Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Φιγουρες!!

• Please log in to reply
415 replies to this topic

#241 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 08:55

Παιδια αυτο το Σαββατο ειστε να κανονισουμε?

#242 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 20:22

hmm ισως εγω μπορω Σαββατο αλλα αυριο θα γνωριζω καλυτερα
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Δημοσιευμένη  εικόνα

#243 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 20:27

καλύτερα όχι για αυτό το σάββατο. σκεφτείτε πως κυριακή έχει και άλλο meeting του forum. ποσα meetings πια ?:P
by the way έφτασε η hatsune miku nendoroid :D είναι τέλεια <3 συμβουλεύω nendoroid σε όλους :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#244 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 03:32

Κυριακη εγω 100% δε μπορω λολ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#245 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 12:09

Οκ.Να κανονισουμε μια μερα που να βολευει ολους μας.Ακουω προτασεις.Πειτε ποτε μπορει ο καθενας σας να κανονισουμε

#246 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 12:48

so i'd never buy an OP figure

That leaves more op figures for us.:tensai:

2)Ξέρεις κανείς πόσες και ποιες φιγουρες DBZ X One Piece κυκλοφόρησαν ?

Πονεμένη ιστορία, επειδή συνεχώς ανακαλύπτω και καινούριες σειρές. Έχω πάρει τρεις, αλλά θέλω και τις υπόλοιπες.

Για συνάντηση Σάββατο με βολεύει γενικά εμένα, αν όχι αύριο, το επόμενο ίσως;

#247 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 16:08

hmm next week, let me see... :/ hard ασε γραφω εκεινες τις μερες >.< 5 6 9 κ 13 Μαρτιου γραφω οποτε ενδιαμεσα απο 9 με 13 βολευομαι κιολας :x Για 13 κ μετα no problem lol
Δημοσιευμένη  εικόνα

#248 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 14:49

Παίδες σε αυτό το thread έχουμε θεματική συζήτηση. Keep it on topic onegai, είναι κρίμα να κλειδωθεί τόσο καλό thread...:nanana:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#249 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 05:30

Buy One Piece The Glandline Men Vol.1 Pre-Painted Figure: Luffy - Play-Asia.com

Είναι μάλλον ο Luffy που πόσταρα προηγουμένως αν και οι pics είναι άθλιες.Kρίνοντας από το ότι λέει volume one μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Spoiler:

#250 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 01:13

Χμμ παιδια ν ρωτησω ποιες απ τις 2 φιγουρες προτιματε?
Megahouse One Piece POP Nefertari Vivi NEO girl Figure - eBay (item 250356884807 end time Mar-14-09 12:18:45 PDT)

One Piece FIGURE MEISTER Girls Collection 1 Vivi (B) - eBay (item 350170456695 end time Mar-25-09 22:06:16 PDT)

Να πω την αληθεια μ'αρεσει πιο πολυ το φορεμα της δευτερης αλλα η πρωτη ειναι μεγαλυ 20 εκατοστα ενω η δευτερη μονο 8 >.<

Α! μια αλλη ερωτηση! Ειναι κανενας αρκετα καλος στ να ψαχνει φιγουρες? Εγω εδω κ καιρο ψαχνω μια της Aya Brea του Parasite EVe αλλα δε μπορω ν βρω τιποτα ενω η κοπελα ειναι πανεμορφη κ πολυ γνωστη >.<
Δημοσιευμένη  εικόνα

#251 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 15:54

Χμμ παιδια ν ρωτησω ποιες απ τις 2 φιγουρες προτιματε?
Megahouse One Piece POP Nefertari Vivi NEO girl Figure - eBay (item 250356884807 end time Mar-14-09 12:18:45 PDT)

One Piece FIGURE MEISTER Girls Collection 1 Vivi (B) - eBay (item 350170456695 end time Mar-25-09 22:06:16 PDT)

Να πω την αληθεια μ'αρεσει πιο πολυ το φορεμα της δευτερης αλλα η πρωτη ειναι μεγαλυ 20 εκατοστα ενω η δευτερη μονο 8 >.<

Α! μια αλλη ερωτηση! Ειναι κανενας αρκετα καλος στ να ψαχνει φιγουρες? Εγω εδω κ καιρο ψαχνω μια της Aya Brea του Parasite EVe αλλα δε μπορω ν βρω τιποτα ενω η κοπελα ειναι πανεμορφη κ πολυ γνωστη >.<

Δεν εχει βγει φιγουρα δυστυχως!!!:nanana:Μην Απελπιζεσαι ποτε δεν ξερεις!!!Και εγω περιμενω απο την Max factory εδω και μηνες να βγαλει επιτελους φιγουρες απο το Karas:congrats:

#252 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 16:15

Ελα ντε εδω εχω την μοναδικη φιγουρα του Wesker του Resident Evil Code Veronica αλλα για ν δουμε για την Aya: >.<

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#253 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 14:10

Μόνο μια φιγουρίτσα έχω και είναι αυτή, λόγω μεγάλης αγάπης με την σειρά...
Spoiler:

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#254 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 15:05

και ναι! έκανα αυτό που έπρεπε! τι? μια είναι η απάντηση! Black Rock Shooter!
τι είναι το Black rock shooter? YOU infidels! αλλα εφόσον υπάρχουν και από από αυτούς εδώ πέρα ας δείξω ακριβώς τι είναι.
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

αυτές είναι λίγες φωτογραφίες από την αγαπημένη μου Hatsune miku σε dark version, ονομασμένη Black Rock Shooter. θα βγει τον αύγουστο αλλα το preorder άρχισε από εχθές και εγώ έκανα. αν όλα πάνε καλά θα την έχω σεπτέμβριο για όταν μετακομίσω ιταλία :P μαζί με shipping υπολογίζω στα 160 ευρώ.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#255 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 15:47

Από που την τσάκωσες ? Είναι πολύ ωραία φιγούρα,αλλά είναι από χαρακτήρα που δεν γνωρίζω οπότε δεν ξέρω... (έχω το vocaloid αλλά βαριέμαι να ψάχνω πώς λειτουργεί).Ξέρεις μήπως πού μπορώ να βρω το artbook που περιέχει το illustration πάνω στο οποίο βασίζεται η παραπάνω φιγούρα ? Πάντως μιας και θα δω το Darkstalkers σε λίγο ας ποστάρω και αυτήν τη φιγούρα που μου κίνησε το ενδιαφέρον για τα ova
Posted Image