Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
#2237
Posted 25 April 2010 - 11:50
#2238
Posted 25 April 2010 - 11:54
Εχεις απολυτο δικιο!Το animation χτυπησε πατο σε ενα απο τα δυνατοτερα σημεια του ΟΡ.Αν γινει και τωρα πραγματικα θα πεσει στην υποληψη μου αυτη η σειρα.Μα κανεις δεν ασχολειται;Κανεις δεν ελεγχει το προιον που δινουν στον κοσμο;ενα πραγμα δεν θελω βα δω ... στα επισοδεια που εσωζαν την ρομπιν ειχε το χειροτερο σκιτσο ... θυμηθειτε ''σαντζι '' ... πανω στα καλυτερα σημεια ομως ... αν το κανουν στα σοβαρα σημεια παλι , τι να πεις ; παντως στα φιλλερ εχουν καλυτερη αποδοση ...
#2239
Posted 25 April 2010 - 14:48
#2240
Posted 25 April 2010 - 22:04
και νόμιζα ότι είχε βελτιωθεί το ανιμέησιον...ξανάπαισε...
#2241
Posted 26 April 2010 - 21:56
2. Πολυ imba (συνεχιζει να ειναι) ο Μαγγελανος. + 2 Revolutionaries στο account, για την πλακα του.
Νταξει, τωρα ταιριαζει στην εξελιξη κουλουπου αλλα σαν να ξεφευγει κομματι ..
3. Original Croc is back and fully charged.
++ για Croc (γιατι ειναι γαματος) και Bon (η φωνη του - κορυφη)
-- για Iva και Demon Guards (αντιπαθεστατα)
+
στο pacing του έχουν μαμήσει την μάνα.
Το αυτο.
#2242
Posted 30 April 2010 - 19:27
Ανακάλυψα το raw. Ξεκινάει από το 2 λεπτο.
Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=gZ0CsGzTx3Q
Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=OLke33geDHM
Edited by D.Dragon, 30 April 2010 - 19:41.
#2243
Posted 01 May 2010 - 11:04
Oh God..προβλεπεται επικο..περιμενω για τα subs! ενημερωσε μας αν βρεις κατιΈχει βγει επεισόδιο από το τσάπτερ 0 του manga !
Ανακάλυψα το raw. Ξεκινάει από το 2 λεπτο.
Part 1
[media]http://www.youtube.com/watch?v=gZ0CsGzTx3Q[/media]
Part 2
[media]http://www.youtube.com/watch?v=OLke33geDHM[/media]
#2244
Posted 01 May 2010 - 20:32
Πάντως πιστεύω πως πιο πολύ είναι "βαρύ" χτύπημα δεδομένου ότι σχεδόν όλοι διαβάζουμε το manga πια, οπότε ξέρουμε και έχουμε απαιτήσεις για το τι να περιμένουμε συγκριτικά με τους anime only viewers, που τουλ βλέπουν κάτι νέο κάθε φορά, χωρίς να έχουν απαιτήσεις εκεί.
Δεν δικαιολογώ το pacing και σχέδιο που έχει αποκτήσει η σειρά βέβαια, δυστυχώς δεν μου θυμίζει καθόλου το OP που ξεκίνησα πριν μερικά χρόνια και με τράβηξε παρά τον μεγάλο αριθμό επεισοδίων του... μια κάνουν οικονομία στο ending, δύο τα τελευταία openings ήταν καλά αλλά μέτρια συγκριτικά με τα παλιά καλά, τρία μας βάζουν και τέτοιο σχέδιο και κάηκαν... και δυστυχώς με ανησυχεί η πορεία που θα έχει στο επόμενο arc αλλά και στα μελλοντικά.
Κάποιος θα έπρεπε να αναδιοργανώσει το studio, να του θυμίσει πως ήταν παλιά και να πάρει καλύτερους σχεδιαστές. Από κει που θυμάμαι πέρσι έπεφταν βαριά λόγια για το Naruto anime (και ότι ήταν καλύτερο το manga, λόγω fillers κλπ) και το πόσο καλή μεταφορά ήταν αυτό του OP, να που αντιστράφηκαν οι καταστάσεις, καθώς στο πρώτο γίνεται πολύ καλή δουλειά τελευταία.
Τι έγινε μετά το επεισόδιο 377 ρε παιδιά (μάχη Kuma-Zoro), που θυμάμαι είχε μαζευτεί όλο το OP fan forum να σχολιάσει πόσο καλή δουλειά είχε γίνει σε σχέδιο/μουσική; Κατήφορος από τότε.
Από άποψη suspense/πλοκής πάντως να πω ότι δεν ήταν τόσο κακό imo, εκεί που είδαμε Iva και Inazuma να πέφτουν και τον Magellan να είναι πίσω από Luffy και λοιπούς μου άναψε αρκετά το ενδιαφέρον, κι ας ξέρω τι θα γίνει. Χάνοντας την Iva που είχε long range χτυπήματα δεν μένουν και πολλές ελπίδες σε Luffy και Jinbei, ενώ Crocodile ομοίως βρίσκεται σε μειονεκτική θέση καθώς δεν μπορεί να τα βάλει πολύ με Magellan, λόγω του υγρού δηλητηρίου του που θα τον "έπιανε" αμέσως. Αυτό το balance δυνάμεων το πάω στην σειρά, αλλά και πάλι αφορά την δουλειά του mangaka και όχι του studio.
Ενδιαφέρον ακούγεται αυτό για το Chapter 0, άντε να το δούμε subbed!
Edited by Zoro, 01 May 2010 - 21:30.
#2245
Posted 01 May 2010 - 22:41


ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
#2247
Posted 02 May 2010 - 10:41
Το chapter 0 για μας που δεν ξερουμε τι ειναι;
#2248
Posted 02 May 2010 - 12:06
Το νεο επεισοδιο ηταν καλο!
#2249
Posted 02 May 2010 - 12:57
Τι να πρωτοσχολιασω...το φανταστικο animation? τον Badass Crocolide που τον λατρευω παρα πολυ? τη μαχη που δινει ο Luffy + 3 VS Mangellan?
Ολα ειναι παρα πολυ ωραια.
Παρα πολυ ωραιο!! Δεν εχω καποιο παραπονο απο την Toei Animation
#2250
Posted 02 May 2010 - 13:35
Τετοια να μας κανεις toei να μας τρελενεις.





