I forgot this one

and this one

One more step closer... [/mode off]
You can guess where all the money I earned during summer went to...
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 17:10

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 18:09
Αυτές τις μέρες λόγω "πολλών" υπερωριών έχω μια μανία στις αγορές!!! Και εννοείται πως αγοράζω φιγούρες για να συμπληρώσω τις συλλογές μου!!!!
Spoiler:
Hehehehehe... στο τέλος θα με πετάξουν οι δικοί μου έξω απο το σπίτι μαζί με τις φιγούρες μου!!!!!!:hahaha:

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 18:39

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 19:01
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 13:00
Χαζεύοντας στο forum του Arlong Park βήκα τις παρακάτω pics :
Banpresto One Piece DX GRAND LINE Figure Set Luffy Ace
Διαβάζει κανείς με απίστευτα καλή όραση τα γραμματάκια στο πλάι των φιγούρων στην πρώτη pic ?
Ο Luffy είναι πολύ καλύτερος από αυτόν στη σειρά PoP,και ο Ace δεν πάει πίσω.Πιο σκούρα χρώματα αλλά από λεπτομέρεια σκίζει.
Επίσης υπάρχει και αυτή η σειρά αποκλειστικά με τα κορίτσια του One Piece. https://www.angolz.com/home/productDetails.aspx?PLU=0000106925&catId=138
From TV Animation One Piece Grand Line Jewelry Girls Collection 8 pieces (PVC Figure) Bandai One Piece
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 18:22
Για το τελωνείο. Είναι θέμα τύχης πιο πολύ. Κανονικά, πλέον πακέτα μέχρι 120 ευρώ δεν φορολογούνται, καθώς έχει αλλάξει ο νόμος. Αλλά αυτό άντε να το αποδείξεις. Για αυτό ζητάτε από τους πωλητές να γράφουν πάνω στο πακέτο ότι το περιεχόμενο είναι δώρο (mark as gift) και ναδηλώνουν μικρότερη αξία από την κανονική του. Αν σας πιάσει το τελωνείο θα πρέπει να πληρώσετε (αξία του πακέτου) Χ 19%+έξοδα εκτελωνισμού (18 ευρώ)+συν έξοδα φύλαξης κ.λπ (20 ευρώ τουλάχιστον). Αυτό ισχύει για εισαγωγές εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης. Με τις φιγούρες γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Πιο πολύ κυνηγάνε κονσόλες, υπολογιστές κλπ. Τα βιβλία, άσχετα από το ποσό δεν φορολογούνται. Τέλος μην προτημάτε κούριερ γιατί αυτές περνάνε τελωνείο 1000%. Αν θέλετε ασφάλεια, ζητήστε το δέμα σας να είναι συστημένο.
Ότι έρχεται από χώρα της ΕΕ είναι ήδη φορολογιμένο, και δεν θα περάσει τελωνείο.
Δεν ισχύει αυτό που λες!!
Εγώ μαζί με τον Namida αγοράσαμε φιγούρες και artbooks από Ιαπωνία και πληρώσαμε 2 δέματα των 150 € και δεν πληρώσαμε τίποτα σε τελωνείο!!!
Αλλά και ότι αγόρασα αυτό το καλοκαίρι (δυστυχώς για την τσέπη μου, όλα πάνω απο 20USD) από Ασία και Αμερική, και παλι δεν έχω πληρώσει τίποτα στο τελωνείο!!
Μάλλον ήσουν αρκετά άτυχη!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από inkynebula: 05 Σεπτέμβριος 2009 - 19:00
απαντηση σε καινουριο ποστ, για να αποφυγω το διπλο
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 18:54
Το οριο ειναι 20 $ και πανω. σου το λεω απο πρωτο χερι, που για ενα δεμα των 70 ευρω, κατεληξα να πληρωσω αλλα 65 στο τελωνιο, και να τραβηξω την ταλαιπωρια της ζωης μου για να τα εκτελωνισω μονη μου και να παω και αμεσως για να μην πληρωσω εξοδα φυλαξης απο πανω.
Spoiler:
Δωρο και μικροτερη αξια (αν μας κανουν την χαρη λοιπον), και να αποφευγουμε αν υπαρχει η δυνατοτητα αγορες εκτως ΕΕ...
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 00:20
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 16:15

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 12:43
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 12:05
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 10:40
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2010 - 23:17
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από rahxephon: 05 Απρίλιος 2010 - 23:27
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2010 - 23:27