Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Φιγουρες!!

• Please log in to reply
415 replies to this topic

#301 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 17:10

[attention whore mode on]
I forgot this one
Posted Image

and this one
Posted Image
One more step closer... [/mode off]
You can guess where all the money I earned during summer went to...

#302 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 18:09

Αυτές τις μέρες λόγω "πολλών" υπερωριών έχω μια μανία στις αγορές!!! Και εννοείται πως αγοράζω φιγούρες για να συμπληρώσω τις συλλογές μου!!!!:wooi2:

Spoiler:

Hehehehehe... στο τέλος θα με πετάξουν οι δικοί μου έξω απο το σπίτι μαζί με τις φιγούρες μου!!!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

Τι τελεια φογουρα! Ποσο σου κοστησε? (μαζι με εξοξα αποστολης κτλ.)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#303 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 18:39

O Gintoki μου κόστησε 70 euro!!!!! :ureshii:

Posted Image
Athrun Zala 1/8 scale

Posted Image
Yzak Jule 1/8 scale

Posted Image
Gundam Seed Destiny Infinite Justice 1/100 scale

Posted Image
Gundam Unicorn 1/100 scale (δυστυχώς όχι το Titanium Finish - but I will get it for sure!!!!! :kill4u:)

Posted Image
Gundam 00 Exia 1/60 scale

Posted Image
Gundam X Leopard D 1/100 scale

Posted Image
Gundam Seed Destiny Saviour 1/100 scale

Δεν μπόρεσα να βρω καλές photo των άλλων Gundam που αγόρασα!! :emptyonexg1:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#304 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 19:01

Spoiler:

Αμάν! Παραλίγο να πάθω καρδιακό με αυτό!:OMG3:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#305 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 13:00

Χαζεύοντας στο forum του Arlong Park βήκα τις παρακάτω pics :

Banpresto One Piece DX GRAND LINE Figure Set Luffy Ace

Posted Image

Διαβάζει κανείς με απίστευτα καλή όραση τα γραμματάκια στο πλάι των φιγούρων στην πρώτη pic ?

Ο Luffy είναι πολύ καλύτερος από αυτόν στη σειρά PoP,και ο Ace δεν πάει πίσω.Πιο σκούρα χρώματα αλλά από λεπτομέρεια σκίζει.

Επίσης υπάρχει και αυτή η σειρά αποκλειστικά με τα κορίτσια του One Piece. https://www.angolz.com/home/productDetails.aspx?PLU=0000106925&catId=138
From TV Animation One Piece Grand Line Jewelry Girls Collection 8 pieces (PVC Figure) Bandai One Piece

OMG! Αυτες οι φιγουρες ειναι καταπληκτικες! :awww: Me wants!

Τωρα ομως εχω βαλει στο ματι τους Leon και Tidus
Spoiler:

Ωραια πραγματακια εχετε, εγω εχω μονο τον Kankurou και τους C-19 & Trunks. :borednn9:

#306 inkynebula

inkynebula

is in the Dark Side

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 18:22

Για το τελωνείο. Είναι θέμα τύχης πιο πολύ. Κανονικά, πλέον πακέτα μέχρι 120 ευρώ δεν φορολογούνται, καθώς έχει αλλάξει ο νόμος. Αλλά αυτό άντε να το αποδείξεις. Για αυτό ζητάτε από τους πωλητές να γράφουν πάνω στο πακέτο ότι το περιεχόμενο είναι δώρο (mark as gift) και ναδηλώνουν μικρότερη αξία από την κανονική του. Αν σας πιάσει το τελωνείο θα πρέπει να πληρώσετε (αξία του πακέτου) Χ 19%+έξοδα εκτελωνισμού (18 ευρώ)+συν έξοδα φύλαξης κ.λπ (20 ευρώ τουλάχιστον). Αυτό ισχύει για εισαγωγές εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης. Με τις φιγούρες γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Πιο πολύ κυνηγάνε κονσόλες, υπολογιστές κλπ. Τα βιβλία, άσχετα από το ποσό δεν φορολογούνται. Τέλος μην προτημάτε κούριερ γιατί αυτές περνάνε τελωνείο 1000%. Αν θέλετε ασφάλεια, ζητήστε το δέμα σας να είναι συστημένο.
Ότι έρχεται από χώρα της ΕΕ είναι ήδη φορολογιμένο, και δεν θα περάσει τελωνείο.

Το οριο ειναι 20 $ και πανω. σου το λεω απο πρωτο χερι, που για ενα δεμα των 70 ευρω, κατεληξα να πληρωσω αλλα 65 στο τελωνιο, και να τραβηξω την ταλαιπωρια της ζωης μου για να τα εκτελωνισω μονη μου και να παω και αμεσως για να μην πληρωσω εξοδα φυλαξης απο πανω.
Spoiler:

Δωρο και μικροτερη αξια (αν μας κανουν την χαρη λοιπον), και να αποφευγουμε αν υπαρχει η δυνατοτητα αγορες εκτως ΕΕ...

Δεν ισχύει αυτό που λες!!

Εγώ μαζί με τον Namida αγοράσαμε φιγούρες και artbooks από Ιαπωνία και πληρώσαμε 2 δέματα των 150 € και δεν πληρώσαμε τίποτα σε τελωνείο!!!

Αλλά και ότι αγόρασα αυτό το καλοκαίρι (δυστυχώς για την τσέπη μου, όλα πάνω απο 20USD) από Ασία και Αμερική, και παλι δεν έχω πληρώσει τίποτα στο τελωνείο!!

Μάλλον ήσουν αρκετά άτυχη!!!

φυσικα και ημουν ατυχη... δεν κανουν ελεγχο και καθε τι που περναει απο μπροστα τους.. ομως τωρα προσεχω για να εχω! μπορει να πεσω παλι σε κανεναν τελωνειακο που να εχει στραβοξυπνησει! :hot:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από inkynebula: 05 Σεπτέμβριος 2009 - 19:00
απαντηση σε καινουριο ποστ, για να αποφυγω το διπλο

#307 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 18:54

Το οριο ειναι 20 $ και πανω. σου το λεω απο πρωτο χερι, που για ενα δεμα των 70 ευρω, κατεληξα να πληρωσω αλλα 65 στο τελωνιο, και να τραβηξω την ταλαιπωρια της ζωης μου για να τα εκτελωνισω μονη μου και να παω και αμεσως για να μην πληρωσω εξοδα φυλαξης απο πανω.

Spoiler:

Δωρο και μικροτερη αξια (αν μας κανουν την χαρη λοιπον), και να αποφευγουμε αν υπαρχει η δυνατοτητα αγορες εκτως ΕΕ...

Δεν ισχύει αυτό που λες!!

Εγώ μαζί με τον Namida αγοράσαμε φιγούρες και artbooks από Ιαπωνία και πληρώσαμε 2 δέματα των 150 € και δεν πληρώσαμε τίποτα σε τελωνείο!!!

Αλλά και ότι αγόρασα αυτό το καλοκαίρι (δυστυχώς για την τσέπη μου, όλα πάνω απο 20USD) από Ασία και Αμερική, και παλι δεν έχω πληρώσει τίποτα στο τελωνείο!!

Μάλλον ήσουν αρκετά άτυχη!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#308 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 07:43

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Λίγες ακόμα φιγούρες από τις καλοκαιρινες μου αγορές!! Μου λείπουν καμια 30αρια ακόμα αλλά θα τις μαζέψω και αυτές κάποια στιγμή!!! :ureshii:

Το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να φτιάξω ένα diorama για να τις βάλω on display!!! :kill4u:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#309 Uchiha Itachi`

Uchiha Itachi`

kira=shit

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 00:20

εγω ψαχνω αυτη εδω αν την εχει κανεις και θελει να την πουλησει να μου στειλει πμ
Posted Image
kyuubi training
Spoiler:

#310 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 16:15

Εγώ πρόσφατα πήρα αυτή
Posted Image

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#311 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 12:43

Feel free to drool...

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#312 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 12:05

Έχω την εντύπωση πως την Mio δεν την έχουν αποδώσει αρκετά καλά, αλλά την Yui την έχουν κάνει ίδια.
Πόσο κοστίζουν αυτές οι φιγούρες?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#313 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 10:40

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ (Strawhat Crew + 4 extra) ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ANIME !!

Spoiler:

#314 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2010 - 23:17

Comicdom 16+17+18 April Το comicdom ειναι επιτελους εδω!!!!!Η ευκαιρια που ολοι οι πορωμενοι φιγουραδες περιμενουμε καθε χρονο να παρουμε τις αγαπημενες φιγουρες και αγαλματα που τοσο καιρο γλυκοκοιταζουμε με ανοιχτο το στομα στις βυτρινες των καταστηματων με super τιμες.Μια ευκαιρια για ολους εμας τους λατρεις του ειδους να βρεθουμε και να να ανταλαξουμε αποψεις,να γνωριστουμε,να διασκεδασουμε αλλα και να χαζεψουμε απο κοντα εκατονταδες φιγουριδια και αγαλματιδια και αλλα πολλα!!!!!
Για περισσοτερες πληροφοριες http://www.comicdom-con.gr/

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από rahxephon: 05 Απρίλιος 2010 - 23:27

#315 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2010 - 23:27

εγω θελω πολυ να παρω φιγουρα με την "C.C" απτο "code geass" ....αλα δεν βρησκω καμια καλη........:if: αν ξερει κανεις κανα καλο και εικονομικο site που να την εχει....:sigh2: :P
フカフカ