Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Φιγουρες!!

• Please log in to reply
415 replies to this topic

#181 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 03:48

Y.G.
Ημουν σχεδον σιγουρος οτι καποιος θα μου πεταξει κατι για ενα απο τα βιβλια...lol

ermmm εχουμε την ιδια οδυσεια και τα ιδια βιβλια του βερν...:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#182 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 13:14

χωρις λογια
http://farm1.static.flickr.com/104/274940850_ecd975dc3c.jpg?v=0

lol δικιο εχεις >.< Τεσπα μολις τωρα βγηκαν σπανιες φιγουρες Ρεσιντεντ!

4 figures Resident evil (Jill, Chris,Mister X) su eBay.it, Figurines, Statues, Jeux, Jouets, Figurines

Chris (Code Veronica), Jill (RE1) Jill (RE3) k Super Tyrant

Βασικα μ ενδιαφερει μονο η τελευταια φιγουρα. Σε οπιον ενδιαφερουν οι αλλες εας το μοιρασουμε τι λετε? λολ Για λιγη οικονομια :tensai:

ΝΟΤΕ--> Αυτες οι φιγουρες δε βρισκονται πια στην αγορα. Η εταιρια που τις εφτιαξε ειναι η ιαπωνικη Moby Dick οποτε γινεται πολεμος γ αυτες. Περιμενω νεα

Α κατι αλλο rah οταν παω εξοχικο παω να βγαλω κ εγω φωτο τη συλλογη μου να τη δεις γιατι τωρα δεν εχω φωτο της λολ

Για ριξε μια ματια
Welcome to FiguresWorld!!!
Πηγαινε στην κατηγορια video games επανω αριστερα και διαλεξε το resident evil:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Μια απο τις φιγουρες που περιμενω εδω και 2 χρονια να βγουν αλλα τπτ
http://img.animenewsi.com/g/index.php?mode=view&album=Conventions%2F2007%2FWonder_Festival_Winter%2FGood_Smile_Company+Max_Factory&pic=CIMG8999.JPG&dispsize=800&start=32

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 18 Φεβρουάριος 2009 - 17:48
TRIPLE post o___________________________O

#183 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 14:01

Χεχε κ εαν σου πω οτι εχω τις περισσοτερες? ;)

εκεινες οι φιγουρες που ψαχνω του Resident μιλαμε για πολυ σπανιες κ η αναλυση των χαρακτηρων ειναι πολυ καλη. Η Μπεκυ που εχω της μοιαζει παρα πολυ! Κ ερχεται κ ο Wesker... waiting for him... damn
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Δημοσιευμένη  εικόνα

#184 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 14:55

λοιπόν! μετά από πολύ καιρό, εξαιτίας του chinese new year, έφτασε η kagami-chan! δείχνω φωτογραφίες και πείτε μου αν σας φαίνεται μούφα :/ πάντως το κουτί είναι το ίδιο με την original. πάντως σίγουρα καλύτερα 13 ευρώ (shipping included) από 49 που το είχα βρει σε μαγαζί :P
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#185 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 15:45

έλα εντάξει, αυτή η φιγούρα, απλά, δεν υπάρχει.
[media]http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/figures-misc-gallery-i/wonhobi_9_figures_03.jpg[/media]

είναι μια dark version της Hatsune Miku, και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#186 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 21:54

flame εγω δε τη βλεπω χαλια! Μια χαρα μου φαινεται λολ Κ εγω περιμενω Wesker... can't wait lol
Δημοσιευμένη  εικόνα

#187 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 21:58

λοιπόν! μετά από πολύ καιρό, εξαιτίας του chinese new year, έφτασε η kagami-chan! δείχνω φωτογραφίες και πείτε μου αν σας φαίνεται μούφα :/ πάντως το κουτί είναι το ίδιο με την original. πάντως σίγουρα καλύτερα 13 ευρώ (shipping included) από 49 που το είχα βρει σε μαγαζί :P

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δεν μου δείχνει να είναι αντιγραφή η συγκεκριμένη φιγούρα. Κοίταξες στην βάση της από κάτω αν έχει το όνομα και το copyright από αυτούς που την έβγαλαν?
Επίσης, μπορείς να βγάλεις μια φώτο το κουτί? Ίσως αυτό να μην είναι το αυθεντικό..
Μου φαίνονται υπόπτως λίγα τα 13 €...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#188 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 21:58

χαίρομαι που σου αρέσει Dimitorisu :D
και εγώ περιμένω μια nendoroid τις Hatsune miku. την φιγούρα που linkare ο melkor περιμένω να βγούν preorders και τιμή γιατί με βλέπω να την περνώ όσο και να κάνει.
after all, it's hatsune miku-chan :P even if she is so dark and scary

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#189 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 03:21

hehe sgouver η Ναμι σου ειναι αυθεντικη? εαν ειναι κ η ναμι ετσι δε με χαλαει λολ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#190 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 12:33

Οποιος μου βρει το συγκεκριμενο αγαλμα του δινω μια 300αρα
[media]http://www.altvampyres.net/vhd/meierstat.jpg[/media]

#191 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 13:52

@ Flame
Η φιγούρα πρέπει να είναι αντίγραφο. Αν μπεις σε κάποιο έμπιστο site (play-asia κλπ) και συγκρίνεις τις εικόνες, θα βρεις διαφορές. Αν ειδικά την αγόρασες από τον παρακάτω πωλητή
eBay Store - tinatube: ANIME TOYS, ANIME COSPLAY
τότε είναι 99,999999% αντίγραφο. Οι τιμές του είναι τόσο ύποπτες, όσο ένας τύπος με καπαρντίνα, μαύρα γυαλιά και καπέλο, που την έχεις στήσει 5 ώρες έξω από μια τράπεζα, και στο πέτο του έχει ένα ταμπελάκι που γράφει "ύποπτος".

Πριν αγοράσετε κάτι από e-bay, καλό είναι να κοιτάτε και τα υπόλοιπα αντικείμενα του πωλητή. Είναι ένας καλός τρόπος για αν μάθετε αν αυτό που θέλετε να αγοράσετε είναι πραγματικά ευκαιρία ή θα κλαίτε τα λεφτά σας μετά.

Όσο για συνάντηση αποκλειστικά για φιγούρες, είμαι μέσα με 1000

#192 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 18:29

[OFF/TOPIC]Παιδια λιγο offtopic σορρυ το ξερω αλλα απο που τις παραγγελνετε ολες αυτες τις φιγουρες???[OFF/TOPIC]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#193 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 22:43

@ Flame
Η φιγούρα πρέπει να είναι αντίγραφο. Αν μπεις σε κάποιο έμπιστο site (play-asia κλπ) και συγκρίνεις τις εικόνες, θα βρεις διαφορές. Αν ειδικά την αγόρασες από τον παρακάτω πωλητή
eBay Store - tinatube: ANIME TOYS, ANIME COSPLAY
τότε είναι 99,999999% αντίγραφο. Οι τιμές του είναι τόσο ύποπτες, όσο ένας τύπος με καπαρντίνα, μαύρα γυαλιά και καπέλο, που την έχεις στήσει 5 ώρες έξω από μια τράπεζα, και στο πέτο του έχει ένα ταμπελάκι που γράφει "ύποπτος".

Πριν αγοράσετε κάτι από e-bay, καλό είναι να κοιτάτε και τα υπόλοιπα αντικείμενα του πωλητή. Είναι ένας καλός τρόπος για αν μάθετε αν αυτό που θέλετε να αγοράσετε είναι πραγματικά ευκαιρία ή θα κλαίτε τα λεφτά σας μετά.

Όσο για συνάντηση αποκλειστικά για φιγούρες, είμαι μέσα με 1000

Εννοειται να κανονισουμε παιδια.Μεσα με χιλια.Απλα να προτεινουμε ενα μερος συναντησης που να εξυπηρετει ολους μας:hahaha:.Μεσα με χιλια.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

[OFF/TOPIC]Παιδια λιγο offtopic σορρυ το ξερω αλλα απο που τις παραγγελνετε ολες αυτες τις φιγουρες???[OFF/TOPIC]

:tensai:Λοιπον εξαρτατε τι ψαχνεις και τι λεφτα δινεις.Αν ψαχνεις κατι καινουριο ειναι πολυ ευκολο.Υπαρχουν πολλα μαγαζια στην Αθηνα καθως και Νεα Σμυρνη με αρκετα μεγαλη ποικιλια.Ακομη μπορεις να κανεις τις παραγγελιες σου απο κει.Επισης υπαρχει και το Ebay(ευτυχως!!!!!!):hahaha:οπου βεβαια χρειαζεται μεγαλη προσοχη ακομη και για τους ποιο εμπειρους.Αναλογα τι ψαχνει κανεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 18 Φεβρουάριος 2009 - 17:49
double post

#194 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 13:16

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Περασα χτεσ απο μαγαζι που ειχε την συγκεκριμενη φιγουρα κ μπορω να πω οτι δν παρατηρω καμια ουσαστικη διαφορα..περαν βεβεα τησ τιμής

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#195 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 13:59

:tensai:Λοιπον εξαρτατε τι ψαχνεις και τι λεφτα δινεις.Αν ψαχνεις κατι καινουριο ειναι πολυ ευκολο.Υπαρχουν πολλα μαγαζια στην Αθηνα καθως και Νεα Σμυρνη με αρκετα μεγαλη ποικιλια.Ακομη μπορεις να κανεις τις παραγγελιες σου απο κει.Επισης υπαρχει και το Ebay(ευτυχως!!!!!!):hahaha:οπου βεβαια χρειαζεται μεγαλη προσοχη ακομη και για τους ποιο εμπειρους.Αναλογα τι ψαχνει κανεις.

thanks alot ειχα ψαξει κιολας στο ebay αλλα δεν εμπιστευουμουν τετοια θεματα (φιγουρες) ευκολα
Δημοσιευμένη  εικόνα