ermmm εχουμε την ιδια οδυσεια και τα ιδια βιβλια του βερν...Y.G.
Ημουν σχεδον σιγουρος οτι καποιος θα μου πεταξει κατι για ενα απο τα βιβλια...lol
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Φιγουρες!!
Posted 15 February 2009 - 03:48

Posted 15 February 2009 - 13:14
http://farm1.static.flickr.com/104/274940850_ecd975dc3c.jpg?v=0
Για ριξε μια ματιαlol δικιο εχεις >.< Τεσπα μολις τωρα βγηκαν σπανιες φιγουρες Ρεσιντεντ!
4 figures Resident evil (Jill, Chris,Mister X) su eBay.it, Figurines, Statues, Jeux, Jouets, Figurines
Chris (Code Veronica), Jill (RE1) Jill (RE3) k Super Tyrant
Βασικα μ ενδιαφερει μονο η τελευταια φιγουρα. Σε οπιον ενδιαφερουν οι αλλες εας το μοιρασουμε τι λετε? λολ Για λιγη οικονομια
ΝΟΤΕ--> Αυτες οι φιγουρες δε βρισκονται πια στην αγορα. Η εταιρια που τις εφτιαξε ειναι η ιαπωνικη Moby Dick οποτε γινεται πολεμος γ αυτες. Περιμενω νεα
Α κατι αλλο rah οταν παω εξοχικο παω να βγαλω κ εγω φωτο τη συλλογη μου να τη δεις γιατι τωρα δεν εχω φωτο της λολ
Welcome to FiguresWorld!!!
Πηγαινε στην κατηγορια video games επανω αριστερα και διαλεξε το resident evil:hahaha:
Μια απο τις φιγουρες που περιμενω εδω και 2 χρονια να βγουν αλλα τπτ
http://img.animenewsi.com/g/index.php?mode=view&album=Conventions%2F2007%2FWonder_Festival_Winter%2FGood_Smile_Company+Max_Factory&pic=CIMG8999.JPG&dispsize=800&start=32
Edited by Kenny, 18 February 2009 - 17:48.
TRIPLE post o___________________________O
Posted 16 February 2009 - 14:01
εκεινες οι φιγουρες που ψαχνω του Resident μιλαμε για πολυ σπανιες κ η αναλυση των χαρακτηρων ειναι πολυ καλη. Η Μπεκυ που εχω της μοιαζει παρα πολυ! Κ ερχεται κ ο Wesker... waiting for him... damn
Posted 16 February 2009 - 14:55
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 16 February 2009 - 15:45
[media]http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/figures-misc-gallery-i/wonhobi_9_figures_03.jpg[/media]
είναι μια dark version της Hatsune Miku, και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο
Posted 16 February 2009 - 21:54
Posted 16 February 2009 - 21:58
λοιπόν! μετά από πολύ καιρό, εξαιτίας του chinese new year, έφτασε η kagami-chan! δείχνω φωτογραφίες και πείτε μου αν σας φαίνεται μούφα :/ πάντως το κουτί είναι το ίδιο με την original. πάντως σίγουρα καλύτερα 13 ευρώ (shipping included) από 49 που το είχα βρει σε μαγαζί
Spoiler:
Δεν μου δείχνει να είναι αντιγραφή η συγκεκριμένη φιγούρα. Κοίταξες στην βάση της από κάτω αν έχει το όνομα και το copyright από αυτούς που την έβγαλαν?
Επίσης, μπορείς να βγάλεις μια φώτο το κουτί? Ίσως αυτό να μην είναι το αυθεντικό..
Μου φαίνονται υπόπτως λίγα τα 13 €...
Posted 16 February 2009 - 21:58
και εγώ περιμένω μια nendoroid τις Hatsune miku. την φιγούρα που linkare ο melkor περιμένω να βγούν preorders και τιμή γιατί με βλέπω να την περνώ όσο και να κάνει.
after all, it's hatsune miku-chan
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 17 February 2009 - 03:21
Posted 17 February 2009 - 12:33
[media]http://www.altvampyres.net/vhd/meierstat.jpg[/media]
Posted 17 February 2009 - 13:52
Η φιγούρα πρέπει να είναι αντίγραφο. Αν μπεις σε κάποιο έμπιστο site (play-asia κλπ) και συγκρίνεις τις εικόνες, θα βρεις διαφορές. Αν ειδικά την αγόρασες από τον παρακάτω πωλητή
eBay Store - tinatube: ANIME TOYS, ANIME COSPLAY
τότε είναι 99,999999% αντίγραφο. Οι τιμές του είναι τόσο ύποπτες, όσο ένας τύπος με καπαρντίνα, μαύρα γυαλιά και καπέλο, που την έχεις στήσει 5 ώρες έξω από μια τράπεζα, και στο πέτο του έχει ένα ταμπελάκι που γράφει "ύποπτος".
Πριν αγοράσετε κάτι από e-bay, καλό είναι να κοιτάτε και τα υπόλοιπα αντικείμενα του πωλητή. Είναι ένας καλός τρόπος για αν μάθετε αν αυτό που θέλετε να αγοράσετε είναι πραγματικά ευκαιρία ή θα κλαίτε τα λεφτά σας μετά.
Όσο για συνάντηση αποκλειστικά για φιγούρες, είμαι μέσα με 1000
Posted 17 February 2009 - 18:29
Posted 17 February 2009 - 22:43
Εννοειται να κανονισουμε παιδια.Μεσα με χιλια.Απλα να προτεινουμε ενα μερος συναντησης που να εξυπηρετει ολους μας@ Flame
Η φιγούρα πρέπει να είναι αντίγραφο. Αν μπεις σε κάποιο έμπιστο site (play-asia κλπ) και συγκρίνεις τις εικόνες, θα βρεις διαφορές. Αν ειδικά την αγόρασες από τον παρακάτω πωλητή
eBay Store - tinatube: ANIME TOYS, ANIME COSPLAY
τότε είναι 99,999999% αντίγραφο. Οι τιμές του είναι τόσο ύποπτες, όσο ένας τύπος με καπαρντίνα, μαύρα γυαλιά και καπέλο, που την έχεις στήσει 5 ώρες έξω από μια τράπεζα, και στο πέτο του έχει ένα ταμπελάκι που γράφει "ύποπτος".
Πριν αγοράσετε κάτι από e-bay, καλό είναι να κοιτάτε και τα υπόλοιπα αντικείμενα του πωλητή. Είναι ένας καλός τρόπος για αν μάθετε αν αυτό που θέλετε να αγοράσετε είναι πραγματικά ευκαιρία ή θα κλαίτε τα λεφτά σας μετά.
Όσο για συνάντηση αποκλειστικά για φιγούρες, είμαι μέσα με 1000
[OFF/TOPIC]Παιδια λιγο offtopic σορρυ το ξερω αλλα απο που τις παραγγελνετε ολες αυτες τις φιγουρες???[OFF/TOPIC]
Edited by Kenny, 18 February 2009 - 17:49.
double post
Posted 18 February 2009 - 13:16
λοιπόν! μετά από πολύ καιρό, εξαιτίας του chinese new year, έφτασε η kagami-chan! δείχνω φωτογραφίες και πείτε μου αν σας φαίνεται μούφα :/ πάντως το κουτί είναι το ίδιο με την original. πάντως σίγουρα καλύτερα 13 ευρώ (shipping included) από 49 που το είχα βρει σε μαγαζί
Spoiler:
Περασα χτεσ απο μαγαζι που ειχε την συγκεκριμενη φιγουρα κ μπορω να πω οτι δν παρατηρω καμια ουσαστικη διαφορα..περαν βεβεα τησ τιμής
I would like for a pet...
Posted 18 February 2009 - 13:59
Λοιπον εξαρτατε τι ψαχνεις και τι λεφτα δινεις.Αν ψαχνεις κατι καινουριο ειναι πολυ ευκολο.Υπαρχουν πολλα μαγαζια στην Αθηνα καθως και Νεα Σμυρνη με αρκετα μεγαλη ποικιλια.Ακομη μπορεις να κανεις τις παραγγελιες σου απο κει.Επισης υπαρχει και το Ebay(ευτυχως!!!!!!)
οπου βεβαια χρειαζεται μεγαλη προσοχη ακομη και για τους ποιο εμπειρους.Αναλογα τι ψαχνει κανεις.
thanks alot ειχα ψαξει κιολας στο ebay αλλα δεν εμπιστευουμουν τετοια θεματα (φιγουρες) ευκολα