασαν τα οιστρογόνα και::fromabove: Πώς να τη γλίτωνε; Μπερδεύτηκε κι ο ίδιος με τόσους okama γύρω του και μ' αυτά που του λέγανε, και δε φημίζεται και για την ασφάλεια που νιώθει σ' αυτό τον τομέα, αλλιώς δε θα έτρεχε συνεχώς πίσω απ' τη Nami και τη Robin. Αφήστε την ιστορία με τον Zoro, έχουνε πάει τόσες φορές να φιληθούνε...:lovulovu: (μιλάει το yaoi fangirl τώρα) Πάντως οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον Oda και σε όσους κάνουν το anime, γιατί δεν κάνουν fanservice μόνο για τα αγόρια, μας σκέφτονται κι εμάς λίγο...:wooi2: Και όσο για τα yaoi doujinshi, όσοι (όσες μάλλον) ενδιαφέρονται, ας επισκεφτούν:

http://www.arigatomina.com/

Σας υπόσχομαι, δε θα το μετανιώσετε...:Blissfull:

#2343 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 07 June 2010 - 14:54

στο anime το παραξηλώσανε λίγο, να μας τον δείχνανε μονο νταξ όλοι θα καταλαμβεναν ότι υποκρίνεται, αλλα μας έδειξαν ταχα και τι σκέφτεται (WTF?)...
ΦΑΟΥΛ!(από την toei)

Spoiler:

Αφήστε την ιστορία με τον Zoro, έχουνε πάει τόσες φορές να φιληθούνε...:lovulovu: (μιλάει το yaoi fangirl τώρα)

ποιος ήρθε?? Δημοσιευμένη  εικόνα

Edited by Pirate King, 07 June 2010 - 15:02.

#2344 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 07 June 2010 - 15:10

ποιος ήρθε?? Δημοσιευμένη  εικόνα

Mία σ' ένα filler με εκείνον τον πανάθλιο με την περίεργη δύναμη που κάνει τις κινήσεις slow motion, και μία όταν κοιμόντουσαν κοντά κοντά. See?:ureshii:

#2345 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 07 June 2010 - 16:01

Mία σ' ένα filler με εκείνον τον πανάθλιο με την περίεργη δύναμη που κάνει τις κινήσεις slow motion, και μία όταν κοιμόντουσαν κοντά κοντά. See?:ureshii:

:kakaka: Μην ξεχνάς και αυτο!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=hv6YhG5UXh0&feature=related[/media]
Παντως ZoSan θα ηταν οτι καλυτερο θα μπορουσε να συμβει στο ΟΡ αλλα ο Sanji σε αυτην την κατασταση είναι τρομαχτικός...
Εδω τουλαχιστον είναι χαριτομένος
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Z5h2lNFoxyo[/media]

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#2346 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 08 June 2010 - 16:21

Horay!!!!

455-The Revolutionary Army and the Trap of the Forest of Gluttony
456-The Giant Grave and Panties of Gratitude
457-Recap (part 1)CLIP SHOW ONE
Then a break
Then there seems to be a recap part 2

One hell of along time before we get to marineford. Nearly after 6 weeks

Posted Image

#2347 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 08 June 2010 - 18:22

οχι οκαμα τον σαντζι ρεεεε :mador2:

Horay!!!!

Then a break

πφφ...καλο καλοκαιρι -_-

#2348 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 08 June 2010 - 20:04

Horay!!!!

Then a break

Recap;Για ποιο λογο;Μηπως νομιζουν οτι θα ξεχασει κανεις που βρισκομαστε μετα απο ενα τοσο μικρο διαστημα;Εστω ομως οτι χρειαζεται ενα recap.Απο που κι ως που 2 part;Εδω το bleach εδειχνε filler για τοσους μηνες και εβαλαν μονο ενα επεισοδιο για να μας "θυμησουν" τι γινεται.Με μια λεξη ειναι απαραδεκτοι.Ουτε ενα frame απο το επομενο arc δεν πρεπει να ειναι filler.

#2349 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 08 June 2010 - 20:13

Mονο οι μαχες να ειναι φιλλερσ τπτ αλλο!

Posted Image

#2350 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 08 June 2010 - 20:52

Mονο οι μαχες να ειναι φιλλερσ τπτ αλλο!

Αυτα ναι, μου αρεσουν και εμενα!Δεν γινεται να μην υπαρχουν!Απλα εγω ως φιλλερ εννουσα τις βλακειες με τον Buggy που βλεπαμε στο ID arc.Τετοια δεν θελω να ξαναδω.

#2351 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 June 2010 - 20:21

Έκανα catch up κι εδώ μετά από αρκετό καιρό και μπορώ να πω ότι οι τελευταίες στιγμές της απόδρασης μου άρεσαν, ενώ ακόμα και το σχέδιο το βρήκα τρωτό. Ωραίος και ο venom demon και η αποχώρηση του Bon-chan, RIP (είναι και επίσημα ο πρώτος μη flashback θάνατος σημαντικού χαρακτήρα, αν δεν γυρίσει πιο κει πάντα βέβαια... το γεγονός ότι ο BB είναι ακόμα ζωντανός όλα τα αφήνει στην φαντασία για την μοίρα του Bon). Okama way όπως και να 'χει!

Η εξέλιξη με τις φάλαινες μου άρεσε επίσης, γενικά ο Jinbei για κάποιον παράξενο λόγο δεν μου την δίνει όσο στο manga εδώ. Buggy πάλι αρκετά ωραίος, τώρα που θα πάρει αρκετά μηδενικά και το bounty του. Croc ασχολίαστα uber που τα παίρνει όλα τόσο ήρεμα και badass! (το 2λεπτο plplplpl του den den mushi πραγματικά απάλευτο πάντως, όπως και οι κομπάρσοι πειρατές με την φωνή του Bon-chan)

Στα των fillers τώρα, μιας και τα παρακολουθώ από yibis, μου άρεσε πολύ αυτό με Nami/Franky, ευχάριστη αλλαγή. Το πρώτο γιατί είχε ενδιαφέρον η όλη υπόθεση με τον καιρό και το πως θα πάρει power up η Nami (+ γενικά είναι πάντα ευχάριστο να την βλέπεις :love:), ενώ το 2ο για τα γέλια κυρίως. Τι Bon-chan, ο seiyuu βγάζει τον πραγματικό του εαυτό με τον Franky φαίνεται, επικός όταν είπε λέξεις όπως "delicious, time και Mr. Frank!" Το τέλος πολύ cliffhanger και άντε να μάθουμε τι συνάντησαν.

Τώρα το επόμενο με τον Sanji δεν το έχω δει ακόμη, αλλά ελπίζω να παλεύεται τουλάχιστον, απ' τα όσα ακούω. :hot: Στο ακόμα επόμενο έχει και Robin επιτέλους. :wooi2:

Τώρα για τα επόμενα επεισόδια πραγματικά τι να πω, που θα πάρουμε 2 recaps και θα καλοκαιριάσουμε για τα καλά μέχρι να δούμε νέο opening και Marineford; Το καλό που τους θέλω να μας βγει "το καλό το πράγμα αργεί να γίνει" το επόμενο arc. :bahhh:

Edited by Zoro, 10 June 2010 - 20:26.

#2352 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 10 June 2010 - 21:31

Τώρα το επόμενο με τον Sanji δεν το έχω δει ακόμη, αλλά ελπίζω να παλεύεται τουλάχιστον, απ' τα όσα ακούω. :hot:

Υπερβολές, μην ανησυχείς. Δεν λέω βέβαια, με τους Okama του One piece παθαίνω μια αναγούλα να το πω; Αλλά το πως τελειωσε είχε πλάκα αν το δεις σαν onmake ας πούμε. Όπως και να χει είναι εντελώς scifi το σενάριο της ιστορίας του Sanji. Πες πως είναι εντελώς άσχετο με την υπόθεση και θα το αντέξεις.:P
Όμως αυτό ήταν το μισό επεισόδιο το υπόλοιπο είχε Chopper που μια χαρά ιστορία ήταν.

Posted Image

Posted Image

#2353 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 11 June 2010 - 00:15

οταν γυρισει ο Ivankov στο Kamabaka Kingdom θα τον γυρισει παλι τον Sanji και θα τον στειλει πακετο Shabaody :D

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#2354 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 June 2010 - 20:30

Ουφ, είδα κι εγώ το περίφημο επεισόδιο τώρα που το βγάλαν και οι yibis και μπορώ να πω ότι συμφωνώ με Nighteyes, δεν το βρήκα τόσο τραγικό όσο είχα ακούσει. :P

Τώρα για το πόσο δεν ισχύουν αυτά που είδαμε δεν είμαι και τόσο σίγουρος, δεδομένου ότι βασίστηκαν στο εξώφυλλο μου φάνηκαν αρκετά καλοφτιαγμένες και οι 2 ιστορίες (όπως και οι προηγούμενες) και δεν θα ξαφνιαζόμουν αν συμβουλεύτηκαν τον Oda, έστω λίγο.

Όπως και να 'χει από την πλευρά μου θα πω ότι ότι και να ισχύει στο τέλος δεν θα με χαλάσει, πολύ απλά γιατί τα αστεία του OP δεν είναι στο φόρτε τους τελευταία, αρκεί και μόνο να τσεκάρετε το thread με τα funny videos και θα δείτε ότι τα περισσότερα είναι μέχρι την μέση της σειράς, πάνω κάτω. Και δεν το αποδίδω στο γεγονός ότι η σειρά τελευταία είναι πιο σοβαρή, γενικά τα τελευταία arcs τα είχα βρει πιο κενά από άποψη αστείων, συγκριτικά με παλιά.

Τι θέλω να πω, και Okama να μας βγει ο Sanji τελικά ή δούμε ότι ήταν απλώς τρυκ για να τους ξεγελάσει μέχρι να την κοπανήσει εγώ θα μείνω ικανοποιημένος. Το πρώτο γιατί θα είναι αφορμή για νέα αστεία στο πλήρωμα και το δεύτερο γιατί in any case θα έχει το Okama Kenpo όπως το βλέπω. Δεχτήτε το, όποια εκδοχή και να ισχύει ο Sanji θα έχει κάτι από okama πάνω του, τώρα είναι θέμα αν θα είναι πολύ ή λίγο (και όπως και να 'χει ο Sanji βλέπεται απείρως περισσότερο σαν okama από όλους τους υπόλοιπους μαζί!).

Δεν το περίμενα πάντως ότι μιλούσαμε για τόσο δυνατή φυλή πολεμιστών, νόμιζα μόνο Bon και Iva ήταν ξεχωριστές περιπτώσεις, φαίνεται όμως πως η μείξη αντρικής δύναμης και γυναικείου μπαλέτου υποτίθεται σε κάνει δυνατό σε αυτή την σειρά. :hahaha: For the record κι εγώ παθαίνω αναγούλα όταν βλέπω τους τύπους αυτούς, γιατί μόνο την αίσθηση ελευθερίας της ψυχής δεν μου δίνουν, τόσο γιατί έτσι όπως τους σχεδίασε μου δίνει την εντύπωση ότι ο Oda είναι ομοφοβικός (κι ας θέλει να περάσει το αντίθετο μήνυμα) όσο και γιατί το παίρνουν εντελώς λάθος: πρέπει ντε και καλά να τον έκαναν okama αυτοί τώρα τον Sanji για να είναι "ελεύθερος";

Πάντως τα τεντώματα στο χέρι και πρόσωπο που υπήρχαν στο manga όταν ο Sanji τρέχει πια ως okama στην παραλία τα είχε και εδώ, οπότε καθόλου απίθανο να μιλάμε για act.

Αυτά για Sanji από μένα, ενώ για τον καημένο τον Chopper να πω ότι παίζει να βρέθηκε στο χειρότερο μέρος μετά από Robin, αλλά μου άρεσε η ιδέα ότι μάλλον θα τον φέρει το chick στο Shabondy όταν μεγαλώσει με το καλό, αν και δεν βλέπω τι power up μπορεί να κερδίσει απ' όλο αυτό (οι μόνοι ως τώρα που έχουν να κερδίσουν είναι Nami, Franky και Sanji).

Για το επόμενο τώρα δίκιο είχε αυτός που είπε για τον χοντρό Usopp, έτσι θα είναι το επεισόδιο, φαίνεται ο Usopp αντί για power up θα πάρει power down!

Τέλος, μάλλον στο επόμενο θα με χάσετε:

Spoiler:

Edited by Zoro, 11 June 2010 - 20:46.

#2355 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 June 2010 - 17:57

λεξους , ξερεις να πιανεις τα ''στιγμιοτυπα'' και τις καλες φασεις , ευγε !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]