Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Φιγουρες!!

• Please log in to reply
415 replies to this topic

#226 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 19:02

Nagato Yuki Extravaganza Ver. (PVC Figure) Item picture1

Haruhi Suzumiya Extravaganza Ver. (PVC Figure) Item picture1

Asahina Mikuru Extravaganza Ver. (PVC Figure) Item picture1
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#227 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 22:59

το θέλω και το θέλω άσχημα!!!!!(badly κοινός) Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#228 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 02:17

ρε εσύ όμως. είχα βρει κάποτε στο ebay, πριν 4 χρονια αν θυμάμαι καλά μια nagato με την wizard robe γονατιστή και με την κιθάρα στα χερια. ήταν 10000% cute, είχε και μια γατούλα διπλα αλλα δεν την έχω ξαναδεί εδώ και πολύ καιρό

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#229 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 05:36

Πολυ ωραια η Χαρουχι! Κριμα που ναι ακριβη.... damn >.<
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Δημοσιευμένη  εικόνα

#230 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 06:03

Το One Piece για εμένα έχει μερικούς από τους πιο καλοσχεδιασμένους γυναικείους χαρακτήρες
Spoiler:

Αν βγει η κυρία με τα παραπάνω προσόντα σε φιγούρα τότε :burningbe3::nod2:Posted Image

Χαζεύοντας στο forum του Arlong Park βήκα τις παρακάτω pics :

Banpresto One Piece DX GRAND LINE Figure Set Luffy Ace

Posted Image
Posted Image

Διαβάζει κανείς με απίστευτα καλή όραση τα γραμματάκια στο πλάι των φιγούρων στην πρώτη pic ?

Ο Luffy είναι πολύ καλύτερος από αυτόν στη σειρά PoP,και ο Ace δεν πάει πίσω.Πιο σκούρα χρώματα αλλά από λεπτομέρεια σκίζει.

Επίσης υπάρχει και αυτή η σειρά αποκλειστικά με τα κορίτσια του One Piece. https://www.angolz.com/home/productDetails.aspx?PLU=0000106925&catId=138
From TV Animation One Piece Grand Line Jewelry Girls Collection 8 pieces (PVC Figure) Bandai One Piece

Δύο ερωτήσεις:
1)Jiraiya μπορείς να δώσεις links για τις φιγούρες της Rei και της Asuka ?
2)Ξέρεις κανείς πόσες και ποιες φιγουρες DBZ X One Piece κυκλοφόρησαν ?

#231 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 12:32

Flame, μήπως ενοείς αυτή ?
[media]http://i.yai.bz/assets/GalleryImage/r_g0000120041_19_02.jpg[/media]
[media]http://nekomagic.com/figure_news/200903/kaiyodo_revoltech_fraulein_nagato_yuki02.jpg[/media]
[media]http://www.nekomagic.com/figure_news/200903/kaiyodo_revoltech_fraulein_nagato_yuki01.jpg[/media]
[media]http://eltworld.files.wordpress.com/2008/12/121226_revoltech_yuki05.jpg[/media]

Είναι Revoltech και η μόνη Nagato με robe και γάτα που βρήκα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#232 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 13:15

no hikari-san :/ δεν είναι αυτή. θα κάνω ένα extended search αν και δεν υπόσχομαι τίποτα

#233 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 17:17

aboumonkey πολυ ωραιες οι γυναικιες φιγουρες! Βιβι ειδικα Χοτ μιλαμε!!! λολ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#234 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 17:21

νάτι! found her <3
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#235 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 18:38

Η Haruhi στην τέταρτη pic είναι όλα τα yen κυριολεκτικά και μεταφορικά(λογικά θα έχει εξαντληθεί).Δείτε την πρώτη σελίδα του thread για λεπτομέριες.Υπάρχει γενικά τόσο πράγμα να διαλέξεις από φιγούρες(χαρακτήρες,εταιρείες,πόζες) και οι περισσότερες είναι πολύ πετυχημένες και όμορφες,που καταλήγεις να θέλεις τα πάντα.

Η βλακεία με τις γυναικείες φιγούρες που πόσταρα είναι ότι συνολικά είναι 7 διαφορετικές και στο κουτί έχει 8 τυχαίες φιγούρες ,οπότε αν σου τύχουν δύο ίδιες την έκατσες.

#236 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2009 - 01:06

Κοιτα το εψαξα απο ebay βριδκεισ 12 Ευρω τη μια με αποστολη μεσα.

Να ρωτησω κατι σημερα εφτασε η φιγουρα του αδελφου μου απο Χονγκ Κονγκ αλλα δεν ημουν σπιτι κ μου αφησαν ενα χαρτι για παραλαβη κ διπλα υπαρχη κατι για τελωνειο 3 Ευρω. Ο πωλητης μου πε οτι το στειλε σαν δωρο. Τα 3 ευρω ξενοδοχειο ειναι? Αν ειναι παω ν το παρω αυριο... Αντε ν ερθει κ ο Wesker...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#237 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2009 - 10:26

Να ρωτησω κατι σημερα εφτασε η φιγουρα του αδελφου μου απο Χονγκ Κονγκ αλλα δεν ημουν σπιτι κ μου αφησαν ενα χαρτι για παραλαβη κ διπλα υπαρχη κατι για τελωνειο 3 Ευρω.

Τα ΕΛΤΑ έχουν επιβάλει αυτή την χρέωση των 3 ευρώ, για δέματα που έρχονται εκτώς ΕΕ και δεν χρειάζονται να περάσουν απο τελωνείο.
Είναι λίγο μπέρδεμα με τα ΕΛΤΑ με το πότε βάζουν αυτή την χρέωση, μιας και οι ίδιο δεν γνωρίζουν καλά αυτόν τον νόμο ακόμα...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#238 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2009 - 12:23

Κοιτα το εψαξα απο ebay βριδκεισ 12 Ευρω τη μια με αποστολη μεσα.

Να ρωτησω κατι σημερα εφτασε η φιγουρα του αδελφου μου απο Χονγκ Κονγκ αλλα δεν ημουν σπιτι κ μου αφησαν ενα χαρτι για παραλαβη κ διπλα υπαρχη κατι για τελωνειο 3 Ευρω. Ο πωλητης μου πε οτι το στειλε σαν δωρο. Τα 3 ευρω ξενοδοχειο ειναι? Αν ειναι παω ν το παρω αυριο... Αντε ν ερθει κ ο Wesker...

Ειναι η παρουσια τελωνειου δικε μου.Ειναι αναλογα την μεταφορικη που βαζεις.Να ξερεις οτι οσο ποιο γρηγορα σου ερχεται κατι τοσο ποιο πολλα πληρωνεις.Ενω αν βαλεις μια απλη μεταφορικη π.χ.απλα να σου ερθει συστημενο δεν πληρωνεις τπτ.:hahaha:.Απο την αλλη καποιοι πωλητες δεν ασφαλιζουν καν το προιον που σου πωλουν ενω καποιοι αλλοι για μια μικρη φιγουρα μπορει και να σου ζητησουν 40 ευρωπουλα.Θελει ψαξιμο απλα.Τα χριστουγενα παρειγγειλα ενα το αγαλμα του Hakaider και πληρωσα για μεταφορικα περιπου 45 ευρω.Βεβαια ηρθε απο Ιαπωνια σε 3 εργασιμες μερες.Και βεβαια τα φυλαρακια μου στο τελωνει μου ζητησαν 6 ευροπουλα:try:.

#239 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2009 - 16:30

lol απιστευτο πηρα την φιγουρα του αδελφου μου σημερα. Μιλαμε για απιστευτα details! Ειναι χμμ λιγο μια λιγο private φιγουρα. Οποιος θελει να μαθει για τι προκειται ας στειλει πμ λολ

Ταυτοχρονα μου ηρθε χαρτι για μια αλλη παραλαβη. Η φιγουρα του Wesker ειναι με απλη αποστολη. Η ταχυδρομος με γνωριζει πια οποτε δε νομιζω να ηταν ενα γραμμα απο αυτην.. Μπορει να ναι η φιγουρα του... Μακαρι.. Αλλα το χαρτι της Ελτα δε γραφει "Δεμα εξωτερικου" σαν συστημενο μου φαινεται... Μακαρι να ναι αυτο λολ

Παντως κατι full παραγελλειες ερχονται. Το poll με τις 4 φιγουρες resident τελειωσε κ δεν το πηρε κανεις οποτε ο πωλητης μου πουλησε τις 2 φιγουρες ( Tyrant κ RE3 Jill) μονο 20 Ευρω χαχα!!

Αντε να γινει κ η συναντησει φιγουρομανων. Αυτη την εβδομαδα παω εξοχικο κ θα βγαλω φωτο της συλλογης μου χεχε
Δημοσιευμένη  εικόνα

#240 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 04:33

Τελικα ο Wesker ηταν χεχε! Ταυτοχρονα μου ηρθε αλλο χαρτι για μια Jill Regina ver κ την επομενη εβδομαδα περιμενω Ναμι κ Tyrant + RE3 Jill

Καλα θα μου λετε ειμαι τρελος. Ολοκληρες παραγελειες στη σειρα χεχε
Δημοσιευμένη  εικόνα