Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2131 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 13:55

Απαραδεκτο animation.
Ι Just drop the anime.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2132 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 14:19

οχι τοσο οσο στο ενιες λομπυ
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2133 sargeid

sargeid

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 14:56

το γέλιο του Croc ειναι ολα τα λεφτα!

#2134 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 15:20

Το arc μολις εγινε ακομα πιο epic με την εμφανιση ενος εκ των αγαπημενων μου κακων!

Για το animation θα συμφωνησω, αλλα εχουμε δει (πολυ) χειροτερα.

#2135 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 16:06

Που κολλατε στο animation ;

#2136 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 16:24

Ο Ace μου φανηκε καπως παραξενος και ο Luffy θα μπορουσε να ειναι καλυτερος κατα τη γνωμη μου.Λεπτομερειες σε σχεση με αλλα arc.

#2137 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 21:28

Απαραδεκτο animation.
Ι Just drop the anime.

συμφωνω απολυτα! νομιζα οτι ειναι η ιδεα μου...αλλα βλεπω οτι συμφωνουμε..τα ανιμε του ο.π. εχουν γινει απαραδεκτα χαλια!...δν ξερω τι ειναι αυτο π με χαλαει..ισως το οτι βαζουν ηλιθιες και αθλιες "σαλτσες" για να γεμισουν το "κενο".. γτ εχουν λυσαξει να αντιστοιχιζουν 1 ανιμε με 1 μανγκα .. ε δε γινεται αυτο ρε φιλε μ!..ελεος... καταστρεφεις ολο το "κλιμα" του ανιμε οταν βαζεις ελεινα ακυρες σκηνες για να γεμισεισ το 20σαλεπτο!...
Εχω απογοητευτει πολυ...και δν ειναι μονο αυτο το επεισοδιο.. γενικα η σεαζον του ιμπελ ντ. ηταν απο την αρχη απαραδεκτα ανιαρη.. 1η φορα θα με ακουσετε να το λεω αυτο: "ναι...να μια σεαζον που το μανγκα μεταφερει το ολο κλιμα 100000000 φορες καλυτερα " ... με το ζορι βλεπω το ανιμε πλεον..πολυ κριμα... ας βαζανε 1,5 μανγκα για καθε 1 ανιμε!... ελπιζω να μην ειναι ετσι και η επομενη σεζον, θα ειναι αυτοκτονια!

Υ.Γ.: ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ επεισοδιο του ανιμε.. τι ηταν αυτη η αθλια φατσα στο τελος?....ο αςε ηταν ?.. ή κανενα αθλιο μικρο γιαπωνεζακι π εχει την γκριματσα "του..θα σε εκδικηθω επειδη μ πηρες το παιχνιδακι μου"... ελεοσ! ποιοσ την σχεδιασε ετσι?....

:burningbe3::cry5::blurah5::sigh2::Crying2: ::redcard2:

#2138 Urahara san

Urahara san

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 21:44

λιγο αργα το καταλαβατε.. σε σχεση με την αρχη του arc το animation εχει βελτιωθει δραματικα (απο αθλιο εγινε μετριο αλλα και παλι βελτιωθηκε) ελπιζω να αφιερωνουν ωρα για το επομενο arc και για αυτο να μην ειναι τοσο καλο το animation σ'αυτο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2139 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 21:48

Τα λεμε απο την αρχη.Το οτι υπαρχει ομως μεγαλη βελτιωση με κανει αισιοδοξω για το μελλον.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ThePirateHunter: 15 Μάρτιος 2010 - 01:38

#2140 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 22:59

Αμα χαλιεστε τοσο πολυ ρε παιδια, μη το βλεπετε.
Υπαρχουν και fillers που βαζουν τωρα και ισως σου αφηνουν λαθος εικονες αλλα νταξ, chill out.
Η απαραμιλλη αντιστοιχηση που περιμενετε ζει μακρυα.

#2141 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 23:05

Θα μας απαγορευσεις να μιλαμε κιολας; Την αποψη μας λεμε κ αν θες την ακους γτ το op ειναι το αγαπημενο μας ανιμε/μανγκα κ θελουμε καλυτερη δουλεια γενικα στο ανιμε. Αν εσενα σ αρεσει το ανιματιον αυτο....τι να πω, μαλλον θες γυαλια~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2142 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 23:10

Παιδιά κόφτε το εδώ. Φυσικά και έχετε δικαίωμα γνώμης όλοι αλλά εδώ και πόσα ποστ επαναλαμβάνεται το ίδιο πράγμα. Τα είπατε για το σχέδιο, παρακαλώ συνεχίστε στο θέμα μας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2143 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2010 - 02:09

Εγώ πάλι σχετικά με το σχέδιο κατάλαβα το εξής: στο anime δεν μπορούν να χειριστούν σκοτεινά κλίματα. :canthelp:

Το ίδιο είχε γίνει στο Thriller Bark, το ίδιο γίνεται και τώρα, για μένα πάντα.

Η σειρά που τόσο αγάπησα/με δεν ήταν έτσι παλιά (ο Dragon πραγματικά απαίσιος στο προηγούμενο επεισόδιο). Γι' αυτό και θεωρώ το manga, με την απόδοση της εικόνας σε άσπρο και μαύρο (+ το σχέδιο του Oda φυσικά), πιο πετυχημένο για το κλίμα αυτών των 2 (σκοτεινών) arcs.

Για τα υπόλοιπα το anime με είχε κερδίσει πολύ περισσότερο so far (ειδικά skypiea/enies lobby και ακόμη πιο πολύ στο κάψιμο της merry), αλλά tbh στο Shabondy ήταν πάλι χάλια :erk:... τι να πω, χρειάζεται να ξεφορτωθούν τους τωρινούς σχεδιαστές και να ψάξουν καλύτερους/τους παλιούς. Θεωρώ χάνει αρκετά η σειρά απ' αυτό. :smokingg:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 15 Μάρτιος 2010 - 02:16

#2144 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 15:59

Hoh, ο croc επέστρεψε!! Μου είχε λείψει το γέλιο του και γενικά το στυλάκι του. Και απ' ότι είδα από το preview, στο 443 θα γίνει μακελειό. Ανυπομονώ!

#2145 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 18:59

Εγω παντως δεν ειχα κανενα παραπονο απο το animation.Ισως επειδη το ειδα και απο yibis.

Και στο κατω κατω χειροτερο απο αυτο που ηταν στο sabaody δεν μπορει να γινει.

Το γελιο του croc priceless οπως παντα.

qzMHWHd.png